|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: debiut :)
Przedostatnie kropelki są prześliczne
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
ayumi88, ggagatka, taka1a - dziekuje za odwiedziny i komentarze
milo jak komentarze sie rozkladaja w miare rowno - to daje mi poczucie, ze kazde moga sie podobac i nie ma wsrod nich czegos beznadziejnego
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podobają serduszka i Kryształ w koronce
![]() Czerwony wisior fajny w formie, ale dałabym jakieś inne koraliki, bo lawa i koral to nie moje połączenie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Pierwszy komplecik jest bardzo zgrabny i wyważony, podoba mi się; poza tym jestem ciekawa jak by wyglądała ostatnia para kolczyków na uszach, czy nie byłaby zbyt duża. Kolczyki same w sobie śliczne i widać, że musiałaś nad nimi trochę posiedzieć.
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dwie ostatnie pary najbardziej mi sie spodobaly
|
|
|
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
Taka koronkowa robota Ci wyszła. Urzekające przez swoją delikatność
|
|
#127 |
|
Rozeznanie
|
2 ostatnie pary cudne
jedna delikatna druga radosna bardzo ladne |
|
|
|
|
#128 |
|
Zadomowienie
|
mnie tez zachwyciły ostatnie kolczyki, sa pomysłowe i śliczne. W sam raz na powitanie wiosny
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
naila - dziekuje
LadyArgerich - rzeczywiscie ostatnie sa troche duze, ale mysle, ze czasem moglabym je zalozyc wiec pewnie kto inny tez ![]() stram sie robic coraz mniejsze wzory, ale zawsze jakos se rozpedze i klops - zamiast kolczykow wychodzi wisior ![]() arizoona, heurek, Rhogata, falling in love - bardzo Wam dziekuje tyle milych slow, zaczne sie rumienic ![]() teraz mocno pracuje nad skompletowaniem minikolekcji - wlasnie zostalam przyjeta do Modnej i chcialbym jakos ladnie rozpoczac
|
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
No to gratulacje
I duuużo klientek, choć właściwie jestem pewna, że na ich brak narzekać nie będziesz
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
heurek - dziekuje serdecznie
nowosci zdecydowanie mniej niz bym chciala, ale coz... doba ma tylko 24 h ![]() wrzucam wyniki mojej fascynacji cytrynami i pierwsze proby z oksyda orraz stare ale w koncu skonczone perelki slodkowodne
|
|
|
|
|
#132 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkie bardzo ładne , ciekawe formy ale najbardziej podobają mi się te z perełek
gratuluję!!
|
|
|
|
|
#133 |
|
www.dulcedo.pl
|
Zdecydowanie trzecia para motylo-kwaiatki
, cytryn jest THE BEST!!
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
Najpierw o pracach wstawionych 9 maja.
szczęka mi opadła-piękne! Nie potrafię się przyczepić do niczego. Super wykonanie. Na początku nie mogłam się zdecydować co mi się najbardziej podoba ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że kolejno w zależności od tego co dla mnie najładniejsze ustawiłabym tak 4, 1, 5, 2, 3.Z ostatnich prac zdecydowanie perełki. Pozostałe mniej mi się podobają -może głównie ze względu na kolor drutu. Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-05-18 o 09:16 |
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej spodobały mi się gwiazdeczki
Piękne
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie Szecherezada za pomysł! Perełki za wykonanie i delikatność. Trzecie ciekawe, ale wolałabym, by były bardziej określone, bo nie wiem, czy to czterolistne koniczyny, motylki, czy kwiatki...
|
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Na brak pomysłów na pewno nie cierpisz, bardzo ciekawe prace. Mój faworyt to komplet gwiazdki z księżycem.
|
|
|
|
|
#138 |
|
Wtajemniczenie
|
Szecherezada - za pomysł i wykonanie!
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
manggha - dziekuje
lubomirka - prawda, ze piekny ma tyle uroku, ze trzeba sie tylko postarac zeby tego nie zepsuc Whitecoffe - dziekuje serdecznie ![]() arizoona - dziekuje naila - nie spodziwalam sie , ze wyjdzie z tego taka zagadka ![]() pomysl byl na koniczynki, wyszly kwiatki - moze przez te zolte srodki - ale motylki no coz, koniczynki beda jeszcze na pewno ![]() LadyArgerich - dziekuje pomyslow duzo, ale czasu do realizacji malo kulkam - ciesze sie, ze sie podobaja |
|
|
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem lookrecya, czego chcesz od swojej techniki. Twoje ostatnie prace są naprawdę dobre i nie potrafiłabym wskazać błędów. Może to dlatego, że na wrapki patrzę raczej okiem konsumenta niż producenta ale to chyba niewielka różnica-gdyby było źle to każdy to zauważy. Wrapki są niesamowicie pracochłonne ale praca jest warta efektu. Co prawda nie robię wrapów ale sądząc po tym ile czasu mi zajmuje zrobienie głupiego zawijanego loopa to jestem w stanie sobie wypobrazic...czapki z głów!
Odnośnie koloru drutu to pewnie każdy kolor znajdzie zwolennika-sądząc nawet po opiniach. Ja lubię jak się błyszczy a to lepiej widać przy jasnym. Edytowane przez Whitecoffe Czas edycji: 2009-05-18 o 16:41 |
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Whitecoffe - dziekuje za mile slowa
poza tym patrze na inne prace i wiem mniej wiecej czego chcialabym sie nauczyc, zeby sie choc zblizyc do idalu - a to naprawde mnie dobija, bo jak zauwazylas juz takie prace zajmuja mi mnostwo czasu ![]() pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Ślicznie wyglądają te sztyfciki gwiazdki
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje ggagatko
troche sie lenie ostatnio, ale wrzucam 2 fotki - 1 zupelnie stracily wyglad po oksydzie, ale nie potrafie jej usunac za to z drugich jestem zadowolona - swietnie wygladaja na uszach
|
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
I jedne i drugie podobają mi się
|
|
|
|
|
#145 |
|
www.dulcedo.pl
|
Mozna chyba wykwasić i oczyścić, ale nie probowalam. Drugie bardzo fajne
.
|
|
#146 |
|
Rozeznanie
|
Niepotrzebnie piszesz, że 1 straciły wygląd, bo jeśli uznać, że tak miało być to przedstawiają pewien ciekawy styl. Drugie rewelacyjne-mnie się kojarzą z magią...
|
|
|
|
|
#147 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsze wcale nie wyglądają źle po oksydzie-co prawda nie wiem,jak wyglądały wcześniej
.Ale i tak mi się podobają .Ale z dwojkami i tak przegrywają !
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się bardziej podobają jedynki. I moim zdaniem bardzo dobrze, że je zoksydowałaś, bez oksydy, z tak jasnymi kamieniami byłyby mdłe.
|
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Pierwsze mają w sobie taki pierwotny urok, drugie faktycznie ładniej wyszły
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
zbiorowo ale serdecznie i goraco wszystkim dziekuje
u mnie ostatnio wszystko sie wali i tylko te bizutki sprawiaja mi przyjemnosc, no i prosze dzis taka niespodzianka - sprzedaly mi sie ostatnie kolczyki na modnej to mile, bo to moja pierwsza sprzedaz internetowa
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.

jestem również

I duuużo klientek, choć właściwie jestem pewna, że na ich brak narzekać nie będziesz
szczęka mi opadła-piękne! Nie potrafię się przyczepić do niczego. Super wykonanie. Na początku nie mogłam się zdecydować co mi się najbardziej podoba ale po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że kolejno w zależności od tego co dla mnie najładniejsze ustawiłabym tak 4, 1, 5, 2, 3.
Piękne
no coz, koniczynki beda jeszcze na pewno
za to z drugich jestem zadowolona - swietnie wygladaja na uszach