|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy możliwość posiadania kilku kont powinna być zabroniona? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
87 | 35,80% |
Nie |
127 | 52,26% |
Wszystko mi jedno |
29 | 11,93% |
Głosujący: 243. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żeby było bezpieczniej.
Cytat:
A jak się komuś chce do kafejki biegać, żeby potrolować, to na zdrowie niech sobie biega ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwierz mi, ze dla chcacego nic trudnego, naprawde. Nie trzeba biegac do kafejki zeby potrollowac gdziekolwiek. Troche sprytu, google i ju.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-29 o 16:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w razie czego wiem,co robić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
popieram autorkę wątku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezeli zlosliwiec czy inny moderator uzna ze tutaj gdzies znajduja sie instrukcje (nie podalam programu, nie powiedzialam gdzie i jak nalezy recznie wyczyscic ciasteczka, bo sama musze tego szukac recznie) prosze o edycje mojego posta. A karniaka to przyjme osobiscie od Lexie na tylek, wystarczy mi :P
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-29 o 16:48 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sądząc po wykrywalności ludzie raczej idą na łatwiznę, bez całej tej zabawy, bo się nawet w tym pogubić można ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co maja ciacha, przejrzyj dokladnie watek. Truskawkowawiosna o tym cos wspominala w poscie numer 90 ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aby moderator nas skojarzyl po IP, musi miec podejrzenia, jakis punkt zaczepny, kandydata, zeby porownac adresy, jak w badaniach DNA ![]() te zabawe z IP Szpieg wytlumaczyla, aby pokazac, ze mozna to zrobic tak, ze tylko moderator z Trzecim Okiem i zdolnosciami parapsychicznymi nas nakryje. Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-01-29 o 17:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zabawa to ukazanie ze da sie obejsc polaczone dwie metody. Wystarczy 1 program. Samo IP tez nie przejdzie z wymienionych powodow. Zmienne IP - rozlacz, polacz. Sieci osiedlowe - beknie cala siec. Wiec teraz, pozwolcie na moje ulubione powiedzenie: Jak sie nie obrocisz tylek zawsze bedzie z tylu ![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Konto usunięte
|
Dziękuję
![]() Dziewczyny,ale dobrze. To zapis w regulaminie mógłby być a jeżeli komuś chciałoby się kombinować,kręcić i pilnować się na każdym kroku to proszę bardzo.Jego sprawa ale niech ma świadomość,że jeżeli to jakimś cudem wyjdzie to oba konta będą zamykane. A jezeli ktoś chciałby zmienić,czy założyć nowe konto zwracałby się do "góry" i to Oni podejmowaliby decyzje co dalej. I byłabym za tym,żeby konta których się nie uzywa zamykać z podpisem-"konto zamknięte". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jakie pilnowanie? Nie trzeba sie pilnowac.
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-01-29 o 17:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Argumenty są przemawiające, nie powiem że nie.
Ale jest jedno ale ![]() Wiele osób zakłada takie konta nie po to, by narobić bałaganu, ale by rzeczywiście zwrócić się o pomoc. Dlaczego nie piszą tego z "prawdziwych" kont? Być może wcale nie dlatego, że nie chcą by inne Wizażanki się dowiedziały o ich problemie, lecz dlatego, że zdają sobie sprawę, że całkiem możliwe, iż kojarzy je ktoś z "realnego" świata, być może wróg? A kto chciałby takiej osobie wyżalić się z problemu intymnego?
![]() |
#133 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tutaj też działa zasada "dla chcącego nic trudnego". TYlko -no właśnie,dla chcącego a tutaj jest więcej podawania powodów dla których ten problem nie przejdzie. W momencie kiedy jest się za czymś to szuka się rozwiązania problemów,które przeszkadzają. Dlatego wiem,że z tymi drugimi kontami jesteśmy (ja i inne osoby) na straconej pozycji. Teraz może być tylko licytacja dlaczego się nie da,potem da,potem nie da,da,nie da,da itd. Ale dobrze,ten sposób nie przejdzie-to pomyślmy nad innym rozwiązaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys chcialam to sprawdzic dokladniej z czystej ciekawosci, ale sytem nie łaczy kont moderatorow nie wydaje mi sie, ze to o czym teraz piszemy, to odkrycie wielkiej tajemnicy, klony i tak beda sie pojawiac. a ktos naprawde perfidny wczesniej czy pozniej zostanie zlapany przez styl pisania, nawet majac NEO (pozdrawiam moderatorki fryzjerkiego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
moim zdaniem powinno zostac tak jak jest jezeli chodzi o mozliwosc posiadania paru kont na jednym komputerze |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Za ladny usmiech, nikt tego nie zrobi. Jest to babranie sie w zbyt szeroko pojetym bagienku. (Nie mowie ze wizaz to bagno, ale taki obowiazek bylby bagienkiem).
Podalabym teraz publicznie link do mojego klona, zeby udowodnic ze nie da sie skojarzyc po postach, system mnie nie wykryje. Ale no niechce... Czy wszyscy musza wiedziec jakie mialam problemy z rodzicami? Problem mialam, teraz ten problem sie zmienil... I tu nie chodzi o to ze Ci co chca aby klony byly pokazuja ze to i to jest ble, ale jest to zwykle pokazywanie dziur w danym rozwiazaniu, czasami na tym polegaja ataki hackerow, czy crackerow, wlamuja sie, pozniej administrator wie przez co, wie jak, lata dziury.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Warszawianko pamiętam wątek Anitki,sama się w nim troche udzielałam,ale moment,w którym okazało się,że to prowokacja,jakos mi umknął(teraz doczytuję).Zgadzam się z Toba i resztą dziewczyn,że prowokacyjne wątki to cos strasznego...tez uważam,że przydałby się "guziczek" w stylu ZP,informujący o podejrzeniach,że dany post to czyjaś zabawa i tyle.I mam nawet argument popierający ten pomysł
![]() PS-też mnie denerwuje zakładanie 2konta i zdanie :"mam już konto na wizażu,ale..."-albo się odsłaniamy,chwalimy koleżankom i dajemy tyle informacji,że wstyd już cokolwiek od siebie napisać,albo trochę dbamy o zachowanie naszej prywatności.Co jak co,ale takie podwójne konto,bo ktoś nie chce być rozpoznany,mnie denerwuje.I przewaznie nie chodzi o sprawy dla mnie poważne(np.przemoc czy coś podobnego),ale to,że są jakieś problemy w związku... [ale się zbulwersowałam tym wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Znając Twoje wypowiedzi z tego konta, znalezienie tego o któym mówisz nie jest wcale takie trudne, jak się to może wydawać, a na pewno jest możliwe dla przeciętnego zjadacza chleba na Wizażu, któremu by się chciało przysiedzieć trochę fałdów, bo bułka z masłem też to nie jest ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
zawsze sie usmiecham szeroko, gdy ktos mowi o kobiecej intuicji
![]() wystarczy spojrzec na watki na Intymnym, zakladane wlasciwie przez same kobiety, gdyby naprawde slychaly wewnetrznego glosu, nie byloby postow "zdradzil mnie i oklamywal od lat, a bylo idealnie ![]() intuicje ma kazdy czlowiek, bez wzgledu na plec, to czy potrafi/chce z niej korzystac, to juz inna bajka. Freso, rozumiem, ze zglaszasz sie na ochotnika? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślisz, że to dobry pomysł? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do kobiecej intuicji-na intymnym są także wątki,gdzie padaja stwierdzenia,że facet nie zdradził,tylko ta głupia inna go całowała...bo jak nie uwierzyć swojemu ukochanemu...gdzie tu ta słynna intuicja jest? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest, jest ta kobieca intuicja tyle, że nie jest dopuszczana do głosu, kobiety wolą nie wiedzieć tego, co tak naprawdę wiedzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jakie to są "klasyczne" przypadki? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Anitko Anitko, naprawde nie potrzebujesz odpoczac od wizazu?
![]() a wiec 4 konta ![]() Cytat:
![]() a suwaczki suną dalej... Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2009-01-29 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
I proszę bardzo-zgłosiłam problem z kilkoma kontami-proszę bardzo,mogę się poświęcić. Cytat:
![]() Cytat:
Nie zastanawialiście się jak to jest?Czy nie jest tak,że rozmawiacie z kimś kto jest dla Was miły,życzliwy a na swoim drugim koncie tylko czeka aż wbić szpile? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() P.S.Rany,dopiero teraz załapałam o co chodzi z tym tekstem o suwaczkach ![]() Ale i tak spodziewałam się suwaczka-"do ślubu zostało..." Edytowane przez 201804200947 Czas edycji: 2009-01-29 o 19:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
banowanie kazdego polaczonego konta kolejno to zadanie pracochlonne, a do tego niesprawiedliwe wzgledem uczciwych osob w przypadkach, gdy ktos bedzie tak robil, sprawnie wymigujac sie od bana, bede za ujawnianiem publicznie jego gierek nie mozemy umowic sie tak, ze w przypadkach jakichkolwiek przeczuc, ze osoba xyz moze nie grac fair, piszecie PW do jakiekogolwiek moda, a on to sprawdza czy xyz ma klona? oczywiscie w uzasadnionych przypadkach, a nie z czystej ciekawosci Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A miec mam - juz pisalem: a) uwazac co sie pisze b) wiecej modow na plotkowym i intymnie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szalenie, niech pointa do tego bedzie, jak okazala sie niezawodna w przypadku watku Anitki ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale byłabym też baaaardzo za ,za wprowadzeniem dodatkowego znaczka,właśnie odnośnie takich rzeczy ![]() A co linka....na szybciutko zerknęłam na wiadomości tamtego konta i: "...mnie też kiedyś zdradził,mój mąż,za dużo wypił,spał u kolegi,a jakaś koleżanka wlazła mu do łóżka!!! było to prawie 5 lat tem,ja teraz mam 21 lat,jak zaczęłam chodzić z tym chłopakiem byłam jeszcze gówniarą miałam zaledwie 15 lat,on 20... ta jego zdrade zdarzyła się po roku bycia razem,często się kłóciliśmy,zrywaliśmy,itd .ale wyobraż sobie że po tej zdradzie coś się zmieniło nie miałam do niego zaufania przez dłuższy czas,on błagał,prosił,wydzwaniał codzienie żebym dała mu szanse... dałam,tak bardzo się starał to wzystko naprawić ... naprawił jesteśmy szczęsliwi razem już 6 lat,2 lata po ślubie mamy 2 letniego synka ![]() Rany:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.