Antywalentynkowo. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-06, 15:01   #121
sine.ira
BAN stały

Dot.: Antywalentynkowo.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Trochę trudno mi uwierzyć,że akurat w walentynki wszyscy u Ciebie za ścianą uprawiają seks i to tak głośno,że spać nie możesz Też mieszkam w bloku,ale w życiu takich sytuacji nie miałam,chociaż ściany cieniutkie.
A widzisz. Życie bywa zaskakujące.
Bo u mnie akurat sąsiedzi są bardzo głośni. I mówię, że raz atrakcje dają sąsiadom jedni raz drudzy, a w tę jedną noc kilku na raz No co zrobię skoro tak jest ?
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 15:26   #122
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Bo u mnie akurat sąsiedzi są bardzo głośni. I mówię, że raz atrakcje dają sąsiadom jedni raz drudzy, a w tę jedną noc kilku na raz No co zrobię skoro tak jest ?
kup stopery do uszu

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 16:25   #123
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na szczescie nie słychać. Jestem anty ale na pewno spedzimy je milo, TZ zabiera mnie gdzies na caly dzien
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 18:47   #124
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
kup stopery do uszu
Ale mi to nie przeszkadza. Ubaw mam po pachy.
Poza tym stopery są bardzo niewygodne.
Stary 2009-02-06, 19:27   #125
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Ale mi to nie przeszkadza. Ubaw mam po pachy.
Poza tym stopery są bardzo niewygodne.
A jak lubisz takie koncerty to co innego

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 21:02   #126
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Tak samo jak Dzień Matki,Dzień Babci jest przykry dla tych co ich nie mają,a czy ktoś z tego powodu mówi,że to święto jest złe?
babcie i mamy nie urzadzają takiej pokazowej ekspansji
Ptysio5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 21:17   #127
Sirene
Raczkowanie

Mnie Walentynki nie przeszkadzają.
Jestem nawet z tym świętem związana - obchodzę wtedy urodziny
Sirene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 21:22   #128
malenstfo24
Rozeznanie

Prezent daje, i tyle po za tym akurat trafia mi się znów dorywcza praca w ten osłodzony dzień, mimo, że mam Tż-ta to telewizor wyłączony, radio wyłączone być musi za dużo tego-zdzisio kocha rybke, mania kocha Misia- i tak w kółko na dodatek w sklepach królują kurzołapy serducha, dobrze, że to jeden dzień małolaty będą ślinić się chyba tylko na pokaz na ulicy powiem tyle "na zdrowie"

6 Lipiec 2013
<3<3

14.08.2016 Bartek moj Najwiekszy Skarb

malenstfo24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 21:33   #129
Fiffka
Raczkowanie

Byłam młodsza to walentynki lubiłam ,lubiłam zarówno dostawać kartki, misie, kwiatki, lizaki w kształcie serduszek jak i dawać. Dorosłam (troszkę), jestem w związku i ten dzień zaczął mnie wkurzać. Dlaczego? Ponieważ moim zdaniem ludzie powinni się kochać i okazywać sobie miłość codziennie, a nie tylko raz w roku. Znam kilka par, które w tym dniu obnoszą się swoją miłością, a normalnie kłócą się ciągle. Dlatego ja nie lubię tego święta. Media z walentynek robią wielkie halo, wiadomo zarobią, dla mnie ten dzień to czysta komercja. Ludzie na prezenty wydają od kilku złotych do bardzo dużych sum... Miłości się nie kupi. Trzeba kochać z dnia na dzień
Fiffka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 22:17   #130
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
A jak lubisz takie koncerty to co innego
Jak Ty pięknie nadinterpretowujesz, aż miło
To, że mi to nie przeszkadza do tego stopnia, żeby wkładać do uszu stopery, nie oznacza automatycznie, że to lubię. Śmieszy mnie to, ale też nie przesadnie cieszy. Bo oczywiście wolałabym jednak mieć święty spokój. Proste, nie ?

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-02-06 o 22:28
Stary 2009-02-06, 22:24   #131
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemirka Pokaż wiadomość
Ja nie lubię tego święta - interes na tym robią kwiaciarnie, knajpy itp. mój tż nie potrzebuje takiego święta żeby mi pokazać że mnie kocha, a poza tym w ogóle nie przepadam za przenoszeniem amerykańskich świąt do nas.

Moje poglądy prezentują się bardzo podobnie. Tylko z tą małą różnicą, że mój tż jest jak najbardziej ZA obchodzeniem tego kiczowatego święta, a ja PRZECIW. Mu marzy się romantyczna kolacja 14 lutego, przy świecach, z dobrym winem i fajnym filmem, a mi wypad do jakiegoś klubu na nocne szaleństwa z kumpelami.

Więc czeka nas kolejny życiowy kompromis
Stary 2009-02-06, 22:30   #132
arktyczna
Raczkowanie

Nie rozumiem tych bardzo negatywnych emocji .
Może jakieś weteranki forum przypomną mi czy inne święta (oprócz świąt bożego narodzenia) były na różnych wątkach aż tak krytykowane?

Kiedyś nie miałam kochającego faceta ale ten dzień nie powodował, że czułam się bardziej samotna, niekochana czy mało wartościowa. Czy aż tak bardzo przeszkadzają zakochane pary, nie mówię tu o skrajnych przypadkach migdalenia się czy obmacywania w miejscach publicznych. Czasem zdaje mi się, że po prostu czyjeś szczęście wzbudza agresję, zazdrość i smutek.

A to całe narzekanie na serduszka, miśki baloniki i inne duperele też trochę przesadzone, ja jestem bardziej praktyczna niż romantyczna i kurzostojek czy innych drobiazgów nie przepadam dostawać. Jednak znam dojrzałe kobiety a nie infantylne nastolatki, które lubią właśnie takie trochę kiczowate prezenty, one nie podchodzą do takiego okazywania uczuć z pogardą.

Moja Mama co roku na walentynki kupuje mi coś miłego zazwyczaj słodkości, mówiąc, że jestem jej wielką miłością i przyznam, że robi mi się wtedy ciepło na sercu.

Zamiast narzekać na samotność, na bycie atakowanym ze wszystkich stron czerwienią i o zgrozo jakąś całującą się parą gimnazjalistami niech jedna z drugą zorganizuje na mieście jakiś wypad dla singli,niech każdy zaprosi kolegę czy koleżankę bez pary, wyżalicie się na to okropne święto i może poznacie interesującą osobę, z którą już w przyszłym roku będziecie w sypialni bojkotować walentynki.

Trochę więcej dystansu
arktyczna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 22:37   #133
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez arktyczna Pokaż wiadomość
Nie rozumiem tych bardzo negatywnych emocji .
Może jakieś weteranki forum przypomną mi czy inne święta (oprócz świąt bożego narodzenia) były na różnych wątkach aż tak krytykowane?

Kiedyś nie miałam kochającego faceta ale ten dzień nie powodował, że czułam się bardziej samotna, niekochana czy mało wartościowa. Czy aż tak bardzo przeszkadzają zakochane pary, nie mówię tu o skrajnych przypadkach migdalenia się czy obmacywania w miejscach publicznych. Czasem zdaje mi się, że po prostu czyjeś szczęście wzbudza agresję, zazdrość i smutek.

A to całe narzekanie na serduszka, miśki baloniki i inne duperele też trochę przesadzone, ja jestem bardziej praktyczna niż romantyczna i kurzostojek czy innych drobiazgów nie przepadam dostawać. Jednak znam dojrzałe kobiety a nie infantylne nastolatki, które lubią właśnie takie trochę kiczowate prezenty, one nie podchodzą do takiego okazywania uczuć z pogardą.

Moja Mama co roku na walentynki kupuje mi coś miłego zazwyczaj słodkości, mówiąc, że jestem jej wielką miłością i przyznam, że robi mi się wtedy ciepło na sercu.

Zamiast narzekać na samotność, na bycie atakowanym ze wszystkich stron czerwienią i o zgrozo jakąś całującą się parą gimnazjalistami niech jedna z drugą zorganizuje na mieście jakiś wypad dla singli,niech każdy zaprosi kolegę czy koleżankę bez pary, wyżalicie się na to okropne święto i może poznacie interesującą osobę, z którą już w przyszłym roku będziecie w sypialni bojkotować walentynki.

Trochę więcej dystansu
A może niektórzy sobie lubią ponarzekać, nie wolno im ?
Ostatecznie skoro Tobie walentynki nie przeszkadzają, to niepotrzebnie zabierasz tu głos, bo robisz OT
I dlaczego na walentynki nie można narzekać, a na Boże Narodzenie już tak (skoro domagasz się przykładów marudzenia na inne święta poza tymi dwoma)? Jeżeli są wątki o nielubieniu Wigilii to co złego jest w tym ?

A skoro nawołujesz do dystansu, zachowaj go i dla takich marud jakie są na tym wątku.

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-02-06 o 22:42
Stary 2009-02-06, 22:42   #134
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
No i obowiązkowo odgłosy seksu sąsiadów dochodzące z każdej strony w walentynkową noc Raz do roku to i miotła wystrzeli.
Cytat:
Ja w tę magiczną noc mam takie koncerty za ścianą, że moje własne libido zjeżdża mi pod łóżko

Pozdrow przy okazji sasiadow ode mnie

Walentynki lubilam w szkole, to wyczekiwanie, ktora dostanie jakas kartke i dlaczego mnie ominelo

Poza tym uwazam to swieto za brzydkie: no wlasnie tak dokladnie, te wszystkie pluszowe serduszka czerwone, maskotki, kubki, brzydota. Moznaby miec ladne swieto milosci, z jakimis symbolami, czerpiace z jakiejs tradycji, ale tu sa same gadzety duchem z McDonalda W takiej formie mi sie nie podoba. No i w ogole swieto milosci w srodku zimy kto to widzial.
Stary 2009-02-06, 22:44   #135
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość

Pozdrow przy okazji sasiadow ode mnie
Po koniec roku się przeprowadzam. Pozdrowię na odchodnym
Stary 2009-02-06, 22:51   #136
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syntagma Pokaż wiadomość

Walentynki lubilam w szkole, to wyczekiwanie, ktora dostanie jakas kartke i dlaczego mnie ominelo .
ja tak samo, ja tak samo

ukradkiem sprawdzałam skrzynke (żeby nie było, że sie niby czegoś spodziewam ) a tam ...

pewnie uraz mi został chociaż na widok kubków z empiku z owieczką sama beczę z zachwytu, to aura walentynek mnie nie czaruje, niestety

Edytowane przez Ptysio5
Czas edycji: 2009-02-06 o 22:57
Stary 2009-02-06, 22:53   #137
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Konto usunięte

Brzydkie, ładne - kwestia gustu. Trudno o płuszowych miśkach mówić w kategorii: dzieło sztuki (chociaż może?), ale mnie np. niektóre uważane za kiczowate, dupere się podobają, i nie powiedziałabym, że nie mam gusty, czy że się nie znam.
Ponarzekać - czemu, nie, jeżeli ma to komuś ulżyć, to czemu sobie nie odmówić?

Edytowane przez 7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Czas edycji: 2009-02-06 o 22:54
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 23:01   #138
arktyczna
Raczkowanie

Cytat:
A może niektórzy sobie lubią ponarzekać, nie wolno im ?
Ostatecznie skoro Tobie walentynki nie przeszkadzają, to niepotrzebnie zabierasz tu głos, bo robisz OT
I dlaczego na walentynki nie można narzekać, a na Boże Narodzenie już tak (skoro domagasz się przykładów marudzenia na inne święta poza tymi dwoma)? Jeżeli są wątki o nielubieniu Wigilii to co złego jest w tym ?

A skoro nawołujesz do dystansu, zachowaj go i dla takich marud jakie są na tym wątku.
Nikomu nie zabroniłam narzekania i marudzenia. Dla każdego jakieś święto może być denerwujące, z różnych powodów. Jedne są bardziej lub mniej komercyjne jednak to walentynki tutaj wzbudzają emocje. Boże Narodzenie było przykładem święta, które ja pamiętam, że było właśnie na forum krytykowane, nie uważam że ono może być a inne już nie.

Czy potrzebnie, czy nie potrzebnie zabieram głos to moja sprawa, no może admina i moderatora, i uczestniczek forum gdy mój post jest ZŁYM postem.

Samotne osoby mogą się czuć w tym dniu źle, a raczej samo narzekanie ich stanu nie poprawi, również chyba to, że inni też tego dnia nie lubią. Dlatego napisałam, że można chociaż spróbować ze znajomymi zmienić ten nielubiany 14 luty w coś neutralnego lub pozytywnego.
Stary 2009-02-06, 23:11   #139
Ptysio5
Zakorzenienie

Cytat:
to walentynki tutaj wzbudzają emocje
bo to antywalentynkowy wątek
inne swięta mają swoje, osobne wątki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-06, 23:11   #140
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Nikomu nie zabroniłam narzekania i marudzenia. Dla każdego jakieś święto może być denerwujące, z różnych powodów. Jedne są bardziej lub mniej komercyjne jednak to walentynki tutaj wzbudzają emocje.
Może dlatego, że ten wątek jest właśnie o walentynkach

Cytat:

Samotne osoby mogą się czuć w tym dniu źle, a raczej samo narzekanie ich stanu nie poprawi, również chyba to, że inni też tego dnia nie lubią. Dlatego napisałam, że można chociaż spróbować ze znajomymi zmienić ten nielubiany 14 luty w coś neutralnego lub pozytywnego.
Oczywiście Twoje rady byłyby bezcenne gdyby założycielka wątku (albo ktokolwiek inny) pytała jak polubić to święto. A skoro nie pytała, to wybacz, ale ja odniosłam wrażenie, że przesadnie moralizujesz. I to jeszcze w jakimś takim denerwującym, przemądrzałym stylu (ale to tylko oczywiście moje wrażenie).
To miejsce jest głównie dla tych, którzy mają podejście anty i co im zrobisz ?

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-02-06 o 23:13
Stary 2009-02-06, 23:18   #141
LadyMakbet18
Rozeznanie

Oh my dear god!

Podczytuje co tu piszecie i tak mimowolnie nakreślił mi się obraz dziewczyny "antywalentynkowej", który tworzą "prowalentynkowe" (ja zaznaczam że jestem rękami nogami i trzustką "anty").

Nie ma faceta, jest brzydka, zgorzkniala. Najpewniej to już po 50-tce tylko kłamie w profilu żeby sie odmłodzić Zazdrości innym, bo ona nic nie dostanie na walentynki ..

kurde, a ja nawet mając faceta nie znosiłam tego święta.
Nie potrzebna mi data w kalendarzu 14 LUTY, ażeby iść do faceta i mu powiedzieć, że go kocham.
Walentynki to jak dla mnie dzień presji powodującej czasochłonne stane w kolejkach w kwaciarni po jeden badylek, który uschnie, albo w sklepie po czekoladki, ew jak ktoś sobie może pozwolić, to szukanie wolnego stolika w exclusive restaurant nie żeby to było złe, ale ludki, nie dajmy sie zwariować.
Bo co, jak nie obchodze walentynek to jestem outsider, najpewniej nie mam faceta i co jeszcze, nóg nie depiluję?^^ (tak, to ironia)

Je t'adore mon cheri

Czy tkwisz w toksycznym związku?!

https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=3295
LadyMakbet18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 23:20   #142
arktyczna
Raczkowanie

Cytat:
Może dlatego, że ten wątek jest właśnie o walentynkach

Oczywiście Twoje rady byłyby bezcenne gdyby założycielka wątku (albo ktokolwiek inny) pytała jak polubić to święto. A skoro nie pytała, to wybacz, ale ja odniosłam wrażenie, że przesadnie moralizujesz. I to jeszcze w jakimś takim denerwującym, przemądrzałym stylu (ale to tylko oczywiście moje wrażenie).
To miejsce jest głównie dla tych, którzy mają podejście anty i co im zrobisz ?
Tutaj-może znaczyć wizaż, może znaczyć wątek albo coś innego i znam tytuł wątku.

Wszystkich z nastawieniem anty będę nachodzić z workiem prezentów pluszowo-serduszkowych, kartkami z wyznaniami miłosnymi i będę przekonywać i przekupywać by pokochali ten dzień. Myślisz, że przekona Cię moja misja?
Stary 2009-02-06, 23:28   #143
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Tutaj-może znaczyć wizaż, może znaczyć wątek albo coś innego i znam tytuł wątku.
Tutaj znaczy tutaj.

Cytat:
Wszystkich z nastawieniem anty będę nachodzić z workiem prezentów pluszowo-serduszkowych, kartkami z wyznaniami miłosnymi i będę przekonywać i przekupywać by pokochali ten dzień.
Hmm...skoro nie masz nic lepszego do roboty, albo ewentualnie posiadasz wytwórnię walentynkowego badziewia, to Ci się w sumie nie dziwię. Tylko trzeba to było zaznaczyć na początku

Cytat:
Myślisz, że przekona Cię moja misja?
Nie, jeżeli chodzi o mnie, to czysta strata czasu
Stary 2009-02-06, 23:28   #144
iizabelaa
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkich z nastawieniem anty będę nachodzić z workiem prezentów pluszowo-serduszkowych, kartkami z wyznaniami miłosnymi i będę przekonywać i przekupywać by pokochali ten dzień. Myślisz, że przekona Cię moja misja?

Ja w sumie jako tako nic do tego dnia nie mam.

Tego dnia nigdy nigdzie nie wychodzimy z tż-em, ponieważ drażnią mnie tłumy we wszystkich restauracjach, kinach itp.
Ogólnie mało gustowne wydają mi się gadżetu produkowane z okazji tego dnia, i nie wiem jak można kogoś czymś takim obdarzyć

Natomiast jestem trochę dwulicowa, bo chętnie przyjmę w tym dniu prezent od tż i nie będę marudzić w szczególności jeśli będzie to kosmetyk
Stary 2009-02-06, 23:36   #145
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez LadyMakbet18 Pokaż wiadomość
Oh my dear god!

Podczytuje co tu piszecie i tak mimowolnie nakreślił mi się obraz dziewczyny "antywalentynkowej", który tworzą "prowalentynkowe" (ja zaznaczam że jestem rękami nogami i trzustką "anty").

Nie ma faceta, jest brzydka, zgorzkniala. Najpewniej to już po 50-tce tylko kłamie w profilu żeby sie odmłodzić Zazdrości innym, bo ona nic nie dostanie na walentynki ..

kurde, a ja nawet mając faceta nie znosiłam tego święta.
Nie potrzebna mi data w kalendarzu 14 LUTY, ażeby iść do faceta i mu powiedzieć, że go kocham.
Walentynki to jak dla mnie dzień presji powodującej czasochłonne stane w kolejkach w kwaciarni po jeden badylek, który uschnie, albo w sklepie po czekoladki, ew jak ktoś sobie może pozwolić, to szukanie wolnego stolika w exclusive restaurant nie żeby to było złe, ale ludki, nie dajmy sie zwariować.
Bo co, jak nie obchodze walentynek to jestem outsider, najpewniej nie mam faceta i co jeszcze, nóg nie depiluję?^^ (tak, to ironia)
Tak, tak, a wszyscy co nie lubią Świąt Bożego Narodzenia, nie mają rodziny i z kim ich spędzić, ci co nie lubią Dnia Matki (chciaż nie wiem czy są tacy), nie mają już matki, albo są frustrowani (czy raczej "sfustrowane"), że nie mogą zajśc w ciążę, i tak dalej, i tak dalej, twóżmy sobie szufladki i wsadzajmy kogo nam pasuje do nich...
Dla mnie to jest presja żeby dać producentom handlowym zarobić - poprostu.

Edytowane przez 7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54
Czas edycji: 2009-02-06 o 23:38
7b876ccefd4157b39b86852d237c1fcdcf44b9c3_64850071d5e54 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 23:38   #146
Ivy123
Zadomowienie

Ja i mój facet nie obchodzimy tego ''święta''.A to, co pojawia się w witrynach sklepowych przyprawia mnie o... drgawki.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-06, 23:45   #147
arktyczna
Raczkowanie

Cytat:
Tutaj znaczy tutaj.

Hmm...skoro nie masz nic lepszego do roboty, albo ewentualnie posiadasz wytwórnię walentynkowego badziewia, to Ci się w sumie nie dziwię. Tylko trzeba to było zaznaczyć na początku

Nie, jeżeli chodzi o mnie, to czysta strata czasu
Pewnie, że nie mam co robić, zaczęły mi się właśnie ferie, trollować na forum nie mam zamiaru, wymyślać prowokacji też to chociaż może się przyczynię do przyrostu naturalnego. Uświadomię kilka osób, że walentynki są cacy, zachce się im amorów, tak jak Twoim sąsiadom i kolejne pokolenie będzie kupować moje walentynkowe kicze z fabryki.

Jak w takim razie, miałyby wyglądać walentynki żeby były zjadliwe albo chociaż mniej irytowały?
Stary 2009-02-06, 23:58   #148
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Pewnie, że nie mam co robić, zaczęły mi się właśnie ferie, trollować na forum nie mam zamiaru, wymyślać prowokacji też to chociaż może się przyczynię do przyrostu naturalnego. Uświadomię kilka osób, że walentynki są cacy, zachce się im amorów, tak jak Twoim sąsiadom i kolejne pokolenie będzie kupować moje walentynkowe kicze z fabryki.
Generalnie chodzi o to, że prawie ZAWSZE na prawie każdym podobnym wątku, prędzej czy później pojawia się ciocia dobra rada, która poucza innych mimo, że nikt jej o to nie prosił. Ot, i cała historia.

Cytat:
Jak w takim razie, miałyby wyglądać walentynki żeby były zjadliwe albo chociaż mniej irytowały?
Powinny wyglądać tak, żeby ich w ogóle nigdy nie było

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2009-02-07 o 00:01 Powód: literówa
Stary 2009-02-07, 00:14   #149
arktyczna
Raczkowanie

A Twoim zadaniem jest pouczanie tych cioć, choć nikt Cię o to nie prosił, żeby innym nie dawały rad?
Na tym kończę mój OT, chyba, że masz ochotę nadal kontynuować rozmowę, która prowadzi donikąd, z mojej również przyczyny i nie wnosi zbyt dużo do tego wątku.

Raczej u nas ten zwyczaj prędko nie zniknie, jeszcze bardziej się przyjmie, bo handlowcy zbijają na tym kasę, poza tym przybywa im coraz więcej odbiorców.
Stary 2009-02-07, 00:27   #150
Madaaa
Zakorzenienie

Jeżeli ktoś jest w związku i nie lubi walentynek tłumacząc sie, ze milosc powinno sie okazywac codziennie a nie raz do roku, to ma chyba jakis problem w zwiazku.

Ja walentynki lubie, nie obchodze ich hucznie, ale bardziej wyjatkowo niz kazdy inny dzien w roku, co nie znaczy, ze sobie milosc raz do roku okazujemy I nic na pokaz bo i tak w domu siedzimy.

Raz, dwa razy w roku mozna sobie zrobic romantyczna kolację
Gorzej chyba jest gdzies wyjsc, bo pewnie mase par sie kreci po barachm restauracjach.
My rok temu zrobilismy sobie walentynki w kinie, ale dzien wczesniej, zeby uniknac tlumu zakochanych

A co prezentow to smiesza mnie takie wypasione drogie rzeczy materialne, np. zegarki bizuteria itp. ja zamiast tego woalabym caly dzien polezec w lozku i pic wino

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2009-02-07 o 00:29
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości