![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Moment prawdy"
zonka to musi miec taki maz siedzacy na widowni ktory slyszy o swoich prywatnych sprawach przed kamera
![]()
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Tak zastanawiam się nad programem i dochodzę do jednego wniosku: cholera zupełnie nie obchodzi mnie to, czy mąż pani x. ją uderzył. Jeśli tak, to sprawa dla policji, a nie dla widowni. Nie rozumiem fenomenu tego typu programów.
Moment prawdy przegrał nawet z W-11 ![]() http://www.popcorner.pl/popcorner/1,..._Polsatu_.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Kto będzie dziś oglądał?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
Ja obejrze, bom ciekawa coz to jest. I zastanawia mnie, po jakie licho ktos sie zgadza brac w tym udzial :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
No dobra, ale jest familiada albo kolo fortuny
![]() Edit: Jako widz czuje sie zazenowana tym programem. Moze to sa jacys podstawieni aktorzy, no bo az nie wierze, ze ludzie sie na to godza. Swoja droga ciekawe skad oni wiedza o co pytac ![]() Edytowane przez madulka Czas edycji: 2009-03-12 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Na takie pytania odpowiedziała, że się dziwię, że wycofała się tuż przy końcu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Najlepszy byl tekst meza na koniec, ze kazdemu kto mial jakies zawirowanie w zyciu poleca ten program
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
No jak to skąd wiedzą. Na pewno wcześniej ewentualnym kandydatom zadają masę pytań i sprawdzają, czy warto w ogóle delikwenta dawać do programu... Bo gdyby nie miał żadnych szokujących sekretów, to by nudny program był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam - i szczerze to irytowała mnie ta kobieta, która odpowiadała - miała taką minę jakby bawiły ją te pytania - ciągle się uśmiechała. (nie wiem może niektórzy tak reagują na stres?) Wydaje mi się, że chyba końcowe pytanie miało być czy zdradziła męża - bo przecież zdrada działa odświeżająco na związek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Tak mi sie zdaje, ze musza wypytywac znajomych. Bo raczej ciezko by im bylo wyciagnac wczesniej pytaniami typu "tak lub nie", ze rzucila swojego arabskiego faceta bo chrapal.
Niezle bylo tez jak sie mezulek ucieszyl, gdy odpowiedziala "tak" na pytanie "czy uwazasz, ze zostaniesz ze swoim mezem do konca zycia". Szkoda tylko, ze nie wypytali, dlaczego chce z nim zostac ![]() Edytowane przez madulka Czas edycji: 2009-03-12 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() eh i znowu nie widzialam, chyba nigdy sie nie dowiem co to za hit ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
bzdury na resorach....pinezka w but albo inny gadzet i zelazstwo szaleje...dla mnie wariograf to przezytek...a program za przeproszeniem dla idiotow
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Mi się bardzo podobało to wywlekanie brudów w dzisiejszym odcinku ![]() Ale ten Hajzer, to tu trafił chyba przez pomyłkę ![]() ![]() A swoją drogą, to myślałam, że do tego programu pójdą ludzie, którzy nie maja nic do ukrycia, a ci którzy mają coś na sumieniu, to wycofają się po usłyszeniu pytań... lub tacy, których partnerzy zmusili do wystąpienia ![]() A co do pytań, które się nie pojawiły, to pewnie chodziło o to czy zdradziła męża, ale następne to też mogły być typu, czy dalej utrzymuje swój romans... I tez się zastanawiam, czy gdyby uczestnik przyznał sie do czegoś bardzo intymnego, a wariograf by stwierdził, że to kłamstwo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#141 |
BAN stały
|
A mi tam wcale nie chodzi o te brudy i szokujące wyznania.
Mnie zadziwia inny fenomen. Wchodzi sobie bowiem do studia zupełnie przeciętna osoba jakich widzi się na ulicy setki, taka wyciągnięta ze słupków statystycznych, na pierwszy rzut oka nie wyhylająca się w żadną stronę. Siedzisz sobie i myślisz...co tam taka myszka może mieć na sumieniu, czym zbulwersować ? Zwykła kobita, mężatka i matka wchodząca powoli w wiek średni. Przegryzasz tego czipsa czy inną kolę popijasz...a tu nagle bum ! Marzenia o seksie zbiorowym, szantażowany żonaty kochanek, niezliczona liczba seksualnych partnerów, "wywrotowe" i szokujące poglądy na temat zdrady i małżeństwa...Słuchasz tego i myślisz...rany, co to się w człowieku nie kłębi, ile tajemnic w sobie nosi...Mnie to fascynuje bo jako socjolog z wykształcenia nigdy przesadnie czule nie koncentrowałam się na jednostce, nie miałam zacięcia psychologa...I uświadamiam sobie jak bardzo taki z pozoru zwykły, szary człowieczek może być wyrachowany, bezwzględny, zdemoralizowany i wredny...Niby się wie, że przecież świat roi się od takich ludzi, ale nagle masz przed oczami jednego z NICH. I zastanawiasz się, jezu a jak jest z moją rodziną i znajomymi ? Jak wypadam w kontekście takich ludzi JA ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Kazdy ma cos za uszami, a robienie z tego cyrku dla kasy do zadnych przemyslen mnie nie sklania. Wole zastanawiac sie nad sprawami o ktorych piszesz w innych okolicznosciach przyrody
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jak dla mnie program jest ustawiony
![]() |
#144 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W Ameryce dzieją się rzeczy co nawet filozofom się nie sniły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Rozmow w toku to akurat bym nie podejrzewala o jakies falszerstwa. No ale Springer nie jest rezyserowany? To zburzy moja psychike
![]() Edytowane przez madulka Czas edycji: 2009-03-12 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak a propos, to ze akurat czyjs znajomy wystapil w rozmowach w toku, nie znaczy wcale, ze nie ma czesci programu, ktora jest wyrezyserowana ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
nie oglądam tego typu bzdurnych programów(jest już jakaś Drzyzga,Wesołowska to totalny kicz ,sprzedaż swojego (albo wymyślonego dla potrzeb programu) życia ,masakra że wogóle ktoś to ogląda przecież to ogłupia ludzi
![]()
![]() |
#149 |
Uzależnienie
|
Oglądałam wczoraj z ciekawości i wniosek jest jeden: na 100% to jest reżyserowane. Najbardziej była sztuczna ta przerwa techniczna, bo oni gadali jak z kartki
![]() jak już chcieli szokujący program to mogli się postarać o większy realizm ![]()
![]() |
#150 |
BAN stały
|
hehe...ale to też taki trochę...zbiorowy rachunek sumienia...powiedzcie szczerze: nie odpowiadacie sobie w duchu na te wszystkie pytania ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.