|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: krutko o biżuterii
Zakochałam się w tych ostatnich
, a wisior - pierwsza klasa
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Rusa1ka, M0N1K4, Dagus_gd, ak_pinki, heurek, gfjadeg, JoannaW_, Sunnyskies
Zapomniałam dołączyć kolczyków i naszyjnika, z którego najbardziej sie cieszę, ale przez jakis czas miałam problem z pisaniem postów. A więc dopiero teraz Vivaldi i Blanche de Neige w wizażowej odsłonie... Edytowane przez krutko Czas edycji: 2010-02-25 o 20:09 |
|
|
|
|
#123 |
|
Wtajemniczenie
|
mi dech zaparło
![]() może przez wielkie P Piękności ![]() o tak lepiej
|
|
#124 |
|
Zadomowienie
|
Ak_pinki idealnie to ujęła w tym wielkim napisie
![]() piękności, wisior podziwiałam w galerii jest niewiarygodnie śliczny i ten kamień, cudo |
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
I kolczyki i naszyjnik niesamowicie piękne
|
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Cały wątek jest świetny, a ostatni wrzut cudowny . Szczególnie kolczyki
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Perfekcyjne!
|
|
|
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
Podziwiałam już w galerii-naprawdę perfekcja!!!
|
|
|
|
|
#129 |
|
Wtajemniczenie
|
Dech mi zaparło.. Na kolczyki nie mogłam się napatrzeć w galerii. Są naprawdę idealne - jak Ty to robisz kobieto? Wisior przepiękny!
|
|
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
Gdzieś mi znikł ten wątek
A wart był odszukania i odświeżenia, bo ostatni wrzut jest przepiękny! Kolczyki jak dla mnie takie 'nowe' w swej formie a wisior- klasa, cudny kamień!
|
|
#132 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jestescie kochane
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję sredecznie, za miłe słowa i motywację do pracy
|
|||
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
Coś pięknego... Brak słów. Dziękuje, że tworzysz takie cuda
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne rzeczy tworzysz, wisiory szczególnie mają rtaki swój odrębny charakter i bardzo mi się podobają. Fajnie wykorzystałaś ozdobny element w tych ostatnich kolczykach.
Proszę o regularne uzupełnianie wątku abyśmy mogły się co chwila zachwycać.
|
|
#135 | |
|
Raczkowanie
|
Letike, to ja Ci dziekuję za taki koment. Trochę to zabrzmiało jakbym była artystką, a jestem raczej rzemieślnikiem
Cytat:
Fajnie, że mimo to zaglądasz tu jeszcze
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Wtajemniczenie
|
o rany julek jakie cuda
każda praca ma coś takiego pięknego w sobie że przyciąga wzrok i nie można go odkleić od nich
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze opis. Aj, skleroza nie boli, ale życie utrudnia
![]() 1 i 2 - Les Feuilles Mortes czyli urocze listeczki z koralem 3 i 4 - Szydłokwiat czyli labradoryt i mój ulubiony motyw szydełkowy, z którego mam chyba wszystko co możliwe ![]() 5 i 6 - Broszka Fleurette - tzw. sztuka naiwna ![]() 7 i 8 - taka przewieszka tylko ze srebra, coś ostatnio na samo srebro mnie naszło... Edytowane przez krutko Czas edycji: 2010-03-23 o 18:22 Powód: literówki |
|
|
|
|
#138 |
|
www.dulcedo.pl
|
To ja też krutko - świetna robota !!!! A ten Aniołek po galeriach mnie ściga
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Robisz cudowne prace, nic tylko patrzeć (i nosić)
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
Wszystkie Twoje prace bardzo ładne ,starannie wykonane ,mi najbardziej jednak spodobał sie Vivaldi jest rewelacyjny
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Cuda wyprawiasz z tymi drucikami - oniemiałam ja zobaczyłam to .... majstersztyk
Bardzo mi się podoba ![]() Ten wisior też zrobił na mnie duże wrażenie, fioletowe kolczyki na prostych rurkach. Serduszkowe gronka - urocze i te - bardzo eleganckie
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Przepiękne rzeczy. Nie mogę się zdecydować na jedną.
|
|
|
|
|
#144 | |
|
Raczkowanie
|
Wszystkim dziewczynom ślicznie dziękuję
![]() Cytat:
![]() No własnie jakoś nikt nie chce Sprzedały się 2 rzeczy i na tym koniec... A wiesz, jak patrzyłam na Vivaldiego to nie mogłam sie napatrzeć... i uwierzyć że to ja go zrobiłam. Bardzo mnie zaskoczył efekt, naprawdę nie spodziewałam się ... W realu był jeszcze piękniejszy... Edytowane przez krutko Czas edycji: 2010-03-24 o 21:06 |
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Pierwszy komplecik i szydłokwiat
Cudne rzeczy tworzysz
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2010-03-24 o 21:29 |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, fantastyczne robisz rzeczy! Twoje wisiory są przepiękne, kobiece i takie orientalne. I umiesz ładnie zaprezentować je na zdjęciach. Masz bardzo ciekawe pomysły, zaskakujesz nowymi formami. Ślicznie wyszedł Ci ten filigran.
Ślicznie prezentują się tulipanki. Na prawdę lubię Twoją biżuterię. Nie martw się, w galerii tez się ruszy. Powiedz, drucik skręcany masz ten z hopei 1mm? Bo sama od jakiegoś czasu chcę kupić taki drucik, ale wydaje mi się że 1mm jest za gruby, wolałabym jakiś 0,8, szczególnie że w moim wypadku byłby on wypełnieniem, a nie chcę by był grubszy od baz, które robię właśnie 0,7-0,8mm.
|
|
#147 | |
|
Raczkowanie
|
Reverie1
Cytat:
![]() Drucik jest z hopei, ale teraz i tak go nie ma i nie wiadomo kiedy będzie, więc wstrzymaj sie chwilowo z jego zamawianiem... A cieńszego to nigdzie nie spotkałam. Zastanawiam się jednak, co jest nie tak z moimi pracami? Dlaczego prawie nic sie nie sprzedaje? Brzydkie są? Ceny za duże? Kiepskie zdjęcia? Może ktos wie, w czym rzecz? Edytowane przez krutko Czas edycji: 2010-03-28 o 10:59 |
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, moim zdaniem żadna z wymienionych rzeczy. W trendy sprzedaje się tym którzy juz maja wyrobioną renomę, to znaczy klientki czekają na rzeczy konkretnych osób, tak mi się wydaje. Musisz po prostu troszkę się popokazywać. Zapytaj innych dziewczyn jak zaczynały, na pewno od razu im nie schodziło wszystko.
|
|
#149 |
|
Rozeznanie
|
Przepiękne naszyjniki,
masz niesamowity talent!!!
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Zauroczył mnie Twój ostatni wrzucik - filigran powala - jestem pełna podziwu - jak w ogóle można zrobić coś tak delikatnego i precyzyjnego
Szydłokwiat z labradorytem też jest bardzo efektowny, a komplecik z korala i listków - śliczny, dyskretny i gustowny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:16.

, a wisior - pierwsza klasa

A wart był odszukania i odświeżenia, bo ostatni wrzut jest przepiękny! Kolczyki jak dla mnie takie 'nowe' w swej formie a wisior- klasa, cudny kamień!

Moje biżutkowanie
Duszy strona papierowa
każda praca ma coś takiego pięknego w sobie że przyciąga wzrok i nie można go odkleić od nich
Sprzedały się 2 rzeczy i na tym koniec...