![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrapkowe próby Reverie
Sliczny, mam słabość i do AC i do roślinnych motywów. jedyna co bym zmieniła to kolorystyka, nie jestem fanką zieleni
![]()
Serialowo: Obsesyjnie powtarzając: Sherlock ![]() Na bieżąco: AHS, VD, Boardwalk Empire, Dexter, OUaT, Arrow, Elementary, TBBT, Merlin, Downton Abbey, Fringe, Hunted. Nadrabiając: The Hour, The Prisoner |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
www.dulcedo.pl
|
Piękny.
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
Dziekuje dziewczyny za wszystkie miłe słowa -naprawde dodaje skrzydeł gdy to co robie podoba się innym
![]() Albo jesli chcecie moge Wam czasem umilać czas opowiastkami (a mam kilka ciekawych historyjek i ciekawostek w zanadrzu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że na razie będziesz wrzucać nowych prac, ale jeśli chodzi o opowiastki to jestem jak najbardziej za ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Sol89 z kursu to ja co najwyżej mega stres wyniose i to na własne życzenie
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
Chcecie opowiastek to nie ma sprawy (kurcze coś bardziej jak blog zaczyna ten mój wątek wygladać ale co tam-w końcu to mój wątek
![]() I mam nadzieje że nie zlinczujecie mnie za to, co napisze teraz....ale od poczatku ![]() Wylądowałam w Szkocji prawie 2 lata temu rzucając w Polsce wszystko-dom, prace, przyjaciół, życie w dużym mieście (Poznaniu)-spakowałam w dwie walizki siebie i córke i poleciałam do mojego TŻ. No i po co? By jako nałogowa pracoholiczka wyladować na szkockim zadupiu w maleńkiej miejscowości...przyznaje urokliwej i przecudnej ale....Właściwie nie miałam tu kompletnie nic do roboty, nawet szans na prace-co najwyżej sprzatanie w markecie na nocną zmiane. Na poczatku było nawet miło-jak takie przedłuzone wakacje, no ale po jakimś czasie zaczełam się regularnie nudzić-i wtedy urodził się pomysł z robieniem biżuterii bo cóż, zawsze chciałam spróbować ale nigdy czasu nie miałam ![]() Zapewne każda z Was wie jak działa poczta pantoflowa-jedna baba drugiej babie itd itp. Mój TŻ wykazywał niebywałą wręcz pomysłowość by reklamowac mnie na prawo i lewo, tak znaleźlismy kilka galerii które wystawiają moje twory lecz nie tylko...Któregoś dnia znajoma szkotka przychodzi do mnie z informacją , że mam się zgłosić w Community Center na rozmowe z menagerem-i że koniecznie mam zabrać swoją biżu. Nie wiedziałam o co chodzi ale poszłam. Zaproponowano mi prowadzenie kursu biżuteryjnego w miasteczku ![]() Zamieszczam kilka fotek z kursu ![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Reverie, wrzuć koniecznie! Ile skupienia widać na twarzach Twoich kursantek, widać, że bardzo się wciągnęły. Mam nadzieję, że praca z nimi poza stresem przyniesie Ci też masę radości i satysfakcji właśnie, bo to najważniejsze
![]() No i nie skomentowałam jeszcze ostatniego wisiora. Jest naprawdę cudowny. No i powtórzę za dziewczynami, pomysł na gronka bardzo bardzo udany ![]()
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Narazie mam tylko kilka fotek-strasznie niwyraźne bo na szybko i w bardzo ciemnym pomieszczeniu robione-wiec niestety z lampą
![]() ![]() Jestem z nich naprawde dumna i bardzo się ciesze, że się dobrze bawia na kursie ![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
no opowieść długa aczkolwiek bardzo interesująca
![]() ![]() Edytowane przez dagus_gd Czas edycji: 2009-08-28 o 06:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
No super, więc jednak mozna tak jak mówi Konfucjusz w podtytule.
Od pewnego czasu obserwuję twoje prace w galerii ale teraz dopiero znalazłam wątek. Bardzo mi się podobają. A tym kusem to zaimponowałas naprawdę. Gratuluję i pozdrawiam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Reverie1, masz świetne kursantki i widać na zdjęciach, że bardzo się wciągnęły w to, co im pokazujesz. Musi być niesamowicie satysfakcjonujące uczenie osób, które chcą się nauczyć i skupiają się na tym, co Ty im chcesz przekazać. Naprawdę, widać na zdjęciach zacięcie w stylu 'ja też chcę, potrafię, zrobię! oo... już mi prawie dobrze wyszło".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Przyznam że jest to naprawde bardzo satysfakcjonujace choć na poczatku byłam przerażona-no bo jak tu nagle z marszu niemal przygotowac konspekt kursu na 10 tygodni po 2 h tygodniowo.....Wtedy jeszcze nawet nie wiedziałam o wizażu (bo bym się Was poradziła) Na szczęście bardzo mi pomogły dziewczyny z jewelrylessons.com-pomogły przygotowac konspekt, wyraziły zgode na wykorzystanie niektórych tutków i ich zdjęć jako materiału pokazowego, nawet wisiały godzinami ze mną na skype doradzając i wypytując sie o postępy choc uwzględniając strefy czasowe dla mnie te rozmowy w środku nocy wypadały
![]()
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez Reverie1 Czas edycji: 2009-09-02 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
prosze jakie zdolne uczennice
![]() ![]()
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
A jak ładnie im te ósemeczki wychodzą
![]()
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie Pani z językiem na wierzchu najbardziej oddaje zapał do pracy
![]() Powodzenia życzę ![]()
![]() |
#139 | |
www.dulcedo.pl
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Witaj!! Zawsze podobały mi się Twoje wrapowe prace. Oglądałam je chyba z setki razy, za każdym razem z takim samym zachwytem
![]() ![]() Możesz zdradzić, skąd się uczyłaś poszczególnych technik?? Sama, metodą prób i błędów, czy może jakis instruktażyk?? Szukałam czegoś takiego na necie, ale nie bardzo mogłam znależć. Najlepsze jakie do tej pory widziała filmiki instruktażowe są autorstwa Karli Kam, jednak to mi nie wystarcza :/ Potrzebuje czegoś więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
Witaj Reverie1,
prace w AC podobaja mi sie bardzo a szczegolnie komplecik z porzeczkami i agaty sa cudowne, chociaz wrapki to jakos nie moje ogolnie chyba ze jakies proste bo dendencje ma raczej minimalistyczne ![]() ![]() Odnosnie samotnosci na obczyznie i brakow takowych jakie opisujesz posiadam je rowniez czasami mniej, czasami wiecej wzmozone, wiec rozumiem Cie doskonale. Nawet nie mam dusz pokrewnych palajacych do robienia bizuterii ![]() chociaz fajna babka jest ale sie wymienic nie mozna doswiadczeniami itp. Zanim sie zaczne dalej zalic to zakanczam to szlochanie. Jakbys chciala fajne opisiki do kulek, kwadratow i trapezow z koralikow to mam pare ksiazek angielskich, a i ladni ejest wszytko narysowane, to daj znac przesle skany na maila moze sie nie zaguzlasz ![]()
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Rossali miło wiedzieć że ktos się zachwyca maimi pracami
![]() Jesli chodzi o żmudny proces nauki to uczyłam się wyłącznie z sieci-przekopując setki stron, szukajac tutków, oglądając prace innych zastanawiając się czesto gęsto "jak to jest u diabła zrobione"...no a potem metoda prób i błędów ![]() Kremka to witaj w klubie samotnych na obczyźnie-ja do tego musiałam zerwać znajomość z okolicznymi polkami bo jak się okazało na wygnaniu wychodzą wszystkie nasze najgorsze cechy narodowe-np zazrość-paranoja-zazrościc komuś że próbuje coś zrobic ze swoim życiem i robic to , co lubi zamiast tylko siedzieć w domu, wychowywac dzieci i narzekać ...eh A na skany jak najbardziej się pisze ![]()
![]() |
#143 |
Rozeznanie
|
Reverie, ja też się zawsze zachwycam i myślałam teraz, że może jakieś nowości u Ciebie, a tu zawód
![]()
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
No właśnie Reverie... wrzuć coś do pooglądania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Zuteria , anika7 przykro mi że wam sprawiłam zawód ale ponieważ prowadze w tej chwili 3 dziesięciotygodniowe kursy na raz (awrobiło mnie centrum w obiazdowe kursy po okolicznych wioseczkach) wiec głownie czas mi zajmuje produkcja wzorów na poszczególne zajecia-np kolcy na które mówie "bałwanki"- no wiecie-koralik,przekładka, mniejszy koralik itd...bo te moje kursantki jak dostaja całą fure koralików to niebardzo potrafia sobie na poczatku poradzic z sensowna kompozyjcą i potrzeba im maaaase przykładów
![]() Wogóle ostatnio mam doła-pokończyło mi się srebro, a na domiar złego miałam kilka "genialnych" pomysłow na nowa linie biżuterie...juz miałam zamawiac materiały a tu zonk-ktos mnie uprzedził z takim samym pomysłem :/ Do tego jeszcze mam właśnie rozgrzebany kolejny projekcik w AC który jest naprawde złosliwy-popękał w trakcie obróbki chyba ze trzy razy a w trakcie wypalania (chyba przez te pęknięcia) nieco sie odkształcił....no normalnie szlag mnie trafia! W kazdym razie nowe zdjęcia choć niewiele zamieszcze pewnie jutro ![]()
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Reverie,ale się tu u Ciebie zaczytałam
![]() ![]() ![]() Trzymaj za mnie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Jak Wam fajnie
![]() ![]() Dawaj Reverie, ja z chęcią pooglądam i Twoje składaczki... nawet jeśli one tylko na zajęcia ![]() No i jestem bardzo ciekawa jaki pomysł miałaś, no chyba że jeszcze jest szansa na powrót i nie chcesz opowiadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Ja też chętnie poczytam opowieści i pooglądam składaczki. Twoje prace są zawsze takie piękne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
Bardzo mi się podobają Twoje prace. Nie są przeładowane, świetnie skomponowane i wykonane no i zezdjęciowane! Masz we mnie fankę!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:24.