![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
RealGirl89 nie masz za co dziękować
![]() z tego co zauważyłam po tym jak wróciłaś to dziewczyny mają cię za boga opisów ^^ wiec wiecej prosze nie uciekac :P ---- Proszę podaruj mi uśmiech i miłość a uczucie oddam ze zdwojona siłą nie jest moją winą, ze zapominasz o mnie, jestem tylko dzieckiem samemu nie dorosnę... Pier.dolę, jestem nieszczęsnym małym, paskudnym optymistem. Bo jestem furiat oczekujący cudów
#122 |
Zakorzenienie
|
lubię rozmawiać z nim spojrzeniami.
i wciąż mrugałam, jak przesłona aparatu fotograficznego, chcąc zapisać te momenty w sercu. po ciemku odnajdujemy wspólny język w ustach. w pięć dni możesz mnie zagłodzić. na przykład. albo doczołgać się. na przykład do mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Przyczajenie
|
a ona przy nim jest taka onieśmielona.. ciekawe jak on to robi.
mam rozumieć, że próbujesz mi zaszkodzić? you scare me stiff. / przerażasz mnie. a wiesz, że już dawno wymazałam Cię z mojego rozkładu dnia, ale ktoś nieustannie znów Cię tam umieszcza?
#125 |
Raczkowanie
|
I don't see myself when I look in the mirror,
A day without your presence is like a day without air. Ona i On. Nie byli już razem. Nie trzymał jej dłoni, Nie był to spacer, który zachwyca. Szli razem, a jednak osobno. Dwa ciała jednym sercem przestały bić. Jednak noc była jedna i gwiazdy te same. I nawet nie wiedzieli, że oboje w tym samym czasie wpatrują się w tą samą gwiazdę. Ich gwiazdę. Miłość - 'minuta' szczęścia, 'godzina' cierpienia. Spadające gwiazdy.? Zapomnij.! One jednak życzeń nie spełniają. ![]() Któregoś dnia niespodziewając się tego, lekko zatęsknisz za mną. Poczujesz, że czegoś ci brakuje. Że jednak coś do mnie czujesz. Jesteś jedyną osobą, o której chciałabym zapomnieć. Jedyną, którą kochałam, a nie mogę przebaczyć. ;( Można przymknąć oczy na rzeczywistość, ale nie na wspomnienia. co Ty tu robisz? Po prostu niczym się nie martwię. (; Ten jeden inny od wszystkich dni... Ciężki charakter? wiem, mam z natury. _______________ Chociaż w nią nie wierzysz, chciałbyś ją mieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja to powracam chyba hehe :P kurde mogłam nie przychodzić mozę bys limuzyna po mnie przyjechała ^^ ![]() ![]() <3 RealGirl89 cieszę się skarbie ze wróciłaś do nas ;* <3 rebellious <3 --- w darze życia tkwi sekret prawdziwej miłości,a prawdziwa miłość w zapomnieniu o sobie dławi mnie strach, 'Masz taka kwaśna minę, jak każda z NAS o tej porze roku.' wykorzystaj życie zanim ono wykorzysta Ciebie Nie można być jak Prince Polo i smakować wszystkim... Wszystko, co dobre, jest albo tuczące, albo niemoralne. „Z marzeniami jest jak z Bogiem , trzeba w nie wierzyć i umiec z nimi obcować” Głęboko w środku płaczę. Nie pozwól swojej nadziei umrzeć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Gość
|
Primadonna - oczywiście, że pamiętam skarbie . Tęskniłam za Tobą obiecaj że już nie uciekniesz z opisowego
![]() RealGirl89 - jak dobrze, że cofneli Ci tego bana skarbie ![]() <3
mamo, proszę. nie bój się o mnie, wiem , że słucham częściej serca niż rozumu i chce żyć jak najmocniej.. założę się, że nie będziesz pamiętał połowy rzeczy, o których ja nigdy nie zapomnę wiesz żałuję, że to wszystko skończyło się po 2 latach .. czemu nie wcześniej ? potrafiłeś tylko odejść nie podając przyczyny ... Choć wiem że Cie nigdy nie zobacze wciąż mam nadzieję .. Uciekłam od rzeczywistości.. Wyjechałam z kraju czy to coś pomoże ?? |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
![]() Piłam już trzecią kawę czekając, aż do mnie w końcu napisze.Kawa stygła.Moje serce też. Definitywnie frajer warty olania. Zamknęłam drzwi mojego serca.bezskutecznie. Wysłał mi serce na papierze, myśląc że zastąpi mi to jego własne. Będę żyła tak, aż braknie mi tchu. Nie ważne czy dostanę astmy czy bóg wie jakiej choroby.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Przyczajenie
|
`
z oczu Twych kraść każde spojrzenie. ` Ty mym ideałem. ` Wtulić się w Twój oddech i zapach Twojego ciała... ;* ` jesteś moją każdą myślą < 3 Edytowane przez abuch Czas edycji: 2009-08-25 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
hotiie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Czekanie na Ciebie to stały punkt programu.
To jak kochanie kogoś, kogo nie można mieć.. Wyglądasz dużo lepiej, gdy Cię nie widzę.. Spadająca gwiazda nie spełni życzenia.. Do miłości Cię nie zmuszę.. Na zewnątrz słońce, a w środku deszcz.. W mej głowie zawsze mam mnóstwo scenariuszy naszego spotkania. Wyobrażam sobie co mógłbyś zrobić czy powiedzieć przechodząc obok mnie. Myślę o tym jak ja mogłabym się zachować, jak odpowiedzieć, jak zareagować.. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że przechodzisz obok mnie obojętnie.. Czasem rzucisz tylko chłodne 'cześć'.. Ja dla Ciebie po prostu nie istnieje.. |
![]() ![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
I odlecimy razem... Spojrzymy na ziemie pod nami... I nigdy nie bedziemy patrzec wstecz... Nie... nie bedziemy ogladac sie za siebie...
Pomysle o tym jutro.. Moge walczyc z calym swiatem, ale nie z przeznaczeniem.. ..A na balkonie ksiezniczka i jej muchy.. Ja wiedzialam, ze tak bedzie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||
Gość
|
Cytat:
Cytat:
![]() Choć stałam i patrzyłam na Ciebie wiedziałam, że nie będziesz nigdy mój..
Wiesz mineło już pare dni odkąd się nie widzieliśmy .. -Daj buzi . - Nie dam - Daj buzi - Nie dam - To sobie sama wezmę - A bierz kochanie .. |
||
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
caroline060- Dziękuję kociaku ;** <3.
Zabieram od Ciebie, o ten: Ci mężczyźni, z którymi byłam po naszym rozstaniu... w każdym z nich znajdowałam jedną z Twoich cech. Tylko pod tym względem każdy z nich był do Ciebie podobny, reszta była tylko złudną, plastikową maską, która odpadała przy dłuższej znajomości. Dlaczego nie możesz wrócić ? rebellious- :Oooo szczena opada, kradnę!!! <3. nie jestem - diamentową sucz. polewaną badziewiem księżniczką. emo girl. słiitaśną pokemonicą. i innymi odłamami społeczności. a skoro nie lubisz tych kolorowych lalek, to co przeszkadza Ci we mnie.? Suve- Ty wieszm, że ja Ciebie <3. ![]() i wciąż mrugałam, jak przesłona aparatu fotograficznego, chcąc zapisać te momenty w sercu. Szkicowałeś słowem artystyczne cierpienia...
Zaplatałeś warkocz kłamstw z cichych rozpaczy i rumiankowych łez... Odcienie Twych pocałunków... Zawiązałeś wszystko bezbarwną wstążką kłamstw. Banda gówniarzy pijących whisky z plastikowego i białego do rozpaczy kubka.! Potem ona, jedyna ona zagłębiła swoje czarne oczy w jakimś gościu z wieczną depresją. Teraz jej poduszka jest bardziej zapłakana.... Fotel parszywie ugniata moje pośladki. I niech ci się przypadkiem nie wydaje, że jestem fajna. Tak to tylko upozorowałam.!!! Mało zniczy na cmentarzu... Mało dusz pamięta o duszach, co odeszły w lepsze.... __________end.__________
#135 |
Rozeznanie
|
Toogether93 dziękuję i wzajemnie Słońce <3
______________ Może coś przeoczyłam, a może nie znam sama siebie. Ja tak naprawdę już nie wierzę w słowa. Powietrze pachnie jak jabłkowy perfum. Bo sama nie wiem czy nie widzę cię ostatni raz.
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Odrobina mężczyzny na co dzień, jakże życia zmieniłaby tło. za mało mam Ciebie, a innych często dosyć. nie mówmy o marzeniach. to nie jest dobry temat. Po co żyć, skoro nie ma nawet kwiatka, który by kwitł dla Ciebie. Po co żyć, skoro nie ma żadnego serca, które raduje się na Twój widok..
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
Prawda jest ukryta w Twoich oczach
Muszę porzucić to co czuję i zapomnieć.. Staje to sama z smutkiem i żalem z nadzieją, że kiedyś mi wybaczysz. Jesteś tak blisko a tak daleko Spójrz mi prosto w oczy, a powiem Ci kim jesteś!!! Najpiękniejsze są zawsze marzenia...Na co czekasz i tęsknisz od lat... Żyje myślami, których nie potrafię zrozumieć... byłeś a nagle Cię nie ma Dlaczego jesteś z innej bajki? Nie martw się już niedługo wrócę żebyś za bardzo się nie stęskniła. Zaopiekuj się moim sercem-zostawiłem je przy tobie... Moje uczucia są jak bajka, która nie skończy się szczęśliwie. Czekam na twój krok, którego nigdy nie będzie. Na zawsze jesteś w myślach mych. Proszę Cię o jedno niech twoje usta szepczą - Pamiętam Cię.. Chcę byś zawsze był przy mnie. I wiesz wreszcie się zrozumiałam, NAS nigdy nie było. Dość płakania Dość smutku Dość... Dość tego! Precz z mojego serca! Ja wiem, że czasem opisy mogą się powtórzyć, ale trudno tego nie uniknąć przy tyle wątkach i postach. Ale wykłócanie się, który jest mój tworzy niezbyt dobrą atmosferę ![]()
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Rozeznanie
|
Rzeczywiście, naleśnikiem nie da się dłubać w nosie!
Jeśli życie ci się plącze, Ciągnij, ciągnij, stałe łącze. Im mniej ludzie maja zebow, tym sa bardziej zgryzliwi.. Nie sztuka powiedziec ' jestem', trzeba jeszcze byc.. |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze: RealGirl89 - jesteś, rewelacyjnie ;*.
Po drugie : suve, z innej bajiki, BananowaBrazylijka, Toogether93, nydee, keeenedy, PrzyciągamWzrok, nieliczylamwcalesie, I live in Hollywood, Wreeednia, lilyblack, Little Balerina, RealGirl89, Miluuu - wszystkie okradłam. Tak sie namęczyłam.. miałam 10 stron do nadrobienia. Pędzicie, że Ho, Ho! ______Tak skromnie:______ a wtedy powiedziałam: to koniec. A Ty z taką łatwością wyniosłeś sie z mojego życia. zamknęłam oczy udając, że nic się nie stało.
sprawiają, że gdzieś między gwiazdami krocze. *** Julia Ratajek & Fryderyk Żeromiński Przekroczyć szczęścia próg Edytowane przez jOlsko Czas edycji: 2009-08-25 o 13:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Rozeznanie
|
Łatwo się skaleczyć każdym z nas, jak kawałkiem stłuczonego szkła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() "... Jesteś? - a więc musisz minąć. Miniesz - a więc to jest piękne." "Dąż do tego co w odali zachwycając się codziennością" I tylko wyłącznie dla Ciebie jestem w stanie zamienić moje farby na twój karabin snajpera ![]() " Za plecami niebo mieć.." A Ja mam swój świat i swoje leki ![]() Edytowane przez Nemezisis Czas edycji: 2009-08-25 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Nie... Proszę. Jeszcze tylko trochę tych momentów.
umiejętność artykulacji wcale nie czyni cię osobą inteligentną. Z nim każda chwila trwa zbyt krótko, a każda wieczność jest zbyt odległa. bez ambicji, lęku, wstydu i grzechu. Zaszyjmy się gdzieś daleko stąd i wymieńmy oddechami. Ćwiczę technikę sugestywnego milczenia. prawdziwych przyjaciół nie poznałam w biedzie, szczęściu, czy niedoli. poznałam ich raz na zawsze . ![]()
#144 |
Raczkowanie
|
ułożyłam głowe do poduszki, oczy do płaczu..
mówiłeś mi, że przyciągam gniew, że za nic masz mą niewinność Kazałeś mi trudną drogą iść, za stróża mieć tylko ciemność świat tak mocno ranił, do krwi. Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami są rzeczy do których nie zamierzam się przyzwczajać na przykład rozstania. weź się człowieku przyzwyczaj do pękania serca, przeszywającego bólu, tęsknoty nie do opisania.n i e d a s i ę
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
jOlsko miło mi
![]() ![]() pora rozpocząć nowy rozdział. skreśliłam z terminarza na początek, kilka potencjalnych miłości mojego życia . los zapukał do moich drzwi. nie otworzyłam. Szukam przestrzeni w której mogę się schować przed światem. Ma ktoś jakąś na zbyciu? i tak naiwnie żyję nadzieją, że opłaca się wierzyć w ludzi. z dnia na dzień kroisz moje serca jak bochenek chleba.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
jOlsko skarbie bierz, co chcesz xD
![]() Dla takich skarbów jak ty, tutaj wchodzę. Bo swojego opisu jeszcze nigdy na gg nie wystawiłam, więc może Wa się przydadzą ![]() ![]() ![]() _____________
Lubię gdy poznajesz mój smak w drobnych pocałunkach wypitych gdzieś między sekundami, których nawet młodość nie zdąży uchwycić... Kochanie jesteśmy pisani tą samą czcionką!!! Od tygodnia wszystko co mówię zamyka się w dwóch słowach: wróć już. Nogi były długie, ręce szczupłe, serce twarde. ____________end._________ ___
#147 |
Rozeznanie
|
cherriees - dziękuje!
![]() myśl o mnie, gdy ja nie mam czasu myśleć o tobie. gdybyś chociaż raz powiedział, czego chcesz, to byłoby prościej, wiesz? mam czerwone paznokcie, różowe korale, rude włosy i mnóstwo miejsca w sercu. dla Ciebie. pastelowy uśmiech masz, a ja nie lubię pasteli. brudzą ręce i serce. więc po co patrzysz, kiedy nie chcesz ani mnie, ani mojego serca? |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
2704 . ! okradam.! ![]() Cytat:
no uwielbiam cię ty moja stara dupo ![]() ![]() mraaaau ;* Cytat:
wiatm ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
jak bym ją zarąbała to może i limuzyną ![]() ![]() _________________________ ___________ o tym , że pierwsze jazdy mam ? ![]() I'm all confused as I think of the things that I would do . /jestem zakłopotana kiedy myślę o rzeczach które chciałabym zrobić./ my emotions are somethin` that I will always hide my waves . /moje emocje są czymś co zawsze ukrywałam./ I've got him in my head, at night when I go to bed . I know it sounds lame but he's the boy of my dreams . /miałam go w swojej głowie, w nocy, gdy szłam do łóżka . wiem, że to brzmi kiepsko, ale On jest chłopakiem z moich snów./ I'd do anythin` for him , I'd search the moons of Endor, I'd even walk naked through the Deserts of Tatooine . /zrobiłabym dla niego wszystko, szukałabym księżycu Endoru, chodziłabym nago przez Pustynie Tatooine'u./ every night I fall asleep with u and I wake up alone . /każdej nocy zasypiam z tobą i budzę się sama ./
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
bananowabrazylijka - a Ty wiesz, że to jest odwzajemnione <3 ? ; )
słowem byłam na twoich ustach. dłonią mnie starłeś. proszę, nie uśmiechaj się na do widzenia. będzie mi łatwiej. czy umiesz dotknąć mnie inaczej? tak, by strzepnąć resztki zniecierpliwienia i twojego nieodwzajemnienia? |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
~ What is LOVE ?
. When you love somebody , . My mommy loves me more than anybody.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.