![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Te" które podrywają naszych mężczyzn
Spotkalismy taka dziewczyne ostatnio :p Z 10lat starsza ode mnie i od TZ i totalne przeciwienstwo mnie. Chodzilismy razem z nia na cykl imprez tematycznych. Jak Tz zartowal smiala sie tak ze myslalam ze sie udusi (dobra to bylo dla mnie normalne jeszcze), jak bylismy w trojke przy stoliku totalnie mnie igornowala, moglam co mowic, a ona mi w pol slowa wchodzi, z tekstem zeby Tz cos jej opowiedzial bo jest taki dowcipny. Biedny Tz prawie uciekal juz na jej widok jak biegla do niego na parkiecie, a laska z kazda impreza tanczyla coraz blizej niego i miziajac go po rekach. Skonczylo sie tym ze przestalismy chodzic bo obydwoje uznalismy ze strasznie niesmaczne sie to zrobilo i zadne z nas nie ma z tego przyjemnosci.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
a mnie zastanawia co siedzi w glowach takich dziewuch, czym one sie kieruja. Ja jak bylam wolna to w zyciu bym na taki pomysl nie wpadla zeby prowokowac do tanca zupelnie obcego faceta w obecnosci jego partnerki. Co to jest, chec ponizenia innej kobiety, udowodnienia sobie czegos? Czy po prostu sa takie co uawazaja, ze wszystko im wolno i wstydu nie maja?
![]() |
#123 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie miałam takich sytuacji,bo z ex TŻ praktycznie nigdzie nie wychodziłam.
Ale miał kolezaneczki, które mnie wkurzaly,w tym jego ex z gimnazjum. Laska taka podobno bogobojna, że ohohoho. Jawnie zarywala to wtedy mojego faceta. Pytała sie "a co tam u twojej kochanki" ( ja, ponad rok ze sobą) a gdy on odpisał czy ma na myśli mnie, i ze jestem jego dziewczyna, a nie kochanka na jedną noc. Na co ona "no dobra, to co tam u Twojej konkubinki ? ". Śmiałam się z tego, ale i tak jej nie polubiłam. Pisała,że chce się z nim spotkać na "ich" ławce w parku, w której za młodu wyryli swoje inicjały. Tak wspominała jaka to ona w nim zakochana była, i w ogóle Love Love. Ale TŻ dawał mi powody do zazdrości bo też jej pisał "bardzo cię wtedy kochałem ..." Cytuję. Rozstalismy się z innych powodów,ale laska zapadła mi w pamięć. W związku z tym, że trochę z eksem gadam od czasu do czasu dowiedziałam się, że po rozstaniu zaczeli chyba kręcić. Zaprosiła go do siebie, przyjechał z kumplem. Spali razem w jednym łóżku, calowali się, ale on jej powiedział podobno ze nic z tego nie będzie, w cztery oczy. Laska jest tak nachalna, że wypisuje do niego i kazała mu obiecać, że " za miesiąc dwa nie będzie z inną".... Gdyby jakaś laska na moich oczach jawnie zarywała do mojego faceta, kulturalnie aczkolwiek dosadnie pokazalabym jej gdzie jej miejsce. Jeśli mój facet by tego nie zrobił pierwszy, dostał by sam na sam ochrzan. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Konto usunięte
|
Na moich oczach żadna mojego tż nie podrywa, bo wszyscy wiedzą, że on jest we mnie szaleńczo zakochany
![]() Co innego, gdy mnie nie ma. Były dwie sytuacje. Na początku związku - pojechał do Włoch na praktyki, nie widzieliśmy się 3 tygodnie. Była tam dziewczyna, której się bardzo spodobał - chciała z nim przebywać w jednym pokoju, ciągle siadała obok niego, zapraszała na fajkę i winko. Wprost jej powiedział, że ma dziewczynę, a i ona do niego z tekstem "czego oczy nie widzą tego sercu nie żal". No i z relacji jego znajomych (kolegujemy się z tymi samymi dziewczynami) to on ją zlewał. Ona ciągle chciała nosić jego ciuchy, w pokoju pełnym ludzi "przypadkiem" się oblała i rozebrała do stanika ( to był pokój mojego tż, bo był duży no i on jest bardzo lubiany) i rzuciła jakiś tekst czy da jej koszulkę. Mój tż powiedział, że jego są w praniu i została mu jedna od dziewczyny i jej nie da, ale drugi kolega rzucił się na pomoc i dał jej koszulkę. Potem się na nią zrzygała XD Tak samo z bluzami - raz się zmieniła pogoda, i mój tż miał na sobie bluzę i cienką kurtkę. Zaczęło padać, więc dał jej jedno z nich, wrócili do hotelu, to oddała itd. Na drugi dzień chociaż było chłodno specjalnie poszła w krótkim rękawku, a potem prosiła mojego tż o bluzę "bo tak ładnie nim pachnie" i jej zimno. Nie dał jej ![]() ![]() Ona nie była z jego grupy, tylko w obsłudze hotelu (kierunek hotelarstwo), też na praktykach, więc przy ścieleniu łóżek, sprzątaniu zostawiała mu liściki, że czeka na niego o tej i o tej w tym i tym miejscu - często mi najpierw zdjęcie takiego liściku wysyłał, a potem o tej godzinie gadaliśmy na skype ![]() Druga sytuacja - dyskoteka, mój tż lubi, ja nie. Tańczył sobie z jakąś randomową laską. Ta laska się potknęła, on ją złapał i pociągnął, a ona chyba zrozumiała, że on chce ją pocałować i już z dziubkiem do niego. On ją szybko obrócił i podziękował za taniec. Skąd się takie laski biorą? Nie zamienili nawet jednego słowa, nigdy się na oczy nie widzieli, a ona z całowaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Konto usunięte
|
Kiedyś wyszło mi bycie taką podrywającą flądrą... przypadkiem.
Byłam na imprezie - jeden drink, drugi i patataj na parkiet. Tańczę i po drugiej stronie widzę starego kumpla. Byliśmy przyjaciółmi w dzieciństwie, potem kontakt się urwał i nie widziałam go kilka lat, więc podleciałam ucieszona z myślą, że pogadamy po tańcu. Tańczymy, uśmiecham się do niego, on do mnie. Piosenka nawet się nie skończyła, a kumpel już biegnie do wyjścia za jakąś dziewczyną. Zdezorientowana podchodzę do koleżanki. Ta mi mówi, że laska obok niej przed chwilą z płaczem wyleciała. Tak, ta sama, za którą kumpel pobiegł. Wróciłam do domu, po znajomych wyszperałam kumpla. Dziewczyna była jego żoną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mógł mieć co nieco za uszami, skoro tak gwałtownie zareagowała
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
skoro nie wiedziala, ze jest to dawna znajoma to faktycznie mogla to zle odebrac. Tyle ze ja bym nie uciekla z placzem tylko poszla z pretensjami do faceta. Ale sa tez kobiety naprawde przewrazliwione. Pamietam kiedys, tez na imprezie gdy bylam jeszcze mloda, piekna i wolna
![]() ![]()
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
No właśnie o to chodzi. Akurat to była odwrotna sytuacja i tej dziewczynie podobało się, że jest adorowana i że jej chłopak jest o to zazdrosny, a naprawdę niewiele brakowało do przekroczenia granicy...
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak ją zobaczę... a jak mi %^&*%# jeszcze powie "cześć" z tym swoim uśmiechem, jak gdyby nigdy nic... oj dam jej popalić. dla zasady. bo ona lubi zajętych. zajęty facet to dla niej idealny facet. ten, z którym wdała się w romans potem, też był zajęty. wcześniej była kochanką żonatego przez prawie 2lata. także ona lubi ten sport. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#132 | |||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak Ci powiedział? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie. Cytat:
|
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Are you talking to me?!
|
Naszą rodzinę nęka taka dziwna istota. Serio, zastanawiam się czy nie jest psychiczna. Związek jej i mojego TŻa trwał bodajże dwa-trzy miesiące, a było to 4 lata temu. Rozstali się w niezgodzie, a raczej to ona go rzuciła. I od tego czasu, systematycznie co pół roku śle jakieś głupie sms-y, a to z przeprosinami, a to z analizą ich związku itd. Nic nie dały prośby, by już nie kontaktowała się z TŻ-em, bo sprawa jest dla niego zamknięta. Ignorowała też milczenie. Nie przejęła się nawet naszym ślubem. Ostatnio znowu się odezwała, "przypominając" TŻ, jak on ją kochał i jak ona go skrzywdziła
![]()
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Niech zablokuje jej numer i po kłopocie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Are you talking to me?!
|
To nie ma sensu; ona i tak do nas dotrze, czy to przez FB, Insta prze bramki SMS czy jakoś inaczej. Jak stalker
![]()
Edytowane przez quench Czas edycji: 2016-04-15 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Na insta i fb zablokować, a numer zmienić.
Problem solved. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Życie z facetem, który to "nie umie" rozwiązywać problemów jest naprawdę bardzo ciężkie (gdyż obfituje w tzw. "problemy z dupy"). I po co to komu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
stewardesa, tak, on jest tą gorszą stroną, baty mu się należą, choć poza umawianiem się na kawę i najgłupszym podkładaniem się i proszeniem się o kłopoty, jakie widziałam, wiem że nic nie zrobił i celu panna nie osiągnęła. za to ona chyba cacy, bo zamiast liny użyć i przywiązywać facetów to rozgrywa to "na przyjaciółkę" za każdym razem
![]() ![]() nie, nie wmawiam sobie nic i nie mydlę sobie oczu, uważając naiwnie, ze jakby nie ona by było super. co nie zmienia faktu, że ślepa nie jestem, laskę znam, trudno nie widzieć, jak ona facetów wybiera i co robi, by osiągnąć cel obracając się w jednym towarzystwie i w pracując w jednym miejscu krzesło w krzesło. pliiiiz, akurat nie musiałabym nawet wysłuchiwać jego wersji, żeby pewne rzeczy wiedzieć ![]() Edytowane przez Michiru Czas edycji: 2016-05-10 o 00:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
on tired little feet
|
Nie, nie powinnaś NIC o niej uważać. Co ona cię obchodzi? Przyczepiła się to się przyczepiła, to sprawa faceta co z tym zrobi.
![]() |
#141 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Skoro jej nie odpuszczasz, to co zamierzasz? Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
To ja ci chętnie wytłumaczę, czemu twój facet był nieświadomy, że w tym smsie jest coś nie tak. Bo się z nią przespał na tej firmowej wigilii. Dlatego ona nim pachniała. Tak czytam te wasze posty i mnie czasami zatyka. Wszystkie te "dziwne" smsy erotyczne od koleżanek z pracy, które wasi faceci dostają nocami są wysyłane dlatego, że oni was z nimi zdradzają. Typowe zachowania kochanek. I myślicie, że co oni wam powiedzą? Ach uprawiałem z nią seks w pracy, a teraz mi idź zrób obiad i upierz skarpety, bo mi śmierdzą? Zastanawiam się co wy macie w głowach, że tego nie widzicie. Jak to mnie uczył mój kolega z pracy (żona i dziecko a w pracy śliczna kochanka). Jak coś zrobisz, to się☠wyprzyj, jak cię☠złapią za rękę, to mów, że to nie twoja ręka. Facet miał 30 lat. Żona wygrała walkę z rakiem. Córkę małą kochał (czyżby?) i się nią chętnie opiekował. A w pracy kochanka... Zarejestrowałam się tylko dlatego, żeby ten post napisać. Aż oczom nie wierzę, jakie niektóre kobiety są mało rozgarnięte.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wielu kolegow i czasem gadamy na fb poznymi wieczorami ale o np pracy, polityce i ogolnie o zlym zyciu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Na watku z zeszleho roku
![]() Natomiast to prawda ze laska pewnie miala romans z.tym chlopakiem bo nikt wspolpracownikowi po imprezie nie mowi' pachne toba' Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
No właśnie, przytulić ;-) ja wiem, że może być przytulenie koleżeńskie, ale tutaj na takie raczej bym nie liczyła. Po drugie zgadzam się z dziewczynami wyżej, że żeby kimś pachnieć to trzeba dłuższego kontaktu, nie parosekundowego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ![]() ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ---------- Też bym nie otworzyła. ___wysłane z telefonu, staram się sprawdzać co napisałam, ale czasami słownik "wie lepiej" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.