|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Cytat:
Mam ochotę na jakąś zmianę i ciągle czegoś szukam.
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja co dzień robie to samo ![]() ![]() Teraz też jestem na etapie gotowania ziemniaków. Troche późno, no ale mój G ma nocki i troche długo po nich sobie śpi ![]() W planach mam hmm w listopadzie zdać egzamin z prawka ![]() ![]() No i chciałabym przytyć, ale nie znalazłam na to jeszcze dobrego sposobu ![]()
![]() |
#123 | ||||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Trzymam kciuki, żeby z małą było lepiej.. ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() A Zbysiu ten, o którym pisałam jest strasznym uparciuchem. pani zostaje specjalnie dla niego po lekcjach i robi to co powinien robić na lekcji. A na lekcjach nie robi NIC. Ma facet tupet. Oczywiście, że grzeczne...( ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I niech nie ucieka, to co się odwleka.. ![]() Cytat:
![]() Uciekam podliczać ile jeszcze godzin z praktyk mi zostało do odrobienia. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
#125 | ||||
Wtajemniczenie
|
witam!
taaak - Pamelka - tylko dla mnie to już chyba za duży rozmiar ![]() Cytat:
Cytat:
a opychać się ja Ci nie karzę, ja tez jakoś się nie opychałam, plus codzienne ciwczenia (jako instruktor sportu miałam zew ćwiczeń codzienny) plus basen a i tak przytyłam dużo, teraz zostały jeszcze 4 kg, ale jak patrze na siebie to mam wrażenie, że to w tych moich piersiach pamelkowych siedzi ![]() Cytat:
Cytat:
i świetnie rozumiem, ze padasz po tyhc 4 godzinach ![]() buziaki skarby moje Agacinka nie pozwala mi na razie z Wami dlużej posiedzieć
![]() ![]() |
![]() |
#126 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. Mmmm.... smakowicie wygląda. Ja jako maniaczka nabiału i płatków - muszę wypróbować ten zestaw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() kasienko oczywiście kciukaski trzymam za prackę, bo mi nie zacytowało dziadostwo i zapomniałam napisać... ![]() A za plany druga porcja kciuków. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
hejka
wlasnie wrocilam z nowymi okularkami na nosie i troche mi podloga faluje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Nasza przeprowadzka przesunela sie o tydzien ![]() ![]() ![]() A wczoraj juz sie tak cieszylam ze niedlugo bede miala 3 minutki do pracy zamiast 20 i juz tak nie zmokne... tak u nas lalo, zacinalo z kazdej strony ze mimo ze mialam parasol bylam cala mokra no oprocz glowy wrr... tyu jak bedziemy mieszkac to w centrum miedzy budynkami przemkne i bedzie git ![]() W weekend przebralam te niepotrzebne mi rzeczy i wczoraj zabrali spod drzwi jeden worek ciuchow dla trzeciego swiata i jeszcze przynajmniej jeden bedzie. W kominku wypalamy cale drzewo co mamy i rozne stare rachunki i niepotrzebne papiery...tez tego pelno tym bardziej ze ja wszystko trzymam - stare paragony itp. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() czasami trzeba sobie zafundowac mala nagrode ![]() Agunia super to osiwtlenie w przedpokoju - robi wrazenie ![]() Kasienko a myslalam ze Ty to Chuck Norris i dasz rade te fotki jakos wrzucic ![]() ![]() ![]() Izka super ze dzieciaczki Cie uwielbiaja i ze Tobie taka praca sie podoba - ja nie mam cierpliwosci i pewnie wszystkie bym je ![]() ![]() a plaszczyk fajowy Monai super kozuny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#130 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak widzę koty czarne, to też nie zwiewam...u rodziców był czarny kociak... ![]() Współczuję, że musicie czekać, bo moglibyście już sie cieszyć przeprowadzką.. ![]() O kominek macie...sympatycznie. ![]() Muszę znaleźć sposób na ich gadanie(o wszystkim co popadnie..., np, a moja mama to dzisiaj nie mogła mnie przywieźć, bo pojechała na badanie biodra"..) Agenci są.. ![]() Ojjjj, im dłużej z nimi jestem i poznałam ich troszkę, to rzeczywiście niektórych by się ![]() ![]() CO za dzieciaki rosną, to poezja.. ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio farbowałam włoski, ale coś mnie zmiana jakas korci... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Rozeznanie
|
bry wieczor
![]() u mnie ogolny spadek formy i brak weny... wiec daje zank zycia i zmykam ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#132 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Heloł. Wróciłam sobie niedawno od dziadka i teraz już się tylko relaksuję
![]() Dzisiaj miałam mega pyszny obiad a mianowicie...makaron (oczywiście ciemny) z brokułami i parmezanem. Pyyyccchhhhaaa. Właśnie skończyłam dojadać to co po obiedzie mi zostało ![]() a właśnie dziwne to było, że cały dzień nic nie napisałaś aż się zastanawiałam czemu to ![]() ![]() Cytat:
trzymam trzymam, najważniejsze, że dzięki tej pracy będzie się w co ubrać ![]() Cytat:
a ja trzymam i trzymam te kciuki, żeby się w końcu skończył, aż mnie paluchy bolą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a tak ogólnie ile przytyłaś? U mnie jest tak, że ze względu na te bóle brzucha mam się oszczędzać do końca pierwszego trymestru, później oczywiście będzie basen i może na bieżnie będę chodziła (pochodzić a nie biegać oczywiście), albo na spacery ale to od pogody zależy. W każdym razie teraz nudzę się jak mops. Cytat:
![]() uciekam się pomasować, trochę poczytam i spać, bo zmęczona jakoś dziś jestem Tak na marginesie to słyszałyście coś o tym??? http://www.favore.pl/58593_g-shark-r...-opolskie.html |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
tak sobie siedze i rozmyslam
![]() tak bardzo wq%$&^** mnie brak pracy ze chyba osiwieje ![]() moze by tak jakis wlasny biznes otworzyc ![]() ![]() ![]() ![]() no to sie pozalilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Powinni...a w praktyce to różnie bywa..ojj rożne nauczycielki się spotykało...sama byłam w strachu.. ![]() A w tej szkole, w której mam praktyki bardzo mi odpowiada to, że nauczyciele robią wszystko dla tych dzieci, widać, że nie chcą uprzykrzyć im życia, tylko nauczyć jak najlepiej... Zastanawiają się co by wymyślić dzieciakowi, co słabiej sobie radzi itp. Wiem, że w kółko o tym samym nadaję...ale naprawdę bez porównania są te praktyki z poprzednimi...w tamtej szkole było kiepściutko. Wszystko na pokaz. ![]() koteczku Ciebie też zaczaruję ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-10-28 o 20:47 Powód: bo kotuś żali się |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Heyka ryboliki, żabolki i inne gady i duposmażki egipcjanki Miałam dzisiaj wolny dzionek ...... w tym miesiącu z samych nadgodzin uzbierały się chyba 4 dni do odbioru ![]() ![]() Ale żeby nie było tak miło to wklejam artykuł o nas http://biznes.onet.pl/fortis-bank-po...4,1,news-detal ekhem że tak powiem bardzo mnie to pozytywnie nastawiło do przyszłości ..... pewne ruchy oszczędnościowe były do przewidzenia, ale szkoda tych ludzi i ich rodzin ![]() Oczywiście cały dzień ganiałam i załatwiałam różne sprawy, bo wiecznie nie mam czasu na nic ...... nie dziwne jak się przed 7 wychodzi z domu a wraca się 20-21 to i nie ma kiedy co załatwić - no i tyle z mojego dnia wolnego zostało. Podczytuję Was regularnie, ale po tylu godzinach przed kompem nawet w kalwiaturę ciężko trafić. Cały czas szukam sensownej ekipy remontowej do tej łazienki - czas zacząć kupować te wszystkie pierdoły a tu nie ma kiedy się za to zabrać, bo weekendy w szkole a w ciagu tygodnia doby brakuje ..... ehhhh mam doła chyba NIECH MNIE KTOŚ PRZYTULI !!!!!!! A z najbliższych obowiązków: - remont łazienki - malowanie mieszkania - przeprowadzka - do wielkanocy muszę mieć napisane i zatwierdzone przez prof dwa artykuły do publikacji w wydawnictwie UW ...... i nie może to być rozprawa nt wpływu kwaśnych deszczy na życie seksualne dzikich - do końca roku powinnam mieć napisany konspekt (około 20-30 stron) pracy dr i z tym konspektem powinnam paść na kolana i dreptać od jednego prof do drugiego błagając aby któryś zechciał zostać moim promotorem - o świętach i bieganiu za prezentami nawet nie wspominam Poza tym mam podły nastrój bo @ przylazła i mam syndrom 10 kilowego cyca a pozatym jak ja dorwę tą MENDĘ co mi w nocy ciuchy w szafie zwęża to ubiję ![]() A tak poza tym wszyscy w domu zdrowi ....... na umyśle ![]() ![]() ![]() A na pocieszenie widok z mojego okna ..... w nowym mieszkanku będzie taki sam ..... i zakupki jakie poczyniłam ostatnio na poprawę humora Dzisiaj jeszcze zakupiłam dwie pary spodni w Orsay'u i w ciuchlandzie piękny nowy swetr i nową marynarkę z aksamitu ...... a z używanych za***iaszczą spódnicę Esprit, drugą spódniće Clockhouse i koszulę - trzy sztuki po 5 zł ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-10-28 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Widok z okna fajny. Torebusia eligancka...mrr I spódniczki też całkiem całkiem... Ale się uchichrałam przed samiuśkim snem....! ![]() A na focie czekam... ![]() ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-10-28 o 21:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
chyba cos wymyslilam.....pomysl na wlasny biznes...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
No troszku się tego wszystkiego nazbierało ..... teraz też mam takie dwa rodzaje zajęć on-line gdzie muszę co tydzień jakieś testy robić - kretyństwo ale obowiązkowe ..... małż tyż zarobiony bo 25 listopada ma otwarcie przewodu doktorskiego ....... ehhhhh nawet nie mamy siły się amorkować ...... a co będzie za 20 lat ? u mnie gęstą pajeczyną wszystko porośnięte a u niego narząd nie używany zaniknie
![]() m.a.r.ta trzymam kciuki za wyzdrowienie ...... nawet nie wiesz z jaką chęcią ja bym wydała tą kolejną stówę na lekarstwa i poleżała w domku Anusia_piekniusia zazdroszczę czasu na pożeranie książek - ja niestety mogę coś tam przeczytać tylko w tramwaju albo w metrze ale zazwyczeaj jest taki ścisk, że nawet jakbym chciała zemdleć to tylko na stojąco a co dopiero mówić o czytaniu ksiązki ..... ostatnio zkaupiłam knigę Małeckiego "Zaksięgowani" ale jest tak powalona, że chyba ktoś musiał jakieś dobre zioło palić jak ją pisał ![]() katarzinka i gosia łączę się z Wami w bólu co do syndromu 10 kilowego cyca - w którymś momencie człek się zaczyna garbić bo tak to cholerstwo ciągnie w dół ![]() kasienka1985 trzymam kciukasy za pracę i plany sylwestrowe ...... ja mam jeden plan na Sylwestra ..... zawinąć się w ciepły koc obok małża z dobrą książką i kubkiem gorącej herbaty...... mam w dupie jakiś sztuczny wymysł że muszę się bawić, bo wszyscy się bawią, bo mamy nowy rok i jesteśmy o rok starsi. NIE BĘDĘ SIĘ BAWIŁA I JUŻ !!!!! FOOOOOCH!!!!!! malutka_24 rybulko jak sobie radzisz z tęsknotą za synkiem, lepiej już? a że tak wścibsko zapytam - jak jesteś w pracy to Twoja mama zostaje z Dawidkiem? agunia82 łączę się w bólu remontowym-pocieszę Cię, że mój małż się kompletnie nie zna na tym i wszystko jest na mojej głowie-i uwierz mii że bardzo był chciała aby mi takie oświetlenie zrobił na przedpokoju ..... nawet jakby było drogie .... sam fakt że wymyślił by to i zrobił sam byłby dla mnie błogosławieństwiem ...... wiem wiem pomarzyć dobra rzecz ..... kina2807 a żeś się rozpisała że hoho ![]() biedronka19876 witam ponownie w naszym wątku ![]() kotekk81 jak osiwiejesz z braku pracy to będzie z Ciebie kot brytyjski albo srebrny rosyjski ![]() ![]() paulinaizabela piątek 13-tego to najszczęśliwszy dzień jaki może być ![]() izka19855 fanie tak z tymi maluchami jak opisujesz, praca wyjątkowo ciekawa - może by się przekwalifikować .... A gdzie się podziewa lilisz, sofi i dziasta (ta to pewnie śmiga nowym passatem w poszukiwaniu kolejnych biustonoszy ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-10-28 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieje, że już wkrótce i nam się uda ![]() ![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Czeko chetnie przejme od Ciebie czesc obowiazkow bo z tego siedzenia w domu to mi sie niedlugo plaska d..a zrobi, a malz lubi takie "murzynskie piekarniki" to se mnie jeszcze na jakis lepszy model wymieni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
kotek jak Ci się dupsko rozpłaszczy to zrobimy zrzutkę na implanty silikonowe - w Brazylii i Wenezueli hit - tylko ja się tak zawsze zastanawiałam jak to jest jak taka baba z implantami w dupie siada to jej się dupsko strasznie spłaszcza i rozlewa na boki ..... bo przecież te implanty mięciutkie są .....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#143 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie w ten jakże deszczowo-pochmurny dzień
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Cytat:
![]() niestety nie będę się rozpisywać... wczoraj robiłam wymaz gardła i teraz czekam na wynik... oby tylko jakieś cholerstwo nie wyszło, bo się załamie ![]() ![]() ![]() no to papulki dziewuszki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#145 | ||||
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez tak mialam w nowych patrzołkach ![]() Cytat:
ech Twój poscik mi bardzo humor poprawił - bo dziś ja mam jakies ponuraki i na dodatek ta psakudna pogoda ![]() 3mam kciuki zatem Cytat:
ide sobie szukać sposobu na przeganianie ponurakow moich ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
Czeko
![]() ![]() pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a wogole to Czesc wszystkim a za godzine ide do fryzjera ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
A co będziesz robiła z włosami?
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
bede ciachac
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
heloł laseczki
![]() Ale mam dzisiaj dobry humorek, nawet mimo tego, że mnie migrena rano łapała (ale już ją wygoniłam hen daleko). Może to dlatego, że w końcu uporałam się z tym koszmarnym tłumaczeniem (ciekawe, czy klient będzie z niego zadowolony, bo naprawdę napociłam się przy nim nieźle) i teraz mam tłumaczenie, które robi się samo w sumie, lekko, łatwo i przyjemnie, choć dotyczy tego samego i od tego samego klienta jest. A może dlatego, że kupiliśmy w końcu karnisz (narazie tylko do dużego pokoju) i można będzie już niedługo firanki wieszać ( ![]() ![]() Także buziole i zmykam dalej pracować
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.