![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Oryginalne kosmetyki i nie tylko!
@mirra77 - A może ja zrezygnuję z cieni, a ty byś sobie coś jeszcze dobrała? Bardzo zależałoby mi na pudrze brązującym z EDM i różu Bourjois.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Raczkowanie
|
Cześć,
tak nieśmiało przypominam się ![]() Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze) Zerknij do mojego wątku.
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
ombre strech ma zużycie 10-15%, otworzony 2 miesiące temu, rozświetlacz burżuja otworzony 3 tygodnie temu, ma pełno drobinek, średniej wielkości, puder orlane ma małe drobinki, otworzony przeze mnie 2 tygodnie temu, pochodzi z wymianki, nie wiem kiedy Wizażanka otworzyła.
![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
przypominam o fotkach
![]() ![]()
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
a zgodziłabyś się wymienić ten błyszczyk i zestaw TBS za:
róż w słoiczku Sephora w odcieniu Rose Ingenue podkład Max Factor Pan Stick (ze 3 razy użyty) pędzel do różu Max Factor i dobrałabyś sobie coś jeszcze? nie jestem pewna czy ten tester różu EL nie poleci ale chętnie oddam kilka innych rzeczy w zamian
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
hej, dokladne fotki z maznieciem na reku zrobie jutro. jakbym zapomniala to smialo sie przypominaj.
wet sand - rozswietlacz, daje sliczny blyszczacy, ale nie nachalny efekt, ja go stosowalam na kosci policzkowe, luk brwiowy, skronie - idealny do rozswietlania, dostałam całe opakowanie, wiec sampelka się pozbywam, zuzycie napiszę także jutro, bo mam dzis mase pracy ;( pink ribbon - z serii perłowej, rozwietlajacej, jasny roz delikatnie wpadajacy w lawende, mieniący się cudnie, dla jasnej skóry, idealny na dzien ! theme park z podobnej serii co pink ribbon, lepszy dla ciemniejszej buzki, mieszanka jasnego brązu, różu, brzoskwini i drobinek, mój ulubiony. ja mam jasna skore i tez wyglada ladnie, dla jasnej lepszy na wieczor |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
ok, cienie i roz bourjois za zestawik TBS
![]() zapraszam na PW. ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Jesli znajde jakis pojemniczek to przygotuje probke, zebys mogla przetestowac. a moze mam probke firmowa, sprawdze. wieczorem dam znac czy mam probke firmowa czy ewentualnie znajde jakis pojemniczek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mam w szafie pusty (odrobinka perfum na dnie) flakon YSL Baby Doll 50 ml - edycja z błyszczącym pyłkiem zawieszonym w perfumach. Zostawiłam go sobie do "powąchania" od czasu do czasu ![]() Krawędzie "plastrów miodu" na korku nieco powycierane. Reszta całkowicie w porządku. Kartonika już nie posiadam. Jeśli jesteś zainteresowana, napisz proszę, co mogłabyś zaoferować na wymianę. Zajrzyj do mojego wątku. Może jeszcze coś wyszperasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Nie pamietam kiedy kupilam roz, jakies 3 miesiace temu, moze troche wczesniej, nie pamietam
![]() roz ma drobinki, jesli dobrze pamietam to zlotawe, generalnie ciepla kolorystyka. PS aha, piszmy tutaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się :
Sephora - Lip Gloss, odcień Sweet Berry, 15 ml. Nieużywany, nawet nieodpakowany z folii. W opakowaniu wygląda na ciemny, ale tak naprawdę nie jest bardzo kryjący, delikatnie przyciemnia usta (test w Sephorze) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
nadeo, nie moge znalezc zadnego pojemniczka, zeby Ci zrobic probke peelingu (jestem miedzy jedna przeprowadzka a druga i nic nie moge znalezc). jesli chcesz to mozesz przeslac mi jakis pojemniczek wraz ze swoja przesylka. chyba ze w takim sephorowym pojemniczku, taki chyba mam...
pomysl i daj znac co robimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
@mirra77 - nie ma sprawy, i tak pewnie chciałabyś, żebym wysyłała pierwsza, także mogę jakiś pojemniczek czy coś przesłać. Czyli co, uzgodnione - Bourjois cienie i róż, peeling NUXE za zestaw The Body Shop? Jeśli wszystko gra i buczy to zapraszam na priv
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
na pewno jestem chętna w takim razie na błyszczyk Stila i może jeszcze ten z Sephory
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za: Etui na pędzle z materiału skóropodobnego, 12 miejsc na pędzle, w dobrym stanie.
A jeszcze zapytam, pasa wizażysty nie masz na wymianę ? ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:41 ---------- Co mogłabyś za niego oddać? Zależy mi na Beneficie
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię, ale wycofuję swoje zainteresowanie TBS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Hej! Ale pisałaś u mnie, że podoba Ci sie puder YR YRIA z pędzelkiem i lusterkiem, a nie krem...??
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- To w takim razie nie oddam YRIA za inne rzeczy...
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
fotki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
dzięki, że się przypomniałas ;* co do ubytku to zostało ich jeszcze bardzo dużo, część jest jeszcze na siteczku. bezpiecznie bedzie ocenić na 70%
są mega wydajne. Ja ich używałam higienicznie - nie pakuję pędzli ani paluchów do opakowań ani na wieczko. pozdrawiam! ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- hej, dokładka. zapraszam! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...radiso+perduto |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
chętnie dorzucę Ci jeszcze próbki podkładów z mojego wątku bo one są akurat do dość ciemnej karnacji
![]()
![]() |
#143 |
Zadomowienie
|
hej
podoba mi się u Ciebie jedynie szczotka z włosia dzika, mogłabym zobaczyć zdjęcie? ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
posiadasz moze fotki kosmetykow i etui?
![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
hej, przypominam się
![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
za to co wyminilas bym chciala
# Farmona - Tutti Frutti brzoskwinia i mango, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% Farmona - Tutti Frutti kiwi i karambola, masło do ciała, 300 ml. Pozostało ok. 60% Pasta cukrowa Camsakizi\ Benefit - paletka pudrów do twarzy Powder Pop. Użyta kilka razy, zużycie małe. Wymienię za coś "wow" dla mnie, bo nie jestem przekonana do jej wymiany Revlon - Vital Radiance, Brow Fill-In Powder, cienie do brwi, odcień 06 Dark Brown, 1,7g. Dwa odcienie: jaśniejszy i ciemniejszy brąz, w pudełeczku lusterko oraz pędzelek. Użyty kilka razy. Zużycie znikome. Tu się szczerze przyznam, że nie wiem, do kiedy jest data ważności
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Hej, przeraszam, że dopiero teraz odpisuję
![]() Niestety za kremik raczej nic nie widzę ![]() A szukam jednak tylko pasa, etui już mam ![]()
Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2009-11-22 o 18:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
16.Benefit Pigment Show offs! ,,Curtain Call'' UŻYTY 2 RAZY
3.Podkład ciemny 15ml testowany-brudny troszke od lezenia w kosmetyczce-kolor 5 deborah lub 2.Szminka Clarins Nie smarowana na ustach tylko uzywana przelkiem troszke zdarta od zatyczkie CLARINS ROUGE APPEAL KOLOR 07 GRENADINE CZERWIEN BLYSZCZACA i 3.Podkład ciemny 15ml testowany-brudny troszke od lezenia w kosmetyczce-kolor 5 deborah
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.