Schudnąć 30kg. - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 22:28   #121
Luithia
Raczkowanie

GG do Luithia
Dot.: Schudnąć 30kg.

Cześć dziewczynki
Izaw i Awelinka - gratulacje! Tak trzymać
Kropeczko - witamy wśród Wojowniczek!

U mnie dzisiaj chyba ok, chociaż chyba za dużo chlebka było. Muszę jakoś się wyzbyć nawyku kanapkowego
Do śniadanka wypiłam sobie herbatkę czerwoną i cały dzień byłam cholernie głodna - pewnie przemiana materii przyśpieszyła Kiedys na samej herbatce schudłam jakieś 12kg. Chociaż później doszło prawie dwa razy tyle :/
Węglowodanowe śniadanko, obiadek karkówka na parze i warzywka też na parze, na podwieczorek i kolację twarożki.

No i założyłam sobie dzisiaj zeszyt pt. "O metamorfozie z Wieloryba w zgrabną Foczkę" Co 3 dni będę robiła pomiary i się ważyła (aby w porę zauważyć przybywanie cm, czyli zatrzymywanie się wody w organiźmie). No i oczywiście będę uważnie notować, co jem

Strasznie mam wzdęty brzuszek. I boli. I to nie przez @.
Znacie na to jakiś sposób?

24,5kg za mną
21,5kg jeszcze do zgubienia

Edytowane przez Luithia
Czas edycji: 2009-11-26 o 22:29
Luithia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-26, 22:41   #122
kropeczka :)
Raczkowanie

GG do kropeczka :)

Cytat:
Napisane przez Luithia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
Izaw i Awelinka - gratulacje! Tak trzymać
Kropeczko - witamy wśród Wojowniczek!

U mnie dzisiaj chyba ok, chociaż chyba za dużo chlebka było. Muszę jakoś się wyzbyć nawyku kanapkowego
Do śniadanka wypiłam sobie herbatkę czerwoną i cały dzień byłam cholernie głodna - pewnie przemiana materii przyśpieszyła Kiedys na samej herbatce schudłam jakieś 12kg. Chociaż później doszło prawie dwa razy tyle :/
Węglowodanowe śniadanko, obiadek karkówka na parze i warzywka też na parze, na podwieczorek i kolację twarożki.

No i założyłam sobie dzisiaj zeszyt pt. "O metamorfozie z Wieloryba w zgrabną Foczkę" Co 3 dni będę robiła pomiary i się ważyła (aby w porę zauważyć przybywanie cm, czyli zatrzymywanie się wody w organiźmie). No i oczywiście będę uważnie notować, co jem

Strasznie mam wzdęty brzuszek. I boli. I to nie przez @.
Znacie na to jakiś sposób?
Dzięki za powitanie
Mam pytanie co do czerwonej herbaty, nie boli Cię żołądek jak pijesz na pusty ?? Bo ja ostatnio właśnie wieczorem byłam już straaaasznie wygłodzona napiłam się czerwonej herbaty i miałam takie bóle, że pół nocy spać nie mogłam

-14 kg

Wiosenne wytapianie tłuszczyku
Skakanka+ MŻ

72-71-70-69-68-67-66-65
kropeczka :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-26, 22:56   #123
Luithia
Raczkowanie

GG do Luithia

Cytat:
Napisane przez kropeczka :) Pokaż wiadomość
Dzięki za powitanie
Mam pytanie co do czerwonej herbaty, nie boli Cię żołądek jak pijesz na pusty ?? Bo ja ostatnio właśnie wieczorem byłam już straaaasznie wygłodzona napiłam się czerwonej herbaty i miałam takie bóle, że pół nocy spać nie mogłam
Nie była na czczo. Po śniadanku. A brzuszek bolał jeszcze zanim się napiłam. Myślałam, że po czerwonej przejdzie, a tu zonk :/

24,5kg za mną

Stary 2009-11-26, 23:00   #124
Raczkowanie

Post Dot.: Schudnąć 30kg.

Cytat:
Nie była na czczo. Po śniadanku. A brzuszek bolał jeszcze zanim się napiłam. Myślałam, że po czerwonej przejdzie, a tu zonk :/
Ja zazwyczaj rano piję zieloną, bo pobudza, a słyszałam głosy, że własnie czerwona ma działanie uspokajające i że obniża ciśnienie

-14 kg

Skakanka+ MŻ

72-71-70-69-68-67-66-65
Stary 2009-11-26, 23:12   #125
Tatiii
Raczkowanie

Lokalizacja: Takie miejsce na ziemi, którego nie ma na mapie ...

Cytat:
Ja zazwyczaj rano piję zieloną, bo pobudza, a słyszałam głosy, że własnie czerwona ma działanie uspokajające i że obniża ciśnienie

Witam kropeczko

Jezeli do czerwonej dodana jest guarana, to raczej pobudza wszystko zalezy od firmy

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

Cytat:

hehehe nooo pomysł super Ale tytuł ... jesczze lepszy

95 --> 68 -->65

Zmotywowana na maxa!
27 kg za mną

Tatiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-26, 23:16   #126
Luithia
Raczkowanie

GG do Luithia

Oj, czerwona bardzo obniża ciśnienie, aż mnie od tego dzisiaj głowa rozbolała Ale strzeliłam sobie kawkę i od razu lepiej.

Tatiii - cieszę się, że się podoba tytuł

24,5kg za mną

Stary 2009-11-26, 23:20   #127
Raczkowanie

Tatiii ja piję zieloną z guaraną i pomarańczą...pysznaaa. Chyba jedyna zielona herbata, która mi naprawdę smakuje i nie musze jej w siebie wciskać

-14 kg

Skakanka+ MŻ

72-71-70-69-68-67-66-65
Stary 2009-11-26, 23:59   #128
izaw89
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Tak nieśmiało się uśmiecham, żebyście mnie przyjęły do siebie, bo właśnie zaczęłam walkę z moim tłuszczem Mam do zrzucenia ok 25 kg więc to też spooro. Postawiłam na zdrowe odżywianie i ruch ( zapisałam się na siłownię 3x tyg) i mam nadzieję, że to pomoże, jak narazie ubył mi 1 kg...
Witamy serdecznie, Kropeczko
Luithia dziękuję za gratulacje

napchalam sie tym mopim dzisiejszym obiadem. ale od tych wszystkich herbatek mam taką przemianę materii ze.. nawet nie zdązylam wstawic talerza do zlewu tylko musiałam pędzić :P

wrrr jestem zła, bo komputer mi szwankuje i nie moge obejrzec gotowych naw szystko!!! a tak jezdzic rowerkiem bez filmu to niet... no trudno, na polsacie chociaz powtorke obejrze :P

hula hopem dzis tylko z 15 minut pokrecilam z ww. komputerowego powodu

ja pije mnostwo roznych herbat, , ale moją podstawą jest Elanda - zabojczo przeczyszczająca po niej to dopeiro brzuch boli ze oooo.... mozna sobie przez nią niezle wnętrznosci rozregulowac, ale nie zrezygnuje z niej.

Edytowane przez izaw89
Czas edycji: 2009-11-27 o 00:04
izaw89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 10:35   #129
Awelinka 18
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Tak nieśmiało się uśmiecham, żebyście mnie przyjęły do siebie, bo właśnie zaczęłam walkę z moim tłuszczem Mam do zrzucenia ok 25 kg więc to też spooro. Postawiłam na zdrowe odżywianie i ruch ( zapisałam się na siłownię 3x tyg) i mam nadzieję, że to pomoże, jak narazie ubył mi 1 kg...
Witam kochana, zapraszamy Ciebie i wszystkich, którzy chcą się przyłączyć. Razem raźniej, a ja kochane chcę Wam powiedzieć że dziś waga pokazała znów 1 kg mniej, trzymam kciuki i pozdrawiam będzie dobrze damy radę ja też jeszcze minimum 24kg do zrzucenia, kropeczko damy radę

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

wszystkie damy radę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Awelinka 18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 11:32   #130
muminek88
Zadomowienie

no ja tez mam znów mniej a jestem przed @. W sumie to juz powinna być ale chyba przez te odchudzanie sie spóźni troszke

a czy to źle jak ja pije tylko wode?? w sumie dzis rano pierwszy raz na diecie pilam szkl mleka...
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 13:11   #131
izaw89
Raczkowanie

im więcej wody, tym lepiej. Ja chyba tez z 0,5 kg mniej. ale nie wiem juz sama, wkurza mnie ta przedpotopowa waga. ale i tak jest dobrze

wczoraj w nocy jednak zmobilizowalam sie do cwiczen. wiecw sumie wczoraj na hula hupie krecilam 25 minut, na rowerku 400 kcal i 200 brzuszkow.

dzisiejsze sniadanie : plasterek szynki, jajko na ttwardo, pomidor i papryka. w sumie po ostrym zaokragleniu - 180 kcal.

obiad planuje ten sam co wczoraj.

a jak wasz jadlospis na dzis? :

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

spodobal mi sie pomysl z kiwi, więc teraz jem kiwi z polową jogurtu naturalnego.. ale przeliczylam sie, nie jest to dobre, jakies takie gorzkie :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 13:31   #132
Raczkowanie

Cześć dziewczynki

Ja dziś póóóóóźno wstałam bo o 12 i teraz właśnie jem śniadanie połączone z lunchem zrobiłam ogromną michę sałatki złożonej z warzywek piersi gotowanej i jajeczka z sosem na bazie jogurtu.

I wiecie co? Dzisiaj się tak naprawdę zważyłam.....po toalecie, nago i patrzę a tam 2 kg mniej! Normalnie jestem w szoku, że mi juz 3 kg zleciało...wcale po sobie tego nie widzę

-14 kg

Skakanka+ MŻ

72-71-70-69-68-67-66-65
Stary 2009-11-27, 13:43   #133
Luithia
Raczkowanie

GG do Luithia

Gratuluję Kropeczko

A ja dzisiaj miałam mega kaloryczne śniadanie, całe 400kcal - nie ma to jak musli z mlekiem Ale za to obiadek będzie jakieś 200kcal. No i do wieczora w sokach itp. sięgnę tego tysiaka

Ale za to paskudnie boli mnie brzuszek

24,5kg za mną

Stary 2009-11-27, 13:54   #134
Raczkowanie

Dziękuje

Ja szczerze powiedziawszy to gwiżdżę na kalorie i wcale ich nie liczę...
Poprostu staram się jeść duuużo warzyw i białka i czasem dodam jakieś pełnoziarniste węglowodany albo owocki i jakoś tak mi mija czas na diecie

-14 kg

Skakanka+ MŻ

72-71-70-69-68-67-66-65
Stary 2009-11-27, 14:26   #135
Luithia
Raczkowanie

GG do Luithia

Też ich jakoś super nie liczę, ale staram się jeść powyżej 1000kcal dziennie (max.1500). Z tej prostej przyczyny, że poniżej tego progu mój organizm się paskudnie buntuje. I zaczyna tyć, zamiast chudnąć Wolę zjeżdżać z wagi pomału, ale rozsądnie

BTW. Niech ktoś do mnie zagada na GG. Raźniej będzie

24,5kg za mną

Stary 2009-11-27, 14:29   #136
Raczkowanie

Mam to samo
Pamiętam jak jakiś czas temu prawie nic nie jadłam, jedynie śniadanie bo bez tego z domu nie wyjde i coś na wieczór jak wróciłam... i wcale nie chudłam, a wręcz przytyłam pare kg.....a i odrazu sprostuje, nie jadłam nie dlatego, że stwierdziłam, że głodówka jest wspaniała, ale jakoś czasu nie było...

-14 kg

Skakanka+ MŻ

72-71-70-69-68-67-66-65
Stary 2009-11-27, 15:12   #137
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

ja dzisw w wyjatkowo dobrym nastoju, bo sie tez zwazylam i niby to tylko 1kg mniej, ale juz poniżej 60 kg
teraz gotuje sobie obiadek... jestem juz kurde głodna... o 10 jadłam jabłko... a teraz obiadek -panga, brokuły, cukinia, brukselka i tarte buraczki mmmmniam

ciało w przebudowie... było 66 kg... jest 57 kg... będzie 52 kg ?

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

Być może ten, którego kocham
Jest moich marzeń wiernym cieniem
I jeśli o mnie śni po nocach,
jest moim życiem i spełnieniem
( 26.07.2008 forever )
foltynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-27, 15:54   #138
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez foltynka Pokaż wiadomość
ja dzisw w wyjatkowo dobrym nastoju, bo sie tez zwazylam i niby to tylko 1kg mniej, ale juz poniżej 60 kg
teraz gotuje sobie obiadek... jestem juz kurde głodna... o 10 jadłam jabłko... a teraz obiadek -panga, brokuły, cukinia, brukselka i tarte buraczki mmmmniam
Gratuluję!

Ech...kiedy ja dojdę do takiej wagi

-14 kg

Skakanka+ MŻ

72-71-70-69-68-67-66-65

Edytowane przez kropeczka :)
Czas edycji: 2009-11-27 o 15:55
Stary 2009-11-27, 16:28   #139
Tatiii
Raczkowanie

Nooo ja też Wam gratulujęęęęę Ehh i zazdroszczę przy okazji Niedawno wróciłam ze szkoły- qrcze, znowu od 4:00 na nogach, ale coś mnie dziś energia roznosi

Napiszcie mi, jak możecie jakieś przykładowe przepisy na te 1000 kcal, albo 1200 W sumie miałam ich nie liczyć ale... Wasze wypowiedzi tak motywują ) a chciałabym zobaczyć, czy potrafiłabym funkcjonować z tak małą ilością kcal

95 --> 68 -->65

Zmotywowana na maxa!
27 kg za mną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 16:44   #140
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

No dzieki Tatiii

coś od siebie moze dam, mysle,ze bedzie to ok 1000 kcal może wiecej nawet 1200

1 - owsianka z 3-4 łyżki płatków +szklanka mleka 0.5% + kilka orzechów włoskich (lub 2chlebki razowe z chuda wedlina i pomidorem)

2 - jabłko lub jogurt zbożowy

3 - gotowane na parze warzywa i filet z kurczaka +2 łyżki ryżu (warzywa typu: marchewka, brokuły, seler, brukselka, cukinia - mix- po trochu z kazdego- bedzie wiecej witamin)

4 - 1 kiwi + 2 mandarynki (same lub z jogurtem nat)

5- serek wiejski z rzodkiewkami i cebulka lub pomidorem

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )
Stary 2009-11-27, 17:23   #141
Tatiii
Raczkowanie

Cytat:
No dzieki Tatiii

coś od siebie moze dam, mysle,ze bedzie to ok 1000 kcal może wiecej nawet 1200

1 - owsianka z 3-4 łyżki płatków +szklanka mleka 0.5% + kilka orzechów włoskich (lub 2chlebki razowe z chuda wedlina i pomidorem)

2 - jabłko lub jogurt zbożowy

3 - gotowane na parze warzywa i filet z kurczaka +2 łyżki ryżu (warzywa typu: marchewka, brokuły, seler, brukselka, cukinia - mix- po trochu z kazdego- bedzie wiecej witamin)

4 - 1 kiwi + 2 mandarynki (same lub z jogurtem nat)

5- serek wiejski z rzodkiewkami i cebulka lub pomidorem

dziękuję Nawet nie wygląda tak strasznie zresztą kopenhaska przeżyłam, a tak jest dziennie ok. 400-500 kcal, to 1000 też dam radę

Bo teraz jak widzę Twój jadłospis, to jednak trochę przesadzam z żarełkiem rano zjadłam 3 całe tosty, potem 2 kanapki, na obiad garść orzechów, trochę ziemniaczków pieczonych i jogurt... i basta za duzo chleba jem, a on jednak bardzo tuczy :/

95 --> 68 -->65

Zmotywowana na maxa!
27 kg za mną

Stary 2009-11-27, 19:46   #142
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Tatiii ja tak nie jem :-o bo ja jem ok 800 kcal a Tobie wymyslilam taki ok 1000 z doświadczenia
chleb to pierwsza rzecz ktora trzeba eliminować ! ja nie jem obecnie wcale chleba, nawet ciemnego, razowego nic, nawet nie czuje takiej potrzeby. Bo skoro 1skibka nawet razowego ma ponad 100kcal a jedna sie nie najem,to juz wole zjesc duuzo owsianki cynamonowej a bedzie mniej kalorii, a do tego owsianka to krolewskie sniadanie i bardzoo jest systa i daje energie, a po chlebie szybko sie energia konczy.
A sama owsianke dopiero w tym tyg odkryłam

dlatego mysle,ze tak duzo chudne, bo wiele rzeczy całkowicie skresliłam, a to co jem ma mało kalorii, a jest tego sporooo

chleb tostowy czy pszenny tez nie jest wskazany ale zalezy kto co chce osiagnac

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )
Stary 2009-11-27, 21:47   #143
Awelinka 18
Raczkowanie

heh też bym z chlebka zrezygnowała, ale na uczelnie tylko to łatwo się zanosi no i jabłka jeszcze...orkiszowe pieczywo ponoć najlepsze więc ja kupuję, białego nie jem, nie jem też ryżu podobne ma właściwości do chleba, gotowanej marchewki podnosi poziom cukru we krwi i chce sie jeść, ziemniaków ani tego co z ziemniaków, chyba że od wielkiego dzwona i jak nie jestem na diecie ZIEMNIAKI WON, słodyczy teraz unikam choć była i jest to moja słabość ale jakoś muszę to przetrwać... Ja po ciemnym porządnym pieczywku mam siłę, co do owsianki spoko jest dziś zakupiłam sobie 3 porcje ale w jednej 300kcl masakra będę je na połowę dzielić... tak coś czuję o i zakpiłam sobie serki wiejskie jeden z truskawkami drugi z miodem pyyyyyyszne, jutro połowę tego miodowego wkładam do mojego naleśnika będę mieć królewski obiad dziś 2 tyg jak się odchudzam bo to od 13 jakoś i mnie nie ma 3 kg min, a od wagi takiej z pełnym brzuszkiem największej jaką w ost czasie zobaczyłam to 5kg hihihi jeszcze jakieś 24- 25 z pół roku mi to zajmie ale dopnę swego!!! Nigdy nie będę taka jak nasza foltynka mój idol i inspiracja ale nie będzie źle i mi się będzie podobać tak sądzę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 22:05   #144
Tatiii
Raczkowanie

Chleba nie jadłam do września Potem przyszła praktyka, i coś trzeba było do pracy wziąć No i teraz jak mam wolne od szkoły to też nie jem (a mam aż dwa dni w tygodniu + weekendy odrzuciłam tez słodycze, ryż, makarony, a chlebek tylko ciemny Żadnych soków, ani napojów gazowanych Ostatnie posiłki ok. 16:00, góra 18:00 ale to już rzadko I jak najwięcej warzyw

Foltynka a jak długo się już tak żywisz? Nic Ci się nie dzieje? Tz. zawroty głowy, wypadanie włosów itp? Bo ja po rygorystyczne diecie swoje odchorowałam, dlatego teraz się staram tak z głową

95 --> 68 -->65

Zmotywowana na maxa!
27 kg za mną

Stary 2009-11-27, 23:46   #145
Awelinka 18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tatiii Pokaż wiadomość
Chleba nie jadłam do września Potem przyszła praktyka, i coś trzeba było do pracy wziąć No i teraz jak mam wolne od szkoły to też nie jem (a mam aż dwa dni w tygodniu + weekendy odrzuciłam tez słodycze, ryż, makarony, a chlebek tylko ciemny Żadnych soków, ani napojów gazowanych Ostatnie posiłki ok. 16:00, góra 18:00 ale to już rzadko I jak najwięcej warzyw

Foltynka a jak długo się już tak żywisz? Nic Ci się nie dzieje? Tz. zawroty głowy, wypadanie włosów itp? Bo ja po rygorystyczne diecie swoje odchorowałam, dlatego teraz się staram tak z głową
ja właśnie też dlatego teraz się boję bo wiem że mogłabym się zmusić tylko się boję
Stary 2009-11-28, 06:37   #146
foltynka
Zakorzenienie

GG do foltynka

Awelinka18 ja Twoim idolem i inspiracją? wow dzięki

tak 'drastycznie' to sie odzywam od połowy pazdziernika, nie mam zawrotów głowy, włosy i paznokcie ok, nie jest mi słabo, nie mdle, nic z tych rzeczy jedyny minus - to jest mi bardzo zimno, ALE czy schudniecie 30 kg w poł roku, w rok, czy w 2 lata to wam również bedzie zimno- to normalny objaw. Zbyt szybko zgubiłam mój tłuszcz i organizm sie nie moze przyzwyczaić. Wszystkie znane mi osoby ktore pochudły też odczuwaja zimno..
Ale przeciez jem bardzo duzo warzyw głownie na obiad, jem orzechy do sniadania, pije multiwitamine i magnez, wiec mysle,ze jest bardzo dobrze
NIE BÓJCIE SIE MARZYC, walczcie o swoje

kocham kawę
hybrydy moja nowa pasja

( 26.07.2008 forever )
Stary 2009-11-28, 09:36   #147
Awelinka 18
Raczkowanie

Cytat:
Awelinka18 ja Twoim idolem i inspiracją? wow dzięki

tak 'drastycznie' to sie odzywam od połowy pazdziernika, nie mam zawrotów głowy, włosy i paznokcie ok, nie jest mi słabo, nie mdle, nic z tych rzeczy jedyny minus - to jest mi bardzo zimno, ALE czy schudniecie 30 kg w poł roku, w rok, czy w 2 lata to wam również bedzie zimno- to normalny objaw. Zbyt szybko zgubiłam mój tłuszcz i organizm sie nie moze przyzwyczaić. Wszystkie znane mi osoby ktore pochudły też odczuwaja zimno..
Ale przeciez jem bardzo duzo warzyw głownie na obiad, jem orzechy do sniadania, pije multiwitamine i magnez, wiec mysle,ze jest bardzo dobrze
NIE BÓJCIE SIE MARZYC, walczcie o swoje
zgadzam się z tym zimnem jak schudłam 37 kg jakiś czas temu to chciałam w zimie zamarznąć, teraz jak odzyskałam swoje 25 to ten rok jest cieplejszy ale mój organizm długo się nie pocieszy już jakieś 5 do 6 go nie ma a nie będzie jeszcze z 25, dziś na 2 śniadanie zaszalałam miałam owsianke jeśc ale moja rodzinka miała ciasteczka i bułeczki skończyło się na 1 ciastku takim, drugim takim w sumie 2, 1/3 planowanej owsianki, jakaś połowa drożdżówki... no nie wygląda obiecująco ale do wieczora już będzie tak jak ma być nie biezrcie ze mnie przykładu. Tak foltynka moim tutaj guru jesteś i jak już będziesz mieć te swoje 52kg to ja sobie nie wyobrażam że nie będziesz się tu udzielać przynajmniej do kwietnia bo ja sobie daje jakieś 5-6 mies na zrzucenie tego... i tak ma być!!! choćby nie wiem co!!! pozdrawiam kochane trzymajcie się twardo damy radę i będziemy ekstra laski, ja dziś pomogam moim rodzicom w firmie potem ide na swój trening, w tamytm tyg było z tym kiepsko za dużo nauki, w tym lepiej w nast znów będzie biednie ale co w mej mocy tyle wybiegam pozdrawiam Was kochane i trzymam za nas kciuki turbo mocno!!!
Stary 2009-11-28, 10:46   #148
muminek88
Zadomowienie

tatiii jak nie mam pomyslu to szukam czegos tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...tunczyk&page=3 lub https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=309561
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-11-28, 10:56   #149
izaw89
Raczkowanie

czesc, dziewczyny. ja wczoraj na rowerku 200 kcal i 200 brzuszkow. Teraz szykuje sniadanko : jajecznica z 2 jajek bez tluszczu, plasterek szynki plus warzywa. Obiad ejszcze nie wieem, ale moze byc dzis cięzko bo rodzice zapraszają gosci i mama robi same pysznosc no sprobuje się powstrzymac... wczoraj wygrałm z pizzą, chociaz tak wspaniale wyglądala i pachnila

wczoraj to w ogole jakis ciezki dzien mialam... jakos non stop mnie ciągnelo to jedzenia.. ehh nie jest różowo.
Stary 2009-11-28, 11:39   #150
Luithia
Raczkowanie

GG do Luithia

Owsianka jest pyszna ^^'
3 dzień ostrego rygoru, jestem z siebie dumna

24,5kg za mną

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości