|
|
#121 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Spraw sobie prezent i wymien sie z Ineyasha! ;)
Podobają mi się gladiatory.
Zegarek jest nowy z folią na tarczy, w oryginalnym pudełku. Wymiary spodenek i bokserki podam Ci jutro. Dobranoc... |
|
|
|
|
#124 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, podeszwa jest sztywna i są dość ciężkie bo to drewno.. ale jeśli często chodzisz w obcasach, to powinnas to 2-3 razy i nie powinno być problemu
jutro robię dokładkę więc może coś sobie dobierzesz
|
|
|
|
|
#125 |
|
404 Not Found
|
Hm, w sumie nie mam zbytnio co dobrać do gladiatorek bo z drobnych rzeczy nic nie widzę, a z tych większych to już pewnie za dużo by było.
Głupie pytanie, którego sama nie lubię ---> może masz coś z mojej wish poza wątkiem co byś chciała wymienić? ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- A pasek gumowy of course. |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#127 |
|
404 Not Found
|
A więc podoba mi się jeszcze pikowana czarna torba na zdjęciu tuż obok gladiatorów
P.S. Jaką długość wkładki mają gladiatory? ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Z opisu prezentuje się fajnie, a jak na żywo? Masz możliwość zrobienia fotki? ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Ok, ja też. Dobranoc
|
|
|
|
|
#128 |
|
Wtajemniczenie
|
z Twojej wish mam poza wątkiem:
- bokserki dlugie czarne/biale M - ale białą w szerokie pasy seledynowe - srebrna bransoleta, dodatki swiecidelka, duze, koloru srebra, kolczyki efektowne - mam bransoletkę ale z dużymi czarnymi kamieniami ale śliczna naprawdę i kolczyki ala swarowski - torba a4, ciekawy fason, kolory: kremowy, matowa - w wątku ze Snoopy'm ale nie wiem czy o taką Ci chodzi... - staniczki 70-75 B - w wątku czerwony - kosmetyki do pielęgnacji włosów, odzywki, tak dobre w efekcie jak Pantene, GlissKur, odbudowujące, do brązowych włosków, wygładzające ale nie obciążające, dodające objętości - mam glisskur z jedwabiem (dwufazowa) - pachnące balsamy do ciała, z drobinkami rozświetlającymi - z drobinkami polyskujacymi z Avon ale chciałabym zobaczyć sweterek na osobie jeslibylabys zainteresowaa
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-09 o 11:28 |
|
|
|
|
#130 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#131 |
|
404 Not Found
|
Hej,
dzianinkowy long odpada, ale może bym przygarnęła long z wątku h&m <czarny w poziome paski>. A powiedz mi proszę na zdjęciu w załączniku masz gladiatory na nogach? Obcas to słupek czy taki bardziej hm, prostokątny? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
- long H&M, XS - sweterek H&M, S, z tegorocznej kolekcji jesien/zima ![]() |
|
|
|
|
#133 |
|
404 Not Found
|
Ok, dzięki za foto
Zegarek dostał mój TŻ na święta Wielkanocne od swojej mamy. Był to nietrafiony prezent z tego względu, że TŻ od dłuższego czasu przyczaja się do innego modelu. W tym roku ma napisać list do św. Mikołaja ![]() Zegarek jest nowy, nieużywany więc chyba nie ma bata żeby nie działał. Nawet nie został rozdziewiczony baterią. Jeśli bateria od mojego zegarka będzie pasowała to przełożę i sprawdzę jak chcesz. A long fakt mam taki sam, ale nie ukrywam, że xs lepiej by leżał. |
|
|
|
|
#134 |
|
Wtajemniczenie
|
ciezko mi sie z nia rozstac ale mam w sumie top/bokserke-long (dł. 60cm) Atmo S/M(choc wg metki L/XL
ale naprawde wypada w s/m) stan idealny; pasuje do wszystkiegoi w sumie mam jeszcze bokserke z Butiku, też S/M ale krótsza jest i stan dobry
happines depends upon ourselves Edytowane przez czaroownica87 Czas edycji: 2009-12-10 o 10:46 |
|
|
|
|
#135 |
|
404 Not Found
|
Ok. Zaraz sprawdzę.
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Kochana nie dam rady sprawdzić. Nie mam mini śrubokręcika, którym mogłabym odkręcić kopertę, a tylko taki tu wchodzi w grę
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli nadal jestes zainteresowana żakietem u mnie to podoba mi sie jeszcze
biala mgielka, S/M, db sweterek H&M, S, z tegorocznej kolekcji jesien/zima NIE WIEM CZY ODDAC taka wymianka by Ci odpowiadała? |
|
|
|
|
#138 |
|
404 Not Found
|
Myślałam, że Ty to już zrobiłaś...
De facto ja nie jestem przekonana do tej wymiany, więc pass... P.S. Do świąt jeszcze sporo czasu. |
|
|
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
#140 |
|
Wtajemniczenie
|
nic nie znalazłam
|
|
|
|
|
#143 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde, ale z mojego rozmiaru to masz tylko ramoneskę.. a to ci sie nie bedzie oplacac.
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- aaach, szwedy ![]() pominelam je, bo nie bylo rozmiaru, a i tak nie moj gust wiec nie zaglebialam sie w wymiary ![]() no niestety, na poprzedniczce nie mam, moge sprobowac zrobic na sobie ![]() paszki 46cm dł 55 cm dł rekawa 47cm dł na dole 38cm
|
|
|
#144 |
|
BAN stały
|
moglabym : ) tylko prosze o dokladne wymiary i stan plaszczyka : )
duza brazowa torba jest zapinana na zatrzask, nie ma przegrodek, tylko mala kieszonke w srodku, a mala z l'oreala jest taka sztywna zapinana na zatrzak tez. edit: duza miesci a4 |
|
|
|
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
et voila
|
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
ja jeszcze tylko poznym wieczorem zmierze moj plaszczyk i porownam wymiary, bo tez niby moj jest xs-ka, takze dla pewnosci wole zmierzyc, czy ten Twoj nie bedzie za duzy. napisze kolo 22, 23 : )
|
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
jasne, mi sie nigdzie nie spieszy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.

wklejam fotki sandalów
dl. wkładki 24cm, jutro robię dokładkę więc może coś znajdziesz za płaszczyk 

ale naprawde wypada w s/m) stan idealny; pasuje do wszystkiego

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)