|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz II-czyli walczymy dalej...
kurcze mam nadzieje ze mnie nie wydalicie z ,,klubu" za moja poledwiczke wieprzowa ktora wlasnie sie dusi w pieczarkach i marchewce????
![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- No i Anniuuuuuu czekamy na fotki
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Mini współczuje
Aniaa udanej zabawy Ci życzę i wyrwania chwasta Mini ugotuj mi też jak już się zabierzesz, bo mi się też strasznie nie chce ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
|
|
|
#123 |
|
♥
|
mini ze studniówki dostaniecie
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
przeczytaj kilka postow wczesniej
a wczorajsza potrawka bedzie na jutro bo wroce glodna z dniowki i bede jesc swinke, bede bede !!! i te wszystkie robaki co z niej wyjda bede gonic z widelcem !
|
#125 |
|
♥
|
ale co tam robaczki są fajne , ostatnio powtarzałam choroby z robaczkami
do tego filmiki
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dział jest niezły. Dzisiaj ruszyłam z kopyta, bo i z domu i z ćwiczenia. I katar nadal też, ale to się wytnie. I ten diabelny ból głowy. Jak mi już tęskno za normalnym, zdrowym stanem
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
A to moja swinka dzisiejsza. I powiem wam, genialnioza !
A tak apropo, czuje sie jakos ... ze mniej mnie jest. Choc waga dopiero w poniedzialek. Jakos jak zaczelam ostatnio trzymac sie diety tylko w 70% jakos mi lepiej ... dodalam 1253 produkty wiecej do jadlospisu i ... jakos lepiej. Choc moze tylko mi sie wydaje - a moze wagusia pojdzie w gore ![]() A nozka lepiej - musialam zrobic krok ostateczny - Capsigel. Masc ziolowa - ok 6 zl w aptece. Piecze jak cholera, wiec jest ostatecznoscia, ale jak posmarowalam noge rano tak teraz chodze normalnie ![]() A wczoraj odrazu pojechalam na wlamsko i szlam sobie po 0,5 m zaspach, myslalam ze mnie potrzepie, wszyscy przez brame hoop i ja tez chcialam ale .. stwierdzilam ze to nie bedzie dobre i poszlam na okolo, po co stópę masakrowac jakbym zle na nia spadla
Żyję po raz drugi ... teraz wszystko musi być na 100% !!! Edytowane przez Mini82 Czas edycji: 2010-02-04 o 15:10 |
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
I piszcie co chcecie, wygląda świetnie i też bym chętnie zjadła
![]() A za to skusiłam się dzisiaj ( chyba też z braku sił? ) na domowe kotlety z ananasem. Ale warto było
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
kotlety z ananasem ??? co jak ? pisz wiecej
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
anniaa cudownej zabawy
i czekam na fotya tak poza tym tak walentynkowo się tu zrobiło
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Pingwin, gdzie tam walentynkowo
Kwestia czasu i znowu zaczną o dupach gadać
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Roztłuczona polędwiczka wieprzowa, smaruje się lekko musztardą, kładzie kawałek ananasa i zawija. Spina się wykałaczkami i smaży pod przykryciem.
Cudo
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Smacznego mini
** no ja mysle ze waga napewno cos ruszy w dol lub w gore jak dodalas inne skladniki do dietki ![]() A ja bym juz chciala w moje za male spodnie wejsc :P i tak marzy mi sie biala bokserka...ahhh hahaha teraz jak zalozylam to wygladam jak w 5 miesiacu ciazy be bilay kolor dla pasibrzuchow be! ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Hehehe zla kobieta ze mnie :P wczoraj zerwalam a dzis juz zostalam przez kolege zaproszona do kina i na kolacje hahah ale po sesji sie z nim umowie :P zla kobieta zlaaaa ale nie bd sobie marnowac zycia dla jakiegos tam dupka co mnie wkurza :P jeszcze sie nei odezwal hehe zobaczymy jak to wszytsko sie potoczy :P
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Megi jaka zla? masz swoje potrzeby do cholery jasnej
Pingwin? gdzie walentynkowo? heheheh choc ja na 13 lutego sie umowilam z nieznajomym na bzykanie wiec ... w sumie jak walentynki, wazne zebym nie zapomniala zrobic czegos co robie zawsze. Gdy on juz zasypia ja sie budze i wykasowuje mu moj nr tel z komorki ![]() Stali partnerzy maja moj nr - ale takie ,,przelotne" - nie ma to sensu ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- aaaaaaaaa zapomniłam 04 luty S: graham x2 z almette ( musialam dokonczyc) i wedlina spanie po pracy 8/13 IIS: danio + garsc nerkowcow O: poledwiczka wieprzowa w pieczarkach + ryz brazowy + marchewka z chrzanem P: owocki ( wiem ze to nie posilek ale ja wstalam dopiero o 13:00) ![]() K: rybki w pomidorach + 1x graham TRENING: - silowo brzuch i uda - stepper - 30 min rower
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahha zla w sensie ironicznym Mini :P Ale ja sie bzykac z nim nie bede, lubie faceta ale nie moj typ :P pozatym ja jestem grzeczniejsza jesli chodzi o sprawy sexu tzn jak zerwalam z moich to troche odczekam zanim z kims innym sie przespie :P poki co panie wibrator welcome to
![]() Eeee walnetynkowo? Walentynki to shit! ![]() No mini ja tez tak kasowalam nie raz :P ale nie ze po sexie tylko ogolnei zawsze sie dobieralam do komorek i kasowalam albo pod moim nickiem wpisywalam jakis wymyslony nr i do tej pory nie wiedza o co chodzi z tym ze sie dodzownic do mnie nie mozna hehe ![]() PS O jaaaaaaaa jaka bania Zadzwonil do mnie moj przyjaciel bzykany (ten to ma wyczucie wie kiedy rzucam facetow chodz mu nie mowilam hahha) i chyba na balety jutro razem sie wybieramy na clubbing Wroclaw ![]() musze isc kase skombinowac :P bo pozowle sobei stawiac ale swoja tez trza miec :P Znaczy on idzie cos wyrwac i ja hah a![]() Ojjjj czuje ze ten rok zaczyna sie coraz piekniej
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
no i kto mi powie ze zle jest singielką byc? ![]() tiaa... odczekasz trzy dni w celibacie hehe
|
#138 |
|
Rzabbocop
|
Ogolem zwlaszcza
![]() a o pasjach to w kontekscie laweczki bo ja tez zawsze rozgladam sie za czyms dla niego.Galaretek nie lubie |
|
|
|
#139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis mam zaplanowany trening o 18 a potem wanna ... pelna piany ... ksiazeczka
![]() ehhh .. cudowny wieczór
|
#141 | ||||
|
♥
|
mówiłam Wam jaka jestem inteligentna. dzisiaj na obiad miałam kurczaka gotowanego no i potem zgłodniałam i nie wiedziałam co zjeść i patrze w lodówce jest kurczak też ugotowany ale mojego brata. brat jest na szkoleniu i dzwonie do niego : M. mogę zjeść twojego kurczaka
Trochę się na mnie zdenerwował ale się zgodził Cytat:
smakowicie wygląda. Kaźdemu służy co innego. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2010-02-04 o 17:50 |
||||
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Rzabbko - a u was tlusty czwartek tez jest?
![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
a Ty bedziesz żarła pączusie 11 lutego?
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, no nie mozna jesc ciągle tego samego
![]() Ja tez chce fotki
|
#144 |
|
Rzabbocop
|
a nawet nie wiem
zapomnialam zupelnie o tlustym czwartku, tutejsze swieze paczki sa jak kilkudniowe w PL wiec nawet niespecjalnie mam ochote ![]() U mnie dzisiaj bedzie przemeblowanie
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze ...a ja 11-go mam popoludniowke ... pewnie wszyscy beda zarli na okolo. Ostatnio jak pojechalismy rok temu do piekarni po 1 dostalismy cala paczke z 50-cioma
![]() co tu robic .. co tu robic ...
|
#147 | |
|
♥
|
Cytat:
u mnie tylko cześć męska rodziny jada pączki. no jak będę mieć zdjęcia z studniówki to wyślę. ale moze inaczej np. u mnie w jadłospisie nie ma takich cudów jak u was. ryba , kurczak z grilla bądź gotowany. jedynie dodam przyprawę papryka słodka bo mi podpowiedziałaś . ja nie umiem gotować.ani łączyć wszystkiego w całość . np kurczak z tą papryką , obok makaron bez niczego taki tylko ugotowany , a jak np mam olej lniany to bezpośrednio do buzi
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2010-02-04 o 18:01 |
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
O matko, a ja myślalam, że to ja jestem ostatnią ofermą kulinarną
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
przerzucanie mebli to tez niezly trenning
![]() ![]() idem cwiczyc bo lenia dostalam wieeelkiego jak moj tylek ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Hihi Ty z twoimi muffinkami ???? nigdy w zyciu !
|
#150 |
|
Rzabbocop
|
Jeszcze kwadrans
![]() na laweczke to ja tak na prawde nie mam miejsca ale bedziemy cos kombinowac, jescze nie wiem co ![]() Za to jest nowa szafa dla dziewczyn, bo w stara juz sie nie mieszcza. Ide przerzucac ciuchy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

** no ja mysle ze waga napewno cos ruszy w dol lub w gore jak dodalas inne skladniki do dietki
zapomnialam zupelnie o tlustym czwartku, tutejsze swieze paczki sa jak kilkudniowe w PL wiec nawet niespecjalnie mam ochote