![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pielęgnacja, perfumy i maskara HR
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Powąchałam co mogłam, a czego powąchać nie mogłam obczytałam na KWC ![]() ![]() Hot Couture Miracle EL Sensuous Clarins par Amour i szampon Oriflame.. A więc co mogłabym dostać za pendrive? Pozdrawiam!
![]() |
#123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja propozycja: miniaturka w kartoniku Clarins par Amour + Szampon + jedna z odlewek (5ml) w atomku: Hot Couture edt lub Miracle lub EL Sensuous |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli ta miniaturka nie ma atomizera, to mimo wszystko wolałabym odlewki z psikaczem
![]() A jeżeli nie to może być i tak jak proponujesz i zaryzykuje Hot Couture mimo, że nie wąchałam.. ale kuszą mnie te maliny ![]() hah czyli jak widzę po swoim poście skłaniam się ku zapachom, których nie znam, bo z tych wymienionych przeze mnie właście Hot i Clarnisa nie wąchałam ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Do czego? Do 3 odlewek + szampon? Może być zatem tak jak proponowałaś..
*Przy okazji zapytam: jak otwierasz buteleczki z perfumami żeby zrobić odlewkę, bo u mnie jedynie ten mały psikacz odchodzi.. i gdzie zaopatrujesz się w atomizery? Pozdrawiam!
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
Hej hej, baleriny maja ok 25,5-26cm wkladke wewnetrzna
![]() |
#128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziękuje za info, zaraz wpadnę do Twojego wątku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Wtajemniczenie
|
a więc zgadzam się
![]() Noa Perle 3,5 + Miracle 4 + Hot 4 + szampon za pendrive 1gb jeżeli wszystko się zgadza to proszę o PW z adresem i jutro już wyślę przesyłkę ![]() Pozdrawiam!
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Znalazłabyś coś u mnie za próbki:
- Kenzo Tigre - Indian Holi - Code ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
- balsam i płyn do kąpeli aquolina - peeling aquolina - sztyft do ust - roll on pod oczy ? ![]() Albo coś za którąkolwiek z tych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Interesuje mnie talk lucia i ampułka kwasu (nie masz więcej ampułek?) ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Podobają mi się Garniery, roll-on antycelulitowy i skóra muśnieta słońcem, ale nie jestem pewna czy są jeszcze dostępne.
Proszę odpisz u mnie, nie śledzę wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Indian Holi - próbka - Code edp - odlewka (tu zależy na ile Angela i Lolity byś się zdecydowała ![]() - Idole de Lubin - próbka Ja przyznam szczerze, że chętniej oddałabym całe 10ml Angela, ale generalnie mogę przelać 5ml do innego atomka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Maska mnie akurat nie skusi, bo pielęgnacji włosów potrzebuję tylko nowej ![]() Ale w dalszym ciągu podobają mi się perfumy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też nie mam fiolek, więc witaj w klubie ![]() Edytowane przez aeronauta Czas edycji: 2010-03-05 o 18:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
A może Gucci + Organza + Lou Lou za meteorki + żel Esprit + coś ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
No trudno
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam : ) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Także pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
byłam zainteresowana również innymi rzeczami ale jak widzę wszystko to co mnie interesowało już wymieniłaś przypominałam się dwu krotnie i odzewu nie było z twojej strony teraz to już nie wiele u ciebie zostało bo perfumy mnie wogóle nie interesują więc trudno
![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze odpisuje w wątku, w którym rozpoczęła się dyskusja i zawsze udzielam odpowiedzi na zadane pytania. Jeśli u kogoś zadaję pytanie, to też tam szukam odpowiedzi. Jeśli ktoś wpisuje się u mnie i jest wygodny czekając, że mu odp. na tacy przyniosę do jego wątku, to... niech czeka. Ja nie mam takiego obowiązku.
Pozdrawiam osoby, które wiedzą o czym piszę i nie jest to dla nich nic nowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
po pierwsze nie musisz sie od razu unosić, po drugie wcale nie twierdze ze w regulaminie jest zapisane że masz odpowiadać w moim wątku jednak taką mam prośbę w podpisie i wymieniam się z osobami które mimo wszystko odpisują u mnie bo nie mam czasu na poszukiwanie odpowiedzi w czyimś wątku dlatego właśnie jest ta prośba w podpisie poza tym skoro pierwszym razem odpisałaś u mnie to byłam przekaonana że dalej też będziesz odpisywać u mnie. W pierwszym poście nie ma ani słowa o tym jaką masz metodę udzielania odpowiedzi a ja do tej pory się z taką nie spotkałam.
Edytowane przez ~iwcia~ Czas edycji: 2010-03-07 o 18:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tych garnierów to byłabym zainteresowana tak jak pisałam przede wszystkim: * Wałek antycellulitowy (żółty) * Balsam brązujacy do jasnej karnacji (użyty raz) * Roll-on pod oczy z kofeiną (zielony) * Fructis odżywki 200ml i 100ml - ostatecznie... Zdecyduj, jak wiele jesteś w stanie oddać. Ja z chęcią oddam wszystko, czym jesteś zainteresowana oczywiście w rozsądnej "cenie" Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Raczej nic, chyba że na odlewki
---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#147 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej. Wartość mydełka to ok 11zł. Niestety nic nie-perfumowego za tarki nie widzę. Podobał mi się jedynie balsam Aquoliny, ale to nie mój priorytet, także spasuję, bo o wartości mydełka nic nie widzę dla siebie, poza tym jest ono tak ciężkie, że wysyłka wyniosłaby pewnie tyle samo, ile jego wartość
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
- Hot Couture edt - Noa Fleur - Poeme - Miracle - Hypnose Senses to może dorzuciłabyś mniejsze ilości tych jeszcze? tak np. po 2ml? A odlewek przyjmę każde ilości ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Postaram się wyczarować jakieś kanisterki na te mniejsze ![]() Na górze wymieniłam, z których mogę zrobić 5ml. Ok, czyli po 2ml: - Hot Couture edt - Noa Fleur - Poeme - Miracle - Hypnose Senses i po 5ml: - CK Euphoria edp - CK Secret Obsession - Lacoste Femme - EL Sensuous - Code edp - Code Summer - Amor Amor Elixir Passion - Magical Moon - Hugo Boss HUGO Woman okrągłe - DKNY Delicious Night' Zgadza się? ![]()
![]() |
#149 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
hej, niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.