|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
Ja bralam kiedys l-karnityne w plynie 2 razy dziennie plus 3 razy w dni treningowe (chodze na silownie). Teraz biore CLA -sprzezony kwas linolowy za namowa mojego chlopaka, ktory sie takimi rzeczami interesuje.Kiedys byl instruktorem fitness wiec cos tam na ten temat wie.Ogolnie to, jesli nie cwiczysz reguralnie, to raczej unikaj suplementow zawierajacyh kofeine. A jesli cwiczysz i bierzesz suplementry z kofeina, nie pij kawy bo ci serducho wyskoczy.
|
|
|
|
#122 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie z innej beczki - skąd i jak zdobyć avatara ---wy macie takie fajne.
|
|
|
|
#123 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Lady Pink Witaj.
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
oo ja mam najladniejszy
bo to moja wlasna facjata a tu stronka z awatarami, tylko ze po angielsku http://www.avatarhell.com/ klikasz na awatar, sciagasz, zapisujesz na dysku i wklajasz
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
|
#127 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Taaaak? a ja kiedyś go tak uwielbiałam
|
|
|
|
|
#128 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
. Odchudzam się dopiero 13 dni, ciężko radzę sobie z odzwyczajeniem od słodyczy. Ale tym razem postanowiłam, że nie odpuszczę i MUSI mi się udać! Pomyślałam, że razem będzie nam raźniej i dużo łatwiej. |
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;17584806]Niepotrzebnie. Np taki serek wiejski możesz jeśc 2-3 godziny przed snem. Najważniejsze, żebyś sobie metabolizmu nie zwolniła
![]() Coś wymysle lepszego na tą kolację ![]() Taaaak? a ja kiedyś go tak uwielbiałam [/QUOTE]Z tuńczykiem lepiej uważać. Można go jeść raz na miesiąc, lepiej go zastąpić czymś innym a myślicie ze np takie rybki w puszkach można jeść?
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
No to tak -
po 1. witam wszystkie nowe Duszyczki po 2. nie wiem kiedy ja nadrobię Wasze referaty:P ale postaram się ![]() po 3. jestem zła, niedobra i nie jem regularnie Niedawno wróciłam do domu, ledwo chodzę, hehe. Dlatego też pozwolę sobie dzisiaj jeszcze na pierogi A co za tym idzie ruszę tyłek do ćwiczeń i się wymęczę, żeby te zakwasy wypocić ![]() Za mało dzisiaj zjadłam, w zbyt dużych odstępach, chwalić się nie będę. Możecie bić, byle nie mocno bo ja wrażliwa istota jestem ![]() Swoją drogą gdzieś wcześniej wychwyciłam coś o diecie proteinowej... a ja słyszałam, że od lekarki, że to rozwala nerki, wręcz nawet do dializ...:/ także bądźcie ostrożne
|
#131 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanko
. Czy można wrzucać do jogurtu trochę suszonej żurawiny(niestety, konserwowana jest cukrem i olejem słonecznikowym, ale moczę ją w wodzie, by to zmyć)? I czy owsianka jest tucząca?
|
|
|
|
#132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do diet bialkowych to sa zaiste dosc niebezpieczne.Je jestem na South Beach, ktora radykalnie ogranicza spozycie wegli i zlych tluszczy.Pierwsza faza jest dosc radykalna dlatego lepiej nie stosowac jej dluzej niz 2 tyg. W kwiekszosci diet proteinowych pisze to samo:2 tyg i stop musisz zaczac dodawac weglowodany!A jak ktos postradal zmysly i trwa na samych bialkach prawie miesiacami to laduje na dializach.Zdrowy rozsadek przede wszystkim
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
A są na to jakieś badania, potwierdzenia? Bo ja na tvn style oglądałam program i też mówili, że 1 puszkę na miesiąc, ale tak na prawdę żadnego potwierdzenia tego nie było, że tuńczyk zawiera rtęć czy jakiś tam inny metal, tylko po prostu jakoś to tam było tłumaczone, nie pamiętam dokładnie.
|
|
#134 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie jak robicie owsiankę gotujecie czy tylko suche zalewacie mlekiem tzn. ja mam na myśli otręby
|
|
|
|
#135 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() I owsianka oczywiście nie na kolację, bo ma duuuużo węgli.
Edytowane przez niczka87 Czas edycji: 2010-03-02 o 21:34 |
||
|
|
|
#136 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
No dobrze, ale kto to udowadniał i gdzie można znaleźć jakieś dokumenty to potwierdzające, bo jak dla mnie to każdy może rzucić jakąś taką sugestię wocb. Były jakieś badania prowadzone tak? Skąd to wiesz w ogóle?
|
|
#138 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#139 |
|
Przyczajenie
|
Chyba już macie większe doświadczenie niż ja. Po jakim czasie zauważyłyście efekty odchudzania?
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
OK 20 min na twisterze teraz jeszcze jakieś ćwiczenia i to by było na tyle. Ja będę już uciekać z forum także do jutra dziewczynki i wytrwałości
Dobranoc
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Nie patrz na innych, bo to indywidualna sprawa każdego organizmu. Zalezy też ile kto ma do zrzucenia, bo u osób, które mają więcej kg do zrzucania efekty widać szybciej. Takie jest moje zdanie.
|
|
#142 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem nie masz się co sugerować wynikami innych. Każdy reaguje inaczej, bo co innego je, co innego ćwiczy i ma inny metabolizm. Aczkolwiek po 2 tyg powinnaś już coś zauważyć, jak nie to zastanów się nad tym, czy rzeczywiście jadłaś to co powinnaś, czy o odpowiednich porach, czy w odp. ilości i czy piłaś wodę. No i centymetr też jest naszym przyjacielem, waga tak tego wszystkiego nie odzwierciedla.A co do tuńczyka. Teraz sobie o tym poczytałam... w sumie wszystko nas może zabić:P i pestycydy na owocach,warzywach, i mięso źle przebadane. A jak patrze na House'a to jeszcze więcej Wiadomo chyba, że wszystko z umiarem?
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
ProfessorXs Witam na wątku.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
padłameszcze na chwilke tak dobrze mi sie z Wami rozmawia
Racja wszystko jest dla ludzi, ale umiar mus być A swoją drogą te herbatki z Herbapolu to straszne obrzydlistwo
|
|
|
|
#145 |
|
Przyczajenie
|
Ale gaduły!!
Człowieka połowe dnia nie było a tutaj juz 5 stron ![]() Ja dzisiaj zjadłam: Śniadanie: banan, 3 male pomaranczki obiad: gotowane mięso w ziołach z 6 pałeczek (bez skóry) plus robilam rodzinie zwykły obiad i probowalam co jakis czas ![]() kolacja: puszka tunczyka w sosie wlasnym z cebula i ogorkiem kiszonym. 2 h na silowni (silowe i aeroby)
|
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
ja juz mam 1/42 z a6w
i zastanawiam się co jutro zjeść na kolacje bo na snaidanie i reszta dnia bedzie wygladala tak : sniadanie:2 grzanki z serkiem białym i kawa 2sniadanie : pomarańcza podwieczorek: jogurt naturalny kolacja:
|
#147 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
śniadanie to podstawa, nie mogą być same owoceCo do obiadu też tak mam, że jak gotuje to próbuje ![]() Cytat:
![]() 40 min rowerka zaliczone od razu mi lepiej czy któraś z Was ma problem z ramionami i wykonuje na nie jakieś ćwiczenia?
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 | |
|
Rozeznanie
|
Podobżeby schudną nie wolno jeść węglowodanów z tłuszczami, ale w sumie to troche dziwne bo jak zjeść szynke na śniadanie jak nie z chlebem?
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- 40 min rowerka zaliczone od razu mi lepiej Mi też po rowerku wraca dobry humor hehe przynajmniej nie mam wyrzutów sumienia że coś mi się odkłada![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
także życzę wytrwałości
|
|
|
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Ja jutro na sniadanie omlet z pieczrkami (bez luszczu, omlet z samych jajek)
Obiad?Sama nie wiem, czy podolam, bo mam dentyste na 13 i pewnie przez pare godzin bede sparalizowana gebowo po znieczuleniu. Mysle, ze pozniej zjem brokula gotowanego i dojem dzisiejszego steka wolowego jako przekaske:serek bialy z jagodami (suszonymi) kolacja....moze kawalek pstraga wedzonego z czosnkiem i salata. Jeszcze sobie podeliberuje.Normalnei w srody chodze na silownie ale jutro ze wzgledu na dentyste sobie podaruje. Fakt,ze to tylko borowanie ale jakos zawsze nieswojo sie czuje po znieczuleniu. No i obiecalam sobie unikac wagi a mam 2 Zwaze sie dopiero za tydzien, akurat po kobiecych dniach wiec moze bedzie bardziej optymistycznie
Edytowane przez lukkija Czas edycji: 2010-03-02 o 23:10 |
|
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

bo to moja wlasna facjata

A co za tym idzie ruszę tyłek do ćwiczeń i się wymęczę, żeby te zakwasy wypocić
Możecie bić, byle nie mocno