![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Schudnę, bo chcę ! 10 i więcej kilogramów w dół ! :) cz. II
Bleee, lody z ryby
![]() ![]() No, to dzisiejszy jadłospis wyglądał tak: 9:30 półtorej bułki żytniej z serkiem i ogórkiem 310kcal 12:00 jabłko 80kcal 15:00 2x sushi, grillowany łosoś z warzywami, po dwie gałki lodów 580kcal 20:30 trzy kromki wasy z jajkiem i majonezem, po krówka ![]() Razem 1280kcal ![]() Mówię Wam, to jedzonko japońskie, jest pyszne! Lekkie, smaczne, a do tego niskokaloryczne. Normalnie mogłabym się tam żywić codziennie ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza?
![]() Po kolacji zaliczyłam kolejną krówkę i ciastko owsiane ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tala to super ze na wadze mniej i ze chlopacy tacy mili ![]() Sailor okropny demotywator, fe, straszne to, i zgodze sie z tym ze w takich rozmiarach powinny byc modelki, mysle,ze kazdy tak uwaza bo takie szkielety to przeciez jakas tragedia, one nic nie jedza glodza sie i tymi tabsami zapychaja, cos okropnego. i Tobie rowniez gratuluje tych 55 ![]() ![]() ![]() antunka ale herbaty nie zastepuja wody! trzeba pic tak ze pic conajmniej 1,5l wody + ewentualnie iles herbaty, ale herbaty w takich ilosciach tez nie sa najzdrowsze. ja wczoraj od 15 u kolezanki siedzialam, mialysmy babski wieczor, popilysmy poplotkowalysmy itp ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tymi herbatami racja, nie wiem jak zielona i czerwona, ale czarna herbata na pewno działa odwadniająco i jest taka zasada, że na każdą szklankę kawy/herbaty wypitą w ciągu dnia trzeba dodać jedną szklankę wody ekstra ![]() No ładnie, popiło się ![]() ![]() U mnie na wadze dzisiaj 67,6 czyli zbliżam się do tej ostatniej najniższej wagi ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
gohs ile ja bym dala zeby 67 miec
![]() ale jeszcze sie pochwale ![]() ![]() ![]() jestem po sniadaniu, niestety nie zbyt grzeczne bo dwa tosty ale reszta dnia postaram sie jakos zmniejszyc te kalorycznosc, obiad golabki, zmienie jogurty slodkie na naturalne, na sniadanie beda owsianki(przynajmniej kilka razy w tyg) no i wiecej ruchu przede wszystkim bede wracac znow codziennie ze szkoly piechotka-w koncu pogoda na to pozwala, cwiczyc beda jak cwiczylam, na wode musze miec wiecej czasu, wiecej pic, no i nie zostawie Cie tu samej gohs;p jutro albo sroda do domu jade i boje sie troche, ale jakos sie opanuje nie bede nic podzerac! i chyba dobry pomysl z tym myciem zebow ![]() ![]() swieta to przeciez nie musi byc czas na to zeby przytyc ![]()
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja się dzisiaj dla odmiany zmierzyłam i mimo, że waga zbów poszła w górę wymiary spadają. Jest po 1 cm mniej w biodrach, udach i cyckach ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
od dzisiaj i ja zaczynam grzecznie
![]() wczoraj pożarłam do końca czekoladę, wyszło 6 takich wielkich, grubych, czekoladowych trójkątów ![]() ![]() kupiłam zdrowe jedzonko i zero słodyczy na długi czas. Mnie jakoś Święta nie przerażają, bo na gwiazdkę schudłam 1,1 kg. więc teraz też na to liczę ![]() ja na pewno piję za mało wody, albo wcale albo pół butelki;/ ale nie lubię, bo mam słaby pęcherz i w ogóle za wodą nie przepadam, ale chyba muszę to zmienić Sailor - okropna kobieta i też się zgadzam , że te zbyt puszyste modelki to również nieciekawe rozwiązanie. a rzeczywiście przypadł mi jeden do gustu i na odwrót, ale to raczej nic z tego nie będzie jak znam życie ![]() gohs - nie wiedziałam, że Ty też biegasz ![]() ![]() mischi - podziwiam Cie za to owsianke ja sie chyba jednak nie skusze;/ nie lubie owsianki bleeeee. ale ciesze sie ze masz tak optymistyczne nastawienie do dalszej walki ![]() antunka - super z tymi cm ![]()
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
antunka, nie chodzi tylko o czarna, chodzi tez o te zdrowe, to nie zastepuje wody.
tala.. ja tez nie moge sie przemoc ale mam nadzieje,ze mi sie uda;d mamy podobnie bardzo, wody tez nie lubie ale sie zmusilam, owsianki nigdy nie lubilam ale moze sie uda to najlepszy sposob na toalete ![]() spacer do szkoly nie udany, pogoda mi wszystko zepsula i w ogole mialam zly humor i jakos tak we mnie jeszcze to siedzi..ogolnie mialam krotkie spacery 2x10minut i poranne cwiczenia
![]() |
#129 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Owsianka naprawdę jest super, polecam! Ja już się tak do niej przyzwyczaiłam, że naprawdę, nie wyobrażam sobie lepszego śniadania ![]() Cytat:
![]() Super, że cm spadają, to znaczy, że tłuszczyk ginie! ![]() Cytat:
![]() Żeby przekonać się do owsianki zacznij może od Nesvity? Ona jest całkiem smaczna, nie wymaga roboty dużo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
gohs a nesvita nie jest jakos strasznie przetworzona? bo wlasnie sie wybieram do sklepu i moze bym tez od niej zaczela bo szczerze troche sie boje:P
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Owsiankę lubię choć teraz mi się znudziła bo kiedyś jadłam ją codziennie na śniadanie. Ale jak mój tata zrobi owsiankę to mi nie smakuje więc trzeba kombinować i znaleźć swój smak ![]() Gosh od kiedy sie odchudzasz? Bo ja naprawdę w styczniu zaczęłam a już mam dość tej walki. Dopiero 7 kg za mną i 6 przede mną i ale postaram się uporać z nimi do 1 czerwca. Dwa miesiące na 6 kg to bardzo realny plan i wystarczy, że nie będzie wpadek i zastojów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
oj gohs i ja o tym marze
![]() ![]() ![]() kupilam ta nesvite;d no jutro zobacze! ale dobry pomysl podsunelas;p w sumie dla TAli ale skorzystalam ![]() antunka, Ty kobietko nie masz sie czym przejmowac, lepiej i tak wyszlas czasowo od stycznia 7kg to sporo no i gratuluje tego ![]() ![]() a ja znow odpowiadam na pytania ktore nie sa skierowane do mnie ![]() ![]()
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tej diety, to czasami warto zrobić sobie taką "oficjalną" przerwę, przynajmniej się trochę człowiek zregeneruje motywacyjnie ![]() ![]() Ja dopiero zjadłam kolacyjkę, bo mnie TŻ nawiedził ![]() 7:30 owsianka z jogurtem, słonecznikiem i owocami leśnymi 300kcal 11:00 duża porcja zupy pomidorowej, jabłko 300kcal 14:00 dwie kromki żytniego z serkiem, szynką i sałatą 170kcal 17:00 dwa naleśniki z serem i pieczarkami 350kcal 21:00 serek wiejski z probiotykiem, trochę wędzonego łososia 230kcal Razem 1350kcal - chyba trochę sporo, wolę jak się mieszczę poniżej 1300 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
widzisz gohs, bo my tak sie boimy ze juz powyzej 1300 to juz duzo, gdzie powinnyscmy jesc 1600;P nie boj sie, sprobuj jesc wiecej sama widzialas ze ruszalo jak tyle zjadlas
![]() u mnie wlasnie nesvita sie parzy ![]() edit: jem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Wygrywa tylko ten, kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie, aby go osiągnąć ![]() Edytowane przez mischievous Czas edycji: 2010-03-30 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, oj widzę że wątek nam upadł chyba wszystkie czujemy już wiosnę i zbliżające się święta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby 7 kg już poszło a szczerze mówiąc nie widze tego po sobie. Ubrania lepiej leżą ale jak się przeglądam w sklepowej witrynie to widzę duuuży tyłek, grube uda i ogólnie ociężałą dziewczynę ![]() ![]() Dzisiaj na wadze poniżej 67 więc mam nadzieję, że do soboty zleci do pełnej liczby. Słońce wyszło i od razu chce się ruszać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aaaaaaaaa, u mnie dzisiaj waga zglupła - 68,4 ![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie zła jestem dzisiaj, jakiś taki średni humor mam, z jedzeniem niby nienajgorzej, ale jakaś taka się ciężka czuję i w ogóle ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Dzien dober
![]() Bylam dzis na aerobiku, zaraz ide rozejrzec sie nad jakimis produktami na dukana, jak wroce po swietach od razu zaczynam i musze miec cos w lodowce jak wroce na stancje ![]() Ja jez juz mam dosc paprania sie z ta dieta, praktycznie wszystko schudlam w 3 miesiace, pozniej przerwa, a teraz to takie packanie sie. Tez chce juz miec z glowy, nie chce ciagle myslec o jedzeniu i wszystkiego sobie odmawiasz. I tak juz osiagnelam sukces, bo przestalam zapisywac wszystko to co zjadlam, wczesniej mi to pomagalo trzymac rygor, ale pozniej to juz nabralo cech obsesji. mischi, fajnie, ze przekonalas sie do nesvity, ale sniadanie ma byc kaloryczne=wartosciowe, wiec uzupelnianie kalorii czekolada to nie jest najlepszy pomysl. Owocki juz ok ![]() antunka, 7 kg to i tak piekny wynik ![]() ![]() gohs, najlepszy pomysl na przegonienie zlego humorku ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
po czym Ci tak gohs skoczylo?
ja rano jeszcze pocwiczylam ![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gosh jak znam życie to jutro wszystko spadnie. Wagi lubią szaleć więc nie należy się nią przejmować. Ja dzisiaj znów zrobiłam przymiarki i spodnie, które 2 tygodnie temu były prawie dobre dziś są dobre ![]() ![]() Też bym poszła pobiegać ale mam robotę na dzisiaj, którą odwlekam już od tygodnia więc muszę to zrobić bo wyrzuty sumienia mnie zjedzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie z pogodą to samo - wczoraj zimno, dzisiaj cieplutko ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że waga jutro już się unormuje, chociaż chwilowo, bo jutro do kina ![]() ![]() ![]() 20minut joggingu zaliczone, dzisiaj obyło się bez przystanków ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecuje beda owocki, wlasnie kupilam bananka ![]() kupuj kupuj jedzonko ![]() ![]() a gohs, dawno chyba owsianki nie jadlas? bynajmniej nie kojarze na sniadaniach?? wybacz jak nie pamietam albo nie uwaznie przeczytalam ![]() no wlasnie cherry Ty to tylko obiecujesz ![]()
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
No juz po zakupach, znalazlam tylko jeden jogurt, ktory ma wiecej bialka niz wegli.. Poza tym chyba cale miasto jest na dukanie, bo na polce po otrebach owsianych pustki - a pszenne uginaja sie od pudelek ;/ A to dziwne, bo wlasnie Dukan poleca wsuwac otreby owiane i owsiane byly o zlotowke drozsze, wiec jestem prawie pewna
![]() ![]()
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haha, moja farma na fb już chyba dawno uschła, aż boję się na nią wejść ![]() Dzisiejszy jadłospis nieregularny i nie obyło się bez grzeszków ![]() 7:30 owsianka z jogurtem, błonnikiem i bananem 320kcal 10:00 sok warzywny, trzy pseudo ptasie mleczka (za darmo rozdawali, to sie jak glupia rzucilam ![]() 12:00 wątróbka z cebulką, spora ilość surówki z pekińskiej 250kcal 14:30 sałatka z wędzonym kurczakiem, papryką, ryżem i majonezem 270kcal 20:00 dwa naleśniki z warzywami i majonezem 250kcal Razem 1290kcal, czyli nie jest źle A w kibelku nadal nie byłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Ja też na święta robię 3 dni kontrowanego "odpustu"
![]() Powiem wam, że gdyby nie wy to chyba bym odpuściła to całe odchudzanie. Ale najgorsze już za mną i teraz będzie coraz lepiej. Ja na moje jelita cały czas muszę brać błonnik bo inaczej znów mam problemy. Niecierpię tego ale tak bywa na dietach bo poza nimi jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
gohs, jogovita zotta 1 % tluszczu. Az sie boje jak bedzie smakowal ;d Naczytalam sie, ze producenci i tak maksymalnie klamia podajac ilosc danych skladnikow, np. w serkach wiejskich klamia dodajac 3 gramy bialka a odejmuja 3 tluszczu ;/ Ajaaaaaa ale chcialabym wloic taka salatke z wedzonym, ale chyba zalapie sie na nia dopiero za jakis czas ;/ Ale sie usmialam z tych pseudo ptasich mleczek za friko
![]() dobranockiii ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
mam nadzieję, że u was dobry bo u mnie paskudny ![]() Na wadze 66,3 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.