|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
| Pokaż wyniki sondy: Czy uważacie ten pomysł za dobry? | |||
| tak |
|
22 | 41,51% |
| nie |
|
23 | 43,40% |
| nie wiem |
|
5 | 9,43% |
| mnie takie rzeczy nie interesują |
|
3 | 5,66% |
| Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nowe pod forum : Dzienniki Treningowe
A nie lepiej robić cos takiego na swoim blogu?? wtedy dziewczyny wirtualnie się znające mogłyby sie wzajemnie motywować no i jednak jak juz się zacznie to ma się większą motywację by ciągnąć trening bo wiemy że inni będą to oglądać blog to zdecydowanie lepszy pomysł no i mógły dotyczyc nie tylko diety czy ćwiczeń ale i walki z jakimiś niedoskonałościami skóry czy złymi nawykami
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Propozycja forum informatyczne
Nie wiedziałam, gdzie to umieścić, więc piszę tutaj. Czy jest możliwość stworzenia nowego pod forum tematycznego? Myślę, iż zainteresowanych byłoby więcej
![]() Chodzi mi o kwestie inne niż kwiatki, makijaże, diety... ![]() Raczej coś w stylu problemów technicznych w sprawach oprogramowania, programów. Zakątek dla informatyków między innymi. Wszystko o technicznych sprawach itp. To jest tylko ogólny zarys, oczywiście można pisać swoje propozycje, sugestie.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Propozycja
Cytat:
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Propozycja forum informatyczne
A może po prostu założyć taki wątek na którymś forum, np. HOBBY skoro pomysł forum już był i umarł...
edit: Bardzo to było mądre z mojej strony tylko że tematyka informatyczna nie pasuje do żadnego z pod-forów HOBBY no to nie wiem, niech się "góra" wypowie.
Papryczki wróciły!!! Edytowane przez papryka85 Czas edycji: 2009-04-26 o 20:02 |
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podział kultura(lnie)?
Podbijam, bo sprawa znów stanęła w martwym punkcie
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Sugestia na nowe podforum. Polityka i Gospodarka
Czy istniałaby możliwość stworzenia podforum poświęconego polityce i gospodarce? Nie wiem ile babeczek jeszcze się tym interesuje, ale chciałabym mieć miejsce, w którym można by było pogadać o teoriach spiskowych, efekcie cieplarnianym, podatkach, becikowym i kontrowersyjnych ustawach :- )
Z góry dzienx za odpowiedź.
|
|
|
#127 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Sugestia na nowe podforum.
Nie wiem
![]() Zwykle osoby mające pomysł na nowe podforum prosimy o zorganizowanie sondy z pytaniem o nowe podforum i na podstawie wyników i dyskusji pod sondą podejmujemy decyzję. |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Sugestia o nowe podforum/dział "malarski"
Nie wiem, gdzie z tym pójść, więc lecę do samej Góry
![]() Krótko - podejrzewam, że na tym zacnym forum jest masa ludzi malujących, rysujących, uczących się tego. Strasznie mi brakuje takiego działu w Hobby. Bo jest biżuteryjny, decoupage i in. - i super, chwali się, ale co z jakimś działem malarskim? Wiem, że są inne portale stricto malarskie, graficzne itd. (mamy iść do konkurencji? ), ale fajnie by było powymieniać się tu doświadczeniami (jak ktoś liznął farb olejnych, akryli, miał problemy z werniksami etc., to wie, że problemów jest masa i pomoc się przyda Ludzie często nie wiedzą nawet, które ołówki są dobre, jaki papier do czego potrzebny, itd. itp. - natrzaska się postów, będą wejścia ) Jeśli jest jakieś zaintersowanie tymi tematami, to super by było, żebyśmy mogli mieć tu własny kąt. Bo tacy jak ja latają tak samopas..![]() Pozdrawiam
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sugestia na nowe podforum.
Moim zdaniem nie ma takiej potrzeby, można o tym rozmawiać na plotkowym
Poza tym nie widzę jakiegoś zatrzęsienia wątków o danej tematyce, więc raczej nie domagają się one oddzielnego miejsca
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
podforum z pracami wizażanek na Zrób To Sama
Witam, mam pytanie,a wlasciwie sugestię dotyczącą forum Zrób To Sama.Chętnie przeglądam forum i uważam że jest genialne i napewno stanowi kopalnie pomysłow i zawiera mnóstwo informacji dla kogokolwiek kto jest zainteresowany rozwijaniem swojej kreatywności,ale ostatnio nie da się do tych rzeczy dostać bo forum zalane jest wątkami wizażanek prezentujących swoje prace.Trochę mnie to drażni i myślę że dobrym rozwiązaniem byłoby zrobienie podforum przeznaczonego do tego celu, coś jak Moje Makijaże, napewno odwiedzałoby je duzo osób.Na Zrob to Sama znow mógłny zapanować porządek i wyświetlały by się wątki z z rózniastymi tematami artystycznymi i rękodzielniczymi a nie tylko galerie czyichś prac.
Zaznaczam że to tylko moja sugestia, nie chce się rządzić i proszę tylko o wzięcie pod uwagę.Nasuneło mi się to w momencie gdy weszłam na forum i nie znalazłam nic ciekawego bo wątki tematyczne zostały zasypane milionem galerii prac wizażanek. Pozdrawiam ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Chcialam dodać że próbowałam szukać podobnego tematu,bez powodzenia,więc jeśli okaże się że jest już gdzieś rozsztrzygana taka sprawa to przepraszam.Pierwszy raz zwracam się też z "czymś" do technicznego
|
|
|
|
|
#131 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: podforum z pracami wizażanek na Zrób To Sama
Pomysł dobry
![]() Zawsze prosimy o to, aby w takim wątku wypowiedziało się więcej osób - jeśli zdobędziesz poparcie dla tego pomysłu, na pewno się nad nim głębiej pochylimy. |
|
|
|
|
#132 |
|
Copyraptor
|
Ale w takim razie co by się miało pojawiać na tym forum Zrób to Sama?
Bo nie można np. skanów z gazetek, z jakimiś tutorialami. Nie można raczej podawać linków do innych stron, bo reklama.. pustki by tam zapanowały
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę, że ten wątek powinno się tam zalinkować, bo na razie mam wrażenie, że większość zainteresowanych nie ma o nim pojęcia. |
|
|
|
|
|
#134 |
|
CraftMod
|
Hmm.. a ten wątek Ci nie pomógł w poszukiwaniach?
Fakt - trzeba by go uaktualnić, bo klikając na losowo wybrane linki wyskoczył mi error. Wiedząc jak duża jest przewaga wątków - galerii myślę, że lepiej utworzyć kolejny dział oddzielajac np malowanie na szkle, czy inną technikę (o ile jest dużo osób nią zainteresowanych) niż oddzielać galerie. Wg Twojej propozycji trzeba by utworzyć oddzielny dział i (z tego co rozumiem) najlepiej zebrać w nich wszystkie galerie: biżu, szydełkowe, papierowe, hand made, decou, czyli 5 podfor lub w każdym z działów wydzielić podforum galerie. Na razie ten pomysł mnie nie przekonuje, ale nie powiem, ciekawa propozycja. |
|
|
|
|
#135 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Prośba o wydzielenie podforum dla osob malujących na szkle itp zainteresowaniach
Ja do Szefa z takim pytankiem
: czy jest jakaś szansa na utworzenie małego podforum typu: SZKŁO-CERAMIKA-WITRAŻ dla osób malujacych na szkle i o podobnych zainteresowaniach na forum ZRÓB TO SAMA? Głownym motywem utworzenia takiej podgrupy jest to, że my, osoby o takich własnie zainteresowaniach nie podpadamy pod żadna z kategorii - ani forum papierowe, ani dekupażowe ani forum z robótkami ![]() co jeszcze w tym temacie? Istnieje również założony przeze mnie klub dla osob malujących na szkle:https://wizaz.pl/forum/group.php?groupid=26 oraz założyłam również sondę z głosowaniem, proszę spojrzeć na wyniki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=340425 jestem gotowa nawet zająć sie sprawą moderowania na takim podforum, jesli to ułatwi sprawę ![]() super byłoby mieć własny kącik do dyskusji ![]() pozdrawiam
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-02-09 o 20:21 |
|
|
|
|
#137 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Prośba o wydzielenie podforum dla osob malujących na szkle itp zainteresowaniac
Cytat:
![]() Co o tym myślisz? |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prośba o wydzielenie podforum dla osob malujących na szkle itp zainteresowaniac
"Inne" jest trochę zbyt ogólne. Może po prostu coś w stylu "malowanie i rysowanie"
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co jakis czas pojawia sie ktos kto maluje na ceramice lub ja wykonuje albo ktos kto pyta jak wykonuje sie witraze itp no i oczywiscie najwiecej watkow jest o samym malowaniu na szkle ![]() jednakze ceramika i witraze nie do konca sa malowaniem ;-) a szklo i ceramika i witraz to materialy sobie pokrewne tak czy inaczej, probuje was przekonac ze te 3 trzymaja sie razem ![]() na pewno brakuje nam kategorii:inne bo np co zrobic z osobami co zajmuja sie rzezbieniem z gliny albo fimo Cytat:
![]() jakie kryteria musza byc spełnione aby powstało takie (pod)forum?
Ponad to Bloguję ![]() Moje preferencje wymiankowe After Hours. My life in crafts (angielska wersja językowa) ![]() Edytowane przez Titania Czas edycji: 2010-02-10 o 18:49 |
||
|
|
|
|
#140 |
|
Copyraptor
|
Ech, chciałyśmy (pod) forum dla rysujących/malujących ogólnie, ale góra powiedziała, że za małe zainteresowanie, i nie można się tak rozdrabniać.
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
Titania, a jakie by bylo zainteresowanie takim forum
? Bo wydaje sie to byc sprawa zdecydowanie niszowa...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...ja się dołączam do forum malujących (nie na szkle ale innymi technikami) choćby dzisiaj , tylko się podszkolę we wrzucaniu fotek ![]() Moze nie kazdy ma odwagę ujawnic swiatu swoje dokonania?
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2010-02-13 o 13:52 |
|
|
|
|
|
#143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
forum o malowaniu i rysowaniu to tez byłby niezły pomysł ![]() Cytat:
![]() forum na pewno by nie umarło śmiercią naturalną Cytat:
a wątek zawsze możesz załozyc kiedy tylko masz ochote pokazac nam swoje prace ![]() no to jak? coś ucichło ... szefo sie nie odzywa
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Informatyka & komputery
czy ktos tu jeszcze zaglada?
gdyz potrzebuje informatycznej porady ![]() interesuje mnie pewna rzecz... pozyczylam koledze pendrive'a i chcialabym sie dowiedziec, czy zagladal do pewnego folderu. jest jakas opcja typu ostatnie odtworzenie? czy cos takiego?
|
|
|
#145 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Nie ma takiej możliwości w systemie windows.
|
|
|
|
|
#146 |
|
Konto usunięte
|
Nie ma, chyba ze kolezanka cos edytowala to jest mozliwosc zobaczenia ostatniej daty edycji.
podswietlic dokument -> prawy przycisk myszki -> wybrac wlasciwosci. aniolek |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
hej,
to ja od razu podłączę się pod wątek informatyczno-komputerowy, a mianowicie interesuje mnie to, jaki program antywirusowy polecacie ? Chodzi raczej o coś darmowego, może z tej listy: darmowy program antywirusowy - jest tam trochę tego i nie wiem, co wybrać. Pomożecie ??? |
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
zadnego
, ale jesli juz chcesz to moze ten:AVG Free 9.0 aniolek |
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezeli zdecydowałabyś sie na płatnego antywira jednak , to polecam NOD (licencja of course), na uczelniach krakowskich popularny, a i skuteczny i nie muli kompa ( w przeciwieństwie do Nortona np) i nic nie trzeba przy nim grzebać, nie wnerwia użytkownika jak panda, czy kasperski
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy dział - czy jest szansa?
a ja tak tylko chciałam zauważyć, że forum pracowe jest bardzo opuszczone.
reklama na reklamie, trochę kłótni, nieprzestrzeganie regulaminu w zamieszczaniu ogłoszeń itede itepe może warto byłoby je jakoś zmodernizować?
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

tylko że tematyka informatyczna nie pasuje do żadnego z pod-forów HOBBY 

), ale fajnie by było powymieniać się tu doświadczeniami (jak ktoś liznął farb olejnych, akryli, miał problemy z werniksami etc., to wie, że problemów jest masa i pomoc się przyda

...ja się dołączam do forum malujących (nie na szkle ale innymi technikami) choćby dzisiaj