![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) cz. 2
Carol WOW!!!! ALe Filus to ma chyba sale gimnastyczna tam
![]() A ja chcialam dzisiaj kupic posciel ale musze sie wstrzymac bo nie wiem jakie dostaniemy lozeczko od siostry tz-a ![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-05-28 o 19:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
A gdzie sie pani podziewala???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio nie miałam weny, siły i dostępu do internetu.
Czujemy sie dobrze. Mam tylko ból biersi, ale dajemy radę. Mogę wrzucić zdjęcie dzidzulka i mnie. Wrzuciła je Pamelka, bo mi net nie chce działać tak jak powinien. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3003 Jutro zaczynamy 14 tydzień ![]()
![]() |
#125 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A widzę,że u Was już III trymestr?? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Uciekam do spania, bo rano muszę wstać. A dokładnie o 3 ![]() ![]() Dobrze,że w lipcu koniec. Do zobaczenia jutro ![]() Dobranoc.
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Kasiu mieszkanko twojej Anuli też się ładnie wije
![]() Widze ze pępek wogóle ci nie wyszedł? Mnie pierwsze co to on wylazł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Wam dziewczynki wszystkim razem i każdej z osobna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasieńko Twój brzuś jaki cudny i jaki widoczny!!!!!!!!!!!!!!!! Anulka tez ma piękne mieszkanko ![]() ![]() Lisku Twój juz sie tak pięknie pokazuje, jaki zgrabniutki, kiedy ja taki miałam ![]() ![]() Pochwalę się Wam zakupem łóżeczka ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.allegro.pl/item1055139754...iel_17_el.html
#129 |
Wtajemniczenie
|
Carolku, powiem ci ze bardzo tanio zapłaciłas za ten zestawik!!! No pięknie! Ja mam wszystko z innej parafii ale co tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczynki. No rosniemy sobie ale pepuszek dalej na swoim miejscu. Moze jest troszke rozciagniety ale jak narazie nie wylazi
![]() ![]() Lisku zobaczysz nim sie obejrzysz bedzie juz prawie po wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
Leżę sama w łóżeczku...chyba pierwszy raz od ślubu...
![]() Mam nadzieje ze zasnę.... włączyłam alarm....i mam nadzieję że włamywacze po nieudnym trzecim razie nie spróbują ponownie, jak tzta akurat nie ma..... ech... Dobranoc wszystkim ![]()
#132 | ||
Zakorzenienie
|
She jak tam nocka? Nie ukradli Cię?
![]() Cytat:
Dziś weszłam na wagę. 6 kg na plusie! ![]() ![]() ![]() Carol a brzuszek masz piękny ![]() Cytat:
Jejku każdy brzuszek jest śliczny. Uwielbiam oglądać brzuszki ![]() A moje dzieciątko przywitało mnie dzisiaj mocnymi kopniakami ![]() ![]() ![]() Jakbym tu nie zaglądała przez następne dni, to znaczy, że tapetuję przedpokój ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#133 | ||||||
Zakorzenienie
|
No i dotarłam i ja
![]() Cytat:
cudo ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli pominełam jakiś brzusio to przepraszam... wszystkie są piękne...urocze i wyjątkowe... Ja ostatnio mam poprawę samopoczucia i momentami mogłabym góry przenosić ![]() No to i jak Wam pokażę jak wyglądałam w Dniu Mamy... Edytowane przez marlenka0505 Czas edycji: 2010-05-29 o 09:05 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
Czesc laseczki!
Wow nareszcie moge z wami pisac w weekend. Tesknilam za tym troszke bo juz sie tak przyzwyczailam ze robie sobie kawusie i siadam z komputerem przy stole w kuchni ![]() ![]() ![]() She i jak minela nocka? Ja tez bylam sama bo tz spal u swojej mamy. Jego siostra poszla na kolacje z kolezankami i potem na premiere sex and the ciy i zostawila z nim swoje 3 coreczki ![]() ![]() Weronisia a ty sama chcesz ten przedpokoj tapetowac?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się ruszyć po zakupy a mi sie nie chce i trzeba się ogarnąć... dziś idę do teścia na urodzinki i mam nadzieję, że będzie pyszne jedzonko to sobie podokazuję... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Marlenka no dobrze zdazylas jeszcze przed sprawdzeniem obecnosci..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Marlenka śliczny brzunio, a ty jesteś śliczną kobietą
![]() Cytat:
![]() Ja wiem, że to głupio brzmi, że kobieta w ciąży chce coś takiego robić. Ale ja już nie mam wyjścia ![]() Mój przedpokój ma nisko zawieszony sufit, więc się nie ponaciągam, bo wszędzie swobodnie sięgnę ![]() A przedpokój jest obdarty z tapet, pełen dziur itp. i tak mieszkamy już pół roku, a mój mąż nie ma czasu i sił tego zrobić. Obiecuje mi pół roku od 1 grudnia! A ja ciągle czekam. I teraz moje czekanie sięgnęło zenitu. Ja wstydzę się otwierać komuś drzwi. Nie wpuszczam nikogo. Do dzieci przychodzą koledzy i ich nie wpuszczam, nie otwieram listonoszowi, nie zapraszam gości. No męczę się z tym strasznie. Na dodatek przyjmuję klientki w domu i ciągle się tłumaczę, czemu jeszcze nie gotowe. Normalnie wstyd. Za tydzień znowu przychodzi położna i znowu będę jej wciskać ten sam kit? Jest mi już wstyd. A najgorsze, że mojemu mężowi nie jest wstyd. On w tym domu prawie nie przebywa. Wychodzi o 5.30 rano, wraca o 18.00, więc po co mu ładne mieszkanie? A teraz wyjeżdża na 3 tygodnie w delegacje. Mam już dosyć. Teraz czuję się na siłach, żeby to zrobić. Jestem pełna energii. Na tapetowaniu się znam, bo ja sama tapetuję wszystkie nasze pokoje. Gorzej z malowaniem, bo jest ciężko. Ale w tym przedpokoju jest bardzo mała powierzchnia do pomalowania i nisko, więc sobie poradzę. A może poproszę o pomoc przyjaciółkę, bo obiecywała pomoc. Za tapety biorę się w poniedziałek, po wyjeździe męża. Wraca w środę wieczorem na 1 dzień, więc chcę być gotowa, co by mnie czasem nie zniechęcił ![]() Nie powstrzymujcie mnie. Ja wiem, że to brzmi jak szaleństwo, ale ja już na prawdę nie mogę tak dłużej mieszkać ![]() Jestem perfekcjonistką i u mnie wszystko musi być na tip top i na błysk. A tu taki przedpokój! Wklejam zdjęcie mojego przedpokoju, to na pewno zrozumiecie moją desperację... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
a Ty Kasiu jeszcze pracujesz prawda??? jak to u Was wygląda macie jakiś macierzyński jeszcze przed porodem???
|
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Karolinko cudny brzusio taki okrąglinek, piękny! A zestaw super, i cena też dobra jak za cały zestaw. Marlenko Twój brzusi też piękny, i całkiem malutki ![]() Kasiu piękny brzusio i taki malutki ![]() Lisku fakt strasznie długo Cię nie było, a dzidzuś śliczny już i jaki duży ![]() She jak tam nocka? Wszystko dobrze? Coś miałam Ci jeszcze odpisać, ale ostatnio mam sklerozę i zapomniałam ![]() Z pościelą do wózeczka to stwierdziłąm że narazie się wstrzymam, w lipcu i sierpniu nie będzie potrzebna, na dno włożę flanelkę i przykryje kocykiem, kupiłam dea jeden cieńczy drugi grubszy więc starczy a jak zacznie robić się znimno to może śpiworek kupie, albo wtedy pomyśle o pościeli. Dziś chcę wyciągnąć męża do świat dziecka, oczywiście on protestuje i każe mi leżeć, ale ja tak na chwileczkę i szybko więc może uda mi się go namówić. Po za tym cały czas marudzi mi żebym spakowała torbę, ale jakoś ja uważam że to duuuuuuuuuużo za wcześnie, i nie pili mi się. Coś czuje że boji się że urodzę wcześniej i że sam będzie musiał wszystko znaleśc i wogóle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Weronisia no rzeczywiście wygląda to nieciekawie... co do zniechęcania, ja sama niedawno malowałam stołowy i łazienkę... tylko proszę uważaj na siebie, rób sobie powoli, odpoczywaj... nie zapominaj że masz bąbelka pod serduszkiem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() ale macie sliczne brzuszki ![]() ![]() ja oczywisicie od rana w ksiazkach ![]() ![]() ![]() mezus juz mi patrzyl nowe pokrowce dla zonki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Weronisia faktycznie trzeba cos w tym przedpokojuz zrobic. Ja bym mojeo tz zamknela w nim i nie wypuszczala poki nie skonczy
![]() ![]() Marlenka tak bede pracowac do konca lipca. Tutaj mozna brac macierzynski najwczesniej 4 tygodnie przed terminem a najpozniej 2. Ja mam termin na 16 sierpnia wiec moge do konca lipca pracowac o ile Anulka wogole pozwoli ![]() Latkoo mialas nic nie robic przez 2 tygodnie conajmniej!!! ![]() sas biedna jestes z ta nauka. Jak ci idzie wogole? Przesz do przodu? |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Kurde i mnie zgada się zaczeła bleeeeeeeeeee pali jak jasna cholera, dobrze, ze to już końcówka jakoś zdzireżę ![]() ![]() Linka dzięki ![]() ![]() ![]() Kasieńko mój Filuś to cały czas się wiercioli ![]() ![]() ![]() ![]() Weronisiu dziękuję ![]() ![]() ![]() Co do przedpokoju, to Cie rozumiem, ze chcesz go skończyć, ale kochana może by ktoś Cię wyręczył??? Nie przemeczaj się, ja wiem, ze silę masz i energię, ale uważaj na siebie i maleństwo! Marlenko dziękuję ![]() ![]() ![]() Olu jak tam nocka?? Mam nadzieje, że spokojna bez żadnych problemów!!! ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Karolinko dziekuję ![]() ![]() ![]() Laseczko a Ty nie chodź nigdzie, kurcze, boje sie o Ciebie, zebyś sie nei rozsypała jeszcze, musisz uważać na siebie, jeszcze tydzień i mały może sam oddychac wiec ostrożnie z chodzeniem ![]() Moniczko nie wolno łapac depresji!!!!Musisz być dobrej myśli, znajdziesz prackę, zobaczysz! Współczuję nauki, kurde ja chyba jednak pójde na podyplomówkeod paxdziernika na BHP, bo mamy zamiar sie rozwijac ![]() ![]() Super, ze autko bedzie tylko dla Ciebie!!!! My teraz sprzedajemy Suzuki i będziemy miec jedno, ale praca w domku wiec na razie wystarczy. ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Zapomniałam wczoraj napisać...ja też nienawidzę prasować!!! Niestety będę musiała przeciągnąć choć lekko ubranka Filusia, bo nie mm suszarki, ale zobacze jak pralka nie wygniecie za bardzo to to oleję, a co do prasowania w wys temp i zabijania bakterii to ja mam zamiar też to olać, trzeba dziecko od małego przyzwyczajać do bakterii, 1 ubranka wypiore na programie z odkażaniem, mamy pralke Samsunga z systemem silver nano a potem już normalnie bede prać i w proszkach sensitive jak najszybciej.
#144 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 ![]() nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
marlenko, śliczna bluzeczka.
Kasiu, masz spuer brzuszek i taki nieduży, ja mam chyba większy od ciebie już ![]() wczoraj miałam wkleić fotkę, ale TZ nie dał rady już zrobić, bo pojechaliśmy do teściów i kosił trawe, i ugryzła go pszczoła, bo teściu ma ule na podwórku. i ugryzła go akurat nad okiem i ma wielką banię, oka nie może biedaczysko otworzyć. mamy dzisiaj jechać na grilla, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. ja zaraz jadę na zakupy, muszę kupić stanik do spania bezszwowy i wkładki laktacyjne, bo mam powtórkę sprzed tygodnia, normalnie mleczarnia..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja z jednej strony nie mogę się doczekać żeby zobaczyć maleństwo, a z drugiej będzie mi brakować obecnego stanu... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Raczkowanie
|
Melduję że nocke jakoś przeżyliśmy....
Ale obudziłam się cała opuchnieta i wogle.... coś mnie tam w dole boli... A musiałam jeszcze posprzątać mieszkanko- bo właściciele poprosili czy mogą pokazać mieszkanko dwum potencjalnym najemcom..... dobrze ze to mieszkanie takie male.... ale mimo wszystko czuje się jakby juz wieczór był...taka umęczona jestem..... A może to ta francowata pogoda- zimno brzydko i do du... Wieczorem przyjeżdza moja psiapsiuła na noc...zrobimy sobie babski wieczorek- bezalkoholowy( jak nigdy chyba jeszcze .. ![]() Weronisia- ja rozumiem desperacje ale pamietaj kochana, rąk w górze to ty nie powinnas trzymać zbyt długo....zaangażuj dzieciaki....na pewno ci pomogą... Kasia.... ja też miałam nadzieje że to piekne słoneczko potrwa dłużej....ja to się modlę tylko żeby w tygodniu nie lało- no bo przenosić te dziesiątki rzeczy w deszczu to mało fajne bedzie.. Marlenko...ty się zakupami nie stresuj kochana....jedyne czego ci potrzeba to pieniążki...a czas... ja wydałam 1000zl w jeden wieczór zamawiając przez allegro łózeczko, materace, komplety pościeli.... także wiesz jak kasa jest to znajdzie sie i czas..... A co do ubranek, to tez raz sie wybrałam i miałam prawie wszystko...a teraz jak mi sie coś strasznie podoba to dokupuje, nie pokazując mężowi- bo on się śmieje że to dziecko juz ma wiecej ubrń niż on- ale jak sobie odmówić jak coś jest za pół ceny i takie maciupko-śliczniutkie? ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Kochana mnie się zaczął obniżać tydzień temu, teraz jest 36 tc i raczej obniza sie bardziej nie stopuje jakoś.... ale może to dlatego że ja to miałam taki okrąglinek tuż pod piersiami się zaczynał- aż oddychać czasem nie mogłam.... ale tak szczerze to mi się wydaje że to opuszczanie się brzucha odpowiada za rozstępy które mi się pojawiły na boku.... najpierw jeden , potem kilka następnych- bo skóra sie naciągała w innym kierunku a nagle brzusio zaczął opadać i skóra nie wytrzymała....co ciekawe tylko na jednym boku(i mam nadzieje że tak zostanie)...
![]() |
#148 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki moje kochane...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas słoneczko świeci, jest ciepluchno.. aż chce się żyć... mąż zabrał malutką do teściów, bo musi im pomóc koło domku.. więc jestem sama.. poszłam sobie do miasta, kupiłam koszulę do szpitala.. teraz posprzątać mieszkanko i pójdę spacerkiem do teściów... Nadrobię Was kochane później.. BRZUSZKI ŚLICZNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#149 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Śliczne macie brzuszki ![]() ![]()
#150 |
Wtajemniczenie
|
Carol to jak bedziesz miała wanienke to moglabys jej fote zrobic dla mnie?Ja jeszcze nie mam wanienki, więc moze akurat ta z ikei mi sie spodoba?
A brzuszek masz super!Rzeczywiście tylko on ci "wyskoczył", reszta zostala szczuplutka. Zgage tez mam straszną!W nocy mnie męczy niemilosiernie!W dodatku od kilku dni tak mnie nadgarstek boli, że szok i to tylko w nocy, w dzien ból mija. Myslalm ze źle się polozylam, ale tak kilka dni bylo i przeczytalam, ze to się zdarza w ciąży i mnie po porodzie ![]() Jasiulku witaj.To narazie gratuluję szcześliwej mężatce i trzymam kciuki za 2 kreski! Dzisaj sobie porobiłam rano foty brzuszka z zawiązaną na nim rózową kokardką.Znalazłam taka fotę na necie i mi się spodobało.Oczywiscie samej sobie zrobić ladne foto nie jest latwo, wiec mialam niezla gimnastyke ![]() Ja sobie kopiuje te linki do waszej poscieli z zamiarem pozniejszego kupna, bo narazie chyba mi wystarcza kocyki, flanelki i rozek.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:00.