|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(
Ofelia wiesz, on może się znowu zacząć starać, ale pomyśl: na jak długo? I czy jestes gotowa znowu być w związku na odległość? Mam wrażenie, że to nie jest to czego potrzebujesz...
Hosenka* znam ten ból. Są faceci, przy których czujemy się po porstu "na miejscu". To chyba jest wyznacznik prawdziwej miłości... z niektórymi facetami wszystko jest jakby łatwiejsze, jakby los się uśmiechał,a słońce świeciło tylko dla nas. A z innymi to droga przez mękę i kłody pod nogami... Czemu sie do niego nie odezwiesz?
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Caramelli - no właśnie myśle, ze masz racje, chociaż ciezko jest spojrzeć prawdzie w oczy. On jak czuje, ze mnie traci, to zaczyna mu zalezec, starać się, jakbyśmy wrócili do siebie to znowu byłoby moze dobrze przez miesiąc lub dwa, a potem od nowa ta sama historia. Nie chce byc nieszczesliwa, wiec musze jakos o nim zapomniec, chociaz to trudne. Wiem, ze nie powinnam mu odpisywac, ale ciezko mi to idzie, zawsze cos odopowiem.
|
|
|
|
#123 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzis bylam na wycieczce rowerowej organizowanej przez express ilustrowany:P Bylo kolo 30 osob-ja bylam najmlodsza
Bylo bardzo fajnie, Bylam tam z kolega o ktorym wczesniej pisalam ze czuje sie z nim jak na rozmowie psychiatrycznej Nie pojechalam bo bylam cala mokra... Czuje ze d mnie "swiruje" bo skoro nei zgodizlam sie na dzisiejsze odiwedziny to sobie wymyslil ze jutro mozemy sie wybrac razem znowu na rower A pan starszy, jadac ze mna tak polubil moje towarzystw ze mnie odprowdzil rowerem zupelnie nie w ty kierunku gdzie mieszka "Czuje sie jak lep na facetow Cieszy mnie to ale z drugiej strony wolalabym tak na nich nie dzialac bo wtedy nie myslalabym sobie "a moze on jest fajny?" Mam teraz swojego X i to jego powinnam sie trzymac. Jutro sie z nim widze
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! Edytowane przez mimimka Czas edycji: 2010-08-08 o 19:10 |
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
mimimka gratuluje posiadania Xa!
i powiedz, czy bycie lepem na facetów nie podnosi samooceny? nie poprawia humorku?
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że prawie codziennie spotykam jego braci, szwagra, ojca czy matkę. Gdy ich widzę zawsze coś mnie kłuje w sercu, ale uśmiecham się beztrosko i głośno mówię cześć czy dzień dobry, macham szwagrowi. Często mi się śni ... Ogólnie rzecz biorąc to dosyć ładnie i szybko pozbierałam się po rozstaniu, nie przeżywałam takich katuszy jak po wcześniejszym rozstaniu. Jasne, smutek i żal były, ale nie miałam dołów, nie rozpaczałam, popłakałam się raz, zaraz po rozstaniu i tyle. Będąc z Ł. odczuwałam, że nie czuję się tak jak przy M. i miedzy przez to z nim zerwałam.
|
|
#126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam kolegow, kolezanki, wlasne zycie i jego Tyle tylko, ze ja go nie kocham i nie czuje do niego przywiazania i jesli ktos mnie teraz podrywa to mam glupie mysli... Moze mi minie, wkoncu spotykamy sie od niedawna...
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!! |
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
mimimka fajnie się czyta, że się układa, po rozstaniu
może nie kochasz, ale pokochasz, albo przynajmniej coś nowego przezyjesz, nawet jak nie wyjdzie. Tak się staram nadążyc nad historiami, bo wątek strasznie sie rozwija. 9 czesc przeczytałam cała, ale juz przy 10 nie nadrabiałam ![]() Zazdroszcze Ci mimimka, przynajmniej jak mowisz, humro sie poprawia, jak tylu facetów chetnych na spotkania ![]() Ja jakos nigdy nie mialam wielu chłopakow kolo siebie, tylko takich ktorych znam od wielu lat i to tylko koledzy. Nie to, że nie jestem towarzyska, ale nie wychodze czesto na imprezy, przyanjmniej w roku akademickim. To na pewno ogranicza możliwość poznania kogos nowego. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Nie zrozumiem nigdy tego młodego pokolenia
|
|
|
#129 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nooo i nie wiem po co... ja to zawsze miałam wyobrażenie łoooooooo bo jak się zakocham to już na całe życie... że to takie dziwne przecież kilka razy kochać no i mam ;P chłopak kochał ale zwiał ;] aaaa !! dziewczyny posłuchałam Was nooo i wychodzę do ludzi... umówiłam się z kolegą na jutrzejszy wieczór... mam nadzieje że znowu nie będzie tak jak ostatnio że wejdę do domu i się rozpłaczę ;|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Zaraz mnie rozniesie ;(
Nie wytrzymam ;( Czemu ja za nim tak tęsknię.... ;(
Będę mamą! Maj 2017! Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej. Edytowane przez marg0lcia Czas edycji: 2010-08-08 o 20:32 |
|
|
|
#131 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#132 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No, albo po prostu lubisz się poniżać. Albo za słabego kopniaka od niego dostałaś. Opcji jest WIELE.
|
|
|
#133 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego ktoś pozwolił na to, że się w nim zakochałam? ;( po co to wszystko było, ten cały czas spędzony z nim.... po kij to wszystko ;(
Będę mamą! Maj 2017! Kiedy poznajesz kogoś, kto ci się podoba i spotykasz się z nim, powinnaś czuć się lepiej, a nie gorzej. Edytowane przez marg0lcia Czas edycji: 2010-08-08 o 21:36 |
|
|
|
#134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama się zastanawiam po co to jest... nie wiem może w pewnym stopniu nabywamy doświadczenia ??... u mnie to pierwszy taki poważny związek był... ja po prostu uczyłam się kogoś kochać... Nie smuć się kochana ! nie jest tego wart... każda z nas jest wyjątkowa ten Cię nie doceniał to doceni inny zobaczysz będzie dobrze tylko potrzeba czasu...
|
|
|
|
|
#135 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Margolcia, radzę zlikwidować przekleństwo, bo jak wpadnie mod z kontrolą, to będzie punkcik karny
Już Ci kiedyś tłumaczyłam po co to wszystko...kiedyś sama do tego dojdziesz.
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mieliśmy darmowe rozmowy bez ogracznień, ale w ciągu dnia rzadko kiedy mogliśmy porozmawiać, bo albo on miał treningi, albo ja jakieś zajęcia, i tak ciągle. Dopiero wieczorem potrafiliśmy się dorwać do telefonu i rozmawiać do 1,2,3... A potem pobudka o 5. Długo się tak nie dało wyżyć, organizm strajkował. On zostawił mnie. Po wielu kłótniach, które miały miejsce w czasie naszego ostatniego miesiąca bycia razem. A kłótnie rodziły się przez odległość. Po prostu ciągłymi burzami i wieloma bolesnymi słowami zniszczyliśmy związek. Zresztą patrząc na to z perspektywy 5 miesięcy-i tak to by nie miało szans na dalszą metę. Razem moglibyśmy dopiero zamieszkać za 1,5 roku od dziś dnia, czyli za prawie 2 lata od wtedy. Nie dociągnęlibyśmy. Czy żałuję, że już nie jesteśmy? Nie wiem. Tęsknię za uczuciem, tęsknię za tymi dniami, kiedy byliśmy razem, ale nie wejdę już w związek na odległość. Nie mam na to siły. Zresztą ex nie był bez skazy. A taki związek mnie bardzo męczył. Nie byłam aż tak szczęśliwa, żeby to znosić. A chcę być szczęśliwa i mogę. Bez takich katuszy. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Tak było z Ratownikiem, więc spasowałam
Edytowane przez monilkaa Czas edycji: 2010-08-08 o 21:14 |
||
|
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
No dokładnie, zwłaszcza, że ja zakompleksiona nie jestem, nie mam też jakiejś niskiej samooceny, więc wiem, że to nie są puste słowa. I doskonale też zdaję sobie sprawę, że w związku daję z siebie wszystko, nie robię żadnych większych problemów, co tym bardziej mi pomaga, kiedy słyszę od osoby trzeciej coś takiego, jak właśnie od tej kumpeli Przyznaję, że czasem jeszcze szukam w sobie tego, czego mu mogło zabraknąć WE MNIE, ale coraz lepiej idzie mi wpajanie sobie do tego łebka - to nie Twoja wina! Po prostu koleś szuka wrażeń z coraz to nowymi laskami Pf...
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
monilkaa ja bym mogła się za rok przenieść, o ile by mnie w ogole przyjeli, bo rankingowo tamta uczelnia medyczna jest lepsza i wiadomo wymagają średnią z pierwszego roku, więc to też takie "może się uda a może się nie uda". |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#140 | ||||||||||
|
Nie depcze krokusów
|
z poprzedniej części...
Cytat:
Czytałam po angielsku.Cytat:
Cytat:
![]() BTW na czym grasz? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#141 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Autentycznie mnie pocieszyłaś
|
|
|
#142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zlikwidowałam. Mam nadzieję, że kiedyś będę taka mądra jak ty i inne dziewczyny i więcej takich błędów nie popełnię.
|
|
#143 |
|
Rozeznanie
|
o ja głupia głupia , nie dosc ze dzien depresyjny, to postanowilam napisac do tego od randki smsa ( zrobić pierwszy krok i pierwsza zagadac- bo ze moze On z tych co czekają na krok dziewczyny heh wow) no to napisalam co tam u niego i kiedy opalansko nad morzem . i co? i dupa. koniec koniec tego dobrego. ide zrobic relaksujacą kapiel. ciekawe czemu mnie olał
|
#144 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie, nie jesteś tym palantem. Po prostu Wam nie wyszło. Pozdrawiam ciepło.
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#146 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Nie... A nie mówiłam...
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Takie moje zdanie i już Ale cieszę się
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Najbardziej żałuję tego, że olałam wiele istotnych spraw przez niego, bo mi naobiecywał, a ja, jakbym nie miała mózgu, ślepo za nim i za jego pustymi słowami. Zostałam z niczym... Żyję z dnia na dzień. Wszędzie go szukam, na ulicach, w autobusach(choć nimi nie jeździ, chyba że już nie ma kasy na taksówkę), widzę błękitną koszulkę, to myślę od razu, że to on. To jest chore...
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
która korzystała z podobamcisie.pl?
Bo założyłam konto i nie potrafię się połapać
|
|
#150 | |
|
Rozeznanie
|
Ja już w niczym nie mam konta xD
Cytat:
Mnie do tej pory boli xD A co tam on od Ciebie chciał?;/
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.

Bylo bardzo fajnie, Bylam tam z kolega o ktorym wczesniej pisalam ze czuje sie z nim jak na rozmowie psychiatrycznej
Nie pojechalam bo bylam cala mokra...
"
Cieszy mnie to ale z drugiej strony wolalabym tak na nich nie dzialac bo wtedy nie myslalabym sobie "a moze on jest fajny?" Mam teraz swojego X i to jego powinnam sie trzymac. Jutro sie z nim widze