![]() |
#121 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Dot.: Ch³opak w wojsku
Ostatnio mieli¶my trudne chwile w Naszym zwi±zku , a tu to wojsko spad³o na Nas. Mo¿e niepotrzebnie jestem taka pesymistk±... Ale nawet nie wiem kiedy bêdzie mia³ przysiêge, nic :/
Macie jakies sposoby oprócz intensywnej nauki na taka roz³±ke?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 20 068
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#123 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 881
|
Wojsko to próba dla ka¿dego zwi±zku. Do przysiêgi jest najgorzej, pó¼niej ju¿ zleci Ci z górki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() je¶³i mam ten czas po¶wiêcic dla siebie to mój T¯ mnie nie pozna jak przyjade na przysiêge hihihihh :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 670
|
Cytat:
trzeba staraæ siê o tym nie my¶leæ, wtedy czas szybciej leci. mnie nauka jeszcze bardziej dobija, bo nie do¶æ, ¿e musze sie uczyæ to jeszcze Jego nie ma. zakupy s± dobre na zabicie czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest te¿ to, ¿e mo¿e on tam siê dobrze z ch³opakami bawi i aktywnie spêdza czas i nie ma czasu têskniæ... Dobrze, ¿e sesja siê zbli¿a ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 881
|
Cytat:
![]() Z tego co wiem przed przysiêg± mo¿na siê widywaæ w niedziele s± widzenia...chyba ¿e masz do swojego T¯ bardzo daleko ![]() Nie patrz na to ¿e 20sta bo oni naprawdê maj± wype³nion± ka¿d± minutê w ci±gu dnia. Na pewno jak bêdzie móg³ to siê odezwie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Czyli zosta³y mi jeszcze 2 dni i bêdzie lepiej , ufff ![]() Ja do swojego G mam jakie¶ 200km , 4 godz jazdy poci±giem , tragedii nie ma ![]() ![]() Podnios³y¶cie mnie na duchu , jeszcze raz dziêki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() mój T¿ ma fajnych ludzi podobno i mimo, ¿e wojsko jak to wojsko - shit, to dobre towarzystwo jest wa¿ne. Ale têskni jak najbardziej te¿! Edytowane przez magda1302 Czas edycji: 2010-12-06 o 19:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jejku...Ja sie martwie, ¿e jestem 200 km od mojego T¿ a Ty to dopiero masz spoooory kawalek drogi do swojego ! ![]() Masz racje, jak trafi na fajnych kumpli to bedzie wporzadku, oby a takich co maja dziewczyny i nie beda namawiali nikogo do "glupot" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kumple nawet z dziewczynami mog± robiæ g³upoty i do nich namawiaæ niestety... ale nie ma regu³y. bêdzie ok! mój w wojsku jest dopiero z 3 tygodnie, teraz ma pare dni wolnego, wiêc chocia¿ na skypie siê widzimy. a w ¶rodê wraca i to nie wiadomo gdzie, bo po przysiêdze wywo¿± ich za Ateny. Mo¿liwe, ¿e bêdzie i przy Tureckiej granicy jak jego brat.. dowiemy siê w ¶rodê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Podziwiam Ciê, ¿e trwacie w takim zwi±zku a tak± odleg³o¶æ. To musi byæ co¶ wyj±tkowego
![]() Jest ta godzina a moj ani 3 slow w sms nie pisze , cisza.. Dobija mnie to. Jest dzis 1 dzien to moze maja wieczorek zapoznawczy i nie chce wyjsc na pantoflarza hihi ![]() Tylko szkoda, ze omina nas swieta, sylwester pewnie tez... Jego urodziny okrag³e , i nasz rocznica wrrr... Ale coz takie jest zycie. Jejku ale narzekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Raczkowanie
|
Sluchajcie wlasie mnie moj T¯ zalamal. U niego w brygadzie jest 6 dziewczyn a w calej jednostce ok 30
![]()
![]() |
#136 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
30 to do¶æ sporo... pewnie przez to,¿e teraz id± do wojska chêtni... ciekawe jak mój bêdzie mia³ po tym przeniesieniu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Raczkowanie
|
No tak a z 6 bedzie przebywal normalnie codziennie. I podobno nawet ladne sa... A wiecie jak to jest... sami faceci tyle czasu sami
![]()
![]() |
#138 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 161
|
Trochê zaufania
![]()
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Raczkowanie
|
No tak wiem...
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
heh wiecie ja ufam mojemu t¿ ale nie ukrywam ¿e ma³y niepokój by sie pojawi³ pewnie... ja mia³am to szczê¶cie ¿e t¿ nie mia³ ¿adnych dziewczyn bo szed³ z poboru a te starsze stopniem(i mo¿na je na palcach jednej rêki wyliczyæ) to takie nie¶mia³e ¿e szok... no i prawie wszystkie mê¿ate... filka87 twój t¿ ma dok³adnie tak± odleg³o¶æ do domu jak mój mia³... a po³±czenie ma dobre?
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARÊCZENI ![]() JAKO ¯ONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podej¶ciem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-12-07 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do tych nie¶mia³ych..To moga byc takie z pozoru, jak wiadomo cicha woda brzegi rwie. Ale lepiej mo¿e nie myslec o tym za du¿o. Tak po³±czenie ma dobre , bezpo¶redni poci±g jedzie bez przesiadek. 4 godzinki i w domu ![]() Powoli przyzwyczajam siê do tego, ¿e go "nie ma". Oby juz to z górki polecia³o. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie najgorsze by³y te pierwsze dni jego nieobecno¶ci... w pierwszy dzieñ w ogóle do szko³y nie posz³am bo nie by³am w stanie, bo bym chyba non stop rycza³a... zmêczona p³aczem posz³am spaæ i w pewnym momencie obudzi³ mnie telefon... bo najbardziej ba³am sie ¿e telefonu nie bêdzie móg³ mieæ... napisa³ smsa... "mam telefon, kocham ciê" ten sms tak mnie ucieszy³ ¿e normalnie szok... odrazu jako¶ by³o mi lepiej... a potem dopiero bardzo pó¼nym wiecorem zadzwoni³ do mnie na chwilkê...oni jako tako nie mieli wieczorka zapoznawczego bo w pierwszy dzieñ mieli tzw ulokowanie sie w plutonach w pokojach i mieli badania szczepienia...
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARÊCZENI ![]() JAKO ¯ONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podej¶ciem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-12-07 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja wczoraj tak czy siak musia³am i¶æ do pracy ale te¿ mia³±m oczy zapychniete od p³aczu ![]() ![]() mi tez szybko zadzwoni³, ¿e ma telefon i, ¿e mocno mnie kocha iju¿ teskni. Potem zadzwoni³ jeszcze na moment ale w³a¶ciwie nic sie nie dowiedzialam. Potem 2 krótkie smsy i nie wiem czy te¿ mieli badania czy co grrr... Dzi¶ ma zadzwoniæ na d³u¿ej. Czekam na to z niecierpliwo¶ci± ! ![]() Mam nadzieje, ¿e sie przyzywczaje do tej sytuacji. Ale skoro widze, ¿e Ty dajesz sobie radê to mi pewne te¿ przejdzie ![]() Widzê te¿, ¿e takie sytuacje jednak umacniaja zwi±zek, cz³owiek cieszy siê z najmniejszego sygna³u... Docenia siê to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ostatnie nasze rozstanie, gdy lecia³ do Aten, po 2 tyg mia³ i¶æ do wojska i mo¿liwe by³o, ¿e przyjade do niego dopiero najwcze¶niej w maju... brrrrr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#148 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 194
|
Ja tak samo panikowa³am ehh.. w pierwsze 2 dni nie by³am w szkole nie chcia³o mi siê nawet dbaæ o siebie ca³y czas siedzia³am w pokoju z telefonem w rêce najgorszy by³ pierwszy tydzieñ wtedy pamiêtam przez 2 dni w ogóle ¿adnego smsa ani telefonu strasznie siê martwi³am, ¿e zabrali mu telefon albo co¶ mu siê sta³o. Okaza³o siê, ¿e zosta³ jakim¶ pisarzem w jednostce i musia³ wszystkich 300 chêtnych spisywaæ dane i ani sekundy nie mia³ przerwy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój w³a¶nie zadzwoni³. Te¿ mu siê bardzo podoba ![]() ![]() A jak przyjdzie do strzelania to pewnie te¿ bêdzie wn iebo wziêty ![]() A ! i nie ma u niego ani jednej kobiety juuupi ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Kalunia masz racje, nie mo¿na siedzieæ w domu bo c zas siê d³u¿y i czeka sie na telefon a to najgorsze co mo¿e byc. Dlatego ide dzis do przyjació³ki na ploty jutro na zakupy :P mo¿e zapisze siê na jaki¶ aerobik na który nigdy nie by³o czasu... T¯ wróci i mnie nie pozna heheh |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
11.10.2005-RAZEM ![]() 10.10.2009r-ZARÊCZENI ![]() JAKO ¯ONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podej¶ciem ![]() Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-12-07 o 11:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:35.