|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Morderstwo w biurze PiS
Cytat:
(Np. - po kiego lazł pod Pałac, dlaczego nie składa kwiatów na grobie, dlaczego zrobił potem małe szoł dla tego tłumu - po co gadał tam to, co gadał? - a to tylko 1 kwestii krzyża..)
Edytowane przez Deede Czas edycji: 2010-10-19 o 15:53 |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytam raczej "POSLDfriendly" pisemka więc raczej o bardzo niefajnych poczynaniach tychże polityków się nie pisze
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
szajajaba - Nie wiem, na razie to tylko gdybanie. Sprawdzilam, w Czestochowie jest biuro PiS, a on przejechal sie do Lodzi. W momencie zatrzymania przez policje byl trzezwy. 4 dni przygotowywal sie do tego. Moze to jakas sprawa osobista, moze chodzilo wlasnie o te osoby. Biore taka ewentualnosc pod uwage.
Ale to takie chodzenie po omacku z mojej strony. Z pewnoscia zostanie to wyjasnione. Pozdrawiam. Edytowane przez Hvid Czas edycji: 2010-10-19 o 15:54 |
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niewiadomo co go wkurzyło, ja nie zamierzam się domyślać. Obecnie sytuacja w Polsce zaostzana jest przez media i ja np. nie zauważylam jakiejś zmiany między politykami - jest tak jak bylo przed Smoleńskiem czyli norma kłócą się tyle że telewizja więcej czasu poświęca tym kłótniom, sa jakies domysły, opinie dziennikarzy, a kiedyś nie było tak, kiedyś to było normalne że nie pałają do siebie sympatią i nikt się tym nie przejmował. |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Raczkowanie
|
Ja słyszałam,ale przecież każdy wie,że jego tekstów nie bierze się na serio.
Ale oczywiście zaraz będzie,że to on zlecił ten zamach,że jego słowa popchnęły do tego mordercę. Dziwne tylko,że zwolennicy PiSu nie zauważają co ich prezio gada i nie widzą nic złego w słowach-niech prezydentowej samolot spadnie,niech tam zostanie(nie dosłownie,ale każdy chyba wie,że chodzi o niedawną pielgrzymkę do Smoleńska,której przewodziła Komorowska). Gdy się mówi źle o Kaczyńskim to jest wg nich źle,ale oni mogą pluć jadem i nienawiścią w kogo tylko im się podoba. |
|
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A serio - takie zależności i motywy zazwyczaj wcale nie są takie proste, że system zero jedynkowy, to plus tamto da nam coś tam.
|
|
|
#127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytaj definicję fobii i wróć do swojego posta. To są cytaty z jego przemówień a nie pierdoły i oczernianie. Ale spoko, walcz z faktami
|
|
|
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#130 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz Wyrak... Ciezko dyskutowac z kims takim jak Ty bo Ty masz juz swoja teze wbita w glowe i nic nie jest w stanie tego zmienic. Uczepiles sie tego Palikota jak rzep psiego ogona.
Chce Ci tylko przypomniec jak to bylo z osobami broniacymi krzyza... Wszyscy byli za Kaczynskim. Nalezy sobie przypomniec jakie hasla oni wykrzykiwali i jakie bylo ich zachowanie. Przeciez oni az sie trzesli z tej nienawisci, darli sie tak ze w koncu im glosu brakowalo... Fakt nikogo nie zabili. Ale zaloze sie ze znalazlby sie tam nie jeden ktory gdyby mial dostep do broni do wystrzelalby wszystkich popierajacych Tuska czy Komorowskiego. Taka jest prawda. I jezeli twierdzisz ze nie to nie wiem juz co myslec... Trzeba tez zauwazyc ze ta nienawisc nie wziela im sie z nikad. Wszyscy wiedza kto ich podjudzal i zrobil im taki metlik w glowie... Ci ludzie w czasie procesji niesli krzyz a obok zdjecie Kaczynskiego i traktowali go na rowni z Bogiem... a przeciez to tylko czlowiek.. A co do tego czlowieka ktory strzelal to watpie zeby bylo to pod wplywem Palikota. Ja mysle ze to raczej jakas prywatna zadra. Moze za rzadow Kaczynskiego zaszly jakies zmiany ktore utrudnily mu zycie itp. Zreszta nie ma co gdybac bo wkrotce pewnie i tak sie dowiemy.
|
|
#131 |
|
Zadomowienie
|
Ale gdzie te cytaty? Mówisz o tym że powiedzial że rząd ma krew na rękach? Dla mnie to nie jest jakiś szkoujący cytat który mógłby równać się z wypowiedziami Palikota...
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Abonamentu i tak wiele ludzi nie płaci. Poza tym - mnie Tusk akurat mało swędzi, nie moja bajka.
|
|
|
#134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się z Tobą
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Ty, no to jest takie pośrednie oskarżenie o przyłożenie ręki do katastrofy, w której zginęło 96 osób, w tym tzw. głowa państwa. No to nie w kij dmuchał.. Dla mnie hasło sugerujące, że np. prezydent nadużywa alkoholu jest nieco mniej bulwersujące - zwłaszcza jeśli mówi to ktoś, kto lata ze świńskim ryjem i sztucznym członkiem do tv..
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
Tekst o moralnej odpowiedzialności Tuska był tak żenujący że nawet skomentować nie mam sił
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Zakorzenienie
|
Marek Migalski:
Cytat:
Zaczyna się. |
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Kaczynski sie nie cofnie przed niczym kto jeszcze tego nie zauwazyl ten chyba jest slepy. I nie mowie tego dlatego, ze jestem za ta partia czy inna wrecz przeciwnie jestem apolityczna. Chce tylko by ludziom w PL zylo sie godnie w tym moim bliskim. Ale obserwuje z boku i widze, ze Jaroslaw Kaczynski nie odpusci nie cofnie sie przed niczym wbil sobie do glowy, ze Smolensk to byl zamach. On stracil ukochanego brata, bratowa a wiadomo jak byli blisko. On niegdy sie z tym nie pogodzi dopoki rzadu nie obali. To sie robi bardzo niebezpieczne mowie Wam On nie ma nic do stracenia nawet powiedzial po katastrofie to jest koniec mojego zycia.Czy dalej chcecie by ktos taki rzadzil naszym krajem?
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
No, jasne.. http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,8..._w_Polsce.html
I jak można nie czepiać się PiSu?? Swoją drogą to bardzo na plus dla PiSu by było, gdyby ten napastnik okazał się być "normalny" (przynajmniej wg klasyfikacji ICD10)- wtedy łatwiej przeszłyby teksty o "zabijaniu opozycji" itp., bo nie było by argumentu, że "wariata nie można brać na serio".
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak chcesz żeby bliskim się lepiej zyło to pretensje do partii rządzącej. Dziewczyno opanuj się Kaczyński nie rządzi krajem, krajem rządzi PO ma wiekszość, ma swojego prezydenta więc nie wiem o co ci chodzi. Kompletna niewiedza piszesz jak w jakims amoku. Sorry ale PiS teraz nie ma nic do gadania bo PO z PSLem sobie kazdą ustawe przepchną, nikt im nic nie zawetuje, pozatym mamy demokracje itd i o zadnym obalaniu rządu nie ma mowy. Edytowane przez Nektaryna Czas edycji: 2010-10-19 o 16:53 |
|
|
|
|
|
#141 |
|
BAN stały
|
Vixen. Wyśledziłaś Zdzicha roku.
|
|
|
|
|
#142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dyskusja z Wyrakiem nie ma sensu, bo Wyrak ma typową moralność Kalego w tym względzie, upraszczając: PO zrobiła świństwo, nawrzucał, obraziło, siało nienawiść - źlee, PiS zrobił to samo - dobrze. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#143 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tu nie ma w co wierzyc czy nie, sa juz opracowania historyczne na ten temat.
Cytat:
![]() Inna sprawa, ze w 1980 to nikt raczej o zwalczaniu systemu nie myslal, co najwyzej o jego zmianie. Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=63 - tutaj masz troche prasowki przytoczonej przeze mnie wowczas. Moze warto sie zapoznac z ksiazka Cenckiewicza i Gontarczyka ?Cytat:
Cytat:
Ciekawe, co by bylo, gdyby ktos wpadl do biura PO i tak sie zachowal ![]() (nie zebym bron Boze tego komukolwiek zyczyl). Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiec jest sie doczepianie do czegos tak subiektywnego, jak "mowa ciala". To, ze Palikot wprost mowi o jego zabiciu, a Tusk wprost mowi o wyprowadzaniu ludzi na ulice, jakos umyka wszystkim znawcom od mowy ciala Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
?Cytat:
Cytat:
Cytat:
Idac tropem myslenia Twoim i podobnym - to by byla wina PO, wiec co z tego? Bez obrazy, ale nie zamierzam wierzyc w Twoje wyobrazenia, ze cos by sie moglo stac, ale nie stalo sie. Cytat:
Czego oczywiscie, nikt tu wygodnie nie zauwaza Byl swojego czasu blog "stop histerii", zbierajacy co ciekawsze cytaty, ale zniknal z jednej ze stron koncernu iti. Teraz jeszcze dwie rzeczy. Na poczatek, probka z jak absurdalnych pozycji jest atakowany PiS: Cytat:
Oraz komentarz do dzisiejszego: Cytat:
Pointa pasuje jak ulal do zachowania masy osob w tym watku.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
|
#144 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak wg przyczepiłeś się do jednego zdania, które Twoim zdaniem winne jest wszystkiemu, niby skąd takie wnioski? Naprawdę tak dobrze wiesz, co mogło wpłynąć na tego człowieka? Chyba też patrzysz na to jednostronnie. Cytat:
Cytat:
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Vixen - jak widać po poście Wyraka miałaś rację
|
|
|
|
|
#146 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na podstawie znanych faktow wniosek jest: Walesa byl TW SB, mozesz Ty (i inne osoby) tego nie przyjmowac do wiadomosci, nijak to tego nie zmienia. Kazdy to moze publicznie powiedziec i nic na to nie poradzisz ![]() Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. Edytowane przez Wyrak Czas edycji: 2010-10-19 o 17:13 |
|||
|
|
|
|
#147 |
|
BAN stały
|
Kaczyński zaraz oskarży PO,Palikota o zamach,powstanie nowy pomysł tabliczki murowanej w Łodzi.
Błagam, nie będę tego dalej komentować,bo szkoda słów. |
|
|
|
|
#148 |
|
Konto usunięte
|
Całkowicie subiektywna pierwsza myśl, gdy usłyszałam o tym co się stało (kto nie chce, niech nie czyta):
Zamachowca podstawił ktoś z otoczenia Kaczyńskiego / on sam. |
|
|
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
cyt. Wyrak:
Cytat:
Podaj mi, gdzie jest POTWIERDZENIE twojej teorii, że ten dziadziuś, który dzisiaj zaatakował ludzi z PiSu w Łodzi, robił to przez Palikota i agresywną politykę PO przeciwko PiS? |
|
|
|
|
|
#150 | |
|
Zadomowienie
|
Wyrak po co to wszystko piszesz? Masz wiedzę, opierasz się na faktach, przeczytałeś mase książek, co chwile dajesz argumenty, a i tak napiszą ci że jesteś z sekty PiSu , pisorem itd.
Ty bedziesz pisał ludziom o reformach, historii itd., a ludzie tu i tak napiszą Ci że PiS i Kaczyński są beee bo są bo wszyscy tak mówią, w tv cały czas propagande sieja i idzie owczy pęd. Nie ma sensu. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Cytat:
Czasem się zastanówcie zanim napiszecie coś naprawde głupiego.
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.

. A do twojej wcześniejszej wypowiedzi o budżecie to chyba nie wiesz co to jest nowelizacja budżetu i wcale to nie musiało wejść od stycznia.

zgadzam się z Tobą