![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakon Curlitanek w sluzbie loków i fal
Cytat:
![]() ![]() Najbardziej kocham Las Vegas ale nie ma juz Gilla ![]() ![]() o to jaka to jednostka bede musiala to skonsultowac z Matka Przelozona
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-10-22 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja lubię NY,mam kolegę który dla niej ogląda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
I ja proszę o przyjęcie do klasztoru
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kruszynka_96 Czas edycji: 2010-10-22 o 18:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Zakupiłam Radical -zaczyna wcieranie, w Herbapolu był dostepny również Jantar do wcieranania
![]()
![]() |
#125 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wielkiej Curli zapewne są to zasługiiii Cytat:
Przed puchem i suszą na głowie ochroni! ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Rozeznanie
|
O nie, nie, moja droga
![]() ![]() Więc nie bluźnij nam tu, ale modły dziękczyne ![]() ![]() Niech Fala będzie z Tobą! ![]()
zakręcona od: 2010-07-30 Moje włosy Dumna fala (klik) Zakręcone lektury obowiązkowe, uzupełniające i filmiki instruktażowe -> blog ![]() Bryk dla zabieganych > Za dużo informacji, nie wiem od czego zacząc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
Siostry drogie, zgłaszam się po karę...
bardzo brzydkie myśli przychodzą mi do głowy, kiedy patrzę na włosy dnia drugiego naszej wielebnej Rvbiorki ![]() Lok się rozprostowuje z zazdrości..włosy się puszą i zaczynają przybierać zieloną barwę. Zadajcie coś drogie Siostry na pokutę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Kruszynko_96 przyjmujemy w nasze grono i prosimy o zgloszenie sie na nauki u naszej Mistrzyni Nowicjatu Siostry Damy_Pikowej, pod jej okiem szybko zostaniesz Asystentka a pozniej Mistrzynia
stosowana papierologie zaraz zorganizuje Drogie Siostry a oto moj kotek przybleda, przychodzil do nas co drugi dzien, imie jego Pasiak ale jak okazalo sie to mala panienka ![]() niestety tylko ta fotka nadaje sie do wyslania, jak Pasiak jadla nie szlo jej zrobic fotki bo sie ciagle ruszala, od czasu jej pierwszej wizyty u nas urosla bardzo (jakies 3 tygodnie temu), nabrala cialka i zdecydowanie wyglada zdrowiej
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
"Zgadzam sie droga Kantorko, jak juz skompletujesz chor i nauczysz wspolnego rytmu to nawet na konkursy bedziemy mogly jezdzic"
Ohhh Droga Siostro...Coz za zaszczyt by był dla mej skromnej osoby. Zabierac was na wycieczki do innych zakonow i spiewac !! Ohh ![]() Dama_Pikowa... Droga Siostra w porządku nie zrozumialysmy sie. Dlatego nikt nie bedzie na siebie zly mysle. Ohh Me Drogie siostry. Wesprzyjcie ma duszyczke, by nigdy nie bladzila. Juz nigdy ! Tylko nawilzanie olejek ze slodkich migdalow zakupic... Dziewczynki me drogie a nafta ? Nafta tez dobra na nasze piekne cudne loczki ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#131 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
Doświadczenia nie mam, ale przejrzałam pobieznie nasze księgozbiory i wiem tyle, że nie wnika ona do włosa, ale podobnie jak silikon na wierzchu zostaje. Co może być dobre, jeżeli zależy Ci na ochronie zewnętrznej i utrzymaniu wilgoci wewnątrz włosa.
zakręcona od: 2010-07-30 Moje włosy Dumna fala (klik) Zakręcone lektury obowiązkowe, uzupełniające i filmiki instruktażowe -> blog ![]() Bryk dla zabieganych > Za dużo informacji, nie wiem od czego zacząc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
zostawie, ona jest bardzo slodka, pierwszy kot ktorego lubie, ale urosla 2 razy od pierwszego spotkania
i madra, jak chciala za potrzeba glosno zamiauczala pod drzwiami tarasu, interes zalatwila i wrocila, znow zamiauczala zeby ja wpuscic kruszynko_96 papierologia przygotowana, Matka Przelozona pozniej przypieczetuje
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-10-22 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |||
BAN stały
|
O matko Curlo!!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale moje pytanie brzmi: czemuż to na komputerze nie ma wizażu?? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Lifthrasir
|
Drogie Siostry Curlitanki!
Prosiłabym o przyjęcie mnie do swego grona, jako że chciałabym pogłębić swoją wiedzę na temat loków i mieć ciągłą motywację do pielęgnacji spowodowaną złożeniem przysięgi w Zakonie Curlitanek. ![]() ![]() Edytowane przez Kirima Czas edycji: 2010-10-23 o 09:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Wtajemniczenie
|
Siostro Volyova
![]() Przeorzyco Rybiorek Szczerze to ja kotów nienawidze :P Uwielbiam za to pieski !! i Króliczki, Szynszylki tez ohhh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Siostro Bernadko ja tez kotow nie znosze, jednak Pasiaczka jest jakas inna, jak piesek, reaguje na 'chodz tutaj', juz nie pokazuje pazurkow i jest milusia, nie mam wiedzy o kotach bo tylko pieska mialam, Billy jego imie bylo, maly czarny diabelek, tyle ile mi zjadl roznych rzeczy to glowa mala, ale nie umialam sie na niego zloscic, musialam go wziac jak mial 4 tygodnie, jeszcze nie widzial dobrze bo matka chciala go pogryzc (to byl pierwszy miot 6letniej suki), przez 4 tygodnie bralam go do pracy i w koszyczku przy nodze od biurka spal, stare dobre czasy ![]() No ale ja tu drogie siostry musze sprawdzic czy nie mamy nowych kandydatek, nie podlacze linka do dnia trzeciego moich wlosow bo Siostra Jumaatt i tak jest na skraju pokuszenia ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
stosowana papierologia
Fotograf wizerunkowy/biznesowy, portretowy i ślubny Miłośniczka psiaków, kawy i naleśników Moja praca i pasja Blog fotografa Poza pracą fotografa Edytowane przez Rybiorek Czas edycji: 2010-10-23 o 10:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Mod-Śnieżynka
|
Cytat:
Ty lepiej sprawdź czy koteczka miła aby pchełek nie ma. Pewnie ma. Jest cudna. Ja koty uwielbiam. Moja kicia znów dobrała się do mojego żelu, musiałam jej oddać trochę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
Lifthrasir
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje jak na razie nie dorwały się do żelu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszymy sie ze mamy nowa siostra
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Moje Drogie Siostry lubiace koty i nie lubiace ich
![]() ![]() a propo pupilow to oczekuje wlasnie na swojego malego pieska jack russel terriera ![]() bede zaraz myc wlosy i przeganiac Zlego Puszkina ![]()
![]() |
![]() |
#143 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko nie zacznij lokowac jej futra ![]() Cytat:
![]() Ale nic sie nie martw, zloze dzis ofiare z proteinowego psikadla w Twej intencji ![]() Cytat:
![]() ![]() A czy nasza regula zakonna pozwala miec koty? Moze chociaz tutaj bym mogla? ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- O nie...widzialam wlosy 3-dniowe Przeorzycy ![]() Ide wachac amle... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Mod-Śnieżynka
|
Rybiorko, niezmiernie się cieszę, że kicia czyściutka.
Pozazdrościłam ![]() ![]() Bardzo podobna do mnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Wtajemniczenie
|
"Siostro Bernadko ja tez kotow nie znosze, jednak Pasiaczka jest jakas inna, jak piesek, reaguje na 'chodz tutaj', juz nie pokazuje pazurkow i jest milusia, nie mam wiedzy o kotach bo tylko pieska mialam, Billy jego imie bylo, maly czarny diabelek, tyle ile mi zjadl roznych rzeczy to glowa mala, ale nie umialam sie na niego zloscic, musialam go wziac jak mial 4 tygodnie, jeszcze nie widzial dobrze bo matka chciala go pogryzc (to byl pierwszy miot 6letniej suki), przez 4 tygodnie bralam go do pracy i w koszyczku przy nodze od biurka spal, stare dobre czasy"
Ahh...Ja mam suczke Sonie. Z 3-4 lata jest ze mna juz. Przekochana psinka. ![]() Kotow za nic nie polubie chocby nie wiem jak sie do mnie tulily ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
postaram sie powstrzymac Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Siostro Rybiorek
Dziekujemy za zaproszenie, ale moja sonia by pogryzla Twoja kotke :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
witajcie siostry.jako
wiecznie pokutujaca nie biore udzialu w zyciu zakonnym jeno w swej celi czas spedzam rozmyslajac nad natura awych lokow. i tak dnia pewnego odwiedzil mnie ANGEL... seria ta niebianska rozprzestrzeni sie szybko po salonach zjednoczonego krolestwa gloszac dobra nowine iz zycie bez silikonow dobre byc moze. w wolnej chwili zapisze w naszych kronikach to co wiem o tym ANGELU ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Jakże wielki to dla mnie zaszczyt o Wielka Mistrzyni! ![]() ![]()
Edytowane przez kruszynka_96 Czas edycji: 2010-10-24 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pozostaje mi podziekowac Ci o wielebna Rybiorko, ze dzieki Tobie moge tak cwiczyc sie w pokorze i trzymaniu na uwiezi swych niencych uczuc ![]() Cos czuje, ze przy Twoich lokasach niezle sobie wyrobie cnote cierpliwosci i niezazdroszczenia ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.