![]() |
#121 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Przyczajone Mamy Wizażowe :)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
judkama witamy
![]() ![]()
![]() |
#123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
judkama Witaj ![]() Gratuluje Maluszka pod serduszkiem ![]() Jakie imiona wybraliście? 22Kamila22 oj trochę polecą kg jak zaczniesz biegać nad Majeczką ![]() No i na jedzonko będzie mniej czasu....uroki ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- mamz jestem pełna podziwu dla ludzi, którzy pracuje na takich oddziałach jak Ty!!! Musisz być bardzo silną osobą!!! Napisz coś więcej o swojej pracy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak się w ogóle dziś miewacie? Cytat:
Witam ![]() Dziewczyny, jaki mam dziś dzień, przez tę zmianę godziny, całkiem się rozregulowałam i już dwa dni wstaje przed 6, chociaż mam wolne. ![]() Ale... chyba przekonałam TŻta do bobasa już tak na 100%, bo jak dotąd to ja bardziej chciałam a w nim tliły się obawy. Główny argument: że na domek to na pewno zejdzie nam kilka lat, a przecież nie chcemy tyle czekać ![]() Zmalowana daj znać jak tam twoja beta!
planowanie dzidzi ![]() wizaż na nowo, leci 4 rok.... ![]() Edytowane przez sevilay Czas edycji: 2010-11-02 o 15:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
sevi no dobrze, że namówiłaś swojego tżta
![]() ![]() Co znaczy Twój podpis- wizaż na nowo? Ja dzisiaj się nudzę praktycznie, dzieciaki rozrabiają, spać w dzień nie chcą, mam nadzieję, że dzisiaj szybko zasną wieczorem bo inaczej ![]() idę coś zjeść ![]() nie ociągajcie się tylko piszcie ![]() Zmalowana właśnie, jak tam Twoja beta??? Kamila Twój mąż pracuje w prewencji?
![]() |
#126 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dziś mam nockę w pracy, muszę dotrzeć na 23:45, oby nie było zimno ![]()
![]() |
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
22Kamila22 nic się nie martw kilogramami, tak jak napisała Koralik szybko je zgubisz. Nieprzespane nocki, niedojadanie i ogólnie opieka nad dzieckiem wyciąga zgromadzone zapasy z tych 9 miesięcy, jeszcze jak będziesz karmić to waga poleci, zobaczysz. Ja przytyłam 16 kg, wiedziałam że to za dużo, czułam się jak czołg, ale nie miałam na to wpływu, no może troszkę...
![]() ![]() koralik_1982 wierz mi, że nie chcesz znać specyfiki mojej pracy ![]() Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie. Dziewczyny, pochwalcie się jakie imiona wybraliście dla przyszłych pociech? Zabrzmiało trochę jak na chrzcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
W firmie handlowej.
Na szczęście, to tylko jedna nocka w tygodniu i dwa dni wolnego ![]() Coś się mamusie pochowały w to popoludnie ![]()
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
sevilay cieszę się, że udało się oswoić Tż z myślą o dzidzi
![]() Teraz do dzieła!!!!!!! Czekamy na rezultaty ![]() Od nas właśnie wyszedł lekarz. Jakiś paskudny wirus, dużo leków........ Ale jakoś musimy dać radę. Najgorsza ta wysoka temperatura i nieprzespane nocki ![]() No i zawieszone przedszkole na jakieś 10dni ![]() Co oznacza meksyk w domu. Moja dwójeczka 24h razem ![]() Farahh moi już dawno nie śpią w południe... a szkoda. Miło wspominam ten czas, cisza w domku, coś można zrobić dla siebie ![]() Zmykam robić kolacje ![]() Miłej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
Wiecie co, tak sobie właśnie myślę, że fajny jest taki wątek w którym są zarówno starające się, zaciążone i mamy takie jeszcze trochę zielone jak ja i te bardziej doświadczone, bo w zasadzie każdy może się o coś zapytać i doradzić. Tylko te bardziej doświadczone mamy w sumie mają pod tym względem najgorzej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Rozeznanie
|
sevi czujemy się w sumie super! Jednak co swoje mieszkanko to swoje
![]() ![]() ![]() mamz super! To jeszcze mniej niż przed ciążą jeśli dobrze rozumiem ![]() Farahh mąż akurat tak od początku swojej kariery, chociaż właśnie mówią że od nowego roku będą 2 miejsca w innym wydziale i marzy mu się jedno z tych miejsc więc trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() koralik nawet nie wiesz jak nie mogę się już doczekać tego biegania nad Mają ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- mamz jeżeli chodzi o twoją pracę to podziwiam cię! Musisz być bardzo silną kobietą. Ja nie dałabym rady, ale całe szczęście że są takie osoby jak ty ![]()
![]() |
#133 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Życzę dużo cierpliwości, siły i pomysłów na zajęcie im czasu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#134 |
Rozeznanie
|
mamz pytaj o co chcesz, naprawdę! Po to tu jesteśmy, żeby sobie nawzajem pomagać i się wspierać
![]() Kamila dobrze, że mężuś taki kochany i dba o swoje kobietki ![]() ![]() Nie no chcę coś popisać, ale jak nie jeden mi stuka w klawiaturę to drugi ![]() zajrzę jak już będą spali, bo inaczej to oszaleję ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Mam wynik 1492
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Termin mam na 3 kwietnia, ale maluszek jest o jakiś tydzień młodszy niż wychodzi z OM. Co do imion jak na razie wybraliśmy tylko dla dziewczynki: Matylda
![]() ![]() ![]() ![]() Zmalowanawielkie gratki!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Zmalowana super! Na pewno będzie się pięknie zwiększać!
judkama ja dopiero po 4 miesiącu zaczęłam przybierać, wcześniej nawet mi ubyło 2 kg. Jak coś by było nie tak, to na pewno lekarz zwróci na to uwagę. Edytowane przez mamz Czas edycji: 2010-11-02 o 18:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() idę spać dziewczyny, bo już mi się oczy same zamykają, a jutro trzeba znowu wstać skoro świt ![]()
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Wczoraj powiedziałam mamie o dzidzi. Cieszy się ![]() Na 15go listopada mam wizytę u gina. Powiedział, że mam się nie przejadać, ale co robić jak jestem non stop głodna ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Hej!
Ja dzisiaj od 6.30 na nogach ![]() ![]() Zmalowana jedz ile chcesz! Ja tam jadłam co mi w ręce wpadło ![]() ![]() Miłego Dnia i proszę mi tu dużo postów produkować ![]() Może trzeba będzie jakąś listę niedługo zrobić? Jakiś klubik założyć?
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ja się już zadomawiam tu na dobre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Dzień czas zacząć ![]() Wczorajsza noc do kitu, Nikoś miał 39,5st ![]() Ale dziś mamy nowy dzień i marzę, że będzie lepszy od poprzedniego ![]() W każdej chwili przyjadą panowie zamontować nam piec. Może już wieczorem będą ciepłe grzejniki ![]() Życzę Wszystkim miłego,cichego i niemęczącego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Trzeba przetrwać i te mniej przyjemne skutki uboczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() koralik biedny Nikoś ![]() ![]() ![]() Young Mum witam i gratuluję ![]() Farahh ja też miałam pobudkę po 6.00 ale z innych przyczyn o których nawet gadać mi się nie chce.. Wogóle w nocy 8 razywstawałam a 6 godzin tylko spałam ![]()
![]() |
#148 |
Zadomowienie
|
Ale tu dziś cicho. Moja mała poszła spać, więc mam chwilkę. Zacznę od tego, że też właśnie myślałam, że fajnie by było zrobić jakąś listę nas wszystkich, bo nie wiem jak Wy, ale ja się zaczynam czasami gubić kto, co i kiedy? Co myślicie?
koralik_1982 to dla Nikosia ![]() sevilaygdzie nabyłaś wiedzy praktycznej odnoście dzieci, bo ja myślałam że takową posiadam, ale jak przyszło co do czego to czasem widzę braki. Miałaś młodsze rodzeństwo, czy praktykę w żłobku ![]() Życzę Ci szybkiego zafasolkowania, żeby się czasem TŻ nie rozmyślił ![]() Zmalowana szybko pojawił Ci się apetyt, a mdłości już są? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Rozeznanie
|
mamz myślę że to świetny pomysł bo faktycznie zaczniemy się gubić niedługo
![]() Huuura!! TŻ pojechał po meble ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#150 |
Raczkowanie
|
Wojoojoj.
![]() ![]() Siedzie sobie w pracy (dlatego pisze bez polskich znakow - za co przepraszam), wszyscy sobie poszli i zostalam sama wiec korzystajac z okazji troszke sie obijam i zajrzalam do Was. ![]() No to tak. Lista - super plan bo faktycznie duzo sie info porobilo, robi nas sie coraz wiecej ![]() witajcie judkama i young mum! koralik buziaki dla Nikosia i oby Wam ciepelko przywrocili szybciutko. sevilay jak fajnie ze TZ sie dal na mowic. Trzbea kuc zelzao puki gorace wiec do roboty ![]() Woj... telefon dzwoni. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:18.