![]() |
#121 |
Rozeznanie
|
Dot.: Oriflame, Essence, Sephora, próbki
Interesuje mnie:
Essence,Crystal click &go nails - nowe - french z brokatem Kosmetyczka REED w kropki - duża ( pobrudzona trochę podkładem - w środku jedna plama ) Znajdziesz może coś w zamian? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Kosmetyczka REED w kropki - duża ( pobrudzona trochę podkładem - w środku jedna plama )
cos za ?
![]() |
#123 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
A może chciałabyś taki cień (Maybeline - zdjęcie zapożyczone z netu)
za kulki rozświetlające? ![]() odbiór osobisty ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Raz wypróbowane
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- całości nie oddasz? wartość tych rzeczy jest chyba porównywalna ![]()
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Baza na powiekę Volturi collection - zużycie ok 10% Very me smoothie foundation kolor ivory - nowa Paletka uma 02 – popstar (kupione 06.10) używane ( stan jak na zdjęciu ) exp 12 <--- o ile to ta paletka w dziwnym kształcie skrajnie z prawej Lakier Oriflame kolor City Beige - około połowa Pedzelek Amuse - wachlarz Pedzelek "for your beauty" Rossman do cieni do powiek pędzlelek do linera E.L.F. ( od zestawu z gel linerem) nowy ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Tylko powiedz mi ta paletka cieni, co mnie interesuje - jakie to są kolory cieni? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Wtajemniczenie
|
Interesuje mnie ten eyliner w sloiczku fot.https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1295358280 to jest kolor taki bardziej metaliczny szary?? bo nie moge dojrzec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
mała dokładka :d
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Niestety, wciąż nic
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
OPI- Panda-monium Pink ( raczej tylko za inny lakier) użyty parę razy Oriflame, Pure colour lipstick w kolorze Vintage nude użyta parę razy Oriflame, Pure colour lipstick w kolorze Vintage rose użyta parę razy Oriflame Amber Elixixr - nowe 4ml jak coś mogę dać 2 kuleczki meteorków (mam 01 mythic) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
to podziekuje bo mi sie to w ogóle nie opłaca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
A cobra on my left...
|
Hej! Niestety, nic nie wypatrzyłam u Ciebie w wątku.
![]() W ostatnim czasie staram się wymieniać na praktyczne kosmetyki, więc gdybyś robiła jakieś dokładki, typu -peelingi do ciała, dezodoranty w sztyfcie (np. adidas, Fa, Rexona), magnez z vit. B, to daj znać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Raczkowanie
|
Kiedyś pisałaś, że chcesz od mnie:
- Avon do rózu, brązera, rozświetlacza, włos naturalny, czarny, mięciutki, nowy, dość płaski. - Maxfactor False lash efffect czarna, użyta ok. 3 razy. - Szminka Inglot 402 nude.", dwa razy maźnięta. (NIE MA) - Avon Face pearls rozświetlający perełki do twarzy, nowe. I wtedy interesował mnie tylko OPI- What' with the cattitude - uzyty może 3 razy - ok 5/6 z 3.75 ml Ale skoro dorzuciłaś OPI- Panda-monium Pink ( raczej tylko za inny lakier) użyty parę razy to mogę wziąć dwa? ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Lakier Oriflame kolor City Beige - około połowa
OPI- What' with the cattitude - uzyty może 3 razy - ok 5/6 z 3.75 ml Essence-fresh start - około połowa Essence, colour&go - Space queen - ok 4/5 z 5ml Essence Metallics - Steel me ( raz użyty) to mi wpadło w oko ![]()
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Masz wiele fajnych rzeczy, ale teraz szukam jaiegoś jasnego podkładu- no chyba że masz jakiś poza wątkiem ![]()
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic ale jakbyś chciała oddać lakiery ze swojego bloga to byłabym chętna
![]() pzdr ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Znalazłam dwa z elf i essence i o te mi chodzi ,ten ciemny zielony i nude. Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2011-02-07 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Wtajemniczenie
|
Tusz Visions Freaking Amazing Waterproof Mascara
Kredka Very me double trouble Blue lagoon-nowe to mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie lakier opi, czy we flaszce naf naf jest jeszcze cos na psik lub dwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Nie dziwie się ,z wątków nic nie wybrałam ,pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
albo inaczej
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1294848389 (pierwszy i ostatni) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1297097914 i ewentualnie ten eyliner w zelu i pedzelek do eylinera ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
dobra to napisz mi ostatecznie co bys chciala za
Essence Metallics - Steel me ( raz użyty) pedzelek i ten 2 lakier rozowy a co za te 3 powyzsze plus OPI :P mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
niestety ale za ten róż szukam czegos bardzo mi potrzebnego, a u Ciebie nic takiego nie widzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
Co bys ewentualnie mogła oddac za moj tusz Loreal? ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Rtp ?
![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Hej, interesuje mnie u Ciebie parę rzeczy:
najbardziej to paletka korektorów Oriflame i ten korektor co zostało 1 cm poza tym: - lusterko Oriflame - pędzelki z rossmana - kosmetyczka w kropki Znajdziesz coś u mnie? ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Jutro podeślę zdjęcia i wymiary. Jakby mi wyleciało z głowy to przypominaj się. Portfel niestety oddam tylko za inny...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.