![]() |
#121 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: przeważnie minerały na tradycyjną kolorówkę bądź pielęgnację!
cos za 9 i 30 róż i tusz do kresek???
![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
U Ciebie:
3. Podkład mineralny Light Medium Neutral, formuła VV, 12g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem 9. Róż mineralny Poppy, 4g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem 20. Proszek Hide-A-Pore Light ze Sweetscents w pojemniczku, nie wiem ile go jest, ale całkiem sporo 22. Proszek Green Tea Overnight ze Sweetscents do cery tłustej w pojemniczku Co byś powiedziała w zamian za: 1. Dremika Meritum Krem nawilżająco-matujący do cery miesznaej i tłustej – 50ml/70% 2. AA Intensive Therapy Baza wygładzająca niedoskonałości skóry – 50ml/99% 3. Senasai Kanebo, Silky Purifying, Pore Clarifying Essence – 25ml/90% 4. Podkład płynny Costal Scent ST-02 , 30lm/90% 5. Szampon Clear Men Ice Fresh – 50ml/100% 6. Próbka wody Euphoria Men Calvin Klein – 1,2ml cała 7. Deodorant w sztyfcie Garnier Mineral – nowy 8. Lakier do włosów Elnett Loreal, b. mocno utrwalający 250ml/90% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Raczkowanie
|
9. Róż mineralny Poppy, 4g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem
i 6. Błyszczyk Brillant a levers lipgloss, odcień 13 Rose a l'eau, Bourjois - użyty kilka razy, mam z wymiany ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Mnie KOBO nie bielił, jeżeli używałam go pędzlem do pudru w niewielkiej ilości ![]() Ja się nie znam na różach mineralnych, ale jakiś sampel takiego ciepłego różu? Nie wiem który to mógłby być z Twoich? ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Jak najbardziej by pasowała ![]() To ja poczekam na Twoja odpowiedź i zdjecia ![]() ![]()
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
jest wazny do 03.2013 i jakies 130-140ml ale troche nie opłaca sie wymieniac za pojedyncze rzeczy
![]()
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Spodobał mi się jeszcze: Trochę więcej niż połowa podkładu mineralnego Fair Neutral, formuła VV, 4g, Lumiere - czy jest go ponad 2g czy 4 g ?
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Eveline Magia Orchidei oraz Caviar Prestige są już niedostępne, ale całą resztę chętnie oddam
![]() Podoba mi się : Kawałek mydełka Fresh Farmacy, LUSH Róż mineralny Poppy, 4g, Lumiere - nowy, z zaklejonym sitkiem Róż mineralny Soft Touch, 5,5g, EDM - ubytek jakieś 20% albo nawet mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zadomowienie
|
masz pare rzeczy,które mnie interesują,wieczorem napiszę konkretnie co bym chciała
![]()
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
tak z tym ze ja używam tylko jenego konkretnego tuszu i balsamu tak samo jak i innych kosmetyków bo moja skóra jest mega wybredna
![]()
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ok, poczekam, jednak wolałbym 2 róże
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Aha, myślałam, że te róże tańsze są - no to ok, niech tak będzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
teraz niestety nic nie widze dla siebie
bede sie trzymać wish listy ![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
wypatrzyłam u Ciebie tak:
1. kawałek mydła Fresh Farmacy (ile go jest?) 2.Sampel glycolic Facial Cleaner 3.Sampel podkładu min. Ivory,Pure Luxe 4.Proszek Hide-A-Pore 5.Sampel Meow FF:1-Ocicat 6.Proszek green tea overnight w woreczku strunowym. co Ty na to? to chce też tą Joppę,ogólnie nie miałam żadnego z tych mydełek więc chętnie potestuje ![]() masz może jakieś jasne mineralne podkłady średnio kryjące żółtawe lub oliwkowe? a i jeżeli chodzi o wysyłkę to też mi pasuje koniec stycznia... teraz mam tyle zamieszania ze studiami ;/
Zaczynam wszystko od nowa ! Gotuję! Wciąż szukam... ![]() Edytowane przez krolowa zurawin Czas edycji: 2011-01-16 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
W zamian za krem na przebarwienia interesuje mnie
20. Proszek Hide-A-Pore Light ze Sweetscents w pojemniczku, nie wiem ile go jest, ale całkiem sporo Tylko nie mogę go zlokalizować na zdjęciach ;/ ?
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
póki co bym się wstrzymała... zależy mi na Fresh farmacy i hide-a-pore i za te wszystkie rzeczy bym się wymieniła ,a tak to mi się średnio opłaca,bo oceniam wartość swoich 3 rzeczy na ok. 65 zł
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
hej, mnie by ten deborah interesował, jaki to odcień dokładnie? one są w douglasie ? jeśli tak to mogłabym jutro kolor sprawdzić
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Niestety wszystko co mi się podoba juz wymienione
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Rozeznanie
|
Ok to u mnie poszło do Ciebie
![]() 1. Dremika Meritum Krem nawilżająco-matujący do cery miesznaej i tłustej – 50ml/70% 2. AA Intensive Therapy Baza wygładzająca niedoskonałości skóry – 50ml/99% 3. Senasai Kanebo, Silky Purifying, Pore Clarifying Essence – 25ml/90% 4. Podkład płynny Costal Scent ST-02 , 30lm/90% 5. Szampon Clear Men Ice Fresh – 50ml/100% Dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
up
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
Zgadza się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Raczkowanie
|
Kurcze bardzo chętnie wymieniłabym się z tobą na ten podkład w kompakcie w moim wątku ( nie mam zamiaru go używać a nie chcę aby się zmarnował...), ale niestety zupełnie nic dla siebie u ciebie nie widzę...
Chyba, że masz coś poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.