![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: YSL,Lancome, Revlon, Lacoste, Vichy, Dermedic i różne inne nieprzydatne mi rzec
Cashmirku
Czy ta wersja Issey bardzo i jak odbiega od pierwowzoru? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: YSL,Lancome, Revlon, Lacoste, Vichy, Dermedic i różne inne nieprzydatne mi rzec
Szczerze mówiąc wątpię, ale zapytam
![]() 3. Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml 4. Iwostin, Elixine, Revitalica krem multiaktywny pod oczy, 15ml 6. Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 16. Iwostin, Sensitia Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu 25. Laboratorios Portugal, Evolet, Crema Concha de Nacar con Rosa Mosqueta (Krem z masy perłowej i olejku z nasion dzikiej róży) 80/120g |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Czy mogłabyś podać jaką wartość przedstawiają poszczególne kosmetyki z poniższej listy ( czy wszystkie są nowe? ) i nade wszystko czy coś spodobało się Tobie z mojego wątku
1. Iwostin, Elixine, Kremowy żel do mycia 200ml 2. Iwostin, Elixine, Odżywczo-regenerująca emulsja do ciała 200ml 3. Iwostin, Elixine, Revitalica krem lipo-strukturalny na dzień, SPF15, 50ml 4. Iwostin, Elixine, Revitalica krem multiaktywny pod oczy, 15ml 5. Dermedic, Tolerans Clear (Tonik + mleczko) 200ml 6. Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml 7. Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g ( mam 2 szt ) 8. Vichy, Normaderm, Żel głęboko oczyszczający 2 x 100ml 1 szt kochana1989 12. Emolium, Krem 75g (mam 3 szt) 13. Emolium Balsam do ust dwufazowy 2 x 7ml 14. Iwostin Purritin, chusteczki oczyszczające 2szt 15. Iwostin, Sensitia,maseczka nawilżająco - odżywcza, 50 ml 16. Iwostin, Sensitia Nawilżające mleczko do zmywania skóry i demakijażu 19. Avon Care, preparat do demakijażu 3w1 20. Avon Clearskin, Cleansing Scrub (Antybakteryjny peeling do twarzy) 100ml 21. Avon, SOLUTIONS Cleanse Ageless Results ( Wygładzający żel do mycia twarzy na rano i wieczór "Ochrona Młodości") 150ml 22. Avon, Foot Works Odświeżający dezodorant do stóp w kulce nowy 24. Ziaja Med, Kuracja Lipidowa, Fizjoderm, Kremowa baza myjąca |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Planuję dokładki, ale niestety nie będzie to nic z Twojej listy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | ||
spin doctor
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
A co byś chciała za Issey?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
odp u Ciebie
myślę między poz. 1 a 3 z Twojego wątku ![]() ![]() ale za co mam szukać ?
#129 |
BAN stały
|
12. L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) odcień W5 golden sand, zużycie ok 25%
15. L`Oreal, Studio Secrets Professional, High Definition Smoothing Brush Foundation (Podkład w pędzlu) wypróbowanie koloru 8. Guerlain, Meteorites Beige Chic 03 zużycie niewielkie - odsypka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
#132 |
BAN stały
|
a u ciebie podoba mi sie tusz
smycz do fona jakis zapach moze mi odasza? |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
dziękuję, ale nic dla siebie nie znalazłam.Przegapiłam to co mnie interesowało i poleciało już w świat..pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
co do neitoperkow to sie nie okreslilas w sumie to na niczym nie stanelysmy bo ty nie napisalas co konkretnie chcesz po tym jak ci fotki wyslalam zeli tipsow itp
![]() ![]() ![]()
#136 |
BAN stały
|
Lakier do 2012 kupiłam go na sylwester
a reszta nie ma daty ale kupiłam je wraz z lampa we wrzesniu |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za
Lancome, Hypnose EDP Guerlain, Meteorites Beige Chic 03 zużycie niewielkie , mogę zrobić odsypkę lub w ostateczności oddam całe za coś extra L'Oreal, True Match [Perfect Match] (Podkład dopasowujący sie do skóry) odcień W5 golden sand, zużycie ok 25% L`Oreal, Studio Secrets Professional, High Definition Smoothing Brush Foundation (Podkład w pędzlu) wypróbowanie koloru |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
BAN stały
|
Witaj,
wyszukasz coś u mnie za: Dermedic, Agevital, krem stymulujący odnowę komórkową 50ml Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g ? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2011-03-02 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
musiałam przegapić twoja odpowiedz
co sie nie przypominasz? narazie za krem chyba podziekuje( ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- 20. Avon Clearskin, Cleansing Scrub (Antybakteryjny peeling do twarzy) 100ml Zestaw 30dniowa kuracja antycellulitowa Lipocontrol (30tabl+ balsam150ml + masazer) 9. Vichy, Dermablend, Korektor miejscowy nowy odcień 30 (medium) 15ml dw. 09.2011
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:37.