|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część IX
Cytat:
|
|
#122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jestem brunetką i mam dość ciemne usta, więc dla mnie jest idealnaAF jest dla mnie za jasna. Mam tutaj do was dziewczyny pytanie. Czy wam też te szminki podkreślają suche skórki/wysuszają usta? Jeśli tak to co z tym robicie? Ja często nakładam najpierw balsam, ale nie zawsze to dobrze wygląda. |
|
|
|
|
#123 | |
|
przyczajony tygrys
|
Cytat:
. Jeszcze po drodze był Colgate Plax niebieski. Który wg Ciebie był najbardziej miętowy ? Bo kurka wciąż szukam.Mam pytanie do dziewczyn używających blokera- tylko na noc go używacie, prawda?
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja staram się zawsze, po szczotkowaniu zębów już taką czystą szczoteczką zrobić parę okrążeń na ustach, raz że jest to regularny peeling dla nich to dwa, że usta ożywają i nabierają taki malinowy odcień po tym albo balsam tisane albo pomadka alltera i dopiero na takie nawilżone usta nakładam AF
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
również staram się nawilżać usta przed nałożeniem pomadki (balsamem tisane lub pomadką ochronną bebe)albo używam pomadki z Catrice, która tak nie wysusza
|
|
|
#126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
(pół łyżeczki miodu + pół łyżeczki cukru i masuję okrężnymi ruchami ok. 1-2 minuty ) i zazwyczaj na noc smaruję usta carmexem. Rano już wyglądają ładnie i można nakładać pomadkę ![]() No tylko ostatnio coś leniwa jestem |
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie za 100 punktów
Czy dostanę w R. ten podkład? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...za.html&next=1 (może ktoś wie jaka cena? )i drugie pytanie - kojarzyłam, że jest w R. krem Siarkowa Moc. Patrzyłam wczoraj i za nic nie mogłam go znaleźć, a jak na złość nie było nawet kogo zapytać Gdzie go szukać?
|
|
|
|
#128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
hahhahaha, widziałyście to? Co prawda już po walentynkach, ale...
|
|
#130 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a Siarkowa Moc jest (przynajmniej u mnie) tam gdzie pudry Synergen i cała młodzieżówka, zmienili opakowania na rzucające się bardziej w oczy, może Ci będzie łatwiej ![]() Cytat:
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-02-16 o 11:55 |
|||
|
|
|
#131 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
Hava- to nie tylko kosmetyki Isany podrozaly, przez ten podniesiony vat wszystko podrozalo. W zeszlym roku jesienia blyszczy glam-shine L'oreala kosztowal 25.99zl a teraz kosztuje 29.99zl. Tak samo jest z farbami castinga i innymi produktami.
I nie ma co liczyc, ze ceny beda tansze to wszystko bedzie sie robilo coraz drozsze. Dlatego jedyne co nam zostalo to sledzenie gazetek promocyjnych i wychwytywanie okazji, gdzie bedziemy mogli cos kupic po promocyjnej cenie. Kiedys jak poszlam z 50zl do drogerii to moglam nakupic tyle rzeczy a teraz?? kupie tylko waciki, zel do mycia twarzy, jakies maseczki w saszetkach, antyperspirant i balsam i juz 50zl. A co mowic o kosmetyce kolorowej( dobry podklad, tusz do rzes, blyszczyk, cienie??). |
|
|
|
#133 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzięki za odpowiedź!x
Cytat:
]Cytat:
normalnie jakiś niemyślący dzień dziś mam, że nie wpadłam, że tak można sprawdzić... :/ ![]() Z tego co się orientuję można go dostać tylko w aptece
|
||
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bloker kupiłam w realu
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
kurczę no
szukałam tej odżywki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...iu.html&next=1 w Ross, Naturze, Realu, Kauflandzie, Tesco i nigdzie nie ma ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-c.html&next=1 a ten specyfik ile kosztuje? i czy nawilża też skórki wokół paznokci? bo widzę, że ma niesamowicie pozytywne opinie i kusi oj kusi
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Sklepy Społem
na 100% są odżywki z tej serii
|
|
#139 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a czy możecie coś powiedzieć na temat maseczek z siarkowej mocy?
przesuszają? odpowiednie są dla skóry wrażliwej? no i przede wszystkim, jak działanie?
|
|
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie pomaga- mój Tż ma nadmierną potliwość, więc mu kupiłam i teraz wciąż pachy suche, jest zachwycony. Wcześniej używał antyperspirantu w kremie Vichy, który nic nie dawał. Sama też kupiłam ziaję, bo czasem rano zapominam użyć mojej kulki nivea i sie psychicznie z tym źle czuje, a teraz Zajka 2 razy w tygodniu i spokój. Moją współlokatorkę bardzo to dziwi, chyba sądzi,że nie dbam o higienę(dezodorant 2 razy w tygodniu?!)
|
|
|
|
#141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogólnie to polecam tą odżywkę. szkoda tylko, że nie oduczyła mnie obgryzać paznokci.. ;/Dla dziewczyn z Wrocławia, ja swój Bloker Ziaji kupiłam w aptece na dworcu autobusowym za 8,50. Stosuje się go na noc oczywiście, trochę piecze i podrażnia, ale na szczęście jak się drapie to nie do krwi heh właśnie wczoraj wieczorem go użyłam, chyba po raz 4
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio dorwałam kulke lirene za 3,89 jakoś
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Hmmm tak sie zastanawiam czy ten ziajowy bloker nie ma jakiś skutków ubocznych ![]() Wiadomo,zwykły antyperspirant na noc zmywamy i skróra oddycha a tak to ciagle się dusi? ![]() Gdzieś to przeciez musi mieć ujście.. Nurtuje mnie to ciagle i na razie nie jestem przekonana do takich blokerów.
|
#144 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ponawiam moje pytanie. ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Bloker Ziaja jest dostępny w Realu w cenie ok. 6 zł - przynajmniej ja za tyle ostatnio kupiłam
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Ja Bloker kupiłam w aptece za niecałe 7zł. Również polecam, jak dla mnie super.
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie zastanawiała mnie ta "inna droga".
Co jak co ,ale nie chciałabym żeby te wszystkie toksyny wyłaziły np. poprzez twarz
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
Nie wiem, czy w dobrym wątku pytam
- wiecie może do kiedy obowiązuje aktualna promocja (ta od 10 lutego)?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Jestem brunetką i mam dość ciemne usta, więc dla mnie jest idealna

ja staram się zawsze, po szczotkowaniu zębów już taką czystą szczoteczką zrobić parę okrążeń na ustach, raz że jest to regularny peeling dla nich to dwa, że usta ożywają i nabierają taki malinowy odcień
również staram się nawilżać usta przed nałożeniem pomadki (balsamem tisane lub pomadką ochronną bebe)
(pół łyżeczki miodu + pół łyżeczki cukru i masuję okrężnymi ruchami ok. 1-2 minuty
Gdzie go szukać?

i czy nawilża też skórki wokół paznokci?
i kusi oj kusi