|
|
#121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buzi oddaje zimowe zapasy :)
Nektarynko, przepraszam że musiałas tyle czekać.. ja niestety na tą chwilkę rezygnuje z wymianki..
Cytat:
Cytat:
nie ma problemu
|
||
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkie sa nowiutkie
mialam je zostawic dla siebie, ale mam pare z paletek wiec nie bylo sensu czy ja cos mialam jeszcze ci obfocic bo wydaje mi sie, ze cos mialam zrobic dla kogos, ale nie wiem co i komu
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
??p.s doleciała szminka ( cienie i szminka pomimo tego że kupione w tym samym miejscu lećą osobna przesyłką bo wysłane z różnych miejsc) - szmineczka jest piekna - dobrze wykonana jest widoczna róznica pomiedzy szminka za 4 funty a za 20 funtów jutro bedę ją testowac jak sie na ustach zachowa ( ma obłędny zapach)
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow to chyba byłabym chetna na nie..tylko nie wiem ile one warte i czy opłacałoby Ci się za ziemie ![]() Cytat:
![]() zdaj relacje czy trwała ![]() a do maca jak sie ma? |
||
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
hym tez sie nie orientuje az tak
musze sprawdzic bo w sephorze u nas beda pewnie dosc drogie- ale nie mam sephory wiec huk wie
|
|
|
#126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maźnęłam sie nią na szybko dzis to musze ja pochwalić - że nie jest ''cięzka'' na ustach
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam problem z czerwonymi ustami, niestety nie każda pomadka na takich dobrze wygląda;/ ok a co proponujesz? może dwa pedzelki do cieni za ziemie?
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
moze byc
czyli ten czerwony z czarnymi wloskami i drewniany tez z czarnym wlosiem moge ci jutro wyslac poleconym priorytetem bo akurat i tak musze isc po pake
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mogłabym wysłać koło czwartku |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
hej. podoba mi sie skorka krokodyla
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
bardzo bym prosiła.
poprosilabym jeszcze o kilka info. kiedy je kupilas i gdzie? wklejam jeszcze cien, bo mowilas ze tez cie interesuje |
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
wiesz co... hmmm.. tak szczerze to podobaja mi sie meteoryty w tym kolorze co masz... mialam ostatnio isc do sephory zeby wlasnei obejrzec inne kolory niz te ktore uzywam obecnie. a czy w gre wchodzi kilka kuleczek na wyprobowanie?
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
czesc buziaczku ja juz po macowych zakupach w wolnym czasie napisze ci o pedzelkach i szmince chanel
![]() widze,ze rozmawiasz z brzozka na temat cieni krodylkowych ale meteorki beda moje coo ??
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
no wlasnie, nic wiecej nie potrzebuje
![]() trudno sie mowi z tymi meteorytami ![]() ![]() ![]() ![]() ok. to ja bym byla za taka wymiana jak mowisz kredka biala i brazer za diorka ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- poprosze o dane do wysylki na pw
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
wiem,że wydałaś
nic sie nie stało - przeciez sama pisałam,że jesli znajdziesz cos ciekawego zebys oddawała ![]() mi najbardziej sie marza meteorki ![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- bb cream moge oddac Madzi ![]() Cienie chyyyba też
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, niestety niczego nie znalazłam. Twoje rzeczy,które mogłyby mnie zainteresować,mają za dużą wartość w porównaniu do mojego BB. Nie masz może czegoś drobniejszego?
![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Malowidłami do ust, pielęgnacją ust, linerkami (takimi w żelu/kremie) i pędzelkami do nich, minerałkami, pędzelkami do minerałów,balsamem copaiba, olejami. ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- A edm ma w składzie lauroyl lysine? ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- A jaki ma ubytek? ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Ja byłabym chętna na taką wymianę, tylko czy Ty nie chciałabyś jeszcze sobie czegoś dobrać do BB? ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Jest bardzo jasny. Mogę go tylko porównać do minerałków i podkładu Pharmaceris 01 ivory (pharmaceris jest o wiele ciemniejszy i bardziej żółty). Elemong jest b.jasnym, neutralnym odcieniem (delikatnie różowo-szarawy odcień,na mnie neutralny). Na wizażu jest wiele swatchów tego podkładu. Z minerałów jego jasność odpowiada mniej więcej: -poziom 1 Meow -Fair z Lumiere (Fair Neutral bądź Fair Cool) -Gentle Lauress'a -coś koło English toffee i Vanilla latte z Blusche -rozbielony Linen edm (Linen jest ciemniejszy od tego) -coś pomiędzy Fair a Pale Olive Lucy nie wiem, czy cokolwiek Ci to mówi. ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Jaką wysyłkę ustalamy? |
|
|
|
|
#143 |
|
BAN stały
|
hej cos u mnie za
- krem do suchych włosów L'oreal Professionnel Hair Mix - ubytek ok 1/3 - odżywka Paul Mitchell Lemon Sage (dodająca objętości) - na moje oko zostało ciut mniej niż połowa -niebieski khol Guerlain -ubytek minimalny (mam opakowanie i welurek) -czwóreczki The Body Shop Shimmer Cubes nr 17 granaty i szarości, ubytek minimalny |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się jedynie róż Lancome Blush Subtil - Peach Organza
Mogę Ci oddać za niego cienie Guerlain i coś drobniejszego do tego. A nie masz w planach robić dokładek? ![]() |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu priorytetem bezpieczniej? Jeżeli i tak polecony.. Ale może być. Ja także mogę jutro.
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
buziaczku przepraszam ze sie nie odzywalam ale problemy zdrowotne mi troszke namieszaly w planach
![]() odezwe sie wieczorkiem i sie dogadamy
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Zaintrygował mnie teint idole ultra Lancome 03 (zostało ok 65%) - to jest jakiś jasny odcień?
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- To musiałabym go jednak wpierw sprawdzić w sephorze... Jutro to mogę zrobić ![]() A pozostałe rzeczy? ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Eee, pomyliły mi się wątki Żadnych pozostałych rzeczy ![]() To jutro sprawdzę podkład ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Aaa, a bronzer Benefitu to opakowanie 12 g
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:04.

.
nie ma problemu

bo wydaje mi sie, ze cos mialam zrobic dla kogos, ale nie wiem co i komu