|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bardzo dużo nowych rzeczy!!! Zapraszam!!!
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
czyli liczymy po cenach perfumeryjnych nasze rzeczy,nie po aukcyjnych i z neta,tak?Nie chcę wyjść na pazerną
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ty skąd masz zapach?
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
w takim razie wzięłabym dwa pudry to nam daje 330zł
plus Zestaw Dior miniatura Dior Nude podklad nr 030 10 ml oraz Dior Iconic 4ml czarny tusz w uroczej kosmetyczce czarnej i mogłabym coś dorzucić, napisz tylko co ![]() może męskie NIKE buty z kartonem,kupione w butiku NIKE rozmiar 42,bez dziur czy przetarć,stan BDB ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- Ja mam od Soso,ale oddałam jej za niego kupiony w sephorze Eisenberg w kartoniku.Z tego co wiem,ona nie kupuje przez All,z reszta możesz sprawdzić jej opinie,Ma TYLKO ORYGINALNE kosmetyki |
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to w sumie mogłoby tak być... tylko, że mój maż raczej butów nie chce ma więcej par niż ja.A masz zdjecie gdzieś?
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam ,ale za chwile zrobię,tylko naładuję akumul
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- chyba,że coś innego wolisz,napisz to poszukam
|
|
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
To mnie ew. interesuje :
Instantlyoung Biotherm Skin ViVo nuit Benefit Ohh la lift Clinique Superdefence skora mieszana na dzień 50ml / 7 ml Strivectin pod oczy 7ml Estee Lauder Time Zone krem do skóry normalnej/mieszanej 15ml NOWY L’oreal brązujący podkład w sprayu do nóg 150ml (zostało ok. pół) |
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra to czekam- ewentualnie moja wish jest u mnie w 4 poście
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Buty to 41,a nie 42.Właśnie teraz mój syn ma 42 i tamte są za małe
![]() mam tez fajną koszule kupioną w Orsayu,rozm. to S,ale dla mnie za mała,to raczej xs Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2012-08-15 o 22:28 |
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
butki odpadają- bardziej podoba mi się bluzeczka.
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na błyszczykach to mi akurat najmniej zależy. W takim razie mogę oddać bluzkę Reporter wzamian zaCacharel Noa Perle 5ml jeden Clinique błyszczyk Superbalm Moistuizing |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
z Twojej listy mam jeszcze sukienkę Marki Bilabong,była droga.Kupiona we Francji w butiku,jest to francuskie S,a europejskie XS.Stan Idealny,bez zmechaceń,dziur czy plam.Na 157cm,ja mam 157 i dla mnie przed kolano,a nawet krótsza
![]() A ile ma Twoja córeczka?bo mam fajny komplecik kupiony jesienią czapeczka mini ponczo i rękawiczki z H&M,komplet kosztował ok 100zł Edytowane przez ddiana Czas edycji: 2011-03-24 o 12:05 |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
To koszula,ja nosiłam do Leginsów i rurek,jest za pupę
|
|
|
|
#134 |
|
BAN stały
|
Van Cleef Orients 2 sztuki po 7ml
YSL Parisienne 7 ml 4ml maki kenzo Versace Vanitas 5 ml a moze maszjakies probki kremu brazujacego? mam poza watkiem pasek brazowy taki do przepasania np tuniki c nowy cieniutki wizany? |
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
więc tak:
Wanted EDP 100ml z min ubytkiem Koszula i mogę oddać sukienkę(i tak się już w nią nie mieszczę )za Twoje: Puder Clinique Puder EL Zestaw miniaturek Dior plus dorzuciłabyś mi Estee Lauder Perfectionist serum 7ml ,proszę ![]() Pasuje Ci taka wymianka? |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
szpilki sa wieksze 23,5 natomiast sandaki 23cm jednak ja nosze buty w rozm 36 23cm i te sa mi przymalawe
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wzięłabym w takim razie zapach i koszulę. Za sukienkę dziękuję- szukam troszkę innych fasonów. I oddam: Puder Clinique Puder EL Zestaw Dior ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- rezygnuję
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście,pasuje mi
![]() Czy zgadzasz sie na wysyłkę ubezpieczona?za każde 50zł dodatkowo doplaca się 1zł.Ja jestem za,bo właśnie zaginęła mi paczuszka,a w niej Gucci by Gucci EDP flaszka i odlewka ponad 10mł Armani Code oraz kilka próbek,które wrzuciłam gratis ![]() czekam teraz na odp poczty,ale sytuacja co najmniej nieprzyjemna Kiedy wysyłamy i czy priorytetem? |
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
czyli sukienki i bluzek rowniez nie chcesz?
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
chetnie za te https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1300750853
a moze znajdziesz jeszcze cos u mnie za inne rzeczy
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
hej mi sie jeszcze to podoba
Estee Lauder Lash Primer Plus czyli chcialabym jeszce tusz i kredke co byś za to chciała? |
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
no trudno
ale nie rozumiem wszystko o co prosiłaś chciałam wymienic nie byłam zdecydowana tylko na co ale ok moze innym razem
|
#145 |
|
Wtajemniczenie
|
Majeczko czy jest szansa, że będziesz dokładać jeszcze jakieś kremiki może?
Bo podobają mi się strasznie kremy Twojej koleżanki, ale nie mam nic z jej listy, więc nawet nie pytam ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#146 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej to jeszcze raz ja. Pomylilam sie bo chcilam napisac ze mam buciki nowe (balerinki) roz 37 i kilka ciuszkow poza watkiem roz.38 tylko czy bylabys zainteresowana to bym wstawila zdjecia
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
Benefit Ohh la lift NOWY w kartoniku
Czy potrzebny Ci jest szybki lifting skóry wokół oczu? Ten różowy balsam dzięki odbijającym światło pigmentom i ekstraktowi z truskawki błyskawicznie napina skórę pod oczami oraz ją rozjaśnia. Wystarczy zrobić trzy punkciki pod każdym okiem, po czym delikatnie je rozetrzeć, a okolice oczu nabiorą łagodnych refleksów i delikatnego wyrazu. Estee Lauder Lash Primer Plus 5ml Biała baza pod maskarę, która nie tylko zagęszcza rzęsy, intensyfikuje działanie maskary i poprawia jej trwałość, ale również w widoczny sposób odżywia rzęsy. cos u mnie?
|
#149 | ||||
|
Zakorzenienie
|
niestety za duze
---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1300636897 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1300637645 za benefit szukam czegoś innego
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:42.

Na błyszczykach to mi akurat najmniej zależy. W takim razie mogę oddać bluzkę Reporter wzamian za

.