![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerały, kolorówka NYX, Loreal, ELF itd
a nie dałoby się małej odlewki coco mademoiselle zrobić?
![]() ![]() Jeśli nie to zrozumiem i coś innego wybiorę ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- rozpieszczasz mnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- zdecydowanie kolor neutralny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- lakierek chanel jest na razie w rezerwacji ale nie wiem co z tego wyjdzie i czy coś wyjdzie, a paletka sephory jest wolna ![]() co do koloru to poprosiłabym te ciemniejsze niż najjaśniejsze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- jeszcze mi się u Ciebie baza elf podoba ale to już pewnie za dużo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Mi pasuje
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- No spoko, ale co to BDG i gdzie to jest? xD ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Ale ze mnie gapa ![]() Nie, nie bywam ostatnio w Bydgoszczy, więc chyba pozostaje nam paczka... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
Prasowany roż - All Smiles (folia zdjeta z opakowania z ciekawości ale nigdy nie uzyty)
EDM - cienie sample nowe nie otwierane z foliami: Samba Lessons (czekoladowy) EDM Cienie Big - większość otwarta - zużycie ok 5% - mogę porobić odsypki 11:59 (jasny zimny brąz) Little Black Dress (błyszczący czarny) - zużycie wieksze ok 10 to mi się podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
Witaj
zainteresowało mnie u Ciebie Paletki 3'ki - Honey Comb, Dune |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
kazdy lakier inglota kosztuje 18 zł więc 4 lakiery to około 80 zł...nie opłaca mi się taka wymiana (za same cienie) pozatym najbardziej zalezy mi na różu.
lakiery są nowe, świeże przechowywane w lodówce. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- tak czy siak zalezy mi jedynie na różu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
z minerałów mam jeszcze:
blusche colombian original matte ok. 3g edm beige neutral intensive big testowany jedynie sample pink ribbon sample come what may puder jadwiga jesli coś Cie interesuje to daj znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja też już zapakowałam paczuchę, ale już dzisiaj nie uda mi się wysłać bo u mnie poczta do 12, wyślę w poniedziałek z rana priorytetem tak żebyś na wtorek miała u siebie ![]() Co do Coco to super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Raczkowanie
|
krem clinique to próbka, toniku jest ok 50 ml z 200ml, próbki neutralne lumiere: light i medium neutral VV, jest tez fair warm FF - któtry jest właściwie neutralem o pół tonu jaśniejszym od light neutral.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Wtajemniczenie
|
Nadal chętna
![]() A co z NYX'em? Bardo mi zależy, może coś jeszcze wyszukasz? ![]() Najbardziej zależy mi na korektorze jakimś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
No ok. Ale nie wiem, gdzie mogłabym kupić takie pudełeczko...
Orientujesz się gdzie takowe dostać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Interesowałaby mnie odlewka Lady Million 5 lub 10 ml ![]() Mam pigmenty Nyx: Silver ok. połowa z 5 ml, Purple 2/3 z fiolki 5 ml, Lime z niewielkim ubytkiem z fiolki 5 ml. Albo jakieś odlewki zapochowe w moim wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Witaj!
U Ciebie podobają mi się: EDM: sampel golden fair matte, fawn, kaolin sunlight finishing. Pixie: korektor różowy sampel. Z intensive zawsze chętnie przygarniam też golden fair ![]() No i Nyx: baza pod cienie ![]() i jeden korektor pod oczy żółty ![]() W grę wchodzą pęseta i pędzel TBS ![]() ![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Dodam jeszcze, że poza wątkiem mam lakier Inglot granatowy (świetny, ale mam dużo ciemnych i nie zużyję a ten odrobinę mi się znudził. Jest świeży, ponad 3/4). Za 4 wymienione przeze mnie sample ( 3EDM i 1 Pixie) oraz dwa produkty Nyx mogę zrobić sporą odsypkę Dark Angels (w czerwcu powinna być użyta a sama nie zdążę), oddać pęsetę Sephory oraz lakier i trochę prochów do włosów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
hej
pamiętałam, wrzuciłam dziś fotkę skakanki do siebie do wątku, ale póki co z netu... ![]() tylko za filtr niestety nic nie widzę ![]() bazę którą wcześniej chciałam wczoraj kupiłam może będziesz miała jakieś dokładki niebawem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
tylko ten lakier inglot nie jest brązowy a bordowy;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za L'Oreal True Match - kolor N2 Vanilla - kupiony w listopadzie - używany w zimie, myslę ze wiecej niż połowa buteleczki oraz emulsję z olay to ta z pompką?
odp u mnie kochana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post26398933 Edytowane przez szczęście_jest_blisko Czas edycji: 2011-04-17 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
mówiłaś że oddasz za drobiazg a la roche to nie drobiazg
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- a coś innego wybrałabyś sobie za ten podkład i za emulsje? oba są dość bardzo używane może coś wybierzesz drobniejszego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Lux Mundi
|
Coś u mnie za Madmoiselle ?
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() *** Ok ![]() Miłego dnia ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-04-17 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Rozeznanie
|
Hm, szkoda, że nie masz już żółtego...
12 mcy od otwarcia to wiadomo, ale czy jest napisana ogólna data przydatności bazy pod cienie? Pęsetkę mogę oddać ale pędzla już nie skoro nie ma drugiego nyxa ![]() Nad Lushem się zastanów, wiem, że np. szampony mają składniki które nie są do końca naturalne ![]() ![]() Prochy do włosów oddam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś za pędzel hakuro, kwas salicylowy i olej kokosowy?
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Nie chcesz może podkładu Light Medium Beige Lumiere?
Odpisz proszę u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
nr 118
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- 11:59 oraz samba lessons ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Wtajemniczenie
|
"Może znajdziesz cos u mnie za Bioderma, Fluid ochronny SPF 50+ do skóry tłustej i mieszanej(2 próbki po 5 ml), Effaclar M i Avene krem odżywczy z wit. C, 5 ml??"
Hej! Ile próbek róży, cieni z EDM proponujesz za to, co Ty chcesz ode mnie? ![]()
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
wymieniłabym telocapil tak 5 ml na róż all smiles co ty na to?
chodzi mi ten z odsypki niestety nic nie znalazłam na wymiane na LRP
![]() Edytowane przez edzia1978 Czas edycji: 2011-04-20 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Wtajemniczenie
|
??
![]() |
#150 |
Wtajemniczenie
|
może znalazłabyś coś u mnie za błyszczyki NYX i jasne minerałki? gdybyś była zainteresowana to poza wątkiem mam jeszcze nowy, nieotwierany krem do rąk Biodermy
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:34.