|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Body Shop, Organique, Lush, Opi, Orly, Smashbox i inne :)
To gitara
Podaj dane na PW.
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Tak
byłabym wdzięczna za zdjęcie
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
A dorzuciłabyś mi to:
Vichy - AeraTeint Pure - tester podkładu 10 ml, użyty raz, odcień: 23 clair ivory ja mogę też Ci coś dołożyć fajnego...
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co byś fajnego dołożyła?
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Te kwadraty z lawy mają akurat małe dziurki , mniej więcej takie, jak te, które zaznaczyłaś
Powiedz mi, jak byś wstępnie widziała naszą wymianę? Z kolczyków, które proponujesz interesują mnie w zasadzie same Swarovskie + srebrne bigle Bom Swarovskich spragniona bardzo Jak byś coś jeszcze u mnie wypatrzyła z kosmetyków oprócz paletki Inglota, to chętnie bym coś dobrała z the body shopu Powiedz, jak byś wstępnie widziała naszą wymiankę, bardzo interesuje mnie też cień Diora jak już mówiłam ; )
|
|
|
|
|
#127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Ok, to dobrze
To jeśli by była taka możliwość, to poproszę te kolczyki + z pozostałych tylko kryształki Może masz jeszcze poza wątkiem więcej Swarovskich? Jak byś widziała naszą wymiankę i czy znajdziesz coś jeszcze za coś z TBSu?
|
|
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, interesowałyby mnie tylko te koraliki, o których napisałam i te cienie inglota - co byś konkretnie za nie chciała? |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
O Boże, nie sądziłam, że ktoś może mieć więcej balsamów i żeli, szczególnie Body Shopu
Ja swoich nie zużyję przez wieki ale już mnie korci, żeby się na jakiś z Tobą wymienićPodoba mi się u Ciebie: - serum Nutrigarnics - serum do ciała Organique (psik! )- TBS tonik aloesowy - TBS pędzel do pudru - woda Avene - balsam Innocent - próbki: Lush Dream Cream i Avene odżywczy - maski do włosów TBS - żel Discover China i w sumie wiele innych, ale te najbardziej Może byś coś jeszcze u mnie dobrała?
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2011-04-22 o 22:00 |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym była chętna na jedną parę srebrnych kolczyków ze Swarovskimi, kryształki z pozostałych kolczyków + cień Diora, ale to musiałabym coś jeszcze od siebie dorzucić raczej, a nie bardzo mam co...
|
|
|
|
|
#133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
hej i jak robimy? chcialabym sie wkoncu zdecydowac
jesli nadal cie sweterek interesuje ![]() mnie interesuje najbardziej white musk tbs, aloesowy zel tbs i serum do twarzy 30ml tbd a i odpisz u mnie prosze, nie sledze watkow ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- nie nie kochana chodzilo mi ze to mi sie podoba a np za krem do prostowania wlosow, zel aloesowy albo white musk i serum?
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
interesuje mnie u Ciebie lakier Opi - Pink-a-doodle
moze zainteresuje Cie cos z moich mineralow? moglabym tez zrobic Ci odsypki :pudru bambusowego z jedwabiem 12/2012, pudru bambusowego z jedwabiem i owsem 12/2011, pudru diamentowego - nie ma na nim daty waznosci. Wlasciwie to diamentowy moge oddac w calosci - tzn. ok. 40% objetosci sloiczka, bo go nie uzywam ![]() Edytowane przez ~~ALa~~ Czas edycji: 2011-04-23 o 16:12 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Słoniku kochany, jaki masz ten krem pod oczy Nuxe i ile go jest?
Przemyślałam wstępnie i mogę oddać wszystkie rzeczy, które chciałaś Czyli: miniatury żeli Avene, maseczkę Honey&Oat, lakier podkładowy Essie, 30ml Chanel Hydramax + Active. Krem Chanel 50ml kosztuje 250zł, więc 30ml będzie kosztować 150. To miniaturki, nie pełnowartościowe opakowanie, więc trochę mniej. Moje rzeczy są warte mniej więcej 230zł. W zamian chciałabym: serum Nutriganics, pędzel do pudru Body Shop, próbkę kremu odżywczego Avene i kremu Lush Vanishing, serum ujędrniające Organique i krem Nuxe (zależy jaki) lub wodę termalną Avene. Cenowo wychodzi sprawiedliwie, zdecydowałabyś się na taką większa wymiankę?
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Podobaja mi sie
![]() Avene – Woda termalna 150 ml – trudno określić ubytek, była użyta może ok. 5 razy na twarz Essence - Into the wild - 03 heart chakra - 2 razy użyty Biotherm - Biosource Hydra mineral toning mousse - pianka do twarzy - nowa mini 5 ml w kartoniku |
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie zamiast Diora poprosiłabym oczyszczający krem TBS- pasowałoby Ci?
|
|
|
|
|
#139 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Rozeznanie
|
![]() Dl: Białej z Kokardą to 82cm Dł. Całej Panterkowej to 84cm |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
To z rzeczy niewystawionych na wymiankę mogę Ci jeszcze dorzucić trochę różności
Np kilka kłów howlitu więcej (są niedostępne w Polsce, biłam się o nie na aukcji i tanie nie były ), fasetowane oponki jadeitu rubinowego i parę innych ciekawych rzeczy
|
|
|
|
|
#142 |
|
Lux Mundi
|
Coś u mnie za :
Oriflame Divine - około 75% z 50 ml, EDP Kylie Minogue - Darling - z 30 ml pozostało na moje oko 65%-70% Oriflame - Fire 30 ml - ubytek jednego psika ? ![]() Pozdrawiam ![]()
|
|
|
#143 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nie interesują mnie większe ilości ![]() Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
No niestety
, duzo rzeczy juz poszlo.Moze wybralabys sobie cos u mnie za: fekkai glossing cream Essence - Into the wild - 03 heart chakra - 2 razy użyty ?
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Oki, to napisz w takim razie jak byś to widziała
|
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Czesć
![]() Znajdziesz coś u mnie za: Kylie Minogue - Darling - z 30 ml pozostało na moje oko 65%-70% Szampon i odżywka John Frieda maski do włosów TBS ??
|
|
#147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przypominam sie ![]() |
|
|
|
|
|
#149 |
|
Lux Mundi
|
Zestaw Vichy nie jest zarezerwowany, więc się
na pewno dogadamy
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na dane do wysyłki
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

Podaj dane na PW.

Powiedz mi, jak byś wstępnie widziała naszą wymianę? Z kolczyków, które proponujesz interesują mnie w zasadzie same Swarovskie + srebrne bigle 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)