|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W świetnej formie: ćwicz z Mel B
Melduję: 10 minut na mięśnie brzucha i 10 minut na pośladki i padłam
![]()
#122 | |
Zakorzenienie
|
Witam się i melduję, że zaliczyłam dzis już 8 minut na brzuszki, zaraz się biorę za 10minutowy trening
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#123 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ps. DZIĘKI ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
Ale przemiana : O Ja ściągam powoli filmiki, na razie biegam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja mam figurę gruszki i w sumie najbardziej zależymi na tym, żeby podnieść pupę i nadać jej kształt oraz wyszczuplić nogi. póki co mam takie dwie buły pod pośladkami ![]() Przede wszystkim staram się ograniczać słodycze, które namiętnie jadłam codziennie. Jest ciężko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
u mnie dziś 10 minut na brzuch
![]()
#127 |
Przyczajenie
|
melduje godzinke rano i godzinke wieczorem. Na wadze kilo mniej
![]() Patrze w lustro i czekam az oponka zniknie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio nieco zmodyfikowałam mój zestaw i ćwiczę cardio+2xpośladki+2xabs
![]() Od trzech dni strasznie mnie ciągnie do słodyczy i nie wiem czy to kwestia stresu wywołanego sesją czy może tym, że od trzech dni robię sobie lemoniadę z limonki i mięty i to po kwaśnym tak mi się chcę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Wtajemniczenie
|
ja będę ćwiczyć więcej po sesji. Teraz jakoś nie ogarniam tego wszystkiego, jeszcze euro
![]() wyłączyłam chleb z diety, drugi dzień bez ![]()
#130 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
tylko ze malo pije. nie daje rade wypic wiecej niz 250ml.od jutra sie zmusze... a i jeszcze jedno w cwiczeniach ABS zmienilam koncowke. jak MEL robi deske toja robie brzuszki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok, za mną kolejne dni ćwiczeń, właśnie zaliczyłam rozgrzewkę+trening całego ciała+cardio i jestem cała mokra, że aż chciałoby się powiedzieć "Go to hell, Mel!". Już nie mogę się doczekać efektów, które zobaczę za kilka miesięcy (o ile oczywiście podołam)! ![]() Btw, Dziewczyny, macie jakieś sprawdzone sposoby na zakwasy? Ja na razie posiłkowałam się "rozchodzeniem", octem i niecałą szklanką piwa, bardzo fajnie pomogło, ale może polecicie jakieś inne? Człowiek uczy się całe życie. Z góry dziękuję.
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
a ja mam dzis zalamki. a dokladnie jestem 2 dni przed okresem, czuje sie jak bomba.humor tez bombowy! i co gorsza na wadze 4 kilo wiecej!!!! jak to? zaciskam zeby i wyciskam.mam nadzieje ze po okresie wroca lub raczej nie wroca stracone kilosy. Powiem wam ze po 3 tygodniach to najbardziej lubie brzuszki : ) ale nadal wymiekam przy skakace i pajacyku. normalnie ledow wyskacze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Rozeznanie
|
O fajnie, że jest taki watek, chętnie dołączę ; )
Zaczełam ćiwczyć z Mel B i mam nadzieje na podniesienie pośladków i wyszczuplenie ud no i wyszczuplenie brzuszka ![]() Poza tym wyeliminować trzeba fast foody, chipsy, słodycze ;x Nawet nie wiem kiedy tak przytyłam oj oj. |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Zrobiłam trening pośladków i nóg..
![]()
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj spróbowałam. Myślałam, że jestem w do rej formie, ale przy cardio wyszło, że mam słabe ręce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Hi. Mnie od dwoch dni meczy migrena. Wczoraj cwiczlam ze strasznym bolem glowy i dziewczyny nie robcie tego. Czulam sie gozej niz zle a dzis rano nie cwiczylam. Mysle, ze dzis wieczor jeszcze tez sobie odpuszcze. Mam nadzieje, ze jutro juz bede sie czuc normalnie i wroce do cwiczen. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Przyczajenie
|
Ja również się przyłączę
![]() Koleżanka poleciła mi Mel B jakieś 2 miesiące temu, widać było u niej dosyć spore efekty: podniesiona pupa, płaski brzuch, śliczne nóżki, tylko pozazdrościć ![]() ![]() ![]() __________ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
|
maartini wg mnie ćwiczenia Mel B na brzuch są za słabe, ja polecam Tamilee Webb, daje wycisk i dosyć szybkie efekty
![]()
![]() |
#139 |
Przyczajenie
|
Hm, wygląda kusząco jak przejrzałam filmik, mam nadzieję, że wytrwam, bo kobitka daje wycisk, ale efekty motywują, mam nadzieję, że przez wakacje uda mi się jakoś troszkę tego brzuszka zrzucić, a jeśli chodzi o nogi i pośladki to wiernie pozostanę przy Mel B, bo są efekty. To od jutra Tamilee Webb
![]() _______ A dziś? A dziś chcę Cię o całe wczoraj mocniej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#141 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja odkrylam cwiczenia na posladki i bylam w szoku jaki bol ![]() od dzis kochane dodaje sobie na brzuch ta pania... http://www.youtube.com/watch?v=QjQHY...eature=related bo narazie z Mel mi oponka nie spada... dam znac co i jak. pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Przyczajenie
|
No po Mel B gdzie ćwiczyłam cardio z ćwiczeniami na brzuch + ABS i trening brzucha to nawet po tym nie czułam zbytnio zakwasów, niby mocne, ale no to nie to... Co do Tamilee to zacznę od 1 treningu, bo pewnie więcej bym nie dała rady, chciałabym czuć, że coś robię i że to coś da, tak jak po ćwiczeniach Mel B nogi i pośladki, wyje z bólu czasem ale warto ;D
___________ Fakt, często przegrywam, ale nie widzę powodu żeby się poddać i przestać walczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Przyczajenie
|
Polecam bardzo ćwiczenie z Mel B. ja ćwiczyłam od połowy marca do mniej więcej końca maja i były efekty jak najbardziej !
![]() ![]() Aha, oczywiście dodawałam ćwiczenia od siebie, dla urozmaicenia, kilka ćwiczeń podchwyciłam z treningu Ewy Chodakowskiej, w każdym razie, szczerze polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Raczkowanie
|
Witam ! Wczoraj dowiedziałam się o treningach z Mel B i mam zamiar zacząć, ale najpierw kilka pytań:
Jaki zazwyczaj jest wasz zestaw ćwiczeń? Czy zawsze ćwiczycie cardio? Czy za pierwszym udało Wam się zrobić cały trening np. na brzuch? Po jakim czasie (pi razy drzwi) widać efekty ? Jak często ćwiczycie? Mel jest świetna, pozytywna i śliczna, ale mam wrażenie, że od samego patrzenia na ten wycisk chudnę. Z góry dzięki za odpowiedzi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() 1. Jaki zazwyczaj jest wasz zestaw ćwiczeń? Rozgrzewka, a później zależy czy mi się chce ( ![]() - cardio/trening z wyposażeniem, ramiona, pośladki, rozluźniające - ramiona, nogi, pośladki, rozluźniające 2. Czy zawsze ćwiczycie cardio? Nie. Jeżeli danego dnia dobrze się czuję, to robię cardio, a jak nie, to drugi trening na całe ciało. Jest lżejszy i sprawia mi więcej przyjemności ![]() 3. Czy za pierwszym udało Wam się zrobić cały trening np. na brzuch? Tak, na pośladki. Co prawda robiłam co chwilę przerwę, ale dotrwałam do końca ![]() 4. Po jakim czasie (pi razy drzwi) widać efekty ? Efekty robienia codziennie cardio i racjonalnego żywienia (żadne diety, za to dużo warzyw i ogólne MŻ bez głodzenia się) widać było po miesiącu, przynajmniej dla mnie wtedy efekty były naprawdę widoczne i zadowalające (szczuplejsze nogi, mniejszy brzuch). Natomiast efekty ćwiczenia pośladków zobaczyłam dopiero po dwóch miesiącach trenowania, ale podobno są to jedne z tych mięśni które jest najciężej wypracować. 5. Jak często ćwiczycie? Staram się ćwiczyć codziennie i raz w tygodniu daję sobie dzień wytchnienia. Jestem z tych, którzy wolą mniej a częściej, więc codziennie robię trening na 45 minut - nie przemęczam się, nie sapię, a efekty widać. A Mel B jest fantastyczna! Mam wersję bez lektora i ćwiczy mi się świetnie, ta kobieta morduje mnie z uśmiechem na ustach ![]() ![]() Edytowane przez 201705121341 Czas edycji: 2012-07-01 o 21:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Raczkowanie
|
whiteglove wielkie dzięki za odpowiedź.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
bardzo lubię ćwiczenia na pośladki i podoba mi się, że nie ma wykroków, jak ja tego nienawidzę
![]()
#149 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ja ćwiczyłam jakiś czas temu z Mel B, mam w zakładkach filmiki na pośladki, nogi i brzuch, keidyś był też cardio, więc trochę ćwiczyłam, ale... no właśnie leń mnie ogarnął i muszę znów się do niej uśmiechnąć ![]() dziś tylko kilka brzuszków - nie ma się czym chwialić - chociaż chęć była wię jestem nawet z tego dumna. Jak będę marudzic że już mi się nie chce to dacie mi kopniaka żeby wskrzesić ducha walki ? ![]() no to jutro się zamelduję co zrobiłam - oby ![]()
![]() |
#150 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za Was i za siebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.