![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zadomowienie
|
Mi zostały tylko dwa egzaminy na uczelni - na szczęście
![]() Teraz czekam do wakacji i będe leniuchować i o! no i moje postanowienie, że MUSZĘ w czerwcu zdać to prawo jazdyw końcu :P tzn raz oblałam jak na razie hehe Edytowane przez KarlaNobody Czas edycji: 2011-06-02 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() poza tym nie przejmuj się inne w tym czasie maja już po 30kg dodatkowo. ![]() justka3107 : walnąć Cię? ;> ja osobiście narzekam, za co przepraszam. :P więc narzekaj nie będę sama ^^ Patiisia : no to ci wystarczy. ;P ja ostatnio musiałam lecieć do lekarza na pieszo.. o boziu nie wiem ile to jest km.. ale podobno wyjdzie mi na zdrowie bo będzie łatwiej rodzić. ;d Cytat:
obudziło się. ![]() ![]()
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
hej laski, to ja tez ponarzekam a co
![]() Patiisia piechota 6km do szkoly chodzisz? Masakra, swego czasu chodzilam po 5 w jedna strone, ale z brzuchem to bym chyba nie dala rady. No bo niby jeszcze duzo go nie ma, ale juz na 4 ietro jak zawsze nie moge wleciec za jednym zamachem ![]() ![]() Karla ja zdalam za 4-tym, wstyd sie przyznawac normalnie ![]() Moje male tak sie dzis po poludniu wypinalo, ze myslalam, ze mnie rozerwie. Ale za to moglam go poglaskac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
chciałabym za 4 zdać bo wczesnije to chyba nie wyjdzie :P ja sie tak denerwuje :P a w domu biore samochod o normlanie wszystko ha
moja daje coraz mocniejsze kopniaki..niektore na prawde bolesne heh ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Nic nie mow, na jazdach swietnie, luk idealnie, a na egzaminach 3 razy na luku poleglam
![]() ![]() a teraz mykam, TZ do wanny wola ![]() dobranoc paniom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
Kochane jesteście dziewczynki
![]() ![]() ![]() a jeśli o prawko chodzi to zdałam za drugim razem i tez pierwsze na luku poległam, a na jazdach zawsze gladko szło i akurat na egzaminie calkiem nie wyszlo :P ale tak to juz jest, chociaż teraz malo jeżdżę i zaraz zapomnę wszystko, już mam problemy z ruszaniem pod górkę:P hehe ![]() KarlaNobody:ja mam w sumie dwa egzaminy w tym jutro pierwszy i kiepsko się z tym czuję :P no ale może jakoś cudem zdam ![]() ![]() .. i jak tu się skupić na moich staraniach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mi się dzidziuś odezwał dziś parę razy podczas lekcji, tzn nie tyle co odezwał, ale wiercił ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj tam, przesadzasz ![]() Ech zawsze jak mnie tak wieczornie wydyma to nie mogę się napatrzeć na brzuszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
ja to i tak macie farta, ja się zabieram za prawko i jakoś nie mogłam się zabrać. teraz będę zdawać w Szkocji a tu jest podobno łatwo każdy zdaje,ha. przez dwa lata mogę jeździć oO z kimś... zacznę od przyszłego roku, to będzie moje postanowienie noworoczne albo prezent na 20. ;d
#130 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
ja właśnie pierwszy raz na łuku oblałam co było dla mnie szokiem bo na jazdach wychodził mi idealnie!
![]() ![]() ja mam wakacje od lipca :P |
![]() ![]() |
![]() |
#133 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wspaniałe uczucie, to prawda! ![]() ![]() Ja zamierzam zrobić na przyszły rok ![]() ![]() Ja dzisiaj tez ponarzekam... jest mi cholernie gorąco, mam ochote pojechac nad jakieś jeziorko i odpocząć od teściowej ![]() ale za to na przyszły tydzien jedziemy ze znajomymi albo nad morze, albo nad jezioro na 4 dni ![]()
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
Agnesuk ''zazdraszczam'' wyjazdu. U mnie wakacje tez dopiero w lipcu, ale normalnie rozerwana jestem wewnetrznie. Moj TZ ma urlop dopiero we wrzesniu, nie mam ochoty zostawiac go samego na lato w tym miescie, a z drugiej strony od wielkanocy nie bylam w domu, mama wyjezdza do pracy, tata tez sam cale lato, dom, ogrod, sloiki, wszystko na jego glowie, wiec chce pojechac mu pomoc, troche sie domem nacieszyc...
Eeehhh... i tu sie chce, i tam, bede chyba kursowac cale lato po 8godz w jedna strone tymi pociagami paskudnymi... Zreszta, zobaczymy co gin na to powie na wizycie... No to i ja ponarzekalam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
u mnie wakacje odpadają.. bo jak na razie to mogłabym coś w sierpniu ale w sierpniu.. to ja wole w ogóle o nim nie myśleć.. cóż i w tym roku walka na pomidory w Hiszpanii zostanie odstawiona na bok, moja mama sie z tym pogodziła wiec jest dobrze.
a ja dziś jestem szczęśliwa bo jest az 24 stopnie, tzn nie ma wiatru i jest bosko. mam nadzieje ze utrzyma się to trochę dłużej.. a nei że jutro będzie znów wiatr i padać.. ;x och nadal chodzę w kurtce od kombinezony.. chyba tylko w niej się zapnę. oO
#137 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=agnesuk;27271876]jeśli czujesz, że to JUŻ to koniecznie pogadaj z Tżem i zdaj nam relacje!
![]() ![]() a co ślubu... jakbym czytała o sobie ![]() co masz na mysli z tym slubem?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też się właśnie zastanawiam jak to wgl będzie ![]() Dziękuję ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Zadomowienie
|
A ja o 19 jadę do szpitala w którym chce rodzić
![]() ![]() a dziś zamówiłam wanienke dla Amelki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
ja wiem, że to fajna sprawa bo mój brat taką miał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
![]() Bylam dzis na IP, dzidzia sie wczoraj wypinala, fakt, ale dzis od rana tak bolalo mnie podbrzusze i twarde jak skala, wiec sie wystraszylam. Mojego gina nie ma do srody i polozna kazala do szpitala. Tam posluchalam z polozna serducha ![]() ![]() ![]() Potem jeszcze na usg poszlam do pana doktora hindusa, milczek jakis, nic nie pokazal, nic nie mowil, ale na koniec powiedzial, ze wsio ok, mam brac no-spe i sie nie przemeczac. No i najwazniejsze: mam synka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Karla fajny zestawik
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Pewnie ze mozesz dopisac
![]() ![]() Wiesz jak najpierw sie wystraszylam, jak nie mogla znalezc serducha? Ale to taki wierciol, ze juz nic mnie nie zdziwi ![]() Swoja droga niby ciaza, to 9 najpiekniejszych miesiecy w zyciu kobiety, ale dla mnie to chyba 9 najbardziej nerwowych miesiecy... kazde uklucie, a ja od razu mysle, czy wszystko z niunia w porzadku i czy cos nie dzieje sie z szyjka itd... ale te nerwy to juz do konca zycia beda nam towarzyszyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Ech a mi znów krew z nosa leci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ostatnio rozmawialiśmy na temat porodu. Czy razem czy nie ![]() On mówi że chce, ale skąd ma wiedzieć że chce skoro jeszcze tego nie przeżyl? Ba, nawet sie o tym nie dowiadywal, bo nie chodziliśmy do żadnej szkoly rodzenia.... ![]() Jakie jest wasze zdanie na ten temat? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie polozna dotykala brzucha i za pierwszym razem trafila w miejsce gdzie dzidzi bylo slychac serduszko *.* ogolnie mam takie urzadzenie do sluchania serca ale jest jakies kiczowate albo mam problemy ze sluchem. ;c ciagle slysze jakies szymy czy cos.. moja mama slyszy ja nie slysze moze dlatego ze nie bedzie mi pokazywac tak jak u poloznej wiec sie tez denewuje. ale rusza sie wiec nei wiem. glupia jestem, chaotycznia dzis tez. ;d gratuluje synka. ![]()
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje za gratulacje
![]() co do porodu rodzinnego moj TZ nie chce slyszec, ze jego tam moze nie byc. Ja chce, zeby byl z nami, ale balam sie jak on to zniesie, wiec naopowiadalam mu ze szczegolami (ale takimi drastycznymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:09.