|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Przyszłe młode mamusie do 23 roku życia część V i 1/2 ;)
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
Mi zostały tylko dwa egzaminy na uczelni - na szczęście
( z 8 mam już za sobą! ) Teraz czekam do wakacji i będe leniuchować i o! no i moje postanowienie, że MUSZĘ w czerwcu zdać to prawo jazdyw końcu :P tzn raz oblałam jak na razie hehe Edytowane przez KarlaNobody Czas edycji: 2011-06-02 o 21:51 |
|
|
|
#123 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym nie przejmuj się inne w tym czasie maja już po 30kg dodatkowo. justka3107 : walnąć Cię? ;> ja osobiście narzekam, za co przepraszam. :P więc narzekaj nie będę sama ^^ Patiisia : no to ci wystarczy. ;P ja ostatnio musiałam lecieć do lekarza na pieszo.. o boziu nie wiem ile to jest km.. ale podobno wyjdzie mi na zdrowie bo będzie łatwiej rodzić. ;d Cytat:
obudziło się. dziś robiłam pizze, nawet wyszła jak nigdy.
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski, to ja tez ponarzekam a co
Patiisia piechota 6km do szkoly chodzisz? Masakra, swego czasu chodzilam po 5 w jedna strone, ale z brzuchem to bym chyba nie dala rady. No bo niby jeszcze duzo go nie ma, ale juz na 4 ietro jak zawsze nie moge wleciec za jednym zamachem na 3 pietrze musze odsapnac, mysle ze do konca to na kazdym bedzie przystanek![]() Karla ja zdalam za 4-tym, wstyd sie przyznawac normalnie ![]() Moje male tak sie dzis po poludniu wypinalo, ze myslalam, ze mnie rozerwie. Ale za to moglam go poglaskac i TZ tez sie ucieszyl. Normalnie czulam pod reka, jak sie wypina i chowa jak ja kocham tego maluszka |
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
chciałabym za 4 zdać bo wczesnije to chyba nie wyjdzie :P ja sie tak denerwuje :P a w domu biore samochod o normlanie wszystko ha
moja daje coraz mocniejsze kopniaki..niektore na prawde bolesne heh i budzi mamusie codziennie ok 6.30
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Nic nie mow, na jazdach swietnie, luk idealnie, a na egzaminach 3 razy na luku poleglam
w koncu jak udalo mi sie go zdac, to caaaalutki stres odplyal i na miescie poszlo mi juz super. Trzymam wiec kciuki za twoj egzamin![]() a teraz mykam, TZ do wanny wola dobranoc paniom |
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Kochane jesteście dziewczynki
![]() ![]() a jeśli o prawko chodzi to zdałam za drugim razem i tez pierwsze na luku poległam, a na jazdach zawsze gladko szło i akurat na egzaminie calkiem nie wyszlo :P ale tak to juz jest, chociaż teraz malo jeżdżę i zaraz zapomnę wszystko, już mam problemy z ruszaniem pod górkę:P hehe ![]() KarlaNobody:ja mam w sumie dwa egzaminy w tym jutro pierwszy i kiepsko się z tym czuję :P no ale może jakoś cudem zdam a 20 obrona licencjatu, brr aż się boję na samą myśl .. i jak tu się skupić na moich staraniach )
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#128 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za egzaminy i żebyś zdała to prawko! Mi się wakacje zaczynają 10 czerwca ![]() Cytat:
Ale mimo wszystko, lodami ani truskawkami nie pogardziłam A co do pizzy.. Jadłam wczoraj 2 z tż, ale i tak mi jeszcze mało Cytat:
w każdym razie, mieszkam na jednym końcu miasta, szkoła jest na drugim Najgorsze jest przechodzenie z budynku do budynku, gdy mamy 5min przerwy, albo wchodzenie na 2 (wysokie) piętro na historię.. ![]() Mi się dzidziuś odezwał dziś parę razy podczas lekcji, tzn nie tyle co odezwał, ale wiercił I potem jak jadłam obiad Cytat:
Oj tam, przesadzasz Ech zawsze jak mnie tak wieczornie wydyma to nie mogę się napatrzeć na brzuszek Ciekawa jestem czy maluch trochu się powierci dziś w nocy, bo brakuje mi go już Poza tym jutro czeka mnie masakryczny dzień, zaliczam sprawdzian z historii i rachunkowości (nie bardzo umiem ) oraz 2 lektury z polskiego, proszę o kciuki A potem już tylko przygotować referat na poniedziałek na po, oraz nauczyć się na angielski i to chyba będzie koniec Tak więc BYLE DO NASTĘPNEGO PIĄTKU |
||||
|
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
ja to i tak macie farta, ja się zabieram za prawko i jakoś nie mogłam się zabrać. teraz będę zdawać w Szkocji a tu jest podobno łatwo każdy zdaje,ha. przez dwa lata mogę jeździć oO z kimś... zacznę od przyszłego roku, to będzie moje postanowienie noworoczne albo prezent na 20. ;d
|
#130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie pierwszy raz na łuku oblałam co było dla mnie szokiem bo na jazdach wychodził mi idealnie!
ale cóż... kiedyś musi się udać ![]() ja mam wakacje od lipca :P |
|
|
|
#133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wspaniałe uczucie, to prawda! Ja zamierzam zrobić na przyszły rok Tż mnie trochę uczył na placu i nie mam w ogóle problemów z opanowaniem auta, wiec będę działać na przyszły rok Ja dzisiaj tez ponarzekam... jest mi cholernie gorąco, mam ochote pojechac nad jakieś jeziorko i odpocząć od teściowej ale za to na przyszły tydzien jedziemy ze znajomymi albo nad morze, albo nad jezioro na 4 dni
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Agnesuk ''zazdraszczam'' wyjazdu. U mnie wakacje tez dopiero w lipcu, ale normalnie rozerwana jestem wewnetrznie. Moj TZ ma urlop dopiero we wrzesniu, nie mam ochoty zostawiac go samego na lato w tym miescie, a z drugiej strony od wielkanocy nie bylam w domu, mama wyjezdza do pracy, tata tez sam cale lato, dom, ogrod, sloiki, wszystko na jego glowie, wiec chce pojechac mu pomoc, troche sie domem nacieszyc...
Eeehhh... i tu sie chce, i tam, bede chyba kursowac cale lato po 8godz w jedna strone tymi pociagami paskudnymi... Zreszta, zobaczymy co gin na to powie na wizycie... No to i ja ponarzekalam... |
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
u mnie wakacje odpadają.. bo jak na razie to mogłabym coś w sierpniu ale w sierpniu.. to ja wole w ogóle o nim nie myśleć.. cóż i w tym roku walka na pomidory w Hiszpanii zostanie odstawiona na bok, moja mama sie z tym pogodziła wiec jest dobrze.
a ja dziś jestem szczęśliwa bo jest az 24 stopnie, tzn nie ma wiatru i jest bosko. mam nadzieje ze utrzyma się to trochę dłużej.. a nei że jutro będzie znów wiatr i padać.. ;x och nadal chodzę w kurtce od kombinezony.. chyba tylko w niej się zapnę. oO
|
#137 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=agnesuk;27271876]jeśli czujesz, że to JUŻ to koniecznie pogadaj z Tżem i zdaj nam relacje!
![]() a co ślubu... jakbym czytała o sobie co masz na mysli z tym slubem??
|
|
|
|
#138 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja też się właśnie zastanawiam jak to wgl będzie ![]() Dziękuję
|
||
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
A ja o 19 jadę do szpitala w którym chce rodzić
i mam umówione spotkanie z położną ( po znajomości hihi) a dziś zamówiłam wanienke dla Amelki http://allegro.pl/komoda-kapielowa-e...627811630.html
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
ja wiem, że to fajna sprawa bo mój brat taką miał
i bardzo to wygodne TŻ mówi, że całe mieszkanie będzie w rzeczach Amelki tylko :P
|
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis na IP, dzidzia sie wczoraj wypinala, fakt, ale dzis od rana tak bolalo mnie podbrzusze i twarde jak skala, wiec sie wystraszylam. Mojego gina nie ma do srody i polozna kazala do szpitala. Tam posluchalam z polozna serducha potem ginka mnie zbadala, mowi ze szyjka zamknieta, a brzuch miekki, a ja czuje ta kulke napieta. Dowiedzialam sie, ze mam tak mile dziecko, ze sie wcisnelo na sam dol i tam rozpycha do bolu a miejsca ma po pepek smierdziel jeden...Potem jeszcze na usg poszlam do pana doktora hindusa, milczek jakis, nic nie pokazal, nic nie mowil, ale na koniec powiedzial, ze wsio ok, mam brac no-spe i sie nie przemeczac. No i najwazniejsze: mam synka pytam czy na pewno (sie zszokowalam lekko) a on, ze na pewno to bedzie, jak mi go na brzuchu poloza, ale na usg widac chlopca![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Karla fajny zestawik
Cytat:
Zazdroszczę Ci że słyszałaś serduszko |
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie ze mozesz dopisac
nasz skarbek bedzie Filipek, nie ma innej opcji![]() Wiesz jak najpierw sie wystraszylam, jak nie mogla znalezc serducha? Ale to taki wierciol, ze juz nic mnie nie zdziwi ![]() Swoja droga niby ciaza, to 9 najpiekniejszych miesiecy w zyciu kobiety, ale dla mnie to chyba 9 najbardziej nerwowych miesiecy... kazde uklucie, a ja od razu mysle, czy wszystko z niunia w porzadku i czy cos nie dzieje sie z szyjka itd... ale te nerwy to juz do konca zycia beda nam towarzyszyc. |
|
|
|
#145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Ech a mi znów krew z nosa leci
|
|
|
|
|
#147 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#148 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Ostatnio rozmawialiśmy na temat porodu. Czy razem czy nie . Mam tyle za i przeciw że już nie wiem co jest lepsze. Z jednej strony poród rodzinny jest ogromnym przeżyciem i bardzo zbliża. Z drugiej podobno może być zbyt dużym przeżyciem dla partnera i ciężko mu się z tym potem uporać.On mówi że chce, ale skąd ma wiedzieć że chce skoro jeszcze tego nie przeżyl? Ba, nawet sie o tym nie dowiadywal, bo nie chodziliśmy do żadnej szkoly rodzenia.... ![]() Jakie jest wasze zdanie na ten temat? |
|||
|
|
|
#149 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie polozna dotykala brzucha i za pierwszym razem trafila w miejsce gdzie dzidzi bylo slychac serduszko *.* ogolnie mam takie urzadzenie do sluchania serca ale jest jakies kiczowate albo mam problemy ze sluchem. ;c ciagle slysze jakies szymy czy cos.. moja mama slyszy ja nie slysze moze dlatego ze nie bedzie mi pokazywac tak jak u poloznej wiec sie tez denewuje. ale rusza sie wiec nei wiem. glupia jestem, chaotycznia dzis tez. ;d gratuluje synka. )
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za gratulacje
co do porodu rodzinnego moj TZ nie chce slyszec, ze jego tam moze nie byc. Ja chce, zeby byl z nami, ale balam sie jak on to zniesie, wiec naopowiadalam mu ze szczegolami (ale takimi drastycznymi ) jak to wyglada, a on jeszcze bardziej przy swoim, wiec juz nie mam skrupulow
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.

Pisz co Ci przyjdzie na myśl i niczym się nie przejmuj 
( z 8 mam już za sobą! )
( jestem w 28tyg)
na 3 pietrze musze odsapnac, mysle ze do konca to na kazdym bedzie przystanek

Ale mimo wszystko, lodami ani truskawkami nie pogardziłam
Jadłam wczoraj 2 z tż, ale i tak mi jeszcze mało
Poza tym jutro czeka mnie masakryczny dzień, zaliczam sprawdzian z historii i rachunkowości (nie bardzo umiem