![]() |
#121 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Cytat:
![]() ![]() Coś w tym stylu ![]() Może wszystko się pomyslnie ułozy ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie poddawaj się, wazne że woła ![]() No i już się nie położe bo chyba się przebudza Alan ![]() Podsmażyłam sobie wczorajszego kalafiora z obiadu i teraz wcinam, pyyyycha ![]()
![]() |
#122 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale pewnie fajnie gilgają ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#123 | ||||
Wtajemniczenie
|
![]() Mamusiu gotujaca inaczej ,z tego co słyszę,to radzisz sobie całkiem,całkiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ooo,moje dziecko wstało,muszę iść ![]() Później mamy jechać do mojej siostry,dzieciaki poskaczą na trampolinie ![]() Joluś,wiesz coś,jak Maciuś dzisiaj? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Nasze Mamuśki w dwupakach patrzcie...całkiem fajna oferta
![]() ![]() Krótki płaszcz dla ciężarnych - 39,90 Kat pa to...T-shirt ![]() i TO fajne ![]() ![]()
#125 |
Zakorzenienie
|
Aniu
![]() ![]() sylko nie wiem jeszcze nic, czekam na sms-a od Marty ![]() *** Małż mi prezent ![]() ![]()
![]() |
#126 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nasze beda chyba za 3 tyg ![]() Cytat:
![]() a z autem szkoda gadac - dzisiaj dzwonil mechanim ze cos przy silniku jest i koszt jeszcze wzrosnie ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skierko nie wiem czy kupiłaś sukienkę, ale w BonPrixie jest pełno...i ceny nie są wielkie...nie wiem jaki rozmiar potrzebujesz, ale warto spojrzeć ![]() np. Sukienka1 Sukienka2 Sukienka3 Sukienka4 Sukienka5 Sukienka6 Sukienka7 Sukienka8 Sukienka9 Sukienka10 Sukienka11 Sukienka12 Sukienka13 Sukienka14 Sukienka15 Cenowo rozpiętość też jest wielka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | |
BAN stały
|
Cytat:
dzięki ![]() http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm?c...10.1.&pr=61661 ta jest ciekawa, ale chyba nie chce typowo wieczorowej... Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2011-06-03 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i TĄ mogłabyś na co dzień wykorzystać ![]() ![]() ![]() ![]() Warto też opinie poczytać ![]() P.S. Widzę teraz że dwie sukienki to mi z kosmosu wzięło...zacytowało inne niż chciała, a nawet ich nie otwierałam ![]()
![]() ![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-06-03 o 14:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
hehehe i niech trwa... ![]() ---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Uciekam do domku Dziewczyny...wpadnę wieczorkiem ![]()
#133 | |||||||
Zakorzenienie
|
taka jestem dzisaij nieobrobiona, ze nawet czasu nie mam, żeby odpisać ...
I jeszcze burza będzie :strach-drzwi: wczoraj wieczorem tylko postraszyło a dzisaij widzę, ze chmura idzie prosto na nas i jest czaaarna ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() szybko Wam to idzie ![]() Cytat:
![]() szkoda, ze ja nie posiadam roweru ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak się nie ma własnych problemów, to są problemy rodziny ![]() upsssssssssssssss .... ale się ciemno zrobiło! lece pozamykać okna ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Miramej - dzięki za przepis na sos do spagetti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
No i Szanowny Pan nie lubi makaronu ze śmietaną i dżemikiem. tzn. nie wie czy nie lubi, bo nawet pyśka nie otworzył żeby spróbowac. Na foteliku wił się jak wąż obym mu tylko tego do dzioba nie włożyła, a jak go oswobodziłam to nagle zaczęły go książki interesować. Szybko porwał jedną i siadł w kącie wielce zaczytany
![]() ![]() Na szybko zrobiłam mu placuszki z bananem i jabłkiem, w brzuchu już mu burczało i nie miałam sumienia nie podawać mu obiadu. Zjadł 8 sztuk i teraz urzęduje z babcią ![]() Oooo fajny ten bon prix, Karo a zamawiałaś tam już coś? Jak z jakością tych ubrań? Nie zawsze wierzę opiniom zamieszczanym na stronie. Niektórym to naprawdę brakuje paru klepek w głowie : http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...wiadomosc.html
Mój łobuziak Alanek ur. 12.07.2009 Pola jest z nami od 03.XI.2015 ![]() Edytowane przez agga19851985 Czas edycji: 2011-06-03 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Brak słów ![]() *** Kuba ostatnio robi śmieszną rzecz, prosi mnie np. żebym dała Mu coś do jedzenia, gdy dopiero je przygotowuję albo żebym coś zrobiła. Gdy odmawiam, pokazuje jeden paluszek, że tylko jeden kawałek albo jeden raz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Ja to jednak pokręcona jestem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi do takich refleksji trzeba co najmniej 8 godzin rozstania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też tak mam ![]() często trudno mi zakumać jak ja mogłam sobie tak żyć bez Przemka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
aniu i co, burza przyszła?
a u nas takie piękne słoneczko, zdrzemnełam sie z Oli 2 godzinki ![]() ![]() ale przed snem umyje podłogi, bo tego sobie nie daruje ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- ide czytac książkę, wypożyczyłam sobie znowu Chmielewską aga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też szybko zaczynam tęsknić za Młodym, ale gdy tylko się pojawi i zaczyna zbójować to myslę sobie, że jak ja mogłam tęsknić za takim potworkiem ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#140 |
BAN stały
|
my po drugim spacerku, wiatr jest to nie tak duszno. Amelka wróciła ze zdartymi kolanami
![]() ![]() nie chce któraś z was takiej sukienki?? http://szafa.pl/c5839557-nowa-z-kwiatem-sliczna.html może któryś chudzielec się skusi na jakąś impreze. siostra kupiła na ten ślub ale mówi że trochę obcisła jest.. |
![]() ![]() |
![]() |
#141 | ||
Zakorzenienie
|
ale była burza
![]() ![]() ![]() Małż zabrał syna na spacer więc mam chwilkę dla siebie ![]() Cytat:
![]() cwaniaczek ![]() ![]() moich nie ma od pół godziny i juz mi jakoś tak dziwnie ![]() Cytat:
a moja siostra wracała z Rz do domu i musiała 2 razy stawać na stacji paliw, bo nie dało się jechać ... taka była ulewa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Wstawiłam do klubu 2 linki do filmików z dzisiejszego pobytu nad morzem, zapraszam
![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- I jeszcze 3 zdjęcia do albumu ![]()
![]() |
#143 |
Wtajemniczenie
|
Ja również wrzuciłam zdjęcia do albumu
ZAPRASZAM ![]()
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Nikogo nie ma? To lecę
![]()
![]() |
#145 | ||||||
Zakorzenienie
|
Ten artykuł o bezmózgowych rodzicach pozostawię bez komentarza.
Gorgulku ![]() tak prawie.Z jednej strony byłam pełna po grilllku a z drugiej coś bym do sznupki włożyła ![]() Cytat:
ten floridral to probiotyk+elektrolity to jak biegunka/wymioty by ustąpiły to podawałabym sam Acidolac czy coś Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wojtusiu takie ziemniaczki zafundowałam mężowi wczoraj, bo zostały z dnia poprzedniego i odsmażyłam a on dziś mówi że tak mu smakowały że chcę takie same i extra na szybko podgotowywałam i siup do piekarnika Cytat:
![]() Ja ostatnio nie mam szans na takie refleksje... Pewnie przyjdzie mi to do głowy w październiku w szpitalu ![]() Nie pocytowało mi, m.in wyjaśniającej odp Mariolki.Może i dobrze, bo brzydkich słów musiałabym użyć ![]() Karo, nie mam jeszcze zrzuconych fot z zoo ![]() Mąż o 21 skończył pracę, i jeszcze z niej nie wyszedł.Nie wiem o której dojedzie do domu a jutro ma ślub wyjazdowy sporo km od nas. Do późnego wieczora będzie sprzęt szykował,testował, sprawdzał etc Gorący czas ma. Najprędzej to myślę że uda mi się go namówić żeby puścił je z pracy na twojego maila.I tak zrobię ![]() ![]() Spontanicznie udało nam się umówić z Kinią i dzieciakami.Laura pierwszą kąpiel zaliczyła w basenie. W zasadzie 3/4wizyty tam siedziała.Resztę przy stole ![]() ![]() Zaraz foty zrzucę to wam pokażę.Późno zajechałyśmy do domu i jeszcze w naszym basenie pofikała.Na to mleczko przyjęła i zasnęła na pół leżąco, żeby pewnie górą nie ulał jej się nadmiar jedzenia ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Ola-Unhola
|
![]() ![]() Pomacham dwa razy, może oprócz sylki ![]() ![]() Dobrej nocki ![]() Zdrówka dla Chorowitków i Gorączkujących ![]()
#147 |
Zakorzenienie
|
no i baterie siadły i ani odpalić aparatu nie mogę, a takie miałam chęci
![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#148 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny dzień ![]() Jak Laura i Jej sprawy? Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() kamilko ![]() Cytat:
![]() Chwila dla siebie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To ja też jestem pokręcona ![]() ![]() Leć,ale wróć ![]() ![]() Ola "zauważam Cię" ![]() ![]() ![]() Małż mi plecy nasmarował,bo znowu bolą ![]() ![]() ![]() Byliśmy po południu u mojej siostry,ale niedługo,bo już wysiedzieć nie mogłam.Dzieciaki poskakały na trampolinie,zrobiłam raptem jedno zdjęcie i baterie od aparatu siadły ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sylka79 Czas edycji: 2011-06-03 o 20:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ola Unhola przeciez wiesz, ze my cie bardzo lubimy ![]() Katarzynko ![]() Jolu, zapomnialam napisac, ze ja robie sos podobnie, tylko jak Katarzynka dorzucam wiecej przypraw, czasami mieszanke warzyw typu marchewka, fasola, kukurydza, pokrojona w paski papryke, podlewam to troche woda, podduszam i czesto daje smietane, ewentualnie domowy przecier pomidorowy, bo lubie takie pomidorowo-smietanowe. moj Syn wstal po godzinie snu, kaszle i nie mam mowy o spaniu ![]() bawi sie w najlepsze w salonie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.