|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Cytat:
![]() Na początek to najważniejsze aby cos załapać, a potem można szukać czegoś innego.
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję!
![]() ![]() Teraz jedzie do innego zakładu zawieźć dokumenty aplikacyjne, także musi być dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Cześć. Ja na dyżurku.
Ijaa to ewidentnie wygląda na przewianie, lub też na to że siedziałaś z jedną nogą pod pupą. Wtedy też często boli łopatka i szyja. Ja też od 1 lipca zapisuje wydatki i jak na to patrze to kompletna masakra ![]()
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co prawda NIGDY tak nie siedzę, ale w życiu bym nie pomyślała, że to może być przyczyna. ![]() Mam dość podpierania mojej głowy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#125 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A drożdżaki na pewno szybko da się zlikwidować - choć patrząc na moje zajady, które prawdopodobnie nimi są, to zaczynam tracić nadzieje ![]() Cytat:
![]() ![]() Uwaga uwaga, miałam spotkanie z jednym z życzliwych_donosicieli, i co? I wyszło na moje ![]() ![]() ![]() Poza tym nie powinnam tego mówić, bo się tylko pogrążę, ale... jakiś czas temu obiecałam sobie, że do ślubu zrobię totalny porządek w mieszkaniu. Wiecie, szafki, szafeczki, komódki i inne pierdółki. Wywalę wszystko, absolutnie wszystko, co niepotrzebne, zrobię czystkę w nienoszonych ciuchach (tak bez sentymentów), umyję okna... Pamiętacie? No, ja też pamiętam... I tyle - na pamięci się kończy. Codziennie popołudnie tak szybko mija, że ledwie na kanapie usiądę, a już czas się wykąpać i spać. W weekend też za nic się pewnie nie wezmę, bo będę robić winietki i może zacznę table plan. Kurczaki, no! Jak zwykle nie potrafię zrealizować celu ![]()
![]() |
#126 |
Zadomowienie
|
hej ho
![]() ![]() dodaja- kciuki za tżta i za Twoją jutrzejszą obronę kochana ![]() aaby- dobrze że pokazałaś donosicielowi gdzie jego miejsce ![]() ![]() ![]() kash- cudowny ten Twój mężczyzna, a pomysł z lampką ![]() ![]() aa i aaby obrazek dla Ciebie ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
ssnow, dzięki Ci dobra kobieto!
![]() ![]() ![]() ![]() Mam do wyboru rozpoczęcie prasowania (bo trzeba je podzielić na około 30 etapów ![]() ![]() ![]() ![]() Btw, wróciłam właśnie od dentysty. Zaplombował mi szóstkę i siódemkę (czyli dwie duże plomby) i czeka mnie jeszcze plomba do dwójki i poprawa plomby między jedynkami. Kto zgadnie, ile dziś zawołał? No kto? Dobra, niech Wam opadną szczęki tak, jak mi opadła: 200zł ![]() Najbardziej życzę moim dzieciom mocnych zębów, bo czemu mają w przyszłości bankrutować ![]()
#128 |
Zakorzenienie
|
ale miałam dzisiaj dzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jestem wykończona, głowa mnie rozbolała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Zadomowienie
|
anastazja-nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. ja bym ich za to chyba pozwała, a przynajmnie obsmarowała w jakiejś gazecie.
aaby- i jak tam Ci idzie? ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana, 1,5 godziny prasowania i już 1/30 za mną ![]() A tak serio: masakra! Nie wiem, czy kiedykolwiek uda mi się wyprasować wszystko, co czeka, bo przysięgam, że jest tego cała szafa. I nawet jeśli od dziś sukcesywnie codziennie prasowałabym jakąś część, to przecież będą dochodzić nowe, z suszarki. Kosmos po prostu... A jeszcze niedawno lubiłam prasować ![]() Ależ mnie te usta bolą. I szczypią. I mrowią. I mam uczucie ściągnięcia. Czy ktoś w nocy wstrzyknął mi botoks?! ![]() Powinnam już iść pod prysznic, ale siedzi u nas moja siostra (TŻ funduje jej szybki kurs lustrzankowy), a zaraz przyjedzie szwagier. Przy siostrze mogłabym się wykąpać i paradować w ręczniku, ale przy szwagrze? Jakoś kiepsko ![]() ![]()
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerze mówiąc to my już nie mamy na to siły żeby to rozgłaszać w mediach jutro zapiszę się rano znowu do rodzinnego i zobaczę co on powie to jest ogólnie mafia ta cała służba zdrowia ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Anastazja to przechodzi ludzkie pojęcie jak w Polsce traktuje się pacjentów, którzy ewidentnie potrzebują specjalnej opieki lekarskiej! Nie wiem nawet co poradzić, bo chyba nic nie pomoże, skoro nawet ze skierowaniem nie chcą przyjąć pacjenta do szpitala
![]() Dziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki, pamiętajcie około godziny 9.15-9.40 pomyślcie o mojej pomyslności ![]() ![]() Jutro wracam z tytułem licencjata ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
<stuk-stuk> można?
Wiem, że na SPD się dłuuuugoooo nie odzywałam- miałam powody. Jeden o którym nie chciałabym pisać ![]() ![]() Przyjmiecie ponownie?
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Cześć babeczki,
zaintrygował mnie tytuł i zaglądnęłam na Wasz wątek. I co widzę? Znajome nicki... Czy to aby nie jest kontynuacja oszczędnych pań domu ![]() Swego czasu regularnie podczytywałam, ale nie miałam jakoś weny na branie udziału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezupełnie kontynuacja - raczej regeneracja i odświeżenie ![]() ![]() Opowiedz coś o sobie ![]() Witajcie laski w ten jakże piękny piątek - Matki Boski Pieniężnej ![]() ![]() Wstałam dziś rano co najmniej nieprzytomna ![]() Ale wiecie jaki luksus nie rozkładać rano deski i wyjąć z szafy wyprasowaną bluzkę?! ![]() ![]() Też macie takiego lenia? I też aż tak nie chce Wam się pracować? ![]()
![]() |
#137 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Kochana! SIŁY, dużoooooo siły!! Bo to Wam teraz najbardziej potrzebne. ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że powody nieodzywania się są już nie aktualne, że wszystko w porządku ![]() Cytat:
![]() Aaby dobrze powiedziała to zregenerowana wersja wątku. ![]() ![]() Ja jakoś nawet nie. Pewnie dlatego, że MUSZĘ dokończyć kilka rzeczy i jak najszybciej chcę to zrobić, a po za tym.. (kradnąc Kash przysłowie ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby tego było mało to TŻ przywiózł mnie do pracy, zrobiliśmy zaaaaaaaaaakupy (głównie grilowe) na targu. Normalnie żyć nie umierać. ![]() Kark mnie jeszcze trochę boli, ale jest zdecydowanie lepiej niż wczoraj. Mam nadzieję, że za kilka dni będę jak nowa. ![]() ![]() Odpierdzieliłam się w obcasy, obcisłe białe spodnie i bluzkę w której mam cycki na wierzchu! O! Taka dzisiaj jestem niepoprawna. ![]() Aaaa i pamiętajcie dziewczyny - o 9 wszystkie łapiemy kciuki za Dorotę ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-08 o 07:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
dziś lepszy, dobrze, że piątek, może jutro się wyśpię na dworze ciepło, w nocy było 21 stopni, ale coś się chmurzy, może popada a ja za równy miesiąc na urlop ![]() Anastazja to co piszesz jest straszne, dużo siły życzę, bo inaczej to chyba pomóc nie mogę jak można tak traktować ludzi ![]() dodajka kopniaka na szczęście przesyłam, kciuki trzymam mocno, pochwal się potem jak było ![]()
#139 |
Zakorzenienie
|
Dodaja- już trzymam kciuki
![]() ![]() dziewczyny chcę dzisiaj pogadać z tatą czy zgodzi się żeby dać to chociaż do lokalnej gazety, pewnie się nie zgodzi ale spróbować można obudzili mnie panowie koszący trawę punkt 6 ![]() kończę kawę i zaraz uciekam do rodziców pogoda się u mnie zrąbała, pada ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Uf! Ogarnęłam co najważniejsze - spokojnie mogę iść na urlop!
![]() ![]() ![]() Z koleżanką wyrwałyśmy się na chwilę na zakupy - do Pepco. Kapelusza co prawda nie dorwałam, ale kupiłam szorty. Różowe. ![]() ![]() ![]() ![]() Stwierdziłam, że tym samym nakładam na siebie zakaz kupowania stricte letnich ubrań. Dwa miesiące ciepłe szybko zlecą, a za rok będę marudziła, że to czy tamto mi się nie podoba/ nie pasuje. Kilka rzeczy mam kupionych i musi to starczyć!! ![]() TŻ uraczył mnie cudną wiadomością - od godziny 11:00 jesteśmy biedniejsi o 850zł. ![]() ![]() Wymiana amortyzatorów - nie podbiliby nam przeglądu!! Ech, szkoda słów! I nie ma co sobie języka strzępić, bo to i tak nic nie ta. Przyjmujemy to na klatę i żyjemy dalej - zwłaszcza, że bezpieczeństwo nasze jest bezcenne, a jednak wyprawa nad morze przed nami. Skwituję to uśmiechem, bo co innego mi pozostało. ![]() Kurcze dużo rzeczy mamy dzisiaj do zrobienia: zakupy działkowe jeszcze, przygotowanie całego jedzenia, weterynarz (z psem - nie z nami ![]() A jutro przed 10 siup w auto i... żegnaj miasto, witaj działko i relaksie na łonie natury. ![]() ![]() Kark boli co raz mniej. ![]()
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Dziędobry!
Siedziałam do późna z książką i dopiero niedawno wstałam ![]() O sobie nie mam za wiele do opowiadania, jestem zwykłą kurą domową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Ijaa- na szczęście wszystko już zostało wyjaśnione i jest ok
![]() ![]() Ja teraz wróciłam z praktyk i staram się odpocząć... Pomieszkujemy chwilowo u rodziców TŻ, ale mam nadzieję, że już za niedługo na swoje. U mnie Matki Boskiej Pieniężnej było wczoraj ![]() ![]() Ijaa a gdzie nad morze się wybierasz? ![]() ![]() Cynamonowe- w jakim kraju mieszkacie? Macie zamiar w przyszłości wrócić do PL?
#143 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() My wybywamy 31 lipca - uwierz, że bardziej odliczam dni do urlopu aniżeli do ślubu. Zwłaszcza, że w zeszłym roku urlopu nie mieliśmy. Chce mi się już wolnego... ![]() Cytat:
![]() Obiecaj, że na spotkanie założysz coś różowego! - nie każę od razu paradować po Poznaniu w bikini, możesz sobie coś wybrać sama ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Choć bardziej to ja powinnam iść - bo zaraz mnie coś strzeli, jak jeszcze raz o Twojej działce weekendowej i urlopie długim przeczytam! ![]() Rozumiem, że na urlop bierzesz laptopa? ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, o-sza-le-ję zaraz! Dwa zrobione wczoraj zęby tak mnie swędzą (no co, nigdy Was zęby nie swędziały? ![]() Zwariuję! ![]() Czemu nikt nie wymyślił jeszcze drapaczki do zębów?! ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-07-08 o 12:36 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |||
Zakorzenienie
|
Kierujemy się w stronę Darłówka, ale gdzie się osiedlimy, to się okaże. Z pewnych powodów nie mamy terminu i miejsca zaklepanego, więc wszystko wyjdzie w praniu.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak... to wiesz dla siebie, żeby sie nie krzywić jak człowiek w lustro spojrzy. ![]() A z tą listą to przesada. ![]() ![]() Chociaż, koleżanka to samo powiedziała. Kupowałam te różowe szorty, wylazłam w nich i mówię: ZA KRÓTKIE!! A ona.. co to pieprzysz.. kiedy będziesz nogi pokazywać, jak nie teraz? ![]() TAK! Jestem landryna. ![]() I róż obiecuję na spotkanie. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I kto tu potrzebuje do veta na wściekliznę iść się zbadać. ![]() ![]() Laptopa nad morze biorę (inaczej nie potrafię ![]() (A. stwierdził, że absolutnie się nie zgadza.. bo będzie wizaż, wizaż.. wizaaaaaaaaaaaż). ![]() Normalnie mam dzisiaj fory! TŻ niedługo będzie wolny i w połowie drogi więc po mnie przyjedzie do pracy. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-07-08 o 12:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki obroniłam się!!!!!
![]() Jestem przeszczęśliwa! ![]() ![]() ![]() Były w grupie u nas tylko 2 piątki (na ponad 20 osób, także możecie sobie wyobrazić rygor ![]() ![]() Jakby tego było mało tż dostał świetną pracę! Po 3 miesiącach tej pracy dostanie się do działu w którym chce zawodowo pracować! Rozumiecie? Lepiej nie mogło się to ułożyć ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brawo dla Tz ![]() Okazja do podwójnego świętowania ![]() ![]() ![]() Już nie będę mówić : a nie mówiłam ![]()
![]() |
#147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Powrotu raczej nie przewidujemy. Nie jestem patriotką, w Polsce zbyt często mnie szlag trafiał. Drogi, służba zdrowia, brak tolerancji, moherowe babcie... I jak czytam Wasze historie z autami cieszę się, że własnego nie mam ![]() dodaja, gratulacje dla Ciebie i TŻ-ta. To teraz co, szampan na wieczór ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem Ci, że TŻ Cię przebił!! Bez Dwóch zdań. Oczywiście tylko dlatego, że Twoja obrona to formalność - inaczej być nie mogło!!!! ![]() ![]() Ogroooooooomne gratulacje dla Was obojga. ![]() ![]() ![]() Świętujcie!!! I Kochana... ten tego no!! Nie powinnam tak od razu o tym mówić, ale powstrzymać się nie mogę. Teraz to Ci Łodzi nie odpuszczę - musimy to opić! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
DODAJA- bardzo się cieszę kochana z Wojego sukcesu i oczywiście z pracy tż
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.