Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-07, 11:48   #121
alazkrainy
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Matko zapomniałam !
Tż jedzie jutro na rozmowę kwalifikacyjną Wczoraj walczylismy o piękny list motywacyjny i cv. Nie jest to szczyt marzeń, ale biorąc pod uwagę fakt, że nie ma doświadczenia, to cieszymy się przeogromnie !

Na początek to najważniejsze aby cos załapać, a potem można szukać czegoś innego.

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 11:49   #122
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny bardzo Wam wszystkim dziękuję! Każdy kciuk się przyda.

Teraz jedzie do innego zakładu zawieźć dokumenty aplikacyjne, także musi być dobrze
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 12:42   #123
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Ja na dyżurku.

Ijaa to ewidentnie wygląda na przewianie, lub też na to że siedziałaś z jedną nogą pod pupą. Wtedy też często boli łopatka i szyja.

Ja też od 1 lipca zapisuje wydatki i jak na to patrze to kompletna masakra

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 12:48   #124
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość

Ijaa to ewidentnie wygląda na przewianie, lub też na to że siedziałaś z jedną nogą pod pupą. Wtedy też często boli łopatka i szyja.
Na prawdę? Powiedz, że żartujesz.
Co prawda NIGDY tak nie siedzę, ale w życiu bym nie pomyślała, że to może być przyczyna.

Mam dość podpierania mojej głowy. Zrywam się stad za godzin!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 13:09   #125
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem co mi sie porobiło, ale... dostałam dziś okresu Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że przy braniu tabletek ZAWSZE dostawałam go w niedzielę rano po odstawieniu. Akurat dziś dostałam i jutro będę miała drugi dzień, który jest dla mnie wręcz koszmarem. Pal licho ból brzucha, ale intensywność mnie wykonczy Muszę jakoś dać radę na tej obronie, no muszę!

Matko zapomniałam !
Tż jedzie jutro na rozmowę kwalifikacyjną Wczoraj walczylismy o piękny list motywacyjny i cv. Nie jest to szczyt marzeń, ale biorąc pod uwagę fakt, że nie ma doświadczenia, to cieszymy się przeogromnie !
Będę trzymać kciuki zarówno za Ciebie, jak i za TŻa! Najmocniej, jak się da!

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
kurcze, przyszły wyniki z rurki tracheotomijnej i mama dalej ma gronkowca, pozostałe dwie bakterie zniknęły ale z tego co wyczytałam w internecie po nazwie łacińskiej to przyplątały się jakieś drożdżaki tata idzie na 13 na konsultację do lekarza rodzinnego z tymi wynikami i jestem ciekawa co to dalej będzie, te drożdżaki pewnie da się wyeliminować w domu ale z tym gronkowcem to raczej chyba do szpitala z tego co wyczytałam no nic, zobaczę co powie lekarz
Wiesz Anastazja, moją mamę kiedyś strasznie ucho swędziało i w końcu po serii badań okazało się, że ma gronkowca (nie wiem, jaka odmiana). Nie wiadomo, skąd się tam wziął, w każdym razie pamiętam, że laryngolog jej wtedy powiedział, że większość ludzi ma gronkowca, ale zaledwie u części pacjentów daje jakiekolwiek objawy. Oczywiście nie jestem lekarzem i nie śmiem podważać żadnej diagnozy, jednak cały czas mam tamtą informację w głowie i nie jestem do końca przekonana co do wszystkiego, co się o gronkowcu słyszy
A drożdżaki na pewno szybko da się zlikwidować - choć patrząc na moje zajady, które prawdopodobnie nimi są, to zaczynam tracić nadzieje

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Poważnie? Od czegoś takiego?! O raju, w życiu bym nie pomyślała

Uwaga uwaga, miałam spotkanie z jednym z życzliwych_donosicieli, i co? I wyszło na moje Co prawda mam mnóóóstwo zajęcia, ale kolega z pracy miał minę porzuconego psa, jak rzucałam mu argumentami Mam nadzieję, że zrobiło mu się potwornie głupio i że następnym razem powstrzyma się przed jakimikolwiek skargami czy domysłami

Poza tym nie powinnam tego mówić, bo się tylko pogrążę, ale... jakiś czas temu obiecałam sobie, że do ślubu zrobię totalny porządek w mieszkaniu. Wiecie, szafki, szafeczki, komódki i inne pierdółki. Wywalę wszystko, absolutnie wszystko, co niepotrzebne, zrobię czystkę w nienoszonych ciuchach (tak bez sentymentów), umyję okna... Pamiętacie? No, ja też pamiętam... I tyle - na pamięci się kończy.
Codziennie popołudnie tak szybko mija, że ledwie na kanapie usiądę, a już czas się wykąpać i spać. W weekend też za nic się pewnie nie wezmę, bo będę robić winietki i może zacznę table plan. Kurczaki, no! Jak zwykle nie potrafię zrealizować celu Pogońcie mnie i rzućcie jakimś motywatorem!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 14:24   #126
ssnowdrop
Zadomowienie

hej ho piszę do Was z łóżka, strasznie głowa mnie boli więc się zwinęłam z biurai popracuję trochę w domu
dodaja- kciuki za tżta i za Twoją jutrzejszą obronę kochana jak tam na jazdach?
aaby- dobrze że pokazałaś donosicielowi gdzie jego miejsce i lepiej żeby już z Tobą nie zadzierał bo wszystkie wpadniemy:pal a:
kash- cudowny ten Twój mężczyzna, a pomysł z lampką

aa i aaby obrazek dla Ciebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jezus_thumb.jpg (29,2 KB, 8 załadowań)
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 17:18   #127
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
aa i aaby obrazek dla Ciebie
ssnow, dzięki Ci dobra kobieto! Obrazek rozwalił mnie na łopatki (TŻa też ), a skoro już taaaki obraz od Ciebie dostałam (wręcz jak ikona ), to nie pozostaje mi nic innego, jak za coś się wziąć
Mam do wyboru rozpoczęcie prasowania (bo trzeba je podzielić na około 30 etapów ) lub rozpoczęcie porządków w części szafy, gdzie trzymamy dokumenty, płyty i wszelkie pierdołki typu na-pewno-się-kiedyś-przyda lub nie-mam-serca-by-to-wyrzucić (tu przewiduję 2-3 tury). I nie wiem dlaczego, ale mimo to, iż drugie zadanie zdaje się być znacznie krótsze, to pierwsze ciągnie mnie bardziej Chyba nie jestem jeszcze gotowa na wyrzucanie tych wszystkich (nie)potrzebnych rzeczy

Btw, wróciłam właśnie od dentysty. Zaplombował mi szóstkę i siódemkę (czyli dwie duże plomby) i czeka mnie jeszcze plomba do dwójki i poprawa plomby między jedynkami.
Kto zgadnie, ile dziś zawołał? No kto?

Dobra, niech Wam opadną szczęki tak, jak mi opadła: 200zł
Najbardziej życzę moim dzieciom mocnych zębów, bo czemu mają w przyszłości bankrutować

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 18:50   #128
Anastazja86
Zakorzenienie

ale miałam dzisiaj dzień tata był na konsultacji i mama dostała skierowanie do szpitala, zadzwonił przewoźnik że za godzinę będą, to pędem przewinęłam i nakarmiłam mamę, odwołaliśmy rehabilitację, spakowaliśmy ją i czekamy, czekamy, czekamy...przyjechali po 3 h szybko zawinęliśmy się do szpitala, przyszedł lekarz z wewnętrznego i co? okazało się że to dyrektor ZOLu który mamę wywalił i powiedział że jej nie przyjmie!!! tata powiedział że ma mu dać to na piśmie, no to napisał że mama niby nie wymaga hospitalizacji i można to leczyć w domu mama zaczęła charczeć i w ogóle, zdenerwowana, ciśnienie jej skoczyło a pielęgniarka do nas: to proszę mamę odessać a od czego ona tam do jasnej cholery jest odessałam, czekaliśmy 2,5 h na karetkę żeby ją odwieźli spowrotem do domu, jak tylko mamę położyli w domu uspokoiła się na szczęście

jestem wykończona, głowa mnie rozbolała a jeszcze trzeba pracować
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-07, 19:15   #129
ssnowdrop
Zadomowienie

anastazja-nie wyobrażam sobie takiej sytuacji. ja bym ich za to chyba pozwała, a przynajmnie obsmarowała w jakiejś gazecie.

aaby- i jak tam Ci idzie?
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-07-07, 19:27   #130
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
ale miałam dzisiaj dzień tata był na konsultacji i mama dostała skierowanie do szpitala, zadzwonił przewoźnik że za godzinę będą, to pędem przewinęłam i nakarmiłam mamę, odwołaliśmy rehabilitację, spakowaliśmy ją i czekamy, czekamy, czekamy...przyjechali po 3 h szybko zawinęliśmy się do szpitala, przyszedł lekarz z wewnętrznego i co? okazało się że to dyrektor ZOLu który mamę wywalił i powiedział że jej nie przyjmie!!! tata powiedział że ma mu dać to na piśmie, no to napisał że mama niby nie wymaga hospitalizacji i można to leczyć w domu mama zaczęła charczeć i w ogóle, zdenerwowana, ciśnienie jej skoczyło a pielęgniarka do nas: to proszę mamę odessać a od czego ona tam do jasnej cholery jest odessałam, czekaliśmy 2,5 h na karetkę żeby ją odwieźli spowrotem do domu, jak tylko mamę położyli w domu uspokoiła się na szczęście

Anastazja, ja bym udała się co najmniej do lokalnej telewizji/gazety, o ile nie do tvn'u, bo moim zdaniem temat powinien trafić do Uwagi. I na pewno skarga do NFZ. Oczywiście najlepszym wyjściem jest droga sądowa, ale po pierwsze sporo kosztuje (zwrot kosztów tylko w przypadku wygranej - a i nie zawsze), a po drugie nie wiem, ile procent spraw przeciwko szpitalom i jednostkom tego typu ma szanse na wygraną. Niestety, państwo w państwie

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
aaby- i jak tam Ci idzie?
Kochana, 1,5 godziny prasowania i już 1/30 za mną
A tak serio: masakra! Nie wiem, czy kiedykolwiek uda mi się wyprasować wszystko, co czeka, bo przysięgam, że jest tego cała szafa. I nawet jeśli od dziś sukcesywnie codziennie prasowałabym jakąś część, to przecież będą dochodzić nowe, z suszarki. Kosmos po prostu... A jeszcze niedawno lubiłam prasować

Ależ mnie te usta bolą. I szczypią. I mrowią. I mam uczucie ściągnięcia. Czy ktoś w nocy wstrzyknął mi botoks?!

Powinnam już iść pod prysznic, ale siedzi u nas moja siostra (TŻ funduje jej szybki kurs lustrzankowy), a zaraz przyjedzie szwagier. Przy siostrze mogłabym się wykąpać i paradować w ręczniku, ale przy szwagrze? Jakoś kiepsko Znów czeka mnie niewyspanie

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-07-07, 19:34   #131
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Anastazja, ja bym udała się co najmniej do lokalnej telewizji/gazety, o ile nie do tvn'u, bo moim zdaniem temat powinien trafić do Uwagi. I na pewno skarga do NFZ. Oczywiście najlepszym wyjściem jest droga sądowa, ale po pierwsze sporo kosztuje (zwrot kosztów tylko w przypadku wygranej - a i nie zawsze), a po drugie nie wiem, ile procent spraw przeciwko szpitalom i jednostkom tego typu ma szanse na wygraną. Niestety, państwo w państwie
z NFZ to my walczymy od miesiąca od kiedy mama jest w domu, dodatkowo dziadek walczy z Rzecznikami Praw Pacjenta ze Szczecina i Warszawy
szczerze mówiąc to my już nie mamy na to siły żeby to rozgłaszać w mediach
jutro zapiszę się rano znowu do rodzinnego i zobaczę co on powie
to jest ogólnie mafia ta cała służba zdrowia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-07, 19:54   #132
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Anastazja to przechodzi ludzkie pojęcie jak w Polsce traktuje się pacjentów, którzy ewidentnie potrzebują specjalnej opieki lekarskiej! Nie wiem nawet co poradzić, bo chyba nic nie pomoże, skoro nawet ze skierowaniem nie chcą przyjąć pacjenta do szpitala

Dziewczynki dziękuję za wszystkie kciuki, pamiętajcie około godziny 9.15-9.40 pomyślcie o mojej pomyslności Będe bardzo wdzięczna

Jutro wracam z tytułem licencjata Dobrej nocki
Stary 2011-07-07, 21:36   #133
DobraDusza88
Zakorzenienie

<stuk-stuk> można?
Wiem, że na SPD się dłuuuugoooo nie odzywałam- miałam powody. Jeden o którym nie chciałabym pisać a drugi to taki, że po prostu nie byłam w stanie nadrabiać

Przyjmiecie ponownie?
Stary 2011-07-07, 21:57   #134
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
<stuk-stuk> można?
Wiem, że na SPD się dłuuuugoooo nie odzywałam- miałam powody. Jeden o którym nie chciałabym pisać a drugi to taki, że po prostu nie byłam w stanie nadrabiać

Przyjmiecie ponownie?
Zapraszamy

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-07-07, 22:22   #135
cynamonowe
Zadomowienie

Cześć babeczki,
zaintrygował mnie tytuł i zaglądnęłam na Wasz wątek. I co widzę? Znajome nicki... Czy to aby nie jest kontynuacja oszczędnych pań domu ?
Swego czasu regularnie podczytywałam, ale nie miałam jakoś weny na branie udziału .
cynamonowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-08, 06:14   #136
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Cześć babeczki,
zaintrygował mnie tytuł i zaglądnęłam na Wasz wątek. I co widzę? Znajome nicki... Czy to aby nie jest kontynuacja oszczędnych pań domu ?
Swego czasu regularnie podczytywałam, ale nie miałam jakoś weny na branie udziału .
Witaj
Niezupełnie kontynuacja - raczej regeneracja i odświeżenie Mamy nadzieję, że tym razem rozwiniesz wątkowe skrzydła w naszym doborowym towarzystwie
Opowiedz coś o sobie

Witajcie laski w ten jakże piękny piątek - Matki Boski Pieniężnej Co prawda zbyt długo wypłaty nie zobaczę, bo za chwilę trzeba będzie popłacić resztę ślubnych rzeczy, ale... znacząca kwota na koncie zawsze cieszy, choćby miała być tylko jeden dzień

Wstałam dziś rano co najmniej nieprzytomna Od kilku dni Kłaki też nie przychodzą, żeby nas obudzić, więc w ogóle już nie mam motywacji do wstawania.
Ale wiecie jaki luksus nie rozkładać rano deski i wyjąć z szafy wyprasowaną bluzkę?! Dziś pewnie nie poprasuję, bo po południu chyba pojadę z mamą do CH i wrócimy późnym wieczorem... Ale jutro coś zrobię na pewno - jak nie poprasuję, to może choć jedną półkę w szafie ogarnę.
Cały czas mam przed oczami wczorajszą ikonę od ssnow

Też macie takiego lenia? I też aż tak nie chce Wam się pracować?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2011-07-08, 07:16   #137
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:

To jest po prostu... Brak słów!
Kochana! SIŁY, dużoooooo siły!! Bo to Wam teraz najbardziej potrzebne.

Cytat:
<stuk-stuk> można?

Przyjmiecie ponownie?
Witaj
Mam nadzieję, że powody nieodzywania się są już nie aktualne, że wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez cynamonowe Pokaż wiadomość
Cześć babeczki,
Witaj
Aaby dobrze powiedziała to zregenerowana wersja wątku.

Cytat:
Witaj
Też macie takiego lenia? I też aż tak nie chce Wam się pracować?
Ja jakoś nawet nie. Pewnie dlatego, że MUSZĘ dokończyć kilka rzeczy i jak najszybciej chcę to zrobić, a po za tym.. (kradnąc Kash przysłowie ) Piątek, piątek URLOPU początek.

Żeby tego było mało to TŻ przywiózł mnie do pracy, zrobiliśmy zaaaaaaaaaakupy (głównie grilowe) na targu.
Normalnie żyć nie umierać.

Kark mnie jeszcze trochę boli, ale jest zdecydowanie lepiej niż wczoraj. Mam nadzieję, że za kilka dni będę jak nowa.

Odpierdzieliłam się w obcasy, obcisłe białe spodnie i bluzkę w której mam cycki na wierzchu! O! Taka dzisiaj jestem niepoprawna.

Aaaa i pamiętajcie dziewczyny - o 9 wszystkie łapiemy kciuki za Dorotę i za jej TŻa też, żeby mu się dobrze poszło na rozmowie kwalifikacyjnej.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-07-08 o 07:20
Stary 2011-07-08, 07:25   #138
alazkrainy
Zakorzenienie

Dzień dobry

dziś lepszy, dobrze, że piątek, może jutro się wyśpię

na dworze ciepło, w nocy było 21 stopni, ale coś się chmurzy, może popada

a ja za równy miesiąc na urlop jakoś zleci

Anastazja to co piszesz jest straszne, dużo siły życzę, bo inaczej to chyba pomóc nie mogę
jak można tak traktować ludzi

dodajka kopniaka na szczęście przesyłam, kciuki trzymam mocno, pochwal się potem jak było

Stary 2011-07-08, 07:33   #139
Anastazja86
Zakorzenienie

Dodaja- już trzymam kciuki i czekam na relację

dziewczyny chcę dzisiaj pogadać z tatą czy zgodzi się żeby dać to chociaż do lokalnej gazety, pewnie się nie zgodzi ale spróbować można

obudzili mnie panowie koszący trawę punkt 6 masakra

kończę kawę i zaraz uciekam do rodziców

pogoda się u mnie zrąbała, pada

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-08, 11:35   #140
ijaa
Zakorzenienie

Uf! Ogarnęłam co najważniejsze - spokojnie mogę iść na urlop! Jeszcze jakieś drobnostki mam, ale do szesnastej spokojnie dam radę.

Z koleżanką wyrwałyśmy się na chwilę na zakupy - do Pepco. Kapelusza co prawda nie dorwałam, ale kupiłam szorty. Różowe. Normalnie się na landrynę w tym sezonie robię. Trzeci ciuch różowy (a przez całe nastoletnio-dorosłe życie nie miałam ani jednego ).
Stwierdziłam, że tym samym nakładam na siebie zakaz kupowania stricte letnich ubrań.
Dwa miesiące ciepłe szybko zlecą, a za rok będę marudziła, że to czy tamto mi się nie podoba/ nie pasuje.
Kilka rzeczy mam kupionych i musi to starczyć!!

TŻ uraczył mnie cudną wiadomością - od godziny 11:00 jesteśmy biedniejsi o 850zł.
Wymiana amortyzatorów - nie podbiliby nam przeglądu!!
Ech, szkoda słów!
I nie ma co sobie języka strzępić, bo to i tak nic nie ta. Przyjmujemy to na klatę i żyjemy dalej - zwłaszcza, że bezpieczeństwo nasze jest bezcenne, a jednak wyprawa nad morze przed nami.
Skwituję to uśmiechem, bo co innego mi pozostało.

Kurcze dużo rzeczy mamy dzisiaj do zrobienia: zakupy działkowe jeszcze, przygotowanie całego jedzenia, weterynarz (z psem - nie z nami ) i ogarnięcie chaty, żeby po powrocie w bałagan nie wpaść.
A jutro przed 10 siup w auto i... żegnaj miasto, witaj działko i relaksie na łonie natury.

Kark boli co raz mniej.

Stary 2011-07-08, 11:42   #141
cynamonowe
Zadomowienie

Dziędobry!
Siedziałam do późna z książką i dopiero niedawno wstałam . Teraz wypadałoby jakąś kawę sobie zrobić, zjeść śniadanie i wyjść na zakupy, bo w lodówce to światło tylko straszy.

O sobie nie mam za wiele do opowiadania, jestem zwykłą kurą domową . Wyjechałam prawie 2 lata temu z moim TŻ za granicę i póki co jest nam tu dobrze.
Stary 2011-07-08, 12:19   #142
DobraDusza88
Zakorzenienie

Ijaa- na szczęście wszystko już zostało wyjaśnione i jest ok Ale na wątek ciężko było wrócić z powodu ilości postów jakie były dziennie produkowane... troszkę nadrobiłam, później masa nauki i znów zaległości... i tak w kółko

Ja teraz wróciłam z praktyk i staram się odpocząć... Pomieszkujemy chwilowo u rodziców TŻ, ale mam nadzieję, że już za niedługo na swoje.

U mnie Matki Boskiej Pieniężnej było wczoraj Kurczę a teraz do września bez stypendium

Ijaa a gdzie nad morze się wybierasz? zazdroszczę wyjazdu
Cynamonowe- w jakim kraju mieszkacie? Macie zamiar w przyszłości wrócić do PL?
Stary 2011-07-08, 12:34   #143
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Kark mnie jeszcze trochę boli, ale jest zdecydowanie lepiej niż wczoraj. Mam nadzieję, że za kilka dni będę jak nowa.
Cudowna wiadomość! Pozwolisz, że nie będę wnikać, jak wyglądał masaż by TŻ (śmiem przypuszczać, że nie sam masaż tu cuda zdziałał)

Cytat:
Odpierdzieliłam się w obcasy, obcisłe białe spodnie i bluzkę w której mam cycki na wierzchu! O! Taka dzisiaj jestem niepoprawna.
No wiesz co! I teraz podrywać będziesz, tak? A później, że niby w pracy mobbing?!
Dobrze dobrze Kochana, eksponuj swoje wszystkie atuty (a masz ich całą długą listę!) Bo kiedy, jak nie teraz?

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
a ja za równy miesiąc na urlop jakoś zleci
My wybywamy 31 lipca - uwierz, że bardziej odliczam dni do urlopu aniżeli do ślubu. Zwłaszcza, że w zeszłym roku urlopu nie mieliśmy.
Chce mi się już wolnego...

Cytat:
Z koleżanką wyrwałyśmy się na chwilę na zakupy - do Pepco. Kapelusza co prawda nie dorwałam, ale kupiłam szorty. Różowe. Normalnie się na landrynę w tym sezonie robię. Trzeci ciuch różowy (a przez całe nastoletnio-dorosłe życie nie miałam ani jednego ).
Stwierdziłam, że tym samym nakładam na siebie zakaz kupowania stricte letnich ubrań.
Dwa miesiące ciepłe szybko zlecą, a za rok będę marudziła, że to czy tamto mi się nie podoba/ nie pasuje.
Kilka rzeczy mam kupionych i musi to starczyć!!
Landryno Ty!
Obiecaj, że na spotkanie założysz coś różowego! - nie każę od razu paradować po Poznaniu w bikini, możesz sobie coś wybrać sama Normalnie już doczekać się nie mogę, aż Cię zobaczę w tym różu (i zobaczę w ogóle również!) A że lustro będzie przygotowane, to szykuj się na uwiecznienie

Cytat:
TŻ uraczył mnie cudną wiadomością - od godziny 11:00 jesteśmy biedniejsi o 850zł.
Wymiana amortyzatorów - nie podbiliby nam przeglądu!!
Ech, szkoda słów!
I nie ma co sobie języka strzępić, bo to i tak nic nie ta. Przyjmujemy to na klatę i żyjemy dalej - zwłaszcza, że bezpieczeństwo nasze jest bezcenne, a jednak wyprawa nad morze przed nami.
Skwituję to uśmiechem, bo co innego mi pozostało.
Kochana, na pocieszenie (marne bo marne, ale zawsze) - nasza Meg czeka aktualnie na wymianę kilku części, których koszt prawdopodobnie przekroczy 2k. Plus robocizna. No widzisz?! - od razu się uśmiechasz szerzej

Cytat:
Kurcze dużo rzeczy mamy dzisiaj do zrobienia: zakupy działkowe jeszcze, przygotowanie całego jedzenia, weterynarz (z psem - nie z nami ) i ogarnięcie chaty, żeby po powrocie w bałagan nie wpaść.
A jutro przed 10 siup w auto i... żegnaj miasto, witaj działko i relaksie na łonie natury.
Zadzwoniłabym jednak do veta i umówiła też Ciebie na wizytę - czy oby zaczątki jakiejś wścieklizny się nie wdzierają. Zbadałabym to
Choć bardziej to ja powinnam iść - bo zaraz mnie coś strzeli, jak jeszcze raz o Twojej działce weekendowej i urlopie długim przeczytam!
Rozumiem, że na urlop bierzesz laptopa?

Cytat:
Ale na wątek ciężko było wrócić z powodu ilości postów jakie były dziennie produkowane... troszkę nadrobiłam, później masa nauki i znów zaległości... i tak w kółko
Dlatego jest wątek-reaktywacja, bo nam też było ciężko

Dziewczyny, o-sza-le-ję zaraz! Dwa zrobione wczoraj zęby tak mnie swędzą (no co, nigdy Was zęby nie swędziały? ), że wciąż je drapię, zgrzytam nimi i przygryzam. Jak tak dalej pójdzie, to w końcu się nie opamiętam i przygryzę tak, że obie plomby pękną. Razem z resztkami zębów.
Zwariuję!
Czemu nikt nie wymyślił jeszcze drapaczki do zębów?!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2011-07-08 o 12:36
Stary 2011-07-08, 12:56   #144
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ijaa a gdzie nad morze się wybierasz? zazdroszczę wyjazdu
Kierujemy się w stronę Darłówka, ale gdzie się osiedlimy, to się okaże. Z pewnych powodów nie mamy terminu i miejsca zaklepanego, więc wszystko wyjdzie w praniu.

Cytat:
Cudowna wiadomość! Pozwolisz, że nie będę wnikać, jak wyglądał masaż by TŻ (śmiem przypuszczać, że nie sam masaż tu cuda zdziałał)

Cytat:
No wiesz co! I teraz podrywać będziesz, tak? A później, że niby w pracy mobbing?!
Dobrze dobrze Kochana, eksponuj swoje wszystkie atuty (a masz ich całą długą listę!) Bo kiedy, jak nie teraz?

Landryno Ty!
Obiecaj, że na spotkanie założysz coś różowego! - nie każę od razu paradować po Poznaniu w bikini, możesz sobie coś wybrać sama Normalnie już doczekać się nie mogę, aż Cię zobaczę w tym różu (i zobaczę w ogóle również!) A że lustro będzie przygotowane, to szykuj się na uwiecznienie

Zaraz podrywać. Jeszcze gdyby było kogo to może by mi to przez głowę przemknęło.
A tak... to wiesz dla siebie, żeby sie nie krzywić jak człowiek w lustro spojrzy.

A z tą listą to przesada.
Chociaż, koleżanka to samo powiedziała. Kupowałam te różowe szorty, wylazłam w nich i mówię: ZA KRÓTKIE!! A ona.. co to pieprzysz.. kiedy będziesz nogi pokazywać, jak nie teraz?

TAK! Jestem landryna.
I róż obiecuję na spotkanie. Chyba się z nim na dłużej zaprzyjaźnię i jeśli tylko pogoda do ubrań się dopasuje, to będzie różowo!

Cytat:
Dziewczyny, o-sza-le-ję zaraz! Dwa zrobione wczoraj zęby tak mnie swędzą (no co, nigdy Was zęby nie swędziały? ), że wciąż je drapię, zgrzytam nimi i przygryzam. Jak tak dalej pójdzie, to w końcu się nie opamiętam i przygryzę tak, że obie plomby pękną. Razem z resztkami zębów.
Zwariuję!
Czemu nikt nie wymyślił jeszcze drapaczki do zębów?!
NIE! Nigdy mnie zęby nie swędziały!! Leję, normalnie leję.
I kto tu potrzebuje do veta na wściekliznę iść się zbadać.

Laptopa nad morze biorę (inaczej nie potrafię ), ale czy będzie mi dane mieć internet to sie okaże.
(A. stwierdził, że absolutnie się nie zgadza.. bo będzie wizaż, wizaż.. wizaaaaaaaaaaaż).

Normalnie mam dzisiaj fory! TŻ niedługo będzie wolny i w połowie drogi więc po mnie przyjedzie do pracy.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-07-08 o 12:58
Stary 2011-07-08, 13:56   #145
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczynki obroniłam się!!!!!
Jestem przeszczęśliwa! Oczywiście dziękuję za wszystkie kciukasy.

Były w grupie u nas tylko 2 piątki (na ponad 20 osób, także możecie sobie wyobrazić rygor ) Ja załapałam się na 4+ (zabrakło 0,07 do 5 Co nie zmienia faktu, że jestem dziś najszczęśliwszą osobą na świecie!

Jakby tego było mało tż dostał świetną pracę! Po 3 miesiącach tej pracy dostanie się do działu w którym chce zawodowo pracować! Rozumiecie? Lepiej nie mogło się to ułożyć
Stary 2011-07-08, 14:01   #146
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:

Były w grupie u nas tylko 2 piątki (na ponad 20 osób, także możecie sobie wyobrazić rygor ) Ja załapałam się na 4+ (zabrakło 0,07 do 5 Co nie zmienia faktu, że jestem dziś najszczęśliwszą osobą na świecie!

Jakby tego było mało tż dostał świetną pracę! Po 3 miesiącach tej pracy dostanie się do działu w którym chce zawodowo pracować! Rozumiecie? Lepiej nie mogło się to ułożyć
Brawo dla Ciebie
Brawo dla Tz
Okazja do podwójnego świętowania

Już nie będę mówić : a nie mówiłam

Stary 2011-07-08, 14:06   #147
cynamonowe
Zadomowienie

Cytat:
Cynamonowe- w jakim kraju mieszkacie? Macie zamiar w przyszłości wrócić do PL?
Mieszkamy w Szwajcarii, kraju czekoladą płynącym
Powrotu raczej nie przewidujemy. Nie jestem patriotką, w Polsce zbyt często mnie szlag trafiał. Drogi, służba zdrowia, brak tolerancji, moherowe babcie...

I jak czytam Wasze historie z autami cieszę się, że własnego nie mam .

dodaja, gratulacje dla Ciebie i TŻ-ta. To teraz co, szampan na wieczór ?
Stary 2011-07-08, 14:08   #148
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ooooooo matko, jak CUDOWNIE!!

Powiem Ci, że TŻ Cię przebił!! Bez Dwóch zdań.
Oczywiście tylko dlatego, że Twoja obrona to formalność - inaczej być nie mogło!!!!

Ogroooooooomne gratulacje dla Was obojga.

Świętujcie!!! I Kochana... ten tego no!! Nie powinnam tak od razu o tym mówić, ale powstrzymać się nie mogę. Teraz to Ci Łodzi nie odpuszczę - musimy to opić!

Stary 2011-07-08, 14:18   #149
ssnowdrop
Zadomowienie

DODAJA- bardzo się cieszę kochana z Wojego sukcesu i oczywiście z pracy tż widzisz, wszystko dobrze się układa!
i gotta find my place
i wanna hear my sound
Stary 2011-07-08, 14:41   #150
Anastazja86
Zakorzenienie

Cytat:

o matko jak wspaniale podwójn gratulacjeklas ki: dla Ciebie i Tż oczywiście) teraz czeka Was dłuuugi wieczór świętowania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości