![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień Perfumy, kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne, NOWE
interesują mnie DKNY jabłuszka- co zaoferowałaś byś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Hej,
wrzucam fotki realne, bo mam nadzieję że będziesz potrafiła określić poprawnie pojemność ![]() ![]() a vanile noire dam jak będziesz nadal chętna... WIDZISZ LINIE ![]() Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2011-10-11 o 12:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Ok, to czekam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mam je od kumpeli- ona dostała je w tamtym roku i wtedy je otwarła... ich kod to 8M02 lub 8MO2 nie wiem czy to zero czy o (litera)..jeśli znasz się na kodach...13 lat temu?? ![]() przecież to ta sama butelka? http://www.asteria.pl/Christian+Dior...4664,1,i2.html jak chcesz to Ci je pierwsza wyśle... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
a zdjecia które Ty wkleiłaś to jest zielone jabłuszko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
* Lacoste Joy of Pink, ubytek 4 psików z początkowych 30ml, jest kartonik
* Britney Spears - Circus Fantasy - ok 75-80ml/100ml, tester (chętnie wymienię na klasyczne Fantasy!!) to mi sie podoba
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
oo to nie znam tego jabłuszka - teraz używam red delicious- wcześniej blomsoom czy jakoś tak
![]() ![]() jesteś chętna? ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- to nic..srebrną górą się perfumować nie będę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Dam Ci i dior i vanile noir- jak chcesz to wyślę Ci jutro (bo i tak idę na pocztę) a jak dojdzie do ciebie i zobaczysz ile jest tych diorów (vanili jest 5ml- mają kartonik, a dior nie mają kartonika) to sama ocenisz czy i ile odlejesz dkny juiced? naprawdę nie potrafię określić ile jest ml diora- może 20? widzisz ile?hhhe ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Ja na 100% jutro, bo żadko chadzam na pocztę a jutro muszę bo jestem umówiona z inną wizażanką..nie chce byś się poczuła stratna, dlatego proponuję Ci taki układ ![]() i powiedz mi kochana jak wy tu odlewacie perfumy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:14.