![]() |
#121 | |
Konto usunięte
|
Dot.: bezrobociu się nie damy i plotkowanie zaczynamy!
Cytat:
![]() ![]() Czarnooka_Paula Szkoda mi Cię ![]() ![]() Byłam z psiakiem w klinice weterynaryjnej, znowu musiała tam pieska zostawić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Ja sie załamałam
![]() juz nie wiem co mam robic, mieszkam na stancji z narzeczonym. Ale nie chce zeby on mnie utrzymywał;/ zawsze ktos cos powie za plecami ze mnie utrzymuje;/ a co mi zostaje;/ znowu moge wrocic do pracy jako niania, na czarno... beznadzieja. Znowu wyje. Przepraszam
![]() |
#123 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ps. A jak tam w ogóle dzisiaj? ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28848609]Już mi rodzina marudziła, że powinnam jeść więcej, ale ja już tak skurczyłam żołądek, że nie potrzebuje więcej. Na śniadanko dwie kromki chleba, na obiad 3 ziemniaki, kawałek mięsa albo udko z kurczaka i jakiś dodatek i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bo koleżanka to już w ogóle ruchu nie ma, nigdzie nie wychodzi, to ja chociaż codziennie specerek mam z pieskiem ![]() antunka Najlepszego ![]() ![]() Czarnooka_Paula Mieszkasz w Olsztynie tym na górze Polski?? bo ja byłam w takim koło Częstochowy ![]() Jejku, jest tu może ktoś z rocznika 90 ![]() ![]() No to nie jest tak źle z Twoim ruchem, ale jesz zdecydowanie za mało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Ja też cały czas się o cos pytam, chociaż znam środowisko w którym pracuję i moich podopiecznych. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() gwiazdeczka172 Dzisiaj zaszalałam z jedzeniem, bo jeszcze frytki przed chwilą miałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz robię ostatni rok z pedagogiki rewalidacyjnej. No i staż mam w zawodzie, zobaczymy jak będzie dalej ![]() Generalnie dzwonili dzisiaj do mnie i muszę wybrać fundusz emerytalny bo jeszcze nie mam... I nie wiem co wybrać i na co zwrócic uwage ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28858250]Trzymaj się jakoś ![]() gwiazdeczka172 Dzisiaj zaszalałam z jedzeniem, bo jeszcze frytki przed chwilą miałam ![]() Hehe ![]() Też będe wcinać frytki (chociaż nie powinnam, ale jak na coś mam ochotę to sobie nie odmawiam, oczywiście trzymam fason) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam dziś na rozmowie i musiałam odreagować. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tym się nie przejmuj ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zadomowienie
|
To dziś taki frytkowy dzień widzę :P też sobie zjadłam, ahhh tego mi było trzeba
![]() Pogoda była u mnie dzisiaj okropna, duszno, słońce waliło niemiłosiernie, a potem dla odmiany wichura i burza. Na szczęście zdążyłam wrócić do domu przed największym deszczem ![]() W ogóle chcę zacząć "hodować" jakieś kwiatki doniczkowe. Możecie polecić jakieś łatwe w pielęgnacji? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() takich, które kwitną niestety nie polecę bo nie posiadam (z wyjątkiem storczyka)
Edytowane przez sandrina Czas edycji: 2011-08-19 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Psina już w domu ![]() ![]() szklanka19 Ja Ci kwiatków rzadnych nie polecę, bo się tym nie interesuję, o kwiatki w domu dba tata ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2011-08-20 o 10:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() my wczoraj jedliśmy hamburgery domowej roboty..pycha ![]() ![]() a dziś też pewnie dobrze pojemy..widziałam w pogodzie,że mają być teraz upały po 30 parę stopni..i jak tu jechać do miasta,i szukać pracy.. ![]()
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zakorzenienie
|
taa.. to jego metoda załatwiania spraw
![]() ![]() ![]() A tak na poważnie to mnie chłopina zaczyna wk****ć. I nawet jak sie w końcu odezwie to pewnie nie obejdzie sie bez rzucania talerzami. Ja już nie wiem co to dalej będzie, czasem boje się ze to równia pochyła a na końcu się rozstaniemy. Ale szkoda tylu lat... Storczyków ja natomiast nie polecam. Póki są kwiaty storczyk nie jest problematyczny, natomiast jak już kwiaty opadną zaczynają się schody. Mnie jeszcze nigdy nie udało się wyhodować nowych pędów ![]() A ja dzis rozbiłam swinkę skarbonkę i wybrałam sie na zakupy. Wzbogaciłam sie o dresy, dżinsy i buty na jesień ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
to się pewnie naliczyłaś tej kasy
![]()
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opowiedz coś więcej (albo pokaż) o butach bo też takich będę szukała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dracenkę mam w domu właśnie i chciałam jej jakieś towarzystwo sprawić. Bardzo ciekawie wygląda ten filodendron i fikus. Myślę, że zacznę od tych i jak się bardziej wprawię to będę dalej kombinować. Cytat:
![]() ![]() Niezłe zakupy z tej świnki wyszły ![]() Karolka na zwierzę też przyjdzie czas, tylko muszę mieć pewność, że ten biedny zwierzak nie będzie codziennie przez 10h sam bo my w pracy będziemy. Chyba, że rybki, one tam wiele towarzystwa nie potrzebują ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Storczyki najlepiej rosną jak się je zostawi w spokoju i podlewa co 2 tygodnie.
![]() ![]() ![]() Dziś mam w cholerę roboty w domu, już część zrobiłam, ale jeszcze muszę umyć okno balkonowe, odkurzyć i umyć podłogę. Mąż pracuje w domu bo go gonią terminy i nie ma czasu mi pomóc. Za to jedziemy dziś do kina. ![]()
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://moda.allegro.pl/b001-jazzowki...779192953.html A wszystko za mniej niż stówę ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Arieno widziałam ostatnio w kwiaciarni niebieskie storczyki ![]() http://www.nomi.pl/gazetka,174.html Może mi doradzisz co zrobić z moim biednym marketowym kwiatkiem. po przekwitnięciu odciełam mu pęd w okolicy 4 oczka - tak jak wyczytałam w necie. Podobno po 3 miesiącach miał ze starego pędu wyrastać nowy - niestety nie u mnie. Liście rosną, z liści wyłaniają się nowe korzenie ale kwitnąć nie chce ![]()
Edytowane przez Heledore Czas edycji: 2011-08-20 o 16:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje 2 storczyki właśnie reanimuję , wszystkie korzenie mi poschły/zgniły, ale na szczęscie kwiatki ciągle "zyją" i pojawiają sie nowe korzenie i pączki jeśli schnie musisz jeszcze obciąć .. chociaż nie zawsze po przekwitnięciu się obcina .. moje na niektórych łodygach będą miały kwiatki drugi raz , jedną musiałam obciąć , i po ok 2 miesiącach wyszły nowe łodyżki w miejscu 2 oczek ![]()
![]() |
![]() |
#141 | |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy można dołączyć?? Jestem bezrobotna od czasu skończenia szkoły, mam 21 lat i chętnie dołączę do waszego grona
![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po przekwtinięciu nie trzeba obcinać, chyba że sam zasusza pęd. ale jak jest stary pęd to ja nawet całego ucinam żeby nowy wyrósł bo na starym przeważnie jest mniej kwiatków. Na takim starym może odbić z oczka. Jeżeli żółknie i schnie pęd od góry to utnij tą uschniętą część, może też całego zasuszyć. To że nie kwitnie nie znaczy że nic już z niego nie będzie, po prostu sobie odpoczywa i zakwitnie za jakiś czas. Podlewaj odżywką do storczyków i daj w słoneczne miejsce (ale nie bezpośrednie słońce) to może szybciej zakwitnie, ale to zależy od jego humoru. ![]()
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wszystkie swoje storczyki wywaliłam na taras pod zadaszeniem i całkiem im tam dobrze. Prawie każdy wypuszcza nowy pęd albo przedłuża stary. W domu miałam problem z podniesieniem wilgotności a na zewnątrz mają idealnie warunki (tak mi się przynajmniej wydaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, ja zjadłam śniadanko i idę zaraz z tż na spacer
![]()
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
witam sasiadke ;* a ja wlasnie wrociłam z weeku u mojego narzeczonego i mam mega doła ![]() nie bedzie naszego ślubu za rok, bo ta restauracja gdzie mielismy robic jest nadal w budowie, dopiero na jesien ja skoncza a na dodatek podlegac ona bedzie pod tamtejszy zamek, wiec pod *** gwiazdki. Wiec za osobe bedzie 200zł jak nie wiecej. A to jest juz mega przesada w cenie i nie mamy kasy na takie cos. Musimy szukac na nowo wszystkiego, kosciola, sali itp;/ wczoraj wieczorem plakałam z TŻ ![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Zakorzenienie
|
A nie możecie zrobić skromniejszego wesela albo poszperać i poszukać innej restauracji? Zawsze jest jakieś wyjście.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
Czarnooka_Paula
Nie ciekawa sytuacja, ale może na spokojnie poszukajcie takiej jaka będzie wam odpowiadac, i sprawdzcie czy inna restauracja nie będzie planowała jakiegoś remontu etc. zeby znowu nie było nici. Ehh tak to jest, człowiek się najpierw naszuka, uzgodni wszystko a potem sie wszystko wali. Trzymaj sie kochana i nie smutaj ![]() ![]() ![]() a ja padam na twarz, stałam przy prasowaniu 2 godzinki, ehh jak ja tego nie lubie..
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za rady, postaram sie wcielić w życie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas pozajmowane wszystko jest, i tak juz okrojeni goscie sa, najblizsza rodzina, jak ja mam 6 rodzensta i kazde juz dzieciate itp. To wiecie, ludzi pełno sie naliczy.. dupa jednym słowem ![]()
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Czarnoooka faktycznie 200 to jak dla mnie sporo. Ja ślub brałam w zeszłym roku i też szukałam sali. Ceny były od 120-180 maks, z tego co pamiętam my mieliśmy salę o 140 zł. Nie przejmuj się i szukaj dalej, na pewno znajdziecie.
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.