![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Barbie
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Przyczajenie
|
fantastyczne, tak sobie teraz myślę, że z chęcią bym się trochę pobawiła w przebieranie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
ajjj uwielbiałam lalki barbie, chociaż w większości miałam podróby
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Miałam tylko jedną lalkę Barbie , która wcale a wcale mi się nie podobała. Była długowłosą blondynką z nieco tępym wyrazem twarzy a odzienie jej doprowadzało mnie do ataku śmiechu już w tamtych czasach. Pamiętam, że miała różową sukienkę z kiczowatymi brylancikami i srebrne szpileczki z serduszkami. Moje koleżanki były zachwycone, a ja nie cierpiałam bawić się nią i koniec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Raczkowanie
|
ja miałam niezliczoną ilość lalek Barbie, to dzięki mojej babci, która mieszkała sobie w Stanach i mi co chwilę jakieś przysyłała, do tego dochodziły różne gadżety i ubrania, ale właściwie nie wiem czy chciałam mieć tę lalkę w sumie było mi to obojętne.
![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Miałam kilka lalek, które z reguły dostawałam w prezencie od rodziny, znajomych moich rodziców.
Niestety nie lubiłam się nimi bawić. Najbardziej kochałam moje gumowe/plastikowe dinozaury, spider mana i roboty. Ogólnie rzecz biorąc taka chłopczyca byłam ![]()
"Wszechświat dopuszcza liczne sposoby straszliwego przebudzenia, na przykład ryk tłumu wyłamującego drzwi frontowe, wycie syren straży pożarnej czy nagła świadomość, że dziś jest właśnie poniedziałek, który jeszcze w piątek wieczorem wydawał się przyjemnie odległy." ~Lineage2 & Sigur Ros fan |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja też Miałam 4 lalki Barbie i szyłam niektóre ubranka dla Barbie
![]() Robiłam ołówki i kredki z grafitów dla barbie miałam domek i samochód i Kena. i jakieś dzieci Edytowane przez Kanarek Czas edycji: 2009-06-06 o 11:19 Powód: xxxxxxx |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
Ja barbie miałam ponad 20...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#129 |
Rozeznanie
|
Ja miałam dwie,jedną oryginalną,dostałam od dziadka,który w tamtych czasach pracował w Niemczech;P o ile pamietam miała na sobie tylko strój do kąpieli;/ a druga to była podróba,ratowniczka ze Słonecznego Patrolu;P osobiscie wolałam klocki Lego brata ;P i bobasa;P
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe pytanie, ale nawet nie pamiętam. Wyróżniało ją z pewnością to, że wyglądała "dorośle", można ją było malować, ciąć włosy (ach, jaki ból był, jak "makijaż" nie dawał się zmywać a włosy NIE ODRASTAŁY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
ja miałam bardzo dużo różnych barbi ale zawsze też marzyłam o oryginalnej Barbi i jak zachorowałam na zapalenie płuc moi rodzice kupili mi ją na pocieszenie była piękna miała czarne długie włosy ach ale się rozmarzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Przyczajenie
|
Jak miałam 8 lat to dostałam 5 lalek barbie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Jaki fajny temat
![]() Ja niestety nie pamiętam kiedy dostałam swoją pierwszą Barbie ![]() ![]() Ale drugą pamiętam doskonale ![]() ![]() Miałam też kilka Steffi itp ![]() ![]() Piękne czasy.. ![]()
![]() |
![]() |
#134 |
Konto usunięte
|
oj bawilam sie nimi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Przyczajenie
|
jednej barbie odpadła noga i ręka bo to nie była orginalna barbie tylko jakaś podróba.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kanarek Czas edycji: 2009-06-06 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Raczkowanie
|
_____
![]() Edytowane przez Savathus Czas edycji: 2011-03-07 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
Moją pierwszą lalką była Flerka, mama kupiła mi w Pewexie bo córka sąsiadów miała a ja byłam zazdrosna. Pamiętam niebieską sukienkę i rajstopki cieniutkie, które się szybko podarły, oraz wyginane ręce
![]() Moim marzeniem była zawsze niebieska Barbie syrenka, która była wtedy baaaardzo droga ![]() I zgadnijcie co??? Mam je wszystkie! Kupiłam sobie niedawno. I syrenkę, i z żelem i kilka innych, gimnastyczkę też!!! Syrenka z 1991 roku kosztowała mnie 50 dolarów, i przyleciała do mnie ze Stanów ![]() Mama mówi że mi odbiło... a ja się cieszę jak dziecko! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Raczkowanie
|
Odgrzewam stary wątek
![]() Też tych lalek miałyśmy z siostrą sporo. Ciotka ze Stanów na przysyłała. Większość było używanych, częśc z innych firm niż Mattel. Ciuszki tez dostawałyśmy piękne. Pamiętam dwustronną suknię wieczorową i inne cuda. Miałyśmy też 4 chłopaków z NKOTB. Mój był Jordan i Joe, siostry Danny i Donie. Zresztą dopiero niedawno Jordana wyrzuciłam (reszta uległa zniszczeniu wcześniej) a mam grubo, bardzo grubo ponad 20 lat ![]() Pamiętam też lalki dostępne w sklepach jakoś na początku lat 90. Miały one takie duże oczy i foliowy pasek na głowie (bo pod spodem były łyse) ale nie pamiętam jak one się nazywały. Męczy mnie to od jakiegoś czau i nie mogę sobie przypomnieć. Nie była to ani Cindy, ani Sandy, ani Stefi ani Fleur. Czy ktoś poratuje? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 | ||
Zakorzenienie
|
Ja Was zadziwię
![]() Nie miałam innych lalek,niż oryginalne Barbie,bo tylko oryginały były cacy a reszta be ![]() Mam je do tej pory wszystkie,tak samo z resztą jak wielki domek dla lalek i mnóstwo ubranek ![]() Postanowiłam zachować dla potomności ![]()
Jeśli kopiuję, to tylko w punktach ksero, Gdy ktoś powiela kogoś, Uważam go za zero, Mówię prawdę szczerą, Bo nie lubię, gdy ktoś kłamie, Służę pomocą, nie na każde zawołanie, Mam własne zdanie i szereg racji, Niezmienna niezależnie od miejsca, czasu i akcji ![]()
BLESS! |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.