Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.5 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-23, 00:21   #121
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
no to deal i nie ma pobłażania!
nie ma!! Jak coś to opier... na całego! I nie ma że boli!

Cytat:
No naprawdę... nie dbają o siebie totalnie mój wujek jest tam niemal na stałe (bo ze 3 razy w roku wraca na pół miesiąca ) i mówi, że odkąd tam jest (a już dobre 20 lat) to jeszcze nie widział ładnej Niemki no szok po prostu... i wszystkie otyłe... rzeczywiście: dobrobyt zrobił swoje aż strach tam jechać
ooo no proszę! więc nie tylko mój mąż tak uważa Faktycznie: dobrobyt nie za dobrze na nie działa
Własnie się zastanawiam jak to ze mną będzie :P słodycze niemieckie + McDonalds niedaleko..... może byc kiepsko :P No ale postaram się nie zawieść Polek i godnie reprezentować swoją narodowość tam w Niemczech

Cytat:
No mam nadzieję, że nie Ale idę do tej babki ostatni raz i już się nie zapiszę bo robi tak na odwal mojemu mężowi wyleczyła ósemkę, i zaczęła go boleć po 3 dniach myślał, że to może siódemka, bo to nigdy nie wiadomo, który Cię boli... poszedł jeszcze raz do niej; coś tam rozwierciła, pogrzebała i wzięła kolejną kasę a ząb dalej Go bolał w końcu poszedł wczoraj do dobrego dentysty (i drogiego niestety ) zrobił mu prześwietlenie i się okazało, że ta ósemka jest nie do końca wyleczona normalnie czarna smuga pod plombą i tak wrócił wczoraj do domu bez zęba lekarz powiedział, że nie opłaca się tego leczyć, bo i tak ta ósemka do niczego nie jest potrzebna
Także chyba wolę zapłacić drożej, ale mieć spokój z zębami
Ooo to niezła dentystka widzę! Co za babsztyl! Ja bym więcej na bank do niej nie poszła! Lepiej zapłacić więcej a mieć spokój na kilka lat
Mojemu mężowi też w grudniu dentysta wyrwał ósemkę i teraz jest szczęśliwy bo nic już go nie boli

Cytat:
Weź jakoś mnie to mało przekonuje wolę robić brzuszki
hehehehe Ty to JOOOO ( jak to mówią na wsi )

---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ----------

W ogóle to ja spadam idę się wykąpać i może obejrze jeszcze jeden odcinek Julii ( jeden juz obejrzałam przed chwilą ) jeszcze TYLKO 13 mi zostało
Dobranoc kolorowych snów

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 00:36   #122
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
dlatego ja już tego od dawna nie oglądam. Kiedys byłam wierną fanką M jak Miłość ale tak mnie zaczął wkurzać że "rzuciłam" ten serial w cholerę! No taki głupi sie zrobił że nie dało sie tego oglądać!
Klan też oglądałam ale za czasów dzieciaka - bo mama zawsze oglądała to ja z nią ale tak mnie nudził ten serial, że szkoda mi było czasu aby go oglądać bo zasypiałam na nim. Póki co oglądam teraz Na wspólnej ale też czasami mam go dosyć! Julię przestałam oglądać bo nie miałam czasu już 2,5 tygodnia nie oglądałam żadnego odcinka musze to jakoś nadrobić.......
Ja też kiedyś oglądałam MjM ale teraz to jakaś parodia jest Pierwsza Miłość też jakaś badziewiasta się zrobiła w ogóle nie lubię tych polskich tasiemców Lubię jak coś ma swój koniec "Brzydula" była najlepsza!

Jesuuuu wizaż mi nie działa

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

Cytat:
ooo no proszę! więc nie tylko mój mąż tak uważa Faktycznie: dobrobyt nie za dobrze na nie działa
Własnie się zastanawiam jak to ze mną będzie :P słodycze niemieckie + McDonalds niedaleko..... może byc kiepsko :P No ale postaram się nie zawieść Polek i godnie reprezentować swoją narodowość tam w Niemczech
Ojjjj, będziesz miała ciężko ale wiem, że nie zaprzepaścisz efektów diety za ciężko na to pracowałaś

Cytat:
Ooo to niezła dentystka widzę! Co za babsztyl! Ja bym więcej na bank do niej nie poszła! Lepiej zapłacić więcej a mieć spokój na kilka lat
Mojemu mężowi też w grudniu dentysta wyrwał ósemkę i teraz jest szczęśliwy bo nic już go nie boli
No jutro idę ostatni raz lepiej żeby się nie brała za tego bolącego, bo nie chcę żeby mi spartaczyła niech mi zrobi coś co nie wymaga wielkich zdolności a z pozostałymi pójdę gdzie indziej

No ósemki bolą okrutnie

Cytat:
hehehehe Ty to JOOOO ( jak to mówią na wsi )

Cytat:
W ogóle to ja spadam idę się wykąpać i może obejrze jeszcze jeden odcinek Julii ( jeden juz obejrzałam przed chwilą ) jeszcze TYLKO 13 mi zostało
Dobranoc kolorowych snów
Też właśnie "Julię" oglądam jeszcze jeden odcinek i będę na bieżąco

kolorowych!!!!

P.S. jutro nawet nie próbuję wstawać o 7
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 07:29   #123
marikamb
Raczkowanie

GG do marikamb

Jeju laski, jak Wy pędzicie, nadążyć się nie da
U mnie całkiem ok, prócz tego,że wczoraj wieczorem miałam atak obżarstwa, ale razem z tym atakiem nie zjadłam więcej niż 1300kcal, więc da się przeżyć, szkoda,ze to na wieczór
Wychodzę z założenia,że jem połowę tego co sobie uszykuję do jedzenia, czyli np. na śniadanie szykuję sobie 2 kromki ciemnego pieczywa z szynką i serem, a zjadam 1, druga wraca do lodówki, próbuję oszukać swój mózg Dalej ćwiczę BBL dziś 4 dzień - reset, ale reset zrobiłam wczoraj, a dziś ćwiczenia, bo wczoraj nie miałam kiedy, zaraz po zajęciach pobiegłam do pracypoza tym codziennie brzuszki, 50 rano i 50 wieczorem. Idę na uczelnie (fuuuuj)papapa
marikamb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 08:58   #124
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie dziś brzydka pogoda deszcze rano padał i jest pochmurnie i na cały tydzień zapowiadają deszcze Ja chcę już wiosnę
Na wadze dziś 47,5 kg ale dziś i jutro pewnie nadrobię, bo mam pierożki na obiad

Heroine co do dentysty, to raz miałam zęba leczonego kanałowo i to był chyba ostatni raz tak mnie bolało, że szok! A dziś Tż miał się umówić do dentysty, bo wczoraj mu plomba wypadła a ja w maju mam iść, aż się boję nie cierpię dentysty a zawsze jak mi każe przyjść za rok, to cieszę się jak głupia, bo wydaje mi się, że to tyyyle czasu jeszcze, a tak szybko mija

Monia no w Niemczech to ciężko znaleźć ładną Niemkę, wszystkie brzydkie, grube i przeważnie rude od 4 lat sezonowo jeżdżę do Niemiec i jeszcze na ładną nie trafiłam Za to co Niemcy są przystojni i zadbani co roku podrywa mnie majster ma około 34 lat, wysoki chyba na 2 metry, ciemna karnacja, ładny chłopak wszystkie babki mi dokuczają, że przychodzi ciągle do nas, żeby popatrzeć na mnie albo specjalnie bierze mnie i wynajduje mi inną pracę - lepszą oczywiście A ta polka co jest tam jakby naszą przełożoną, to się śmieje, że muszą być dla mnie mili, bo jeszcze trochę to majstrową zostanę

Marika no tutaj to ciężko nadążyć z postami pędzimy z zawrotną prędkością
Stary 2012-02-23, 09:15   #125
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez marikamb Pokaż wiadomość
Jeju laski, jak Wy pędzicie, nadążyć się nie da
U mnie całkiem ok, prócz tego,że wczoraj wieczorem miałam atak obżarstwa, ale razem z tym atakiem nie zjadłam więcej niż 1300kcal, więc da się przeżyć, szkoda,ze to na wieczór
Wychodzę z założenia,że jem połowę tego co sobie uszykuję do jedzenia, czyli np. na śniadanie szykuję sobie 2 kromki ciemnego pieczywa z szynką i serem, a zjadam 1, druga wraca do lodówki, próbuję oszukać swój mózg Dalej ćwiczę BBL dziś 4 dzień - reset, ale reset zrobiłam wczoraj, a dziś ćwiczenia, bo wczoraj nie miałam kiedy, zaraz po zajęciach pobiegłam do pracypoza tym codziennie brzuszki, 50 rano i 50 wieczorem. Idę na uczelnie (fuuuuj)papapa
No piszemy jak szalone
ej, jak się zmieściłaś w 1300 kcal to nie jest źle super, że zmniejszasz porcje i się najadasz, ale nie rezygnuj z obfitszych śniadań, bo one są podstawą dnia śniadanie musi być sycące, najlepiej węglowodanowe, by dawało nam kopa

brawo za ćwiczenia

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
U mnie dziś brzydka pogoda deszcze rano padał i jest pochmurnie i na cały tydzień zapowiadają deszcze Ja chcę już wiosnę
Na wadze dziś 47,5 kg ale dziś i jutro pewnie nadrobię, bo mam pierożki na obiad

Heroine co do dentysty, to raz miałam zęba leczonego kanałowo i to był chyba ostatni raz tak mnie bolało, że szok! A dziś Tż miał się umówić do dentysty, bo wczoraj mu plomba wypadła a ja w maju mam iść, aż się boję nie cierpię dentysty a zawsze jak mi każe przyjść za rok, to cieszę się jak głupia, bo wydaje mi się, że to tyyyle czasu jeszcze, a tak szybko mija
Hej

U mnie nie pada, ale jest pochmurno i widzę, że wieje
Znowu waga Ci spadła i już się tu nie wymiguj pierogami

Już się boję tego dentysty... mam nadzieję, że nie będzie tak źle

Piję kawkę i zaraz będę szamać owsianeczkę

Jaki plany na dziś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-23, 09:41   #126
sanderaM
Rozeznanie

Hej kochane
Melduję się na nowym wątku
Nie odzywałam się wczoraj bo od 10 do 20 byłam na uczelni a potem przyszły koleżanki i posiedziały do 2 :P . W związku z tym wpadły %
I dzisiaj nie poszłam na wykład na 9 jadę dopiero na 12 Miałam chociaż czas i nadrobiłam was wykąpałam się i doprowadziłam do jakiegoś stanu A dzisiaj wrócę dopiero wieczorem bo od razu po szkole pakuje się i wracam do domku
A więc do wieczora
I błagam nie piszcie tyle
Miłego dnia
Stary 2012-02-23, 10:06   #127
heroine86
Zakorzenienie

sanderaM miłego pobytu w domku! postaramy się dużo nie pisać
Stary 2012-02-23, 10:44   #128
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine haha bo taka prawda dziś i jutro na wpierdzielam się pierogów to na pewno nie będzie już tak pięknie ja mam taki organizm, że jak trzymam się diety to zaraz mi lecą kg
A co do planów, to ja jak na razie się obija, a zaraz będę lepić pierożki, bo mama już ciasto wyrabia
Stary 2012-02-23, 11:48   #129
monika01011986
Zakorzenienie

hej ślicznotki
No ja dziś do 11:30 pospałam z synkiem Zjadłam juz płatki z otrębami i zaraz kawkę jaskaś zrobię. Boże jaki miałam dziś sen!!! Jezu!!! Śniło mi się że weszłam na wagę a tam 66 kg było!!!! Mało nie umarłam....
Więc dziś postanowiłam się zważyć choć jestem 2-3 dni przed okresem!!! Na wadze 60,9 ....... W sumie i tak nie dużo, biorąc pod uwagę że jem wszystko i nawet w nocy jak mąż był to codziennie jakies fast foody jedliśmy, wieczorami zamawialiśmy pizze a w McDonaldzie jak byłam to zjadłam tortille, cheesburgera i małe frytki... Nie wspomnę już o czekoladach które mąż przywiózł z niemiec - 10 różnych smaków Milki.
No i przed okresem zawsze kilo lub 1,5 ważę więcej. Oczywiście wiem, że to żadne wytłumaczenie i na wadze nawet nie powinno być 6 z przodu no ale jeszcze 6 dni i przechodzę na dietę także teraz jem ile wlezie żeby później mnie nie korciło
Wiem, że jak przejdę na dietę to szybko ujrzę 5 z przodu także jestem spokojna po okresie zresztą waga sama troche spadnie.
U mnie pogoda rano była straszna!! Padało mocno i wiało masakrycznie!
Teraz choć trochę wieje to słoneczko wyszło i pięknie świeci Idę się zaraz malować bo dziś na pocztę idę dowiedzieć się gdzie mój list do męża!!!! Będzie dym!
Takiego mi smaka robicie tymi pierogami że dziś w Biedronie sobie kupię też ruskie!!! Te ze Swojskiej Chaty niezamrożone. One pyszne są! Do tego jogurt naturalny+ podsmażona na teflonie cebulka i będzie boski obiadek

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Hej laseczki

Monia no w Niemczech to ciężko znaleźć ładną Niemkę, wszystkie brzydkie, grube i przeważnie rude od 4 lat sezonowo jeżdżę do Niemiec i jeszcze na ładną nie trafiłam Za to co Niemcy są przystojni i zadbani co roku podrywa mnie majster ma około 34 lat, wysoki chyba na 2 metry, ciemna karnacja, ładny chłopak wszystkie babki mi dokuczają, że przychodzi ciągle do nas, żeby popatrzeć na mnie albo specjalnie bierze mnie i wynajduje mi inną pracę - lepszą oczywiście A ta polka co jest tam jakby naszą przełożoną, to się śmieje, że muszą być dla mnie mili, bo jeszcze trochę to majstrową zostanę
U mnie też zapowiadają deszcze i to tego bardzo silny wiatr :/
Też mi się już wiosna marzy A jeszcze mąż dzwoni ciągle i mówi że u nich tak cieplutko i pięknie :/
Też dziś będę miała pierożki na obiad i to ruskie! ale z Biedronki smaku mi narobiłaś razem z Heroine

A to fakt! grube,brzydkie i no własnie RUDE!! Widziałam zdjęcia jak mąż był na takiej zabawie karnawałowej z kolegami z pracy i oni byli z żonami i kuzynkami. To wszystkie takie rudawe i brzydkie na maksa!!!
Nawet mąz stwierdził, że jakby był kawalerem i szukałby tam zony to nigdy by nie znalazł bo takie pokemony
Niemcy faktycznie niektórzy są przystojni i większość jest zadbana ale o takiego z ciemnymi włosami to też ciężko tam. Zdecydowana większość to blondyni i rudzi. Męża koledzy to sami rudo-blondyni
A to wesoło musisz mieć z tym majstrem pewnie gdybyś nie miała swojego TŻ to może byłabyś już majstrową? hehe A TŻ nie jest zazdrosny jak ten majster Cie tak podrywa?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-23, 11:56   #130
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też kiedyś oglądałam MjM ale teraz to jakaś parodia jest Pierwsza Miłość też jakaś badziewiasta się zrobiła w ogóle nie lubię tych polskich tasiemców Lubię jak coś ma swój koniec "Brzydula" była najlepsza!

Jesuuuu wizaż mi nie działa
Teraz MjM to gorzej niż Moda na sukces! Ja nie mogę patrzeć w ogóle na ten film!
Ojj Brzydula to jest mój nr 1 !!!! Nie było lepszego serialu !!!
Wizaż to często nawala :/ mi to się tu strony zazwyczaj po pare minut ładują bo tak się muli..

Cytat:
Ojjjj, będziesz miała ciężko ale wiem, że nie zaprzepaścisz efektów diety za ciężko na to pracowałaś
Też mi się tak wydaje nie wyobrażam sobie znowu być gruba, że coś mi się będzie ze spodni wylewać i trzęsło się wszystko jak galareta! O nie nie! Nie ma takiej opcji! Za bardzo kocham być szczupłą Życie jest wtedy takie piękne

Cytat:
No jutro idę ostatni raz lepiej żeby się nie brała za tego bolącego, bo nie chcę żeby mi spartaczyła niech mi zrobi coś co nie wymaga wielkich zdolności a z pozostałymi pójdę gdzie indziej

No ósemki bolą okrutnie
Trzymam kciuki aby nie bolało! bądź dzielna

Cytat:
Też właśnie "Julię" oglądam jeszcze jeden odcinek i będę na bieżąco

kolorowych!!!!

P.S. jutro nawet nie próbuję wstawać o 7
Mi jeszcze 10 odcinków zostało. Zaraz właczę sobie z dwa i akurat do 14stej obejrzę. Potem idę na pocztę i po synka do przedszkola.
To o której dziś wstałaś?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-23, 12:27   #131
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no to będzie dziś dym na poczcie oj będzie haha i bardzo dobrze!
Na a tam gdzie ja jestem to są dość przystojni Niemcy, zaraz wstawię Ci link to zobaczysz i ocenisz
Tż pewnie, że zazdrosny, bo majster ciągle chodzi i się do mnie uśmiecha albo zaczepia itp ale co zrobić, to jest majster, Tż go tylko wyklina po cichu
A w ogóle była taka akcja dwa lata temu, że majster chciał, żebym tylko ja przyjechała do pracy
http://www.google.pl/imgres?q=Andree...1t:429,r:0,s:0
http://www.google.pl/imgres?q=Chryst...t:429,r:11,s:0
Stary 2012-02-23, 16:15   #132
monika01011986
Zakorzenienie

A co tu tak cicho?????????

Byłam na poczcie! Pokłóciłam się z babą !!!
Mówie do niej że 1 lutego wysłałam list i nadal nie doszedł, wzięła ten kwitek z potwierdzeniem wysłania, czyta i mówi do mnie : " A to do Niemiec!" To musi miesiąc minąć żeby złożyc reklamację"
A ja do niej: Coooo? Chyba Pani sobie żartuje? Byłam tu tydzień temu i mówiła Pani że musi 14 dni roboczych minąć a teraz mówi Pani, że miesiąc????? 22 dni od wysłania to wystarczający czas aby złożyć reklamację. Ja wysłałam wazne dokumenty i one musza jak najszybciej się znaleźć!
Ona do mnie: Możemy złożyć reklamację ale to nic i tak nie da!
Dopiero w marcu zaczną szukac ten list.
Ja mówię do niej: mnie to nie obchodzi czy zaczną go szukać za 5 dni czy za tydzień! ten list ma się znaleźć i koniec, rozumie Pani???

Baba się zamknęła i poszła po jakaś inna babe. Czekałam na nią 15 minut!! W koncu przyszła jakaś druga, wklepała coś w internet i mówi do mnie : ten list z Polski wyleciał i jest na terenie Niemiec. A co dalej się z nim stało to my nie wiemy.
Ja do niej mówię: To że on jest na terenie niemiec to wiem bo tez sobie w internecie sprawdziłam! Ale gdzie on jest w Niemczech to chyba już wasz obowiązek sprawdzić tak? Ja nie pojade do Niemiec i nie będę listu szukała!
Ona do mnie: A Pani mąż nie może tam w Niemczech popytać na poczcie?? :mdleje" no myslałam że zabiję ta babe!!!
Ja mówię : A gdzie on ma ten list szukać niby?Po całych Niemczech? Listonosza się pytał czy był jakiś list do niego a ten powiedział że nie to chyba wystarczająca odpowiedz? Ja chcę złożyć reklamację teraz i proszę o dokumenty do wypełnienia.
Baba poszła z wielka łachą i przyniosła dokumenty.... wypełniłam je i jej dałam. Powiedziała że "będą szukać, ale może to nawet 2 tygodnie potrwać i niech mąż pójdzie na pocztę w swoim mieście się dowiedzieć czy nie leży tam".
Wyszłam stamtąd po godzinie czasu! Normalnie masakra!!! Mam dość tych starych bab!!!! Powinni je powywalać z pracy i młodych pozatrudniać! Te stare klępy to nawet dupy nie potrafią ruszyć z krzesła takie leniwe są!

Kupiłam w Biedronce pierogi ruskie zjadłam z jogurtem naturalnym Idę Julie oglądać w internecie dzieciaki się bawią w swoim pokoju więc mam chwile dla siebie

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:
Monia no to będzie dziś dym na poczcie oj będzie haha i bardzo dobrze!
Na a tam gdzie ja jestem to są dość przystojni Niemcy, zaraz wstawię Ci link to zobaczysz i ocenisz
Tż pewnie, że zazdrosny, bo majster ciągle chodzi i się do mnie uśmiecha albo zaczepia itp ale co zrobić, to jest majster, Tż go tylko wyklina po cichu
A w ogóle była taka akcja dwa lata temu, że majster chciał, żebym tylko ja przyjechała do pracy
http://www.google.pl/imgres?q=Andree...1t:429,r:0,s:0
http://www.google.pl/imgres?q=Chryst...t:429,r:11,s:0
Ooooo no to na bank by chciał Cię poderwać jakbyś tam sama pojechała! Pewnie się zmartwił że TŻ był z tobą
A to ten z tego pierwszego zdjęcia? No taki całkiem całkiem Ale Twój TŻ jest o wiele ładniejszy od tego Niemca

A ten drugi to jakiś blondyn widzę? twarz słabo widać.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-02-23 o 16:17
Stary 2012-02-23, 16:22   #133
meeedzik
Zakorzenienie

Monia no i dobrze, że zrobiłaś im aferę, bo jaja sobie robią z tym listem

No ten pierwszy to majster a ten drugi to szef, a właściwie dwóch stary i młody. W ogóle Niemcy są tam bardzo mili
No hehe ja powiedziałam, że albo jadę z Tż albo wcale haha
Stary 2012-02-23, 16:50   #134
murka04
Zadomowienie

Hej Ja dopiero piszę bo musiałam się zdrzemnąć godzinkę bo byłam nieprzytomna, no i trochę się pouczyłam A w końcu zrobiłam tą prezentację maturalną na polskim i 5 wpadła
W ogóle to rano tak lało i wiało że głowy urywało! O 5 się obudziłam bo tak było słychać wszystko i załamana byłam że muszę 30min iść do szkoły Jak szłam to nie dość że lało, wiało, to jeszcze lód był na chodnikach i nie wiem jak ja to przeżyłam Ale za to po południu już było tak ładnie, niebo niebieskie bezchmurne tylko ten wiatr dalej wiał. Ale nie ma już śniegu wcale bo deszcz roztopił

monia z tym parkingiem to szkoda że tak jest, no ale coś za coś nie może chyba być ze wszystkim tak super Internet świetna sprawa, bo martwiłam się że będzie trzeba załatwiać jakieś umowy itd a nie będę się orientowała jeszcze. Także fajnie
15 stopni u nich? A my się tak męczymy tutaj Ja to już cierpię bo mam strasznie grubą kurtkę zimową i nie mam takiej przejściowej, no i za gorąco mi w niej jak jest te 5 stopni.
A do kościoła też nie chodzę, ostatnio tylko musiałam bo był ślub brata tzn we wrześniu. A tak to nawet w święta mnie nie ma tam. To dla mnie koszmar wysiedzieć na mszy i słuchać tego gadania o tym jak żyć w rodzinie od księdza który nie ma o tym pojęcia. I też mi się wydaje, że dzieci powinny same decydować czy chcą iść czy nie. A nie później mówią że idą, a pójdą sobie na piwo z kolegami
Szkoda że te Niemki takie brzydkie, zawsze to by była jakaś konkurencja dla nas a tak hehe, nie no ja jestem ciekawa jakie one będą tzn. słyszałam że nie są takie chętne do bliskich znajomości i mimo że są życzliwe, to trzymają dystans. A ja chciałabym mieć parę kumpelek od ploteczek
heroine, medzik ja to jak jakoś specjalnie się nie boję dentysty ale to pewnie dlatego że nigdy mi nie robił nic co by bolało i mam nadzieję że długo tak zostanie Bo jak słucham niektórych opowieści to mi się słabo robi!
heroine no Pierwsza miłość to w ogóle jak jakieś SF się zrobiła, jak nie porwania, to napady, albo jakieś napady na sklep Wymyślają strasznie.
marika dobrze że ćwiczysz tak trzymaj
medzik jak zwykle udaje próbuje nas pocieszyć że waga zaraz jej wzrośnie nie no żartuję oczywiście Zazdroszczę pierogów
a majster ładnie Cie bajeruje tam hehe nie dziwie się pewnie niecodziennie taka ładna dziewczyna przyjeżdża tam
monia jak czytam o której Ty wstajesz to mnie aż coś bierze że ja tak nie mogę
Dobrze że w końcu im nagadałaś na tej poczcie, a że tam takie święte krowy siedzą to wiadomo. Nie dość że cały dzień nic nie robią to jeszcze mają pretensje że muszą się ruszyć gdziekolwiek. Ja bym je chyba tam rozniosła gdyby się tak głupio tłumaczyły że one nie wiedzą gdzie jest paczka, to kto ma wiedzieć?! Banda idiotów ;/

W ogóle to mam taki brzuch wielki, chyba przed @ bo dobrze się trzymam z jedzeniem i nie powinnam przytyć A idę zaszaleć w sobotę kupię sobie spodnie W końcu będę miała jakąś parę na zmianę.

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 17:12   #135
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Hello

Ja niedawno wrocilam do domku.
Dzisiaj zjadlam owsianke rano, pozniej pol bulki z warzywami i szynka, pozniej salatke z gryosem i pol bulki tez z warzywami i szynka, a za jakis czas MOJA MAMA ROBI PIZZE wiec tez zjem, z racji tego ze 1) ZNALAZLAM PLYTY Z TURBO JAM I IDE CWICZYC 2) nie jadlam nic ok 14 00, bo mam tyle stresu ze zapomnialam 3) bedzie tam duuuzo warzyw i duuzo miecha

Widze ze moje SOWY siedzialy jak zwykle do pozna ! A ja przeczytalam jeszcze kilka stron na forum i poszlam spaaac

Monia- tak myslalam, ze zrobisz zadyme i nie bedziesz milusia. Ale to bardzo dobrze! Te baby z poczty sa masakryczne! Grzeja ciepla panstwowa posadke i maja wszystko w

A ja bylam w Niemczech i WIDZIALAM LADNE Niemki. Ale to byly takie mieszanki o oliwkowej albo brazowej skorze... Sliczne byly

I nie martw sie, nawet w Niemczech bedziemy czuwac nad Toba i Twoimi kilogramami, wiec niemieckimi slodyczami sie nie przejmuj. Ani nie jedz. Dla Twojego dobra. Jesli wiesz o czym mowie

Heroine - i tak tak, co do dentysty i ogolnie leczenia o niebo leipej zaplacic troszke wiecej ale miec cos dobrze zrobione biedny maz. A jak sie teraz czuje?

Marika- chill out, 1300kcal przy cwiczeniach to dobrze wiec nie martw sie. Taaak, a sprobuj je zostawic na kilka dni! To pozniej pol dnia trzeba nadrabiac

Jesli juz rozmawiamy o pogodzie- u mnie taka ciapa i chlapa , ze az szkoda wychodzic. Caly dzien mnie glowa boli i nic mi sie nie chce, dobrze ze niczeg o na jutro nie musze sie uczyc....

Ide cwiczyc, jesli moja bolaca glowa mi na to pozwoli

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 18:01   #136
heroine86
Zakorzenienie

Jesuuuuuu, mam dość dzisiejszego dnia

Rano sprzątałam całą chałupę Potem poszłam na zakupy; jak tylko wyszłam to mi się odechciało jakiegokolwiek łażenia taka masakryczna pogoda, że normalnie nie wiem musiałm wyjść, bo miałam do odbioru paczkę wzięłam parasolkę, bo lało okrutnie no i tą parasolkę wiatr mi we wszystkie strony wyginał w końcu się wqrwiłam i ją złożyłam w efekcie: zmokłam
Potem szybko do domu, jakiś obiad i w te pędy do dentysty dopiero wróciłam i siadłam na

Dentystę przeżyłam, nic mnie nie bolało

Pozytyw dnia to to, że już mam żelazko i jest rewelacyjne

Cytat:
Heroine haha bo taka prawda dziś i jutro na wpierdzielam się pierogów to na pewno nie będzie już tak pięknie ja mam taki organizm, że jak trzymam się diety to zaraz mi lecą kg
A co do planów, to ja jak na razie się obija, a zaraz będę lepić pierożki, bo mama już ciasto wyrabia
To fajnie, że masz taki organizm mi ciężko spadają kg, mimo trzymania diety
i jak, smakowały pierożki?

Cytat:
Boże jaki miałam dziś sen!!! Jezu!!! Śniło mi się że weszłam na wagę a tam 66 kg było!!!! Mało nie umarłam....
no to nieźle musiałaś się wystraszyć ale to tylko zły sen
Stary 2012-02-23, 18:02   #137
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz MjM to gorzej niż Moda na sukces! Ja nie mogę patrzeć w ogóle na ten film!
Ojj Brzydula to jest mój nr 1 !!!! Nie było lepszego serialu !!!
No okropne to MjM się zrobiło takie kluchy....
widzę, że nie tylko ja byłam zakochana w "Brzyduli"

Cytat:
Też mi się tak wydaje nie wyobrażam sobie znowu być gruba, że coś mi się będzie ze spodni wylewać i trzęsło się wszystko jak galareta! O nie nie! Nie ma takiej opcji! Za bardzo kocham być szczupłą Życie jest wtedy takie piękne
My nawet w Niemczech będziemy Cię pilnować także tego nici z McDonaldsa mój tasak i do Niemiec dotrze

Cytat:
Trzymam kciuki aby nie bolało! bądź dzielna
byłam! nie płakałam mamusiu jesteś dumna?

Cytat:
To o której dziś wstałaś?
o 10

Cytat:
Taka ślicznotka to się nie może nie podobać ewidentnie chciał Cię poderwać ale Ty masz swojego przystojniaka TŻ może być spokojny

Cytat:
Byłam na poczcie! Pokłóciłam się z babą !!!
I bardzo dobrze im nawyrzucałaś! ciemne mózgi tam siedzą jak to nie wiedzą gdzie jest list? no ludzie, może masz sama go po świecie szukać mam nadzieję, że ta sprawa się wyjaśni... bo mówisz, że ważne dokumenty...

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
Hej A w końcu zrobiłam tą prezentację maturalną na polskim i 5 wpadła
o jaka zdolna dziewuszka
Stary 2012-02-23, 18:03   #138
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to rano tak lało i wiało że głowy urywało! O 5 się obudziłam bo tak było słychać wszystko i załamana byłam że muszę 30min iść do szkoły Jak szłam to nie dość że lało, wiało, to jeszcze lód był na chodnikach i nie wiem jak ja to przeżyłam
U mnie to samo mało dzisiaj głowy nie straciłam... i przemokłam cała

Cytat:
heroine, medzik ja to jak jakoś specjalnie się nie boję dentysty ale to pewnie dlatego że nigdy mi nie robił nic co by bolało i mam nadzieję że długo tak zostanie Bo jak słucham niektórych opowieści to mi się słabo robi!
Ja też wielkiej traumy nie mam, ale wiem co oznacza leczenie kanałowe... niejedno już przeżyłam i powiem, że ból okropny... także teraz staram się do tego nie dopuścić postanowiłam zadbać o ząbki

Cytat:
heroine no Pierwsza miłość to w ogóle jak jakieś SF się zrobiła, jak nie porwania, to napady, albo jakieś napady na sklep Wymyślają strasznie.
no albo nieumyślne pożary

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Dzisiaj zjadlam owsianke rano, pozniej pol bulki z warzywami i szynka, pozniej salatke z gryosem i pol bulki tez z warzywami i szynka, a za jakis czas MOJA MAMA ROBI PIZZE wiec tez zjem, z racji tego ze 1) ZNALAZLAM PLYTY Z TURBO JAM I IDE CWICZYC 2) nie jadlam nic ok 14 00, bo mam tyle stresu ze zapomnialam 3) bedzie tam duuuzo warzyw i duuzo miecha
mniam mniam, pizzunia smacznego życzę!

Cytat:
Heroine - i tak tak, co do dentysty i ogolnie leczenia o niebo leipej zaplacic troszke wiecej ale miec cos dobrze zrobione biedny maz. A jak sie teraz czuje?
dlatego byłam u tej baby ostatni raz teraz będę się leczyć u droższego, ale wiem, że leczy solidnie

Mąż już lepiej, dziękuję trochę jest jeszcze rozbity, ale nie ma już gorączki a musi się biedaczek uczyć, bo w sobotę ma ważny egzamin
Stary 2012-02-23, 18:55   #139
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Taka piękna kobieta i fajki pali!!!!!! rzuć to cholerstwo natychmiast!
Nie pasują fajki takiej ślicznej kobiecie jak Ty! Strasznie to musi wyglądać!!! Będziesz miała zęby żółte, brzydką cerę i mase zmarszczek na starość! 1 papieros skraca zycie o 7 minut! No i włosy tez się ponoć niszczą jak ktoś pali! Grozi Ci rak płuc! Jeszcze mam Cie przekonywać czy starczy?
Popieram niedlugo cztery lata jak rzucilam palenie i znacznie lepiej wygladam teraz i sie czuje. Na zdjeciach widac roznice.
Prosze, ledwie sie jeden dzien czlowiek nie pokazal, a tu juz nowy watek. I bardzo dobrze, moze i nowa motywacja w nas wstapi.
Ja na razie nie mam sie czym chwalic spadku nie ma, raczej zastoj.
Wczoraj mialam znow niezla akcje ze spodniami. Tym razem nie wytrzymalam, poszlam do sklepu przymierzyc pare dzinsow w rozmiarze 36 sprawdzic czy w takie wchodze. A nie wbilam sie w 36 NIGDY w calym moim doroslym zyciu, od nastoletnich czasow nosilam 40 a w 38 weszlam na wiosne zeszlego roku.
No i powiem wam, ze weszlam w te 36!sa wprawdzie lekko obcisle na mnie, ciut jeszcze jakby za ciasne, ale sie zapinaja. To mi dalo pozytywnego kopniaka. Odczekam jeszcze kilka tygodni i kupie sobie nowe spodnie.
Wczoraj dieta ok, cwiczenia tez - sporo jazdy na rowerze i 20 minut wiosel. Jutro urzadze sobie trening i domowe spa znow mam wolny dzien. Czuje w powietrzu wiosne, w weekend mamy miec 9 stopni na plusie..... bedzie ladna pogoda do mycia okien.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-23, 19:05   #140
meeedzik
Zakorzenienie

Murka hahaha wariatko Ty bo taka jest prawda pojem pierogów 2 dni to już na pewno na wadze nie będzie 47,5kg
Heroine pierożki były przepyszne 8 zjadłam i już jutra się nie mogę doczekać
No mój Tż może być spokojny, bo ja nie jestem zainteresowana innymi
Paulownia gratki ja to teraz nie zawsze noszę rozmiar 36 niektórych mam 38 a powiedz mi kochana jakie masz teraz wymiary? tzn uda, brzuch, talia
Stary 2012-02-23, 19:14   #141
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia gratki ja to teraz nie zawsze noszę rozmiar 36 niektórych mam 38 a powiedz mi kochana jakie masz teraz wymiary? tzn uda, brzuch, talia
W talii mam teraz 74 cm, udo w najgrubszym miejscu stoi na 55 cm. A co do brzucha, to nie jestem pewna, gdzie mam to mierzyc. Zawsze mierze talie i biodra, no i uda i lydki. Powiedz mi najpierw w ktorym miejscu mierzysz talie a w ktorym brzuch, zebym miala jakies pojecie na jakiej to wysokosci.
Ja wszystkie spodnie mam teraz 38. Ale marze o tym, zeby nosic 36 na stale, i zeby byly na mnie luzne.
Stary 2012-02-23, 19:22   #142
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Melduje skonczone cwiczonka- 30 minut Turbo Jam Cardio i troche brzuszkow oraz rozciaganek czuje sie swietnie! ok 20 dni nic nie cwiczylam poprosze baty za to niecwiczenie

Meedzik-cicho badz bo waga i tak Ci spadnie lada chwila nawet jak zjesz TONE pierogow

Murka - gratuluje piateczki Nie boj sie matury, zdawalam w zeszylm roku i nie bylo takiej tragedii

Pizzuni mamy tylko skubnelam, bo zaczela ja robic o 20 i przed chwila wyjela, a ze o 22 mam wypic koktajl to bez sensu teraz wcinac pizze. Wole wypic koktajl bialkowy niz zjesc pyszna pizze łot de fak?!
A, moze dlatego ze biore pizze jutro do szkoly zamiast kanapek hihihi

Jak mija wieczor dziewczeta?

mż-wr
Stary 2012-02-23, 19:30   #143
murka04
Zadomowienie

Cytat:
Hello
Ja niedawno wrocilam do domku.
Ile ja bym dała za pizzę Ale nie mogę jeść bo Tż na diecie i nie mogę nawet o niej myśleć w jego pobliżu A sama nie lubię jeść. Smacznego

Cytat:
Jesuuuuuu, mam dość dzisiejszego dnia

Rano sprzątałam całą chałupę Potem poszłam na zakupy; jak tylko wyszłam to mi się odechciało jakiegokolwiek łażenia taka masakryczna pogoda, że normalnie nie wiem musiałm wyjść, bo miałam do odbioru paczkę wzięłam parasolkę, bo lało okrutnie no i tą parasolkę wiatr mi we wszystkie strony wyginał w końcu się wqrwiłam i ją złożyłam w efekcie: zmokłam
Potem szybko do domu, jakiś obiad i w te pędy do dentysty dopiero wróciłam i siadłam na

Dentystę przeżyłam, nic mnie nie bolało

Pozytyw dnia to to, że już mam żelazko i jest rewelacyjne
Ja dlatego nie wzięłam parasolki w ogóle bo wiedziałam że będę się mogła z nią pożegnać Pogoda była faktycznie straszna, mam nadzieję że jutro już nie będzie lało z rana bo się chyba zabije
Dobrze że dentysta bezboleśnie minął
No to co, teraz za prasowanie się łapiesz z przyjemnością?

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
No i powiem wam, ze weszlam w te 36!sa wprawdzie lekko obcisle na mnie, ciut jeszcze jakby za ciasne, ale sie zapinaja. To mi dalo pozytywnego kopniaka. Odczekam jeszcze kilka tygodni i kupie sobie nowe spodnie.
Wczoraj dieta ok, cwiczenia tez - sporo jazdy na rowerze i 20 minut wiosel.
Ooo super, gratuluję Jeszcze trochę i będą idealne
Ja to jutro idę po spodnie ale pewnie wezmę 38, w 36 nigdy nie wchodziłam bo w udach były za luźne a w tyłku za ciasne
Nic dziwnego że tak chudniesz jak ćwiczysz i dietę trzymasz

Cytat:
Murka hahaha wariatko Ty bo taka jest prawda pojem pierogów 2 dni to już na pewno na wadze nie będzie 47,5kg
haha no co bo Ty taka dobra jesteś że nie chcesz żeby nam było smutno 8 pierogów to a jednego ząbka!

Jak mówiłam dziś już bez wykrętów 150 brzuszków i 30min hh, akurat się pouczyłam WOSu przy kręceniu Tasaczek haha!

Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie.
murka04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 19:34   #144
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

marikamb , kamilon co wy macie za ćwiczenia bo widzę że każda coś innego ćwiczy. Możecie mi coś powiedzieć na ich temat bo sama chętnie bym coś w domku poćwiczyła

Monia to miałaś dzisiaj przeboje na poczcie. Mam nadzieję że list się znajdzie i dojdzie w całości

paulownia gratuluję mniejszego rozmiaru Mi się marzy 34 ale to raczej niewykonalne

A ja znowu dzisiaj bez aerobiku Byłam u lekarza i zalecił żeby nei szła bo mam bardzo obniżoną odporność i zaraz znowu coś złapie, ale w domu nie ma problemu żeby ćwiczyć Także 15 min hula hopu i 100 brzuszków Co by heroine nie wyleciała na mnie z tasakiem
Ale powiem Wam, że strasznie brakuje mi aerobiku czuję się teraz taka zapuszczona, że siedzę i nic nie robię a w domu ciężko mi się zmobilizować a tam wiem że te ćwiczenia mi coś dają
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 19:34   #145
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej hej

Dzisiaj juz sie dobrze czuje , pozbyłam sie kataru w koncu i ładnie dietkuje
Postanowiłam dzisiaj zrobić cos dla siebie i maska na buzie i włoski, pazurki sobie zrobie tym lakierem magnetycznym , zobaczymy jak on działa wogóle i posprzątam
Jakas mam wene twórcza dzisiaj

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 19:47   #146
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
hej hej

Dzisiaj juz sie dobrze czuje , pozbyłam sie kataru w koncu i ładnie dietkuje
Postanowiłam dzisiaj zrobić cos dla siebie i maska na buzie i włoski, pazurki sobie zrobie tym lakierem magnetycznym , zobaczymy jak on działa wogóle i posprzątam
Jakas mam wene twórcza dzisiaj
Hello Agusia
Ja mam lakier magnetyczny z Golden Rose [dostalam od mamy TZa] i dziala i slicznie wyglada iiii musze kupic jeszcze kilka kolorow

Ciesze sie ze lepiej sie czujesz wracaj do nas szybciutko !

Coctail- sloneczko, ja cwicze TURBO JAM, taka seria aerobikow, dzisiaj pierwszy raz to cwiczylam, zobaczymy co wyjdzie w polaczeniu z silownia [za ktora musze jszcze zaplacic ] ogolnie calkiem fajne, tylko jestem cieniasem i nie nadazam za nimi momentami i robie sama jakies wygibasy a wczesniej cwiczylam Rockin Body z Shaunem T i chyba bardziej mi sie podobaly. Zobacze za kilka dni, moze sie przekonam do Turbo jak naucze sie tych krokow

mż-wr
Stary 2012-02-23, 19:51   #147
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Hello Agusia
Ja mam lakier magnetyczny z Golden Rose [dostalam od mamy TZa] i dziala i slicznie wyglada iiii musze kupic jeszcze kilka kolorow

Ciesze sie ze lepiej sie czujesz wracaj do nas szybciutko !
Kochana a jak to sie powinno robic?? ten magnesik co jest dołaczony mam trzymac nad paznokciem ile czasu?? i to od razu te wzorki wyjda??
Dopiero kupiłam i nie wiem za bardzo jak sie nim obsłużyc

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-23, 20:11   #148
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia ja brzuch mierzę na wysokości pępka, a talię w najwęższym miejscu z brzuchem to zawsze miałam problemy, bo nie wiedziałam gdzie zmierzyć a uda też pewnie lada moment spadną
Murka taaa 8 pierogów na jeden ząb jak ja zjadłam te 8 to ledwo się ruszałam i czułam się jak bombowiec
A co do pizzy to mnie Tż co tydzień kusi i chce zamawiać a ja bidna muszę jeść hahaha

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Zapomniałam zameldować 20 minut hula hop, 300 ścisków agrafką i 100 brzuszków
Stary 2012-02-23, 20:20   #149
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia ja brzuch mierzę na wysokości pępka, a talię w najwęższym miejscu z brzuchem to zawsze miałam problemy, bo nie wiedziałam gdzie zmierzyć a uda też pewnie lada moment spadną
No to u mnie, kochana, to jest jedno i to samo miejsce na wysokosci pepka jest najweziej. Troszke tam jeszcze sadelka mam.
Stary 2012-02-23, 20:30   #150
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia a ja za to mam za duże wcięcie w talii i mam dużą różnice między talią a brzuchem bo na wysokości pępka mam 75cm a w talii 60

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości