|
|
#121 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
zapomniałam jeszcze dopisać - tak jest nieuzywane
odkroiłam sobie mały kawałeczek z całości, ten jest nietykany
|
|
#122 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: GÓRNA PÓŁKA! Guerlain, MAC, Clinique, Bobbi Brown, , Too Faced, LADY CUP! marze
Niestety,nic dla siebie nie znalazłam.
|
|
|
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. To daj znać jak już coś będziesz wiedzieć. Ja nie będę wybredna i z chęcią pozbędę się kilku rzeczy naraz
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
cos za pedzle mac z dokładki ?
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje, ale nic nie znalazłam
|
|
#126 |
|
Wtajemniczenie
|
co z nami?
bo nie wiem, czy trzymać tego Lusha
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Hej
!Suszarkę oddaję, bo to kolejny z moich nieprzemyślanych zakupów :p Nigdy nie używałam suszarek, ale nagle mi się zachciało kupić taką wypasioną, wielofunkcyjną, z dyfuzorem, zimnym nawiewem, itp. Po dwóch użyciach odłożyłam do szafy (tak samo jak mnóstwo innych rzeczy! kiedy ja się wreszcie oduczę takich zakupów ??)A z Twojego wątku spodobały mi się: - Lady Cup Green Meadow (jaki to rozmiar? ewentualnie w jakim rozmiarze jest ten różowy?)) -cień mineralny mac Illusionary Burning Ambition (idealne duo beżowego złota i ślicznego brązu, minimalny ubytek, można używać na mokro) - Nature's Gate, Natural Toothpaste, Fluoride Free, Wintergreen Gel (141 g) naturalną pastę do zębów bez fluoru, bez sulftatów, bez parabenów, bez silikonów, bez sztucznych barwników i słodzików, nietestowana na zwierzętach, wegańska, w bardzo dużej pojemności 141 gram - Mac Brun Pozdrawiam
|
|
#128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem, czy za którąś z tych rzeczy chcesz oddać za lusha, ewentualnie może coś jeszcze sobie u mnie wybierzesz mi obojętne, co z tych rzeczy dostanę
Edytowane przez Julkaaa777 Czas edycji: 2012-05-02 o 17:07 |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
No tak, doskonale Cię rozumiem, bo jakieś ujęcie co ile jest warte i za co powymieniać to dość trudna sprawa
![]() Po przepatrzeniu wszystkich zakamarków moich szafeczek mogę jeszcze dorzucić: naturalny balsam Copaiba z mazideł - poł opakowania (do końca 11 2012), hydrolat migdałowy (połowa opakowania 50ml ważny do końca 10/2013), olejek myjący pachnotka-słonecznik ZSK (03/2013), odlewkę oleju z amarantusa, mogę zrobić nawet większe odlewki oleju z lnu, wiesiołka. Mam też świeżo kupiony i jeszcze niezrobiony zestaw serum Renew z 1% retinolem z BU (skład: skwalan, olej z zielonej kawy, olej arganowy, olej z owoców róży, retinol) Może coś wpadnie Ci jeszcze w oko, jeśli nie, to trudno ![]() pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Aaaa - mam też calutkie naturalne mydło afrykańskie "dudu osun" może byłabyś zainteresowana? |
|
|
|
|
#130 |
|
Wtajemniczenie
|
wiem, zdaje sobie sprawę
ale wcześniej tez je wypisałam z pytaniem czy coś u mnie w zamian i odpowiedziałaś że lush Ci odpowiada, także byłam zainteresowana za cokolwiek no ale rozumiem, że się nie opłaca. pozdrawiam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#132 |
|
Raczkowanie
|
Tak, to serum jest bardzo fajne! - tyle tylko, że zrobiłam za duży zapas - niechcący kliknęłam dwa razy i teraz mam na zbycie
![]() Decyzuj więc Moja Droga!
|
|
|
|
|
#133 |
|
Rozeznanie
|
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
A może za DDML coś znajdziesz?
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko zalotkę mam z Twojej wish, nic do niej nie dobierzesz?
|
|
|
|
|
#138 |
|
Raczkowanie
|
Powrót z urlopu - wymieniamy się?
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Powiem szczerze, że ja już też zaczynam się gubić w tej wymianie
hahahaha!Jeśli chodzi o serum renew - jest to typowa mieszanka olejków, wzbogacona o witaminę A w postaci czystego retinolu roślinnego w stabilnej postaci. Jeśli chodzi o stosowanie - ja u siebie dużych zmian nie zauważyłam - ale też stosowałam go jak miałam na prawdę ładną buźkę i nie było za bardzo do czego się doczepić (żadnych zmarszczek, przebarwień, czy innych dziwactw) To co na pewno u mnie robił- to fajnie nawilżał i wygładzał, skóra była milutka i widać, że dopieszczona (acha, muszę dodać, ze nie stosowałam codziennie bo jest dość silny i potrafił moją mega wrażliwą skórę podrażnić. Ale co drugi dzień było ok). Głównie kupuję go dla mamy - i u niej na prawdę widać było różnicę! Po kilku miesiącach regularnego stosowania twarz jej się rozpromieniła i sporo zmarszczek spłyciło się (wiadomo, ze nie zniknęło całkowicie, ale sporo zmalały)- tutaj różnicę widać było bardzo wyraźnie!!!podaję link do opisu: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-renew.html Cena olejku na BU: 48,50 I to chyba tyle jeśli chodzi o prostą wycenę Resztę faktycznie trudno wycenić...Jeśli o mnie chodzi, mnie najbardziej interesuje Lady cup, Ginvera (napisz może coś o tym żelu), i Mac Fix+. Myślę, że najlepiej będzie jeśli przestudiujesz jeszcze raz co Cię u mnie interesuje i uznasz na co wystarczy, a na co nie Napisz mi co byś chciała i przejdziemy do "utargowania kompromisu" ![]() co Ty na to? pozdrawiam ![]() Acha, na skinfoodzie nie zależy mi
Edytowane przez mirrera Czas edycji: 2012-05-05 o 12:36 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#140 |
|
Zadomowienie
|
podobają mi się Meteoryty, ale jednak wolałabym oddać Szulca za inny dobry zapach.
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Coś w moich wątkach za L'Oreal - spray do stylizacji loków,?
|
|
#142 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Poszukam i dam znać. Jakichkolwiek CdG? |
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
Hej
!Z tego kubeczka jednak zrezygnuję... Wiem, że ten większy rozmiar jest raczej zalecany dla kobiet, które już rodziły niż po 25r.ż., ale w sumie mój MoonCup jest w tym mniejszym rozmiarze i w tej chwili dobrze mi służy, a o większym rozmiarze myślałam już bardziej przyszłościowo ![]() Pozdrawiam!
|
|
#145 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Z czekoladek mam: Cioccolato mon amour - Bianco Classico - odlewkę 10ml Cioccolato mon amour - Fondente Extra Dark Extacy Hershey's Special Dark - Demeter 5ml Hershey's Kisses Milk Chocolate Cinnamon Bun Sticky Toffee Pudding - Demeter 5ml Brownie Demeter Z CdG mam tylko próbki: Nomad Tea Red Harissa Sticky Cake Vettiveru Odlewki Musc Maori niestety nie znalazłam, ani większych odlewek CdG. Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2012-05-07 o 21:10 |
|
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, jutro jeszcze raz przejrzę Twój wątek i zastanowię się nad tym czego mogę potrzebować w tej chwili. Uda nam się dobić targu
.
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
Niestety nic.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:19.

odkroiłam sobie mały kawałeczek z całości, ten jest nietykany 

hahahaha!