|
|
#121 |
|
A cobra on my left...
|
Dot.: W KWIETNIU m.in.: Flowerbomb,Meteory Guerlaina,MAC,Estee Lauder,Sleek i wiele i
ogólnie byłabym skłonna oddać te 40% Clareny, które mi pozostały za Twoje rzeczy, ale na jaka odlewkę Vatiki mogę liczyć?
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W KWIETNIU m.in.: Flowerbomb,Meteory Guerlaina,MAC,Estee Lauder,Sleek i wiele i
Przejrzałam jeszcze na spokojnie Twój wątek i podobają mi się jeszcze korektor Estee Lauder i Meteoryty
![]() Jeśli chodzi o pędzelki RT, to ogólnie rzecz biorąc nie można im nic zarzucić, zamówiłam w sumie tylko hurtowo dwa zestawy + 2 pojedyncze pędzle i okazało się, że zrobiło mi się ich troszkę za dużo - do podkładu i korektora używam innych więc akurat te dwa są mi zbędne więc chętnie puszczę je w świat
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://i218.photobucket.com/albums/c...S7300532-1.jpg Pierwotna pojemność żelu to 400 ml, zużycie widoczne na zdjęciu. Ważność do 09/14. Kupiłam 4 miesiące temu i u mnie się nie sprawdził. |
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() niestety tylko te pędzelki mnie interesują: pierwszy do lewej i czwarty(białe włosie) ze zdjęcia, ewentualnie jeszcze ten duży do pudru Lancrone (piąty na fotce). |
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
*Cacharel Noa EDT mini 7ml
*Clinique High Lengths Mascara - tusz do rzęs 5ml, raz przetestowany, najchętniej za inny tusz *Dabur Vatika-olejek kokosowy do włosów - odlewka Cos u mnie ? |
|
|
|
|
#127 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nie. Daj znać, gdybyś zmieniła zdanie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Obie Biodermy i liner Maca też tanie nie były
Przecież to nie jest niska półka
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie nie odpisałaś
![]() ja jestem chętna na 1 do 1...a jeśli widziałabyś rozwiązanie co do noa noa to napisz.. wymieniamy się? |
|
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie po dokładce? Poza wątkiem mam (oprócz Flory, którą Ci już wcześniej proponowałam, na pewno się na nią nie zdecydujesz?
) jeszcze Burberry London, Ninę oraz Premier Jour. Z twojej wish mam tylko pełną miniaturkę Absolutely Me Escady.
|
|
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
czy byłabyś skłonna wymienić pszczółki guerlain za to: - Skinfood BB Cream Red Bean #1,nowy, świeży, zafoliowany -Skinfood Gingko BB Cream #1, nowy, świeży, zafoliowany, niedostępny już nigdzie -puder ryżowy 90g w woreczku strunowym, pochodzi ze strony TheConservatorie -płyn micelarny Pharmaceris do cery trądzikowej, ubytek 50% -2 olejki do mycia twarzy z biochemii urody, nowe, data ważności koniec czerwca 2012, to jest wersja z olejkiem herbacianym (to są rzeczy, które u mnie Ci się podobały) plus chętnie dorzuciłabym jeszcze kilka rzeczy żeby wyrównać wartość wymiany? |
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
Komplet powiadasz.. z tego co kojarzę givenchy to nie mój zapach, bardzo dziękuję za propozycje...napisz proszę co/ile oczekujesz za noa i daisy
![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- a ile ml, to kupię odpowiednią buteleczkę? |
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Jaka odsypke chciałabyś ze te trzy rzeczy? I oczywiście ile Kallosa
Edytowane przez Alik1977 Czas edycji: 2012-04-23 o 21:54 |
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
15ml plus zakupię jak tylko się da najładniejszą buteleczkę?
|
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
odpisalam wszystkim, dobranoc
priv napisany
Edytowane przez elizabarbara Czas edycji: 2012-04-23 o 22:19 |
|
|
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
A nie wszystkim...
|
|
|
|
|
#141 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nie mam wiecej P&R w tej chwili... kiedyś miała sporo, ale nie polubiłam się z tą marką, więc nie kupowałam już później. Pomyśl, bo bardzo chciałabym się z Tobą wymienić na te rzeczy, potrzebuję "na gwałt" jakiegoś serum dobrego, ale i Tobie chcę dać coś, co Ci się spodoba.
|
|
|
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, a może podkład bare minerals Cię zainteresuje? Tylko testowany, kolor fairly light. Tylko nim będę kusiła za pszczółki
Mam jeszcze peeling bursztynowy z BU.
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj dorzuciłam jeszcze lakiery do wątku, poza tym dużo nowych rzeczy w ciuchowym. Ale z kosmetycznych na razie nie mam więcej rzeczy poza wątkiem, niestety. Znalazłam jeszcze połowę opakowania soli z morza martwego do kąpieli Ahava, przywiezionej z Izraela, zostało 250g.
|
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie co byś chciała za sam tusz Clinique? Eweantualnie tusz i korektor?
![]() Poza wątkiem mam jeszcze płyn do czyszczenia i dezynfekowania pędzli z Inglota (2/3 buteleczki), małe tubki-próbki filtrów Biodermy (2 x 5ml) i Avene (3 x 5ml) i micela Biodermy Hydrabio (2 x 10ml)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
To, co bym chciała od Ciebie:
*Guerlain Abeille Royale Serum duża miniatura 5ml w kartoniku,nowa,nieotwarta *Guerlain Super Aqua Serum duża miniatura z pompką 10mlw kartoniku,nowy,nieotwarty *Perfecta peeling enzymatyczny-nowy *Dabur Vatika-olejek kokosowy do włosów - odlewka *L'EAU DE Chloe 1,2ml nowe Co mogę dać: - Lush kawałek kostki do masażu; - EL foaming cleanser do twarzy - La Roche-Posay 2 razy po 15ml żel do mycia twarzy; - masełko Pat & Rub; - próbkę fabryczną Angel Muglera; - ew. odlewkę z Lanvin Marry me lub Michał Szulc Sale01; lub Notoriuos Ralpha Laurena
Edytowane przez Make_up_Mouse Czas edycji: 2012-04-24 o 14:11 |
|
|
|
|
#149 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za kabuki?
Mam 150ml wodę termalną z avene poza wątkiem - nową Edytowane przez Cay Czas edycji: 2012-04-24 o 18:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Mam jeszcze peeling bursztynowy z BU.