Nadeszło lato wielkimi krokami,a zaraz za nim otworzą się porodówki bramy. Mamy IX-X - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-14, 20:32   #121
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Dot.: Nadeszło lato wielkimi krokami,a zaraz za nim otworzą się porodówki bramy. Mamy

az weszłam zobaczyc co sierpniówy pisały... boszeeeee.... nie zniese no powiem wam ze naprawde wiekszych problemów chyba nie mają Im sie na porodówke nie spieszy no to cóż ja tam chce dzidka tulic a ze nie wiedza kiedy sie lato zaczyna... chyba im chodzi o to ze juz do porodów sie szykujemy w sensie ze juz piszemy ze sie porodówki bramy otwierają a my rodzimy dopiero wrzesien październik ale mamy tu sierpniówki co nie?? dziwnme są i chyba zazdrosne ze mamy fajne tytuły

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:36   #122
Katee27
Zadomowienie

Dot.: Nadeszło lato wielkimi krokami,a zaraz za nim otworzą się porodówki bramy. Mamy

Dziś w tym cyrku spotkałam znajomą ze swoją córeczką,też jest w ciąży(termin na grudzień) i powiedziała mi,że jak na ten miesiąc mam nieduży brzuszek,bo ona na 14tc ma już widoczny,choć moim zdaniem bardziej spożywczy po poprzedniej ciąży
I powiem Wam,że miło mi się zrobiło,bo tak to każdy mówi,że mam duży a mi się tak nie wydaje.Duży to będzie w 9miesiącu!

Nie wiem,czy dobrze pamiętam maggie to Ty dostałaś w spadku te zażółcone ciuchy?
Oddaj je od razu,żeby nie było,że Ty tak poniszczyłaś.Masz rację,w lumpkach lepsze kupisz

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-06-14 o 20:40
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:37   #123
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Myślałam, że to coś niewspólnego z samym dzidziem Bo tak jak pisałam, cały czas to mam jak leżę.... Czasem tylko w trakcie dzidzio "puknie" do mnie, bo w ogóle jest mały leniuszek i rzadko się do mamci odzywa Zastanawiam się co robi w tym pozostałym czasie....
Spi, albo ssie paluszki

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie, wszystko jest dobrze. Mówiłam lekarzowi, że twardniał mi brzuch przez dwa dni, ale powiedział, że szyjka jest bardzo ładna, brzuszek też więc powiedział tylko żebym odpoczywała i brała jedną tabletkę magnezu więcej.
Przyszły mi zakupy, kocyk i dwa ręczniczki. Mama mi opowiadała, bo paczka przyszła do Niej, że mój mąż poszedł zobaczyć i oceniał ręczniki czy nie będą drapać Dzidziusia. Mówi, że ją to rozczuliło

super że wszystko oki
No mąż wzorowy

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
to musiał być dobry, że go tak dobrze pamiętasz
ja tak lody pamiętam

pamiętam tego gofra bo te wakacje były pamiętliwe całe

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
O bożeno..
Przeczytałam: pokażesz cycki?

Ja też tak mam że poprzeinaczam słowa makabrycznie.
Albo słysze inaczej niż powinnam

Tak jak już kiedyś pisałam że dzieciak sie darł "mamo, chce nalewke" - a potem zrozumiałam że "chce na ręce"

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

a no se w Twym mieście byłam ... ale se już wróciłam

nieeeee, no błagam
To ja sie tu nudzeeeee, trza było esemesa wystukać to bym zeszła
A na jakim osiedlu??

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość

Iwonka gratuluję wizyty.Jak się okaże,że to nie Dominik chętnie odkupie to ostatnie cacko,co pokazywałaś
Dziękuje
Damian będzie - nie Dominik
A ja tam wiem że to na pewno synek a nie córka. Od początku to wiem
A może sie zdziwie???
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:37   #124
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

Cytat:
ja tez kupiłam promocyjne śpioszki pewnie podobne tylko w innym kolorze [/COLOR]
Kupiłam białe i niebieskie. Różowych mężuś nie pozwolił zakupić

Nie chce się nawet denerwować ich komentarzami, zawsze muszą się przyczepić i komentować - NAS szczególnie.
Stary 2012-06-14, 20:43   #125
Nisia4
Zadomowienie

Wrzucam Wam zdjęcia z aukcji ponieważ rzeczy są u rodziców więc dzisiaj już nie jestem w stanie zrobić foto. Poza tym np. ręczniczki są ładnie poskładane i przewiązane kokardkami więc nie będę ich na razie rozkładała.
M_moni w sobotę jadę po ciuszki, będę chciała Wam zrobić zdjęcia tego co przywiozłam więc przy okazji zrobię zdjęcia kocyka, ale mama jest nim zachwycona. Tak jak wspominałam, ja go oglądałam w sklepie, ale był zleżały, jakiś taki bury i szorstki. Natomiast ten mój nowy jest mięciutki i bardzo ładny. Ręczniczki też są milutkie, ale według mojego małża nie :P Coś mi się zdaje, że z nas dwojga to on będzie bardziej przeżywał i dmuchał i chuchał
Wrzuciłam Wam też jeszcze raz przykład kołyski. Mama wyprała wszystkie materiałowe elementy, łącznie z budką i dopiero teraz widać urok tego. Co prawda nie składaliśmy jej na razie bo szkoda żeby się kurzyła, poza tym już przed samym przywiezieniem jej do nas upierzemy jeszcze raz to pokrycie w proszku dla dzieci.
No i moje bodziaki z Tesco, ale z ciuszków nic więcej nie mam. Po sobocie się to zmieni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg chanel2.jpg (53,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg eko6.jpg (60,2 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg okrycie2.jpg (19,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1307274548_213052101_1-Zdjecia--kolyska-Coneco-Simplicity.jpg (29,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg f69051e25a75b2c3gen.jpg (68,3 KB, 16 załadowań)
Stary 2012-06-14, 20:43   #126
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiaaniaanusia Pokaż wiadomość
Kupiłam białe i niebieskie. Różowych mężuś nie pozwolił zakupić

Nie chce się nawet denerwować ich komentarzami, zawsze muszą się przyczepić i komentować - NAS szczególnie.

ja różowe zakupiłam i różową czapeczkę ...

Iwcia na wojska polskiego ...

dziewczyny nie ma co się denerwować komentarzami .. po co to nam ? zresztą nie rozumiem takich komentarzy ... dość niefajnie z ich strony komentować w ten sposób .. my mamy swój wątek one swój po co robić jakieś niesnaski między sobą? dziwne to ...
koniec tematu mamusie

mocze nóżki i za chwilę idę lulu
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:46   #127
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

ja różowe zakupiłam i różową czapeczkę ...

Iwcia na wojska polskiego ...

dziewczyny nie ma co się denerwować komentarzami .. po co to nam ? zresztą nie rozumiem takich komentarzy ... dość niefajnie z ich strony komentować w ten sposób .. my mamy swój wątek one swój po co robić jakieś niesnaski między sobą? dziwne to ...
koniec tematu mamusie

mocze nóżki i za chwilę idę lulu
Na WP1 czy WP2 ????

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 20:52   #128
maggie123
Zakorzenienie

dziewczyny planujące zakup tako captivy - orientujecie się jakie modele fotelików do niej pasują? i w ogóle jaki to model tego fotelika tako, który może być w komplecie? kiedys o nim czytałam, że całkiem w porządku, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć gdzie i co... i coraz intensywniej zastanawiamy się nad innym fotelikiem - maxi cosi albo roemer tylko nie wiem, jakie modele będą w porządku. jakiś Maxi cosi (tylko jaki?) z adapterem na pewno do stelaża tako da się zamontować. A jak z innymi?

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 20:56   #129
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Na WP1 czy WP2 ????

na szpitalnej to jak 1 czy 2 ?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
dziewczyny planujące zakup tako captivy - orientujecie się jakie modele fotelików do niej pasują? i w ogóle jaki to model tego fotelika tako, który może być w komplecie? kiedys o nim czytałam, że całkiem w porządku, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć gdzie i co... i coraz intensywniej zastanawiamy się nad innym fotelikiem - maxi cosi albo roemer tylko nie wiem, jakie modele będą w porządku. jakiś Maxi cosi (tylko jaki?) z adapterem na pewno do stelaża tako da się zamontować. A jak z innymi?

My weżniemy raczej 3w1 z ich fotelikiem z zestawu ....
Stary 2012-06-14, 20:57   #130
lukrecja_25
Wtajemniczenie

wiecie co?? to jest smiech na sali ... one uwazają ze to my wchodzimy do nich i sie z nich nabijamy i komentujemy ich wypowiedzi i nazywamy je durnymi babami. Ze nie wiedzą po co my tamj wchodzimy i czytamy... przeciez to soleika czy jak jej tam zaczyna zawsze to całe zamieszanie a potem biedna taka bo my ja obrazamy... matkooooo

bloguję
Stary 2012-06-14, 20:59   #131
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
wiecie co?? to jest smiech na sali ... one uwazają ze to my wchodzimy do nich i sie z nich nabijamy i komentujemy ich wypowiedzi i nazywamy je durnymi babami. Ze nie wiedzą po co my tamj wchodzimy i czytamy... przeciez to soleika czy jak jej tam zaczyna zawsze to całe zamieszanie a potem biedna taka bo my ja obrazamy... matkooooo

hancia nie komentuj bo po co Ci to? dostaniesz ostrzeżenie a ktoś inny zaczepia ... przemilcz .. w końcu żeśmy kobity w ciąży

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 20:59   #132
Iwoncia81
Zakorzenienie

Cytat:

na szpitalnej to jak 1 czy 2 ?

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

1
4 lata temu też na wp1 mieszkałam ale nie na szpitalnej

Kurrrrrrr zaś bydło mi pod blokiem siedzi i wyje
Stary 2012-06-14, 21:02   #133
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
1
4 lata temu też na wp1 mieszkałam ale nie na szpitalnej

Kurrrrrrr zaś bydło mi pod blokiem siedzi i wyje

hehee ... ale masz atrakcję
jutro muszę się uczyć ... no zmusić się muszę do tego
Stary 2012-06-14, 21:03   #134
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Konto usunięte

dziewczyny ja chciałam sie przywitać w nowym wątku.nic więcej nie pisze bo nie mam weny i mi smutno.buziaki
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:04   #135
Konczita
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716525]dziewczyny ja chciałam sie przywitać w nowym wątku.nic więcej nie pisze bo nie mam weny i mi smutno.buziaki[/QUOTE]

Choco kochana co się dzieje ?
Stary 2012-06-14, 21:08   #136
Iwoncia81
Zakorzenienie

No, poszły te wyjce, ale już chciałam na straż miejską dzwonić.
Jedno ścierwo wyszło z więzienia i paczka zeszła sie na nowo

Chyba trza będzie iśc spac bo mam dość
Kolorowych snów dziołszki
Stary 2012-06-14, 21:12   #137
Konto usunięte

Cytat:

Choco kochana co się dzieje ?
a smutno mi bo nie chce cc i w ogóle tż mnie nie rozumie w tej kwesti,ciągle ostatnio tylko te euro i jego zespół,echh
0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:12   #138
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witam sie i ja w nowej części
przepraszam,że tak pozno,ale bylismy klasc wykladzinki a jak wrocilam do domciu to sie wzielam za pakowanie i juz sporo mam spakowane.

wiec w sobote przeprowadzka

teraz bedziee mnie mniej troszke bo czasu malo. Jutro mamcia ma imieniny to popoludnie spedzimy u niej

gratuluje duzych dzieciaczkow i udanych wizyt

co do tytulu to mi sie bardzo podoba i mialam glosowac na 5 ale nie dazylam za to wszystko dzielnie nadrobilam

Wwidze,że tamte mamy znowu maaja jakies problemy ze soba wtedy gdymy zakladamy kolejna czesc. A niech sobie gdakająjak im sie nudzi jak to Lucia mowi olac to cieplym moczem

Ja sie zegnam bo ide spac
padnieta jestem jakas.

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:13   #139
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716525]dziewczyny ja chciałam sie przywitać w nowym wątku.nic więcej nie pisze bo nie mam weny i mi smutno.buziaki[/QUOTE]

Co to skarbeńku z Tobą???

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 21:14   #140
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez kaczuszka69 Pokaż wiadomość
mi babcia z lasu świeże przynosi, lubi zbierać
moja mamuska tez zbiera, ja lubie piergogii

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Jestem i ja

Ponawiam to co napisałam w poprzednim wątku

Ja już po wizycie u gina
Maluszek ma 1kg 200 g kawał chłopa już z niego i poprosiłam doktorka żeby zerknął na płeć czy czasem nie uległa zmianie i jednak nie Jaś pozostaje Jasiem
Była praktykantka i położna poprosiła ją aby zrobiła mi KTG byłam w 7 niebie serduszko bije oczywiście prawidłowo
Wszystkie wymiary dzidzi są zgodne z tygodniem
Następna wizyta za 4 tygodnie czyli 12 lipca
Dostałam też skierowanie na mocz, morfologię, przeciwciała
A o bakterie mam się nie martwić skoro nie mam żadnego swędzenia itp no i szyjka zamknięta

To na tyle idę nadrabiać
jaki Jaś duzy super, że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku .

My dzisiaj zaczynamy 23 tc, 6 miesiąc .

W poniedziałek idę na krzywą cukrową i się boję, że zwymiotuję, jak wypiję ten "lukier".
no to idziemy razem, tez ide w pon

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam zdjęcia z aukcji ponieważ rzeczy są u rodziców więc dzisiaj już nie jestem w stanie zrobić foto. Poza tym np. ręczniczki są ładnie poskładane i przewiązane kokardkami więc nie będę ich na razie rozkładała.
M_moni w sobotę jadę po ciuszki, będę chciała Wam zrobić zdjęcia tego co przywiozłam więc przy okazji zrobię zdjęcia kocyka, ale mama jest nim zachwycona. Tak jak wspominałam, ja go oglądałam w sklepie, ale był zleżały, jakiś taki bury i szorstki. Natomiast ten mój nowy jest mięciutki i bardzo ładny. Ręczniczki też są milutkie, ale według mojego małża nie :P Coś mi się zdaje, że z nas dwojga to on będzie bardziej przeżywał i dmuchał i chuchał
Wrzuciłam Wam też jeszcze raz przykład kołyski. Mama wyprała wszystkie materiałowe elementy, łącznie z budką i dopiero teraz widać urok tego. Co prawda nie składaliśmy jej na razie bo szkoda żeby się kurzyła, poza tym już przed samym przywiezieniem jej do nas upierzemy jeszcze raz to pokrycie w proszku dla dzieci.
No i moje bodziaki z Tesco, ale z ciuszków nic więcej nie mam. Po sobocie się to zmieni
tez chce kupic ten kocyk, czyli mowisz ze warto? jaki w dotyku ?

matko i ja sie melduje, jak wy lecicie, a poszlam sie tylko troche pouczyc
co do lipcówek i sierpniowek to tylko tyle moge rzec

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:14   #141
Konczita
Zakorzenienie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716824]a smutno mi bo nie chce cc i w ogóle tż mnie nie rozumie w tej kwesti,ciągle ostatnio tylko te euro i jego zespół,echh[/QUOTE]

kochana pamiętaj że najważniejsze zdrowie maluszka tak ? niejedna z nas będzie miała cc wiec spokojnie .. damy radę grunt to pozytywne nastawienie

uciekam w poduchy ...
do juterka
Stary 2012-06-14, 21:18   #142
kraven
Zakorzenienie

Melduje się i ja
Całe popołudnie byłam na pożegnaniu jednej pielęgniarki od nas, bo idzie na emeryture i organizowała impreze.
Teraz oglądam meczyk i pakuje się, bo jutro jade na weekend do Ciechocinka. A co, jak TŻ może to ja też Tylko musze w niedziele wcześnie wrócić bo mam dyżur

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:18   #143
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716824]a smutno mi bo nie chce cc i w ogóle tż mnie nie rozumie w tej kwesti,ciągle ostatnio tylko te euro i jego zespół,echh[/QUOTE]

Nie denerwuj się, Euro się skończy już nie długo. Mój piłki nigdy nie oglądał, a teraz nagle tylko mecze i komentarze.
Cesarką się nie martw, bo nie ty jedna, nie ostatnia. Pewnie połowa z Nas tu się nie spodziewa, a cc będzie miała.
Lepiej mieć cesarkę wcześniej zaplanowaną, nastawić się na nią niż z zaskoczenia. Niektóre męczą się ze skurczami, mordują się na porodówce i spada tętno maluszka i wtedy cc z zaskoczenia. Dziewczyny naprawde dobrze sobie radzą po cesarce Może jeszcze się ten posiew poprawi i będziesz mogła urodzić naturalnie. Nic się nie martw kochaniutka. Jeszcze 3 miesiące
Stary 2012-06-14, 21:20   #144
Katee27
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuje
Damian będzie - nie Dominik
A ja tam wiem że to na pewno synek a nie córka. Od początku to wiem
A może sie zdziwie???
??? tak napisałam:Iwonka gratuluję wizyty.Jak się okaże,że to nie Damianek chętnie odkupie to ostatnie cacko,co pokazywałaś
Damian to chyba Damianek zdrobnialetak myślałam...

[1=0213a3d44dd2424e2974ecf 75dc2f45f89ba9c75_6847677 93eb51;34716824]a smutno mi bo nie chce cc i w ogóle tż mnie nie rozumie w tej kwesti,ciągle ostatnio tylko te euro i jego zespół,echh[/QUOTE]Ja też bym nie chciała,ale Kochana nie przejmuj się ,najważniejsze jest by dzidziuś był cały i zdrowy
a niektóre kobietki pragną mieć cc

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...

Edytowane przez Katee27
Czas edycji: 2012-06-14 o 21:33
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:20   #145
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:

ja już sama nie wiem... rezygnując z fotelika tako (który certyfikat ma ale niestety crash testów już niestety nie) na rzecz maxi cosi różnica w cenie to ponad 500 zł. bezpieczeństwo dziecka najważniejsze, ale kurcze trochę nie na naszą kieszeń te foteliki
Cytat:
Napisane przez lukrecja_25 Pokaż wiadomość
ja już nie komentuje, bo faktycznie nie ma po co. nie ma co się zniżać do takiego poziomu

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-14, 21:20   #146
anusiaaniaanusia
Rozeznanie

A i jutro już 7 miesiąc, czyli III trymestr
Stary 2012-06-14, 21:21   #147
kraven
Zakorzenienie

Cytat:
Niesamowite jak ten czas leci

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-14, 21:25   #148
lukrecja_25
Wtajemniczenie

nie zabłysnęłam na wątku lipcówek .. idę pociąc sie szarym mydłem ale najpioerw zjem parówkę

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:

o kurde balans

bloguję
Stary 2012-06-14, 21:26   #149
Konto usunięte

Cytat:
[COLOR="DarkSlateGray"]
kochana pamiętaj że najważniejsze zdrowie maluszka tak ? niejedna z nas będzie miała cc wiec spokojnie .. damy radę grunt to pozytywne nastawienie
Cytat:
Nie denerwuj się, Euro się skończy już nie długo. Mój piłki nigdy nie oglądał, a teraz nagle tylko mecze i komentarze.
Cesarką się nie martw, bo nie ty jedna, nie ostatnia. Pewnie połowa z Nas tu się nie spodziewa, a cc będzie miała.
Lepiej mieć cesarkę wcześniej zaplanowaną, nastawić się na nią niż z zaskoczenia. Niektóre męczą się ze skurczami, mordują się na porodówce i spada tętno maluszka i wtedy cc z zaskoczenia. Dziewczyny naprawde dobrze sobie radzą po cesarce Może jeszcze się ten posiew poprawi i będziesz mogła urodzić naturalnie. Nic się nie martw kochaniutka. Jeszcze 3 miesiące
Cytat:
Ja też bym nie chciała,ale Kochana nie przejmuj się ,najważniejsze jest by dzidziuś był cały i zdrowy

dzięki dziewczyny za wsparcie.jestescie kochane
Cytat:
kurcze ale od jakiegoś miesiąca mi czas zapierdziela niesamowicie

Edytowane przez 0213a3d44dd2424e2974ecf75dc2f45f89ba9c75_684767793eb51
Czas edycji: 2012-06-14 o 21:28
Stary 2012-06-14, 21:29   #150
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Tak najpierw napisałam,ale sprawdziłam na pierwszej i jest Dominik colds się przekręciło

Ja też bym nie chciała,ale Kochana nie przejmuj się ,najważniejsze jest by dzidziuś był cały i zdrowy
dokladnie, ja mam sasiadke co specialnie szpitala szukala, kombinowala bo ona cesarke chciala, i mnie teraz ciagle namawia, ze to takie super, nic sie nie umeczysz eeeee....

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
ja już sama nie wiem... rezygnując z fotelika tako (który certyfikat ma ale niestety crash testów już niestety nie) na rzecz maxi cosi różnica w cenie to ponad 500 zł. bezpieczeństwo dziecka najważniejsze, ale kurcze trochę nie na naszą kieszeń te foteliki

ja już nie komentuje, bo faktycznie nie ma po co. nie ma co się zniżać do takiego poziomu
na bezpieczeństwie nie ma co oszczedzac. poza tym moja droga jakie 500, maxi cosi citi ktory jest bardzo dobry kupisz juz za 300 zl nawet choco pisala ostatnio ze jej w sklepie powiedzieli, ze jest dobry i nie ma potrzeby kupowac drozszego

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2012-06-14 o 21:30
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości