|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#121 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Ja dokładnie tak samo myslałam i z moim Tz debate prowadziliśmy - u mnie na sali było 5 osób - z tego 2 kobiety. A ja mam doła - byłam kupić stanik i stwioerdzam że sobie mogłamn większe cycki zrobic - albo nie wiem - wkurza mnie ta przerwa niemiłoseirnie. I jeszcze jak sie napatrze na zdjęcia Zaby - to mnie trafia- w sensie że żałuje że nie mam takiego rozmiaru ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
Dziękuje za komentarze w albumie
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2012-07-16 o 10:37 |
|||
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Czesc dziewczyny
![]() Dzis juz troszke lepiej ale teraz ketonal dziala wiec mysle ze to dlatego czuje swie lepiej cierpie teraz przez ten stanik mam go dosc![]() cis nie mnie niesamowicie no ale cycki mam piekne![]() ![]() codziennie w nie zagladam dzis dalam mamie zajrzec a co tam wlasnie co mam zrobic z tym stanikiem bo az mam male ranki w niektorych miejsach![]() jakies rady moze?Agatko lepiej sie czuje wiec moge napisac, laska z Ciebie i Ty piszesz ze Ty schudnac musisz ło matko. Bardzo ładnie Ci w tym brazie ![]() pamietam jak przyszlas do mnie i mowisz ze idziesz juz a potem jakbys za sekunde przyszla i mowisz ze po wszyskim a ja mowie tak szybko![]()
|
#123 |
|
Raczkowanie
|
Trzymaj się Oliwko a powiedz mi dostałaś od dr. recepte na ketonal lub na jakiś inny przeciwbólowy na recepte dr.może dać? Ja dziś na badanka lece mam nadzieje ze wszystko za mną ok, a potem to już tylko z górki, troche, stresu, bólu, a potem to już sama przyjemność
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
anika75 16.07 - To dziś!! juz chyba Kochana jestes po ![]() ![]() madziullasz 19.07 - 3![]() kasikkk87 23.07 - 7![]() patrycjaw1989 02.08 - 17![]() Sif 20.08 - 35![]() Lenkii 06.09 - 53![]() Alex0912 12.11. - 108![]() Dzien dobry kobitki ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Olivko najgorsze juz chyba za Toba teraz powinno byc juz tylko lepiej z dnia na dzien
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Recepty nie dostałam, dostałam leki do reki ketolan forte i antidol i przed wyjsciem poprosilam cos przeciwobolowego na droge![]() anika powodzenia dzis, obys przeszla lepiej operacje niz ja ![]()
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
trzymamy mocno kciuki aniko wracaj do nas szybciutko
|
#127 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a tak to się paprało przez miesiąc---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
(ale to dopiero jak będziesz mogła zdejmować ) i jak wtedy miałam ochotę go wypieprzyć to teraz ciągle w nim chodzę ![]() kiedy zdjęcia?
|
||
|
|
|
#128 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze mam takie pytanie jak chciałyście przez nfz robić badania to coś ściemniałyście czy wprost mówiłyście że na do op. są potrzebne?
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Ja poszłam do naszej przychodni powiedziałam,ze mam zabieg ale nie mówiłam jaki i czy dadzą mi skierowanie,nie było problemu jedynie za grupę krwi muszę 20zl zapłacić, odbiór wyników mam w środę.Ale nasza przychodnia jest mała i wszyscy się znają
już w CZWARTEK!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cyckow doczekac sie Twoich nie moge ![]() Oliwka dziekuje, to taki blond ciemniejszy nie braz ale w sumie rudy w sloncu ![]() a co do odchudzania juz teraz nie musze wiele chudnac, 2 kg max. Ale wiesz juz kilka kg sie udalo... za to wczoraj zjadłam tyle slodyczy ze szok ![]() "duzy" lód włoski okazał sie jakimś gigantem Ty Oliwko masz włosy piekne, piekny naturalny blond tylko w sumie głowe widzialam wiec na pewno wiecej pieknosci tam skrywalas ![]() Ale buzia i wlosy ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- A moj zabieg to chwila, kilkanascie minut i juz więcej sobie pogadalam z naszym Doktorkiem niz bylo roboty![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- No nie zartuj sama przyjemnosc
|
|
|
|
|
#131 | |||||
|
Zadomowienie
|
Anikooo wracaj do nas szybciutko i pisz co i jak
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-16 o 14:40 |
|||||
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
ANIKA POWODZENIA!!!
Przeszłam? caly czas się z nimi mam... |
|
|
|
#133 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W każdym razie dzięki forum uświadamiam sobie każdego dnia, że "Jest DOKLADNIE TAK JAK POWINNO BYC!"
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
No i widzisz my to sie mamy...
|
|
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
a masz foto tych blizn - tzn. przed poprawką, żeby wiedzieć jak to nie powinno wyglądać? Kiedy one zaczęły Cię niepokoić?
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od poczatku sie rozłaziło. ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Te moje blizny-dluga historia. Od poczatku byly brzydkie. a potem robilam z nimi WSZYSTKO co moglam, ale niestety, juz nie pomoglo. Na normalna blizne pomogłoby i byloby REWELACYJNIE, te zabiegi o ktorych mowie. Triamcilon rozpuszcza kazda blizne i jest pieknie. No ale bliznowca nie rozpusci. No ale to inna bajka. Nie bede sie juz w to zaglebiac ![]() Do pozniej |
|
|
|
|
#137 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny doradzcie mi z tego co wiem dr S nie przepisuje ketanolu..ja mam niski prog bolu kupilam nurofen ten forte w kapsulkach i planuje kupic cos podobnego np ibubprom na noc...hm ogolnie mm niski prog bolu dam rade na tym??bo wiekszosc z was pisze o ketanolu
|
|
|
|
#138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprobuj z ibum forte duze zielono-przezroczyste kapsulki mi pomagaja w mig ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- albo proszki solpadeine ktore mieszasz z woda tez b dobre
|
|
#139 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny robilam dzis usg piersi i porownuje je z badaniem usg z przed 2 lat na tamtym starym jest napisane ze piersi mam o budowie gruczolowo-tluszcowej na tej aktualnej ze tylko gruczolowe
to moze wynikac ztego ze schudlam ze 3,4 kilo????????????????i teraz wazniejsze na badaniu usg wyszlo mi ze mam zwłókniały węzeł chłonny w dole pachowym,babka robiaca usg powiedziala ze z piersiami ok tylko ten dol pachowy ze to nic groznego pewnie po jakiejs infekcji moze wirusowej...fakt przeszlam taka,mialam tez maly zabieg w obrebie pach,oraz kiedys cala spuchlam jakas taka choroba wezlow chlonnych po antybiotyku przeszlo...miala ktoras z was cos takiego???zadzwonie dzis do dr oby bylo ok przeczytalam takze jak jak zwłókniały węzeł chłonny jest na tle rakowym to wychodzi to takze w badaniu morfologii ob albo poprzez biopsje mam mala wiedze na ten temat kurcez oby bylo ok ![]() ![]() mya moze Ty cos bedziesz wiedziec![]() :pr osi:
|
|
|
|
#140 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pozdrawiam
|
|
#142 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko w pokoju ciemno bylo wiec takie ciemniejsze mi sie wydaly ale bardzo Ci w nich ladnie
w ogole piekna z Ciebie kobieta i masz sexi głos a ja po operacji to jak wrak czlowieka ale doktor mowi ze bylas u mnie a ja mowie dobrze dobrze czy moge ja spac?dochodze do zywych przed chwila sie umylam i glowe mama mi umyla bo rekoma sie boje troche ruszac staram sie prostowac ale ciezko mi idzie kupie ta masc moze ukoi troche moje cierpienie![]() kasik ja tez mialam powiekszone wezly pachowe czy jakos tak i to nic takiego ale siedzenie przy komputerze mnie meczy uciekam dobrej nocki ![]() ![]() ![]() ![]() Mya kochana jak masz gdzies ten filmik to wrzuc prosze trzacham ta reka, gniote, macham a ona dalej jak u pudzianazdjęcia beda w piatek ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny! Bylam na tym forum w zeszlym roku i wracam ponownie po wsparcie zwiazanym ze stresem biustowym
Bylam rok temu na konsultacji u dr E.S. w Gdyni i dr odradzila mi zabieg ze wzgledu na to ze mam naturalnie spore B i jeszcze nie rodzilam. Nietety mam te piersi obwisniete i przez to ciaglego dola (to chyba sie nazywa pseudoobwisniecie bo nie mam dzieci i mam duzo tkanki na dole piersi a na gorze nic i przez to deprecha). Pani doktor zalecila mi push upy i 'podciaganie piersi' stanikiem do gory +smarowanie balsamem . Po roku jednak nadal siedzi mi to na maxa w glowie i piersi sie nie podobaja Przylecialam teraz do Polski na 6 tyg i poszlam do Pani dr ponownie mowiac ze jednak sie zdecydowalam. Dr znowu powtorzyla ze wg niej szkoda ciac ale jezeli tak bardzo mi to siedzi w glowie i az tak przeszkadza to OK. Chodzi glownie o wypelnienie gory piersi wiec dr zalecila implant Mentora CPG 333, 380 cc. Pani dr mowi ze z tego wyjdzie ladne C i ladnie gora wypelniona bo implant ma wysoki profil. Czy ktoras z was ma podobny implant? Tak mysle,ze te 380 cc pod+ moje spore naturalne B na gorze to moze za duze wyjda? Zalezy mi bardziej na wypelnieniu gory i delikatnym powiekszeniu ale takim nie za bardzo....Druga sprawa jest taka ze poniewaz jestem w PL tylko na pare tyg i w okreslonym dniu cyklu pani dr stwierdzila ze musimy dzialac szybko bo ona operuje tylko w okreslonych dniach cyklu i zebym po zabiegu miala przynajmniej 4 tyg na rekonawlescence w Polsce. Mentory juz zostaly zamowione w zeszly piatek a zabieg mam na 23 lipca i najgorsze jest to ze tydzien przed dopadl mnie mega stres i strach. Jak wy dawalyscie sobie z tym rade? Ja jestem psychicznie jak facet: mega tchorz . Moja mama mnie wspiera ale tez widze ze lapie stresa bo bede pod narkoza, ciecia, bol itp. Wiem ze tego dnia tez inna dziewczyna ma operacje u pani doktor i w sumie sie zastanawialam, czy moze tez jest na tym forum? Chyba razniej byloby wiedziec, ze ktos inny tez bedzie przez to przechodzil tego samego dnia albo sie spotkac 'po sasiedzku' na sali pooperacyjnej Pozdrawiam serdecznie!
Edytowane przez tasha2 Czas edycji: 2012-07-16 o 17:58 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za miłe słowa
jesteście kochane jak zawsze ![]() Oliwko gratuluję przez ten mój urlop przegapiłam Twój ważny dzień. jeszcze raz gratuluję, teraz już będzie tylko lepiej.przeżyłam pierwszy dzień w pracy po 2 tyg. urlopie choć nie było łatwo lecę gotować obiadek
|
#145 |
|
Zadomowienie
|
Olivko,
gratuluję raz jeszcze z całego serca strasznie jestem ciekawa jak cycusie wyszły... na pewno są prześliczne, więc rozumiem Twój zachwyt a o bólu zapomnisz szybciutko Agatko, jaką farbą robiłaś teraz włoski? I jaki masz swój kolor naturalny? Mi te ciemniejsze blondy wychodzą wszystkie takie zimne, a chciałabym ciut "blasku słońca" na głowie
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
hejka...OLIVEK
![]() A JA WRZUCIŁAM ZDJĘCIA Z ZAKUPÓW I ten stanik gdzie proszę o ocenę czy może taki być??? ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- TASHA hejka przechodzi łyśmy to i zaręczam Ci że nie jest tak strasznie jak myślisz...ja wiesz jak podeszłam do tego,do końca wiedziałam że mogę w ostatniej chwili zrezygnować...więc to mnie uspakajało,ale jak już dojechałam na miejsce to cała ekpia jest tak sympatyczna że zachciewa się jeszcze bardziej,a po...a po no boli...ale pamiętaj że są leki przeciwbólowe więc dasz radę a z 380cc to będzie piękny spory biuścik jesli już coś tam masz!!!ja życze powodzenia...a moja córcia kończy 23 3latka więc będę pamietać żeby trzymać kciuki
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
horo, malinko dziekuje
![]() ![]() klaudeczko moje ycychy jak je widzialam to kwadraciaki troszke ale codziennie odchylam pancernik i takie okraglutkie sie robia w czwartek na sciagniecie szwow wiec zrobie jakies fotki wczoraj w nocy nie spalam bo jakos bolalo mam nadzieje ze dzis zasne
|
#148 | |
|
Raczkowanie
|
Dzieki wielkie Klaudeczka. Wiem,ze pewnie nastawiam sie na najgorsze ale ja chyba tak mam, wiec przygotowuje sie ze bedzie bolalo na maxa a jak nie az tak bardzo to bede co najwyzej pozytywnie zaskoczona
![]() Cytat:
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie moje kochane
Już wróciłam z urlopiku zaraz foty jakieś wsadzę. Powiem wam,że było wspaniale moje cycuchy pięknie się sprawowały i wrażenie robiły ![]() OLIWKO spóźnione ale szczere gratulacje dla ciebie ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- KOCHANE FOTKI WRZUCONE Z WAKACJI ![]()
|
#150 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A ja juz w domu
![]() Cytat:
Cytat:
A wezel moze byc na roznym tle ale gdyby bylo cos nie tak lekarz by Ci powiedzial przy badaniu. Zwłókniały wezeł swiadczy zazwyczaj o przebytej infekcji. Cytat:
![]() ale dziekuje i moje wlosy tez dziekuja ![]() a to normalne ze po op spalas, na tance przyjdzie jeszcze czas jak tam w Warszawie u Doktorka sie spotkamy miasto bedzie nasze ![]() Cytat:
![]() czym dokladnie nie wiem-wiem ze techniką 3D i farbami Loreal DiaLight na pewno 7,3 od spodu, przy twarzy 9,3 reszta 8,31 chyba. |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

nie zauważyłam :P

wlasnie co mam zrobic z tym stanikiem bo az mam male ranki w niektorych miejsach

anika75 16.07 - To dziś!! juz chyba Kochana jestes po 

przechodzi łyśmy to i zaręczam Ci że nie jest tak strasznie jak myślisz...ja wiesz jak podeszłam do tego,do końca wiedziałam że mogę w ostatniej chwili zrezygnować...więc to mnie uspakajało,ale jak już dojechałam na miejsce to cała ekpia jest tak sympatyczna że zachciewa się jeszcze bardziej,a po...a po no boli...ale pamiętaj że są leki przeciwbólowe więc dasz radę