Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-16, 09:22   #121
siwa124
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja mialam majteczki jak sie kladlam na lozko Potem spalam jak zabita , wiec nie wiem No ale jak sie obudzilam to majteczki juz byly na miejscu
Pisze tak zartobliwie, bo moj TZ mi wkrecal, ze nigdy sie nie dowiem co robil lekarz kiedy spalam Oczywiscie to chora wyobraznia mojego TZ wiec ja to zartem biore
Witam się w nowej części - fajowo
Ja dokładnie tak samo myslałam i z moim Tz debate prowadziliśmy - u mnie na sali było 5 osób - z tego 2 kobiety. W majtkach sie połozyłam i w majtach sie obudziłam. Tylko lepiej nie w stringach

A ja mam doła - byłam kupić stanik i stwioerdzam że sobie mogłamn większe cycki zrobic - albo nie wiem - wkurza mnie ta przerwa niemiłoseirnie. I jeszcze jak sie napatrze na zdjęcia Zaby - to mnie trafia- w sensie że żałuje że nie mam takiego rozmiaru

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
dzięki nie zauważyłam :P

sorry za brak twarzy ale uważam, że tak jest lepiej
Niee no bomba - nie chce Cie obrazić - ale przy takiech cyckach twarzy się nie pamieta

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Andzikus
jakim tam ogolnym, mcowym ale nie zadnym dozylnym ani nic.
Dr mi ostrzyknął to miejsce, wział skalpel, wycial skore i zszył znowu.
Jejku umarłabym chyba

Dziękuje za komentarze w albumie

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-07-16 o 09:37
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 09:44   #122
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Czesc dziewczyny

Dzis juz troszke lepiej ale teraz ketonal dziala wiec mysle ze to dlatego czuje swie lepiej cierpie teraz przez ten stanik mam go dosccis nie mnie niesamowicie no ale cycki mam pieknejaka ja skromna codziennie w nie zagladam dzis dalam mamie zajrzec a co tam wlasnie co mam zrobic z tym stanikiem bo az mam male ranki w niektorych miejsach jakies rady moze?

Agatko lepiej sie czuje wiec moge napisac, laska z Ciebie i Ty piszesz ze Ty schudnac musisz ło matko. Bardzo ładnie Ci w tym brazie pamietam jak przyszlas do mnie i mowisz ze idziesz juz a potem jakbys za sekunde przyszla i mowisz ze po wszyskim a ja mowie tak szybkoa pewnie to troszke trwało?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 09:57   #123
patrycjaw1989
Raczkowanie

Trzymaj się Oliwko a powiedz mi dostałaś od dr. recepte na ketonal lub na jakiś inny przeciwbólowy na recepte dr.może dać? Ja dziś na badanka lece mam nadzieje ze wszystko za mną ok, a potem to już tylko z górki, troche, stresu, bólu, a potem to już sama przyjemność
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 10:03   #124
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

anika75 16.07 - To dziś!! juz chyba Kochana jestes po
madziullasz 19.07 - 3
kasikkk87 23.07 - 7
patrycjaw1989 02.08 - 17
Sif 20.08 - 35
Lenkii 06.09 - 53
Alex0912 12.11. - 108

Dzien dobry kobitki

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Olivko najgorsze juz chyba za Toba teraz powinno byc juz tylko lepiej z dnia na dzien
Stary 2012-07-16, 10:10   #125
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjaw1989 Pokaż wiadomość
Trzymaj się Oliwko a powiedz mi dostałaś od dr. recepte na ketonal lub na jakiś inny przeciwbólowy na recepte dr.może dać? Ja dziś na badanka lece mam nadzieje ze wszystko za mną ok, a potem to już tylko z górki, troche, stresu, bólu, a potem to już sama przyjemność

Recepty nie dostałam, dostałam leki do reki ketolan forte i antidol i przed wyjsciem poprosilam cos przeciwobolowego na droge

anika powodzenia dzis, obys przeszla lepiej operacje niz ja

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-16, 10:24   #126
beatabo1986
Raczkowanie

trzymamy mocno kciuki aniko wracaj do nas szybciutko
Stary 2012-07-16, 11:13   #127
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hejka i ja sie witamzmienilam podpis dziewczyny mam problem nigdzie u mnie nie ma koszulek rozpinanychtylko jedna znalazlam jako pizame do tego spodnie mam mya ten octenisept ja tez mam kupic???mykam robic badania
anik mysle o Tobie to juz o 8 buziaki kochana
oliwka dasz rade hheh nie strasz mnie
buzka dla was
octenisept... mnie się np. przydał jak mi się blizny nie chciały zagoić to mi to dezynfekowało i suszyło i w kilka dni się zasklepiło a tak to się paprało przez miesiąc

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
wlasnie co mam zrobic z tym stanikiem bo az mam male ranki w niektorych miejsach jakies rady moze?
ja miałam to samo. aż skóra pocięta. dziewczyny kazały mi go naciągać (ale to dopiero jak będziesz mogła zdejmować ) i jak wtedy miałam ochotę go wypieprzyć to teraz ciągle w nim chodzę

kiedy zdjęcia?
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 11:17   #128
patrycjaw1989
Raczkowanie

jeszcze mam takie pytanie jak chciałyście przez nfz robić badania to coś ściemniałyście czy wprost mówiłyście że na do op. są potrzebne?
patrycjaw1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 11:25   #129
madziullasz
Raczkowanie

Ja poszłam do naszej przychodni powiedziałam,ze mam zabieg ale nie mówiłam jaki i czy dadzą mi skierowanie,nie było problemu jedynie za grupę krwi muszę 20zl zapłacić, odbiór wyników mam w środę.Ale nasza przychodnia jest mała i wszyscy się znają

już w CZWARTEK!!!!!!!!!!!!!!!!
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 12:05   #130
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny

Dzis juz troszke lepiej ale teraz ketonal dziala wiec mysle ze to dlatego czuje swie lepiej cierpie teraz przez ten stanik mam go dosccis nie mnie niesamowicie no ale cycki mam pieknejaka ja skromna codziennie w nie zagladam dzis dalam mamie zajrzec a co tam wlasnie co mam zrobic z tym stanikiem bo az mam male ranki w niektorych miejsach jakies rady moze?

Agatko lepiej sie czuje wiec moge napisac, laska z Ciebie i Ty piszesz ze Ty schudnac musisz ło matko. Bardzo ładnie Ci w tym brazie pamietam jak przyszlas do mnie i mowisz ze idziesz juz a potem jakbys za sekunde przyszla i mowisz ze po wszyskim a ja mowie tak szybkoa pewnie to troszke trwało?
Mowilam ze bedzie lepiej
A cyckow doczekac sie Twoich nie moge

Oliwka dziekuje, to taki blond ciemniejszy nie braz ale w sumie rudy w sloncu
a co do odchudzania juz teraz nie musze wiele chudnac, 2 kg max. Ale wiesz juz kilka kg sie udalo...
za to wczoraj zjadłam tyle slodyczy ze szok
"duzy" lód włoski okazał sie jakimś gigantem

Ty Oliwko masz włosy piekne, piekny naturalny blond
tylko w sumie głowe widzialam wiec na pewno wiecej pieknosci tam skrywalas
Ale buzia i wlosy

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

A moj zabieg to chwila, kilkanascie minut i juz więcej sobie pogadalam z naszym Doktorkiem niz bylo roboty

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość

Jejku umarłabym chyba

Dziękuje za komentarze w albumie
No nie zartuj sama przyjemnosc
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 13:34   #131
belseno
Zadomowienie

Anikooo wracaj do nas szybciutko i pisz co i jak

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
dzięki nie zauważyłam :P

sorry za brak twarzy ale uważam, że tak jest lepiej
malinka co cud malina. Pięknie się prezentujesz i tak naturalnie wyglądasz, a jaki brzusio ładny

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ----------

Cytat:
jeszcze mam takie pytanie jak chciałyście przez nfz robić badania to coś ściemniałyście czy wprost mówiłyście że na do op. są potrzebne?
ja powiedziałąm otwarcie po co mi badania, pani dr mnie zapytała czy jakiś wypadek miałam, czy jakąś wadę mam i czy to konieczność? Powiedziałam, jej, że jak chce to mogę jej pokazać niech sama oceni czy to konieczność, ale nie chciała Powiedziała, że nie powinna mi dawać, skierowani bo tego nfz nie refunduje ale chłopskim targiem da mi na krew, mocz, ekg a grupe i krzepliwość zrobiłam sobie sama więc to zależy od lekarza na jakiego trafisz. Jeden da, drugiemu trzeba naściemniać....

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Czesc dziewczyny

Olivko ja te swędzące miejsca pod biustonoszem smarowałam żelem aloesowym, takim chłodząco-kojącym, przykładałam na to chusteczke higieniczną i na to biustonosz. Mnie to pomagało, w niektórych miejscach swędzenie ustępowało zupełnie w innych nie ale jakąś ulgę czułam....

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
dr może wypisać recepty bez problemu, ja dostałam przy wyjściu na wszystko co mi było potrzebne (Ketonal Forte, antybiotyk i coś osłonowego) w razie czego się upomnij

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Hej

Andzikus

jakim tam ogolnym, mcowym ale nie zadnym dozylnym ani nic.
Dr mi ostrzyknął to miejsce, wział skalpel, wycial skore i zszył znowu.
kurcze Agatau no strasznie dużo przeszłaś z tymi swoimi cycorami, ja po operacjach (wyrostek i poród) miałam problemy z infekcjami a po wyrostku to wogóle mi się cięcie nie zrosło, musieli czyścić i teraz właściwie tylko o to się bałam jak mój organizm tym razem zareaguje, dlatego poprosiłam o dodatkowy antybiotyk, łykałam go przez tydzień i narazie wygląda, że jest wszystko ok. Trzymaj się kochana!

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-16 o 13:40
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 13:42   #132
Agatau88
Zakorzenienie

ANIKA POWODZENIA!!!

Przeszłam? caly czas się z nimi mam...
Stary 2012-07-16, 13:46   #133
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Belseno, jak to wszystko jest nie tak?! Jest DOKLADNIE TAK JAK POWINNO BYC! Kochanie, znasz bajke o Syrenie z Morskiej Piany? Tez sie musiala nacierpiec zeby na ksiecia zasluzyc! Jak to dobrze, ze ja juz mam to za soba i teraz juz coraz czesciej moge sie z tego tylko smiac! Nie zazdroszcze Wam Dziewczynki, ktore sa "przed" pierwszego okresu "po" bo jeszcze pamietam jakie to bylo koszmarne. Ale tez chce Was pocieszyc, za 2 tygodnie bede pelne 3 miesiace po operacji, a juz od miesiaca jest zupelnie inaczej! Belseno, zajrzalam do Twojego albumiku, moja operacja w porownaniu z Twoja to betka wiec nie dziwota, ze tak Ci ciezko. Kochana, tylko cierpliwosci, wszystko bedzie dobrze. Czas dziala na nasza korzysc
wiesz jak to jest, z jednej strony masz świadomość, że bedzie bolało i będzie niewygodnie a z drugiej jak już to Cię dopada to się wkurzasz, że to tyle trwa, zastanawiasz się czy aby napewno jest ok W każdym razie dzięki forum uświadamiam sobie każdego dnia, że "Jest DOKLADNIE TAK JAK POWINNO BYC!"
Stary 2012-07-16, 13:53   #134
Agatau88
Zakorzenienie

No i widzisz my to sie mamy...
Stary 2012-07-16, 14:11   #135
belseno
Zadomowienie

Cytat:

Przeszłam? caly czas się z nimi mam...
a masz foto tych blizn - tzn. przed poprawką, żeby wiedzieć jak to nie powinno wyglądać? Kiedy one zaczęły Cię niepokoić?
Stary 2012-07-16, 14:38   #136
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
a masz foto tych blizn - tzn. przed poprawką, żeby wiedzieć jak to nie powinno wyglądać? Kiedy one zaczęły Cię niepokoić?
Foto nie mam.
Od poczatku sie rozłaziło.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Te moje blizny-dluga historia.
Od poczatku byly brzydkie. a potem robilam z nimi WSZYSTKO co moglam, ale niestety, juz nie pomoglo. Na normalna blizne pomogłoby i byloby REWELACYJNIE, te zabiegi o ktorych mowie. Triamcilon rozpuszcza kazda blizne i jest pieknie. No ale bliznowca nie rozpusci. No ale to inna bajka. Nie bede sie juz w to zaglebiac

Do pozniej lece zalatwiac sprawy.
Stary 2012-07-16, 14:44   #137
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny doradzcie mi z tego co wiem dr S nie przepisuje ketanolu..ja mam niski prog bolu kupilam nurofen ten forte w kapsulkach i planuje kupic cos podobnego np ibubprom na noc...hm ogolnie mm niski prog bolu dam rade na tym??bo wiekszosc z was pisze o ketanolu
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 15:06   #138
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
dziewczyny doradzcie mi z tego co wiem dr S nie przepisuje ketanolu..ja mam niski prog bolu kupilam nurofen ten forte w kapsulkach i planuje kupic cos podobnego np ibubprom na noc...hm ogolnie mm niski prog bolu dam rade na tym??bo wiekszosc z was pisze o ketanolu

Sprobuj z ibum forte duze zielono-przezroczyste kapsulki mi pomagaja w mig

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

albo proszki solpadeine ktore mieszasz z woda tez b dobre
Stary 2012-07-16, 15:06   #139
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczyny robilam dzis usg piersi i porownuje je z badaniem usg z przed 2 lat na tamtym starym jest napisane ze piersi mam o budowie gruczolowo-tluszcowej na tej aktualnej ze tylko gruczoloweto moze wynikac ztego ze schudlam ze 3,4 kilo????????????????

i teraz wazniejsze na badaniu usg wyszlo mi ze mam zwłókniały węzeł chłonny w dole pachowym,babka robiaca usg powiedziala ze z piersiami ok tylko ten dol pachowy ze to nic groznego pewnie po jakiejs infekcji moze wirusowej...fakt przeszlam taka,mialam tez maly zabieg w obrebie pach,oraz kiedys cala spuchlam jakas taka choroba wezlow chlonnych po antybiotyku przeszlo...miala ktoras z was cos takiego???zadzwonie dzis do dr oby bylo ok przeczytalam takze jak jak zwłókniały węzeł chłonny jest na tle rakowym to wychodzi to takze w badaniu morfologii ob albo poprzez biopsje mam mala wiedze na ten temat kurcez oby bylo ok mya moze Ty cos bedziesz wiedziec:pr osi:
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-16, 15:14   #140
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny robilam dzis usg piersi i porownuje je z badaniem usg z przed 2 lat na tamtym starym jest napisane ze piersi mam o budowie gruczolowo-tluszcowej na tej aktualnej ze tylko gruczoloweto moze wynikac ztego ze schudlam ze 3,4 kilo????????????????

i teraz wazniejsze na badaniu usg wyszlo mi ze mam zwłókniały węzeł chłonny w dole pachowym,babka robiaca usg powiedziala ze z piersiami ok tylko ten dol pachowy ze to nic groznego pewnie po jakiejs infekcji moze wirusowej...fakt przeszlam taka,mialam tez maly zabieg w obrebie pach,oraz kiedys cala spuchlam jakas taka choroba wezlow chlonnych po antybiotyku przeszlo...miala ktoras z was cos takiego???zadzwonie dzis do dr oby bylo ok przeczytalam takze jak jak zwłókniały węzeł chłonny jest na tle rakowym to wychodzi to takze w badaniu morfologii ob albo poprzez biopsje mam mala wiedze na ten temat kurcez oby bylo ok mya moze Ty cos bedziesz wiedziec:pr osi:
ja miałam to samo na USG. gościu co to robił powiedział mi, że właśnie po infekcjach tak się może stać i to nie jest nic takiego. więc się nie przejęłam
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 16:15   #141
falena26
Raczkowanie

Cytat:
Hej!mi Dr.nie przepisała.Ale jak chcesz moge Ci dac ketanol bo mam go za duzo w domupozdrawiam
Stary 2012-07-16, 16:41   #142
Olivkaa200
Zakorzenienie

Agatko w pokoju ciemno bylo wiec takie ciemniejsze mi sie wydaly ale bardzo Ci w nich ladnie w ogole piekna z Ciebie kobieta i masz sexi głos a ja po operacji to jak wrak czlowieka ale doktor mowi ze bylas u mnie a ja mowie dobrze dobrze czy moge ja spac?bo balam sie ze zasne jak pod narkoza

dochodze do zywych przed chwila sie umylam i glowe mama mi umyla bo rekoma sie boje troche ruszac staram sie prostowac ale ciezko mi idzie kupie ta masc moze ukoi troche moje cierpienie

kasik ja tez mialam powiekszone wezly pachowe czy jakos tak i to nic takiego

ale siedzenie przy komputerze mnie meczy uciekam dobrej nocki

Mya kochana jak masz gdzies ten filmik to wrzuc proszetrzacham ta reka, gniote, macham a ona dalej jak u pudziana

zdjęcia beda w piatek

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-16, 16:50   #143
tasha2
Raczkowanie

Czesc dziewczyny! Bylam na tym forum w zeszlym roku i wracam ponownie po wsparcie zwiazanym ze stresem biustowymBylam rok temu na konsultacji u dr E.S. w Gdyni i dr odradzila mi zabieg ze wzgledu na to ze mam naturalnie spore B i jeszcze nie rodzilam. Nietety mam te piersi obwisniete i przez to ciaglego dola (to chyba sie nazywa pseudoobwisniecie bo nie mam dzieci i mam duzo tkanki na dole piersi a na gorze nic i przez to deprecha). Pani doktor zalecila mi push upy i 'podciaganie piersi' stanikiem do gory +smarowanie balsamem . Po roku jednak nadal siedzi mi to na maxa w glowie i piersi sie nie podobaja Przylecialam teraz do Polski na 6 tyg i poszlam do Pani dr ponownie mowiac ze jednak sie zdecydowalam. Dr znowu powtorzyla ze wg niej szkoda ciac ale jezeli tak bardzo mi to siedzi w glowie i az tak przeszkadza to OK. Chodzi glownie o wypelnienie gory piersi wiec dr zalecila implant Mentora CPG 333, 380 cc. Pani dr mowi ze z tego wyjdzie ladne C i ladnie gora wypelniona bo implant ma wysoki profil. Czy ktoras z was ma podobny implant? Tak mysle,ze te 380 cc pod+ moje spore naturalne B na gorze to moze za duze wyjda? Zalezy mi bardziej na wypelnieniu gory i delikatnym powiekszeniu ale takim nie za bardzo....Druga sprawa jest taka ze poniewaz jestem w PL tylko na pare tyg i w okreslonym dniu cyklu pani dr stwierdzila ze musimy dzialac szybko bo ona operuje tylko w okreslonych dniach cyklu i zebym po zabiegu miala przynajmniej 4 tyg na rekonawlescence w Polsce. Mentory juz zostaly zamowione w zeszly piatek a zabieg mam na 23 lipca i najgorsze jest to ze tydzien przed dopadl mnie mega stres i strach. Jak wy dawalyscie sobie z tym rade? Ja jestem psychicznie jak facet: mega tchorz. Moja mama mnie wspiera ale tez widze ze lapie stresa bo bede pod narkoza, ciecia, bol itp. Wiem ze tego dnia tez inna dziewczyna ma operacje u pani doktor i w sumie sie zastanawialam, czy moze tez jest na tym forum? Chyba razniej byloby wiedziec, ze ktos inny tez bedzie przez to przechodzil tego samego dnia albo sie spotkac 'po sasiedzku' na sali pooperacyjnej Pozdrawiam serdecznie!

Edytowane przez tasha2
Czas edycji: 2012-07-16 o 16:58
tasha2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:02   #144
malinkac
Raczkowanie

dziękuję za miłe słowa jesteście kochane jak zawsze

Oliwko gratuluję przez ten mój urlop przegapiłam Twój ważny dzień. jeszcze raz gratuluję, teraz już będzie tylko lepiej.

przeżyłam pierwszy dzień w pracy po 2 tyg. urlopie choć nie było łatwo lecę gotować obiadek
Stary 2012-07-16, 17:18   #145
horo_2
Zadomowienie

Olivko,
gratuluję raz jeszcze z całego serca
strasznie jestem ciekawa jak cycusie wyszły... na pewno są prześliczne, więc rozumiem Twój zachwyt
a o bólu zapomnisz szybciutko

Agatko,
jaką farbą robiłaś teraz włoski? I jaki masz swój kolor naturalny?
Mi te ciemniejsze blondy wychodzą wszystkie takie zimne, a chciałabym ciut "blasku słońca" na głowie
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 17:36   #146
klaudeczka2010
Zadomowienie

hejka...OLIVEKZOBAC ZYSZ że już masz z górkii już się zakochałaś w nich???ja się nie dziwię...a zobaczysz co będzie potem

A JA WRZUCIŁAM ZDJĘCIA Z ZAKUPÓW I ten stanik gdzie proszę o ocenę czy może taki być???

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

TASHA hejkastres jest duży przed...ale zaufaj pani dr i spróbuj się zrelaksować,pamiętaj że my tu wszystkie,oprócz tych co są przedprzechodzi łyśmy to i zaręczam Ci że nie jest tak strasznie jak myślisz...ja wiesz jak podeszłam do tego,do końca wiedziałam że mogę w ostatniej chwili zrezygnować...więc to mnie uspakajało,ale jak już dojechałam na miejsce to cała ekpia jest tak sympatyczna że zachciewa się jeszcze bardziej,a po...a po no boli...ale pamiętaj że są leki przeciwbólowe więc dasz radęa skoro kompleks piersi tak Ci doskwiera to zobaczysz jaka będziesz happy poa z 380cc to będzie piękny spory biuścik jesli już coś tam masz!!!ja życze powodzenia...a moja córcia kończy 23 3latka więc będę pamietać żeby trzymać kciuki
Stary 2012-07-16, 17:38   #147
Olivkaa200
Zakorzenienie

horo, malinko dziekuje

klaudeczko moje ycychy jak je widzialam to kwadraciaki troszke ale codziennie odchylam pancernik i takie okraglutkie sie robia w czwartek na sciagniecie szwow wiec zrobie jakies fotki wczoraj w nocy nie spalam bo jakos bolalo mam nadzieje ze dzis zasne

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-16, 18:02   #148
tasha2
Raczkowanie

Dzieki wielkie Klaudeczka. Wiem,ze pewnie nastawiam sie na najgorsze ale ja chyba tak mam, wiec przygotowuje sie ze bedzie bolalo na maxa a jak nie az tak bardzo to bede co najwyzej pozytywnie zaskoczona

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
hejka...OLIVEKZOBAC ZYSZ że już masz z górkii już się zakochałaś w nich???ja się nie dziwię...a zobaczysz co będzie potem

A JA WRZUCIŁAM ZDJĘCIA Z ZAKUPÓW I ten stanik gdzie proszę o ocenę czy może taki być???

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

TASHA hejkastres jest duży przed...ale zaufaj pani dr i spróbuj się zrelaksować,pamiętaj że my tu wszystkie,oprócz tych co są przedprzechodzi łyśmy to i zaręczam Ci że nie jest tak strasznie jak myślisz...ja wiesz jak podeszłam do tego,do końca wiedziałam że mogę w ostatniej chwili zrezygnować...więc to mnie uspakajało,ale jak już dojechałam na miejsce to cała ekpia jest tak sympatyczna że zachciewa się jeszcze bardziej,a po...a po no boli...ale pamiętaj że są leki przeciwbólowe więc dasz radęa skoro kompleks piersi tak Ci doskwiera to zobaczysz jaka będziesz happy poa z 380cc to będzie piękny spory biuścik jesli już coś tam masz!!!ja życze powodzenia...a moja córcia kończy 23 3latka więc będę pamietać żeby trzymać kciuki
Stary 2012-07-16, 18:23   #149
grazia781
Raczkowanie

Witajcie moje kochane
Już wróciłam z urlopiku zaraz foty jakieś wsadzę. Powiem wam,że było wspaniale moje cycuchy pięknie się sprawowały i wrażenie robiły kostium też się sprawił bombowo
OLIWKO spóźnione ale szczere gratulacje dla ciebie

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

KOCHANE FOTKI WRZUCONE Z WAKACJI
Stary 2012-07-16, 18:28   #150
Agatau88
Zakorzenienie

A ja juz w domu

Cytat:
Ja proponuje jednak ketonal.

Cytat:

Budowa gruczolowa bo schudlas.
A wezel moze byc na roznym tle ale gdyby bylo cos nie tak lekarz by Ci powiedzial przy badaniu.
Zwłókniały wezeł swiadczy zazwyczaj o przebytej infekcji.

Cytat:
Agatko w pokoju ciemno bylo wiec takie ciemniejsze mi sie wydaly ale bardzo Ci w nich ladnie w ogole piekna z Ciebie kobieta i masz sexi głos a ja po operacji to jak wrak czlowieka ale doktor mowi ze bylas u mnie a ja mowie dobrze dobrze czy moge ja spac?bo balam sie ze zasne jak pod narkoza

dochodze do zywych przed chwila sie umylam i glowe mama mi umyla bo rekoma sie boje troche ruszac staram sie prostowac ale ciezko mi idzie kupie ta masc moze ukoi troche moje cierpienie

kasik ja tez mialam powiekszone wezly pachowe czy jakos tak i to nic takiego

ale siedzenie przy komputerze mnie meczy uciekam dobrej nocki

Mya kochana jak masz gdzies ten filmik to wrzuc proszetrzacham ta reka, gniote, macham a ona dalej jak u pudziana

zdjęcia beda w piatek
Kochana sexi głos no co Ty
ale dziekuje
i moje wlosy tez dziekuja

a to normalne ze po op spalas, na tance przyjdzie jeszcze czas jak tam w Warszawie u Doktorka sie spotkamy miasto bedzie nasze
Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość

Agatko,
jaką farbą robiłaś teraz włoski? I jaki masz swój kolor naturalny?
Mi te ciemniejsze blondy wychodzą wszystkie takie zimne, a chciałabym ciut "blasku słońca" na głowie
Wlasnie ja mam teraz złoty. smieje sie ze ruda jestem
czym dokladnie nie wiem-wiem ze techniką 3D i farbami Loreal DiaLight na pewno 7,3 od spodu, przy twarzy 9,3 reszta 8,31 chyba.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości