Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-15, 19:16   #91
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
A teraz zadam Wam pewnie jedno z durniejszych pytań: czy w trakcie zabiegu ma się na sobie majteczki? Ostatnie zabiegi jakie przechodziłam dotyczyły porodów a tam siłą rzeczy ich nie było....
Madziullasz, w klinice w której ja miałam zabieg, dostałam na dzień dobry koszule zapinaną z przodu na rzepy, majtki a właściwie stringi jednorazowe, kapcie, szlafrok a przed samym zabiegiem przebrałam się w koszulę zakładaną przez głowę z takiego dziwnego materiału, który na stole operacyjnym poprostu rozrywają Jak się obudziłam miałam na sobie te same majty, biustonosz pooperacyjny i koszulę na rzepy
Stary 2012-07-15, 19:48   #92
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Ja tez kladlam sie w majtach
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:19   #93
gwendolinka
Zadomowienie

Ja też w majtach

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:23   #94
malinkac
Raczkowanie

witam w nowej części
znowu trochę mnie nie było, dopiero wróciłam z Bułgarii
Anika powodzenia
pozdrawiam

aha dziewczyny jak się dodaje zdjęcie w treść wypowiedzi?
Stary 2012-07-15, 20:28   #95
gwendolinka
Zadomowienie

Ja zmieniłam sobie podpis

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
witam w nowej części
znowu trochę mnie nie było, dopiero wróciłam z Bułgarii
Anika powodzenia
pozdrawiam

aha dziewczyny jak się dodaje zdjęcie w treść wypowiedzi?
Piszesz normalnie posta i na dole masz coś takiego jak dodatkowe opcje, zarzadzaj załącznikami.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-15, 20:34   #96
malinkac
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Piszesz normalnie posta i na dole masz coś takiego jak dodatkowe opcje, zarzadzaj załącznikami.
dzięki nie zauważyłam :P

sorry za brak twarzy ale uważam, że tak jest lepiej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ja.jpg (119,0 KB, 273 załadowań)
Stary 2012-07-15, 20:36   #97
AsieK8705
Raczkowanie

To moze i ja sie przywitam w nowym wątku

Czytam Was na bieżąco, choć przyznam, ze czasami wstydzę sie wtracic...
Marze sobie tak po cichu, ze przed zakończeniem tego wątku i ja będę miała nowe cycki... Chociaż powiem Wam szczerze, ze ta wizja mi sie odwlekac zaczyna... właśnie straciłam prace, więc póki co nici z odkładania kasyna cycki, aj.... smutno.

Mya dzięki za krótki niezbędnik dla "nowicjuszek" właśnie studiuje tabele, ale póki co to dla mnie zbiór cyframi, moze jakoś to ogarnę kiedyś
Anika75 Trzymam kciuki za jutro
Olivkaa200 mam nadzieje, ze ból jak najszybciej minie i wkrótce będziesz dumnie wypisać pierś do przodu!!!

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 20:38   #98
tonia87
Rozeznanie

Cytat:

wow, cudnie

nawet bez twarzy rozbawiłaś mnie tym tekstem
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 20:46   #99
gwendolinka
Zadomowienie

Cycki extra , tatoo też ładniutki. Tylko czemu bez twarzy lepiej..

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-15, 21:00   #100
madziullasz
Raczkowanie

Dzięki, że mnie nie wyśmiałyście, bo i tak ciężko było mi obnażyć się przed DR na konsultacji i na myśl, że mam leżeć nieprzytomna , roznegliżowana tak mi jakoś dziwnie było.
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:02   #101
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Dzięki, że mnie nie wyśmiałyście, bo i tak ciężko było mi obnażyć się przed DR na konsultacji i na myśl, że mam leżeć nieprzytomna , roznegliżowana tak mi jakoś dziwnie było.

Noo bo w sumie to kto wie co tam sie z nami bedzie dzialo podczas narkozy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 21:18   #102
madziullasz
Raczkowanie

Nie lubię gdy nie mam nad sobą kontroli, a pamiętam gdy siostra kiedyś opowiadała, że w trakcie jednego z porodów leżała zmulona na stole i przyszło dwóch lekarzy czy stażystów i jeden mówi do drugiego : "o i zobacz jaka ładna broszka" a oNa nie była nawet w stanie aby jakoś zareagować.
Stary 2012-07-15, 21:22   #103
AsieK8705
Raczkowanie

Cytat:
Nie lubię gdy nie mam nad sobą kontroli, a pamiętam gdy siostra kiedyś opowiadała, że w trakcie jednego z porodów leżała zmulona na stole i przyszło dwóch lekarzy czy stażystów i jeden mówi do drugiego : "o i zobacz jaka ładna broszka" a oNa nie była nawet w stanie aby jakoś zareagować.
Każdy sie chyba boi braku kontroli nad wlasnym cialem i świadomości, ze ktos obcy je bezkarnie ogląda i dotyka...
Ja bym pózniej poszła i powiedziała im kilka miłych slow...
Jestem w szoku, ze takie rzeczy sie dzieją... To tylko odstrasza

Dążę do perfekcji, robiąc to co kocham!
AsieK8705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:24   #104
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
Lol ciekawośc ludzka nie zna granic...

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

i głupota z resztą też.
Stary 2012-07-15, 21:30   #105
madziullasz
Raczkowanie

może teraz jest lepiej, to było dobre 15 lat temu, moja siostra jest starsza ode mnie 13 lat a szpitale w tym czasie się mocno pozmieniały, Ona przy pierwszym porodzie została, żeby nie skłamać przywiązana do łóżka aż rozeszło jej się spojenie łonowe w wyniku czego pierwsze pół roku po porodzie spędziła na wózku i w pasie ściskającym biodra a na koniec po latach wsadzili jej śruby. to było dokładnie 20 lat temu.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Uparli się, że ma rodzić naturalnie, kolejne dwa porodu to były już cesarki
Stary 2012-07-15, 21:33   #106
Alex0912
Raczkowanie

GG do Alex0912

Cytat:
może teraz jest lepiej, to było dobre 15 lat temu, moja siostra jest starsza ode mnie 13 lat a szpitale w tym czasie się mocno pozmieniały, Ona przy pierwszym porodzie została, żeby nie skłamać przywiązana do łóżka aż rozeszło jej się spojenie łonowe w wyniku czego pierwsze pół roku po porodzie spędziła na wózku i w pasie ściskającym biodra a na koniec po latach wsadzili jej śruby. to było dokładnie 20 lat temu.

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Uparli się, że ma rodzić naturalnie, kolejne dwa porodu to były już cesarki
Jeeeziuniuu przywiazana? sadysci.... mysle ze i w tych czasach takie przypadki sie zdarzaja, lekarze maja znieczulice na ludzkie cierpienie... dlatego tez ja bym nie mogla zostac takim lekarzem bo bym sie bala ze komus krzywde zrobie
Stary 2012-07-15, 21:34   #107
krokus26
Raczkowanie

Witam i ja w nowej części.
Olivko jeszcze trochę i przestanie boleć. U mnie jak dr ściągnęła szwy było już tylko lepiej.
Aniko- jutro spełni się Twoje marzenie, jestem z Tobą - mocno ściskam kciuki.
Malinko- po prostu dech zatyka. Bomba.
Stary 2012-07-15, 21:36   #108
klaudeczka2010
Zadomowienie

HEJOS KOBITOS W NOWEJ CZĘŚCI..
NOO MAYU dziękujemy za profesjonalne podejście do tematumasz za to 6+...nooo seriooo..profesjonalistka

OLIVKO SŁONECZKO...jakbym czytała siebie przed miesiącem,pamiętasz???5do ba jest już cudowna...i przesypiasz noce???to jesteś i tak na wygranej ..więc luztakże jutro i pojutrze będziesz widziała znaczną poprawę..wręcz ja odczułam wielkąi TAK..przestanie kiedyś zupełnie boleći wtedy powiesz..że zrobiłabyś to jeszcze raz...zobaczyszi czekamy aż się pochwalisz:ju pi:

MADZIULLASZ ja też miałam majtki i spodnie,spodnie z kliniki,a majtki swoje i tak też się obudziłam

GWEN a ty gdzie znów???fajnieee masz

ja znów byłam na działeczce u córci,jutro zawozimy tam syncia ,którego najpierw odbierze mój tż ze szczyrku,no i za tydz już dzieciaczki wracają,23 urodziny mojej małej''3''i 29śmigamy do Jastrzębiej....GWEN załatw mi tam na POMORZU pogodę od końca miesiącana dokładnie 9dni

A JA KOCHANE JESTEM PO ZAKUPACH I KUPIŁAM KILKA RZECZY NA MOJE PANNY....ale jestem uhahana ...jutro cyknę focie i WAM pokazę...np kostium w H&M za 40zł i góra od niego w rozmiarze 40..he he..a miałam34-36 ..i stanik 40tkę...tam nie mają typowych 75b,c czy d..więc się jaram tą 40tką jak głupia

i koniecznie muszę wam pokazać ten stanik bo jest świetny do dekoltów..bez fiszbin i trochę za luźny po biustem al miska daje radę,bardzo ważna jest wasza opinia bo mogę go oddaćjak powiecie że do dupki

aaa MALINKAC nooo i co???chyba już nie za duże co???są idealne dla Ciebie..I POWTÓRZĘ że jak twoje od dawna!!superr;-)

a co jeszcze..znalazłam zalecenia od dr na kartce w aucie...i wyczytałam po 1 że mam cały czas masować do 3 miesiąca..a ja od 3tyg nic nie robię,więc od dziś zaczęłam,łoo matko...mam nadzieję że to nie zaszkodziło,bo ladne są,oprócz tego że jeszcze nieruchome zbytnio...a po 2 plywać mogę po 10 tygodniach dopiero;-(ale ważne że we wrześniu już będe mogła na wakacjach;-)

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-07-15 o 21:42
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-15, 21:46   #109
gwendolinka
Zadomowienie

POKAZUJ TERAZ A NIE !!!!
Ma być ładna pogoda w ostatnim tygodniu miesiaca! Wieć "załatwiam" Ci. Mówisz -Masz. Ja tylko na dłuzszy weekend do Wiednia , pić , bawić się i szalec na rollecosterze.. zebym tylko cycków nie pogubiła...
Bede jedyną dziewczynką Jadę z kolegą do jego kolegi. Biedna ja, już mnie wątroba boli... Nieeeee , nie bede pić

- 18.04.2011 Dr ES

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-15, 21:48   #110
klaudeczka2010
Zadomowienie

ANICZKO POWODZENIA JUTRO...ALEŻ BĘDZIE SIĘ DZIAŁO...nowe cycorki już przed południem będątrzymam kciuki na maxa!!!!
Stary 2012-07-15, 21:52   #111
gwendolinka
Zadomowienie

klaudeczko upominam cie , masz NIEREGULAMINOWY podpis :brzyda l:
beda baty, zostaniesz wykluczona ze wspolnoty

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-15, 21:57   #112
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
POKAZUJ TERAZ A NIE !!!!
Ma być ładna pogoda w ostatnim tygodniu miesiaca! Wieć "załatwiam" Ci. Mówisz -Masz. Ja tylko na dłuzszy weekend do Wiednia , pić , bawić się i szalec na rollecosterze.. zebym tylko cycków nie pogubiła...
Bede jedyną dziewczynką Jadę z kolegą do jego kolegi. Biedna ja, już mnie wątroba boli... Nieeeee , nie bede pić
pokazałabym teraz ale nie mam zdjęc...a mój tż powiedziałby że jestem psychiczna jakbym zaczęła się ubierać o tej godz i fotki robićjutro z ranca
a TY baw się dobrze...i...z kolegąhe he..fajnieee...takie szybkie wypady są najlepsze..echt ylko właśnie..cycków nie pogubzazdroszczę Ci

aaaa co do pogody..to ja potrzebuję ją bardziej pierwszy tydz sierpnia..więc zamawiam raz jeszcze
Stary 2012-07-15, 22:43   #113
gwendolinka
Zadomowienie

No ja jade z kolegą nie z kochankiem. :P
Mój Alvaro co to do niego ma słabość, mnie zlewa trochę, odzywa się kiedy mu sie podoba... wiec go skreślilam. No podobał mi sie ale.....life is brutal Nie wspomniałam mu jeszcze ze wyjezdzam do Wiednia, kiedy on chyba przyjezdza na pomorze... ale trudno..jakoś sie niefortunnie złożyło. Nie dzwoni to nie wie... co zrobie?

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-15, 23:08   #114
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczyny no nie nadążam już za Wami jeszcze wstęga z otwarcia nowej części nie opadła a tu już dwie strony zaskrobane witam się i ja pięknie zaraz podpisik zmienię jak należy.

MYA kawał dobrej roboty na początku, małe kompendium wiedzy, super, wszystko bez szukania dla nowych

OLIVKA gratulacja wielkie i do przodu, nie narzekaj że boli tylko sobie w dekold zaglądaj, za pare dni przestanie a za pare miesięcy zapomnisz wogóle jaki to był ból ja też tak pisałam po op, że gdybym wiedziała jak to boli to bym nie zrobiła, dzisiaj wiem jak boli a zrobiłabym i drugi i trzeci raz gdybym musiała masz los na loterii wygrany jak całe nocki przesypiasz

ANIKA nie wiem czy jeszcze zajrzysz wiesz, że za Ciebie szczególnie mocno kciuki ściskam i jutro myślami przy Tobie będę jak dasz rade to na priv puszczam nr tel gdybyś chciała się pochwalić co tam po operacji albo pogadać

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

moja droga Gwen baw się dobrze niegrzeczna dziewczyno, jakąś ekstremalną atrakcję możesz za mnie zaliczyć

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:

malinko no tak na forum to wystarczy, że cycki powywalamy, twarzą już swiecić nie musimy chyba juz nie myślisz że są za duże bo wyglądasz rewelacyjnie my do Bułgarii na trzy tygodnie w sierpniu jedziemy po raz piąty z kolei
Stary 2012-07-15, 23:55   #115
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

o - a ten pan obok to nieprzytomy leży ? jak nic stracił przytomność z wrażenia Ale super wyglądasz!!!! i co ? niby że za duże??? no ja już nic nie powiem a Ty już chyba nie narzekasz

Cytat:
Ja zmieniłam sobie podpis [COLOR="Silver"]
Już miałam nie wchodzić bo rano do pracy- ale musiałam TO zobaczyć, taka byłam ciekawa co tu odmalowałaś

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
dziewczyny no nie nadążam już za Wami jeszcze wstęga z otwarcia nowej części nie opadła a tu już dwie strony zaskrobane witam się i ja pięknie zaraz podpisik zmienię jak należy.

MYA kawał dobrej roboty na początku, małe kompendium wiedzy, super, wszystko bez szukania dla nowych

OLIVKA gratulacja wielkie i do przodu, nie narzekaj że boli tylko sobie w dekold zaglądaj, za pare dni przestanie a za pare miesięcy zapomnisz wogóle jaki to był ból ja też tak pisałam po op, że gdybym wiedziała jak to boli to bym nie zrobiła, dzisiaj wiem jak boli a zrobiłabym i drugi i trzeci raz gdybym musiała masz los na loterii wygrany jak całe nocki przesypiasz

ANIKA nie wiem czy jeszcze zajrzysz wiesz, że za Ciebie szczególnie mocno kciuki ściskam i jutro myślami przy Tobie będę jak dasz rade to na priv puszczam nr tel gdybyś chciała się pochwalić co tam po operacji albo pogadać

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

moja droga Gwen baw się dobrze niegrzeczna dziewczyno, jakąś ekstremalną atrakcję możesz za mnie zaliczyć

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

malinko no tak na forum to wystarczy, że cycki powywalamy, twarzą już swiecić nie musimy chyba juz nie myślisz że są za duże bo wyglądasz rewelacyjnie my do Bułgarii na trzy tygodnie w sierpniu jedziemy po raz piąty z kolei
No przecież mi pomogłyście- razem wszystko idzie sprawnie. Jeszcze mam troszkę do zrobienia- ale może do końca wątku skończę Takie tempo wrzuciłyście, że muszę się sprężać
Ale sobie odpoczniesz- 3 tygodnie błogiego lenistwa z parasolką w drinku zazdroszczę, zazdroszczę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 00:10   #116
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Cześc kochane

nafaszerowałam sie tabletkami i weszlam do Was na chwilke na tabletkach czuje ulge ale potem koszmar...licze ze z dnia na dzien bedzie lepiej. Plus to to, ze przesypiam cale noceod 21 do 7 rano

Cycuchy widzialam i kocham je pomimo ze sa kwadratami ale cudowne uczucie widziec ze sa

Gwen zdjęcia beda pewnie w piatek bo stanika nie sciagm grzeczna dziewczynka ze mnnie

ale mam pytanie reka mi spuchla jak balon, dzwonilam do doktora mowil ze musze wiecej sie ruszac no ale latwo powiedziec hehe jak wszysko ciagnie i boli czy to normalne z ta reka???
O hejeczka biedactwo trzymaj się , będzie coraz lepiej
A pod rękę podkładaj klin jak leżysz- tzn poduchę np. tak by palce ręki były wyżej niż ramie. Strzepuj rękę po wstaniu- tzn. unieś ją ile możesz a następnie ruszaj dłonią jakbyś strzepywała wodę. Poszukam Ci filmik z ćwiczeniami i masażem i jutro zapodam zatrzymuje Ci się opuchlizna w ręce- a na to ruch jest najlepszy Więc spaceruj ile możesz , a jak leżysz-to z klinem pod ręką.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-07-16 o 00:12
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 05:11   #117
kasikkk87
Zadomowienie

hejka i ja sie witamzmienilam podpis dziewczyny mam problem nigdzie u mnie nie ma koszulek rozpinanychtylko jedna znalazlam jako pizame do tego spodnie mam mya ten octenisept ja tez mam kupic???mykam robic badania
anik mysle o Tobie to juz o 8 buziaki kochana
oliwka dasz rade hheh nie strasz mnie
buzka dla was
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 05:58   #118
Andzikus
Raczkowanie

Witam Cycolinki! Mialam jakis koszmarny tydzien w pracy i tylko Was troszenke podczytywalam w drodze z miejsca na miejsce Dobrze, ze juz najgorsze za mna i powoli mozna troszke spokojniej zaczac myslec o wakacjach A tutaj tyle sie zmienilo wiec wlaczajac sie w ten watek troszke wracajac do poprzedniego...
W czwartek mialam kolejna wizyte kontrolna. Wyszlam baaardzo zadowolona, cycoli miekna, nawet juz sa troszenieczke ruchome, mam zgode na basen i nawet na rower w terenie (nareszcie!!! ), zaczynam tez kuracje blizenek. Dr zalecila plastry silikonowe. Jutro jade sie w nie zaopatrzyc
Za 2 tygodnie, jak bede na kolejnej, przedurlopowej kontroli, mam wziac ze soba wszystkie staniczki, rowniez fiszbinkowe, i jesli p Dr zaakceptuje ksztalt i umiejscowienie fiszbinki to bede juz mogla zaczac w nich zaczac smigac i na urlopku szyku zadawac! U mnie ciecie jest troszenke powyzej wciecia pod piersiami, wiec fiszbinki nie beda blizenki draznily ani uciskaly, wiec moge sobie wczesniej na to pozwolic
No, i to sa dobre wiadomosci!

A jak tam nasze pooperacyjna Oliveczka sie miewa? Jakos malo pisze.... Pozdrowionka i usciski dla Ciebie Olivko!
Anik, i Ty sie tam jutro dzielnie trzymaj!!! I nie uciekaj spod drzwi! To tak, na temat awatarka

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
A i jak to powiedział to po chwili KOCHNIE COFAM TO ...... COFAM TO
Ale i tak wzięła z nim rozwód
Tez bym rozwod wziela i na takiego drania patrzec dluzej ani sekundki bym nie chciala!

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Wlasnie bylam wczoraj na przeszyciu. wiec mam rany-nie blizny
Jak bedzie zobaczymy.
Agatau, bolalo? Robili Ci to w znieczuleniu miejscowym czy ogolnym?

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Cytat:
na konsultacji gdy wsadzili mi 300 do stanika też takie spore mi się wydały, gorzej z tymi 275 - na nie nawet nie patrzyłam, wszystko okaże się w czwartek
Madziullasz, ale ja rozumiem, ze te rozmiarki to byla propozycja do rozpatrzenia dla Ciebie i ostateczna decyzja wlasnie do Ciebie nalezy? Jak wolisz to 300 to po prostu powiedz im, ze takie wybralas dla sbiebie i juz. Ja tez dostalam 2 propozycje, pojechalam do przedstawiciela Mentora, przymierzylam jedne, potem drugie, pogadalam, wywiedzialam sie wszystkiego i oczywiscie wybralam te wieksze

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
fajnie, że mam większe i pieknie się w ciuchach prezentuję, ale poza tym wszystko jest nie tak i gdyby nie to forum to chyba bym zwariowała. Na dzień dzisiejszy cycorki są cały czas zdrętwiałe, na wierzchu chodzą mi mróweczki pod spodem kompletnie ich nie czuje, jak po zabiegu dotykałam biustonosza to byłam przekonana, że on jest taki gruby wypchany jakąś watoliną, dopiero w domu się kapnęłam, że to moje ciałko brrrr .... co jakiś czas mam takie przeszywające kłócia, rano mam problem ze wstaniem, w nocy śpię tylko na plecach i też mi od tego drętwieją, nie ma szans przekręcić się na bok, do tego musze oganiać się od mojej kocicy chce wylegiwać się na moich cyckach, wczoraj o 3 w nocy probowała na mnie wleźć i tak do rana, ja sie zasłaniałam a ta kombinowała i mnie podchodziła...no i te szwy... na szczęście strupki już schodzą, siniorki powoli też...więc i samopoczucie się poprawia ale ruchy nadal mam ograniczone, ciuchy przez głowe już wkładam ale czasami ich zdjąć nie mogę, rąk do góry całkowicie jeszcze nie podniosę, przed wyjściem z domu do roboty ważę torbę i ciągle muszę z niej coś wypakowywać bo lekarz powiedział, że tak do 3kg mogę nosić
Belseno, jak to wszystko jest nie tak?! Jest DOKLADNIE TAK JAK POWINNO BYC! Kochanie, znasz bajke o Syrenie z Morskiej Piany? Tez sie musiala nacierpiec zeby na ksiecia zasluzyc! Jak to dobrze, ze ja juz mam to za soba i teraz juz coraz czesciej moge sie z tego tylko smiac! Nie zazdroszcze Wam Dziewczynki, ktore sa "przed" pierwszego okresu "po" bo jeszcze pamietam jakie to bylo koszmarne. Ale tez chce Was pocieszyc, za 2 tygodnie bede pelne 3 miesiace po operacji, a juz od miesiaca jest zupelnie inaczej! Belseno, zajrzalam do Twojego albumiku, moja operacja w porownaniu z Twoja to betka wiec nie dziwota, ze tak Ci ciezko. Kochana, tylko cierpliwosci, wszystko bedzie dobrze. Czas dziala na nasza korzysc

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 07:08   #119
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

Andzikus

jakim tam ogolnym, mcowym ale nie zadnym dozylnym ani nic.
Dr mi ostrzyknął to miejsce, wział skalpel, wycial skore i zszył znowu.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-16, 08:02   #120
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Witaj Malinko Milo Cie widziec

Ach te wakacje z cyckami Pieknie

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości