|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Grudniowa wymiana u n4t4lc11 :)
hey, znajdziesz coś za koronkową sukienkę z kołnierzykiem i/lub chabrową marynarkę i ewentualnie za czarną sukienkę z neonowymi ramiączkami?
Z Twojej wish mam koszulę oraz kilka sukienek. Pozdrawiam
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
kurtkę dałam siostrze , zaraz usuwam z wątku a torebkę negocjuję. Także nie trzymaj dla mnie tych rzeczy bo narazie się wstrzymam
|
|
#124 |
|
CORELIPS
|
koszule wszelkiego rodzaju (chętnie z długim rękawem biała) - mam w rozmiarze S-M
klasyczna biała z kołnierzykiem. dobry materiał. atmosphere
|
|
|
|
|
#125 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
To może wymienię co mi się u Ciebie podoba
![]() - brzoskwiniowe grubsze getry, primark, rozm. 36 - nowe bez metek - koronkowa sukienka z kołnierzykiem rozm. 34(pasuje na s) nowa z metką - chabrowa koszula, przeźroczysta, primark, rozm.36, nowa bez metki z dodatkowymi guzikami. *rurki jeansy cienkie super skinny, atmosphere, nowe bez metki (jaki to rozmiar?) -kredka do oczu, nude, nowa, ESSENCE ew. *spodnie nabite nitami, ćwiekami, atmopshere, nowe z metka, limitowana edycja! (jaki to rozmiar?) -essence, eyeliner w żelu trwały, zużycie widoczne na zdjęciu A co Ci się podoba u mnie oprócz davidoffa? |
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odpisałaś mi.
|
|
|
|
|
#127 |
|
CORELIPS
|
Zegarek jest bardzo wartościowy. Torebka w sumie aż tak mnie nie interesuje... Chciałabym marynarkę + sukienkę
Edytowane przez sylvia_doll Czas edycji: 2012-12-10 o 14:24 |
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wymiary marynarki:
w ramionach szerokość: 38cm pod paszkami: 44cm długość całkowita: 61cm poza wątkiem mam paletkę podkładów w kompakcie Sleek jakby cię interesowała
|
|
|
|
|
#130 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#131 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
Juhuuuu ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Zatem moja propozycja (nie do odrzucenia ) jest taka:-Jeansowa koszulowa sukienka firmy Only -Kremowy oversize z warkoczami firmy H&M. Stan idealny. Brak metek. -Śnieżnobiała koszula firmy Amisu. Rozmiar S. Nowa z papierową metką! * Korektor antybakteryjny firmy Hean z D-panthenolem, łopianem i alantoiną. Odcień 01 naturalny (najjaśniejszy). Praktycznie nowy, sprawdziłam odcień na nadgarstku - za ciemny -->KWC<-- za: - koronkowa sukienka z kołnierzykiem rozm. 34(pasuje na s) nowa z metką - chabrowa koszula, przeźroczysta, primark, rozm.36, nowa bez metki z dodatkowymi guzikami. *rurki jeansy cienkie super skinny, atmosphere, nowe bez metki (jaki to rozmiar?) - brzoskwiniowe grubsze getry, primark, rozm. 36 - nowe bez metek -kredka do oczu, nude, nowa, ESSENCE -essence, eyeliner w żelu trwały, zużycie widoczne na zdjęciu ![]() Pytanie co Ty na to? |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej koszula chabrowa. a czy bylas na watku ciuszkowym?
|
|
|
|
|
#133 |
|
404 Not Found
|
No tak, davidoff
![]() Nie wymieniłaś go w ostatnim poście, więc myślałam, że rezygnowałaś z niego ![]() Qrczę, na sukience najbardziej mi zależy Kolejność nie była przypadkowa Tak, interesują mnie pastele ![]() A co za davidoffa chciałabyś oddać?
|
|
|
|
|
#134 |
|
A.
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
marynarka pomarańczowa wpadøa mi w oko, ale ona chyba dluzsza jest...szkoda ze nie ma fasonu jak pozostale...spodnie z nitami i te granatowo-karmelowe tez fajne, ale ja nosze większe 36 a twoje sa mniejsze?
|
|
|
|
|
#136 |
|
404 Not Found
|
Jutro, dopiero?
![]() Nie zasnę ![]() A jak byśmy miały uzgodnić wymianę bez tych rzeczy poza wątkiem, jak ona by miała wyglądać wg Ciebie? ![]() Tyle rzeczy Ci się u mnie podoba i tyle mi u Ciebie, że ciężko się połapać ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Buuu, no dobra ![]() Poczekam ![]() Zatem do jutra i... miłej pracy - jeśli może ona taka być ![]() Pzdr.
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
a podasz wymiary marynarki?
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
moglabym zaryzykowac wymiarki..a które dkny?
|
|
|
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1354652289 |
|
|
|
|
#143 |
|
Zadomowienie
|
to moze jednak skusisz sie na wymiane na koszule ?
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() - beżowa torebka, noname,używana, więcej info. dla zainteresowanych -czarna torebka,stan bdb, primark ( za coś naprawdę mega ) + zdjęcie z internetu w innych kolorach-oversize atmosphere, używany, rozm. 36- NIE MA -koszula z nitami, next,używana, 36 -sweterek w paski, atmosphere, używany, rozmiar, 36-38 -spódniczka , new yorker, używana rozm. 36 Edytowane przez n4t4lc144 Czas edycji: 2012-12-30 o 15:25 |
|
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka
-spodnie miętowe, nowe, bez metek, primark rozm. 36- NIE MA (zdjęcie zapożyczone z neta +moje) - spodnie pudrowy róż, brzoskwinia , nowe bez metek, primark rozmiar36 NIE MA-rurki beżowe h&m, używane, rozmiar 36 -sukienka river island rozm 36, używana Edytowane przez n4t4lc144 Czas edycji: 2012-12-13 o 22:37 |
|
|
|
|
#146 |
|
404 Not Found
|
Te brzoskwiniowo-różowe spodnie są całkiem całkiem
![]() A czy mogłabym poznać ich wymiary? ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Ta beżowa torebka też ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Wiem o co chodzi. Takie luźniejsze - chino ![]() Przymierzałam wielokrotnie ten fason bo fajny jest, ale chyba jestem za chuda na nie bo każde jedne na mnie wisiały. Sama nie wiem ![]() Na pewno chciałabym: - koronkowa sukienka z kołnierzykiem rozm. 34(pasuje na s) nowa z metką - chabrowa koszula, przeźroczysta, primark, rozm.36, nowa bez metki z dodatkowymi guzikami. *rurki jeansy cienkie super skinny, atmosphere, nowe bez metki - brzoskwiniowe grubsze getry, primark, rozm. 36 - nowe bez metek -kredka do oczu, nude, nowa, ESSENCE -essence, eyeliner w żelu trwały, zużycie widoczne na zdjęciu Pytanie, co Ty byś za to chciała? ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Oj oj oj Nie liczyłabym davidoffa za kieckę bo ten kosztował ok. 120 pln (mam paragon). W ogóle nie liczyłabym wymiany w relacji 1:1 bo wartości poszczególnych rzeczy nieco się różnią W pakiecie wartości końcowe się uzupełniają Z mojej perspektywy sprawiedliwie byłoby tak: - koronkowa sukienka z kołnierzykiem rozm. 34 - chabrowa koszula, przeźroczysta, primark * rurki jeansy cienkie super skinny - spodnie pudrowy róż, brzoskwinia - brzoskwiniowe grubsze getry, primark - kredka do oczu, nude, nowa, ESSENCE - essence, eyeliner w żelu trwały za - davidoff cool water woman - śnieżnobiała koszula firmy amisu - kremowy oversize h&m - szary oversize h&m z działu dziecięcego - korektor antybakteryjny firmy Hean z D-panthenolem, łopianem i alantoiną ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Hehe, gupsia ja ![]() Dorzuciłam Ci korektor, a sobie nic nie dodałam ![]() Tobie miałam dorzucić korektor, a sobie odjąć eyeliner i dodać te różowate chino/baggy jak kto woli ![]() Miało wyglądać to tak: Z mojej perspektywy sprawiedliwie byłoby tak: - koronkowa sukienka z kołnierzykiem rozm. 34 - chabrowa koszula, przeźroczysta, primark * rurki jeansy cienkie super skinny - spodnie pudrowy róż, brzoskwinia - brzoskwiniowe grubsze getry, primark - kredka do oczu, nude, nowa, ESSENCE za - davidoff cool water woman - śnieżnobiała koszula firmy amisu - kremowy oversize h&m - szary oversize h&m z działu dziecięcego - korektor antybakteryjny firmy Hean z D-panthenolem, łopianem i alantoiną ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Ok ![]() Uwaga!!! Nadchodzę
Edytowane przez Cala Czas edycji: 2012-12-11 o 12:29 |
|
|
|
|
#148 |
|
BAN stały
|
Coś w moich wątkach za:
- koronkowa sukienka z kołnierzykiem rozm. 34(pasuje na s) nowa z metką *spodnie nabite nitami, ćwiekami, atmopshere, nowe z metka, limitowana edycja! -czarna torebka,stan bdb, primark -eyeliner czarny z brokatem, nowy, MUA ? |
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
jedne DKNY są w ostrej negocjacji, właściwie czekam tylko na adres..ale moze z zestawu lancome byś coś sobie wybrała, bo mnie się mietowe gacie spodobały
...ale najlepsze czyli gold EDP są
Edytowane przez IrkaIrka Czas edycji: 2012-12-11 o 15:24 |
|
|
|
|
#150 |
|
Zakorzenienie
|
hej znajdziesz coś za miętowe spodnie, czarną torebkę atmosphere i koszulę next z nitami? pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

klasyczna biała z kołnierzykiem. dobry materiał. atmosphere 

Kolejność nie była przypadkowa

, nowe bez metek, primark rozmiar36 NIE MA