Dieta proteinowa dr. Pierre Dukana - cz. 24! - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-30, 15:15   #121
Figarro
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 24

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
A jak Twoja ręka?
Pamiętasz, że obiecałaś mi kiedyś obiad w zamian za wyprowadzenie psa?
Ja już wprawdzie nie na Dukanie, ale białkowy obiad mi na pewno nie zaszkodzi
pamietam, wszystko pamietam

no wlasnie glownie, przez problemy z reka przerywalam dukana (bo wiadomo, jak sie gotowalo, to wszystko lepiej wchodzi )

z reka bez zmian, jedynie przykurcz odpuscil, ale sily dalej nie mam i czesciowego czucia

ortopeda twierdzi, ze jeszcze cos tam sprawnosci powinnam odzyskac
ale neurolog juz twierdzi, ze tak mi zostanie
staram sie zyc normalnie i teraz musze zawalczyc o wage

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 15:42   #122
magda_lena40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
pamietam, wszystko pamietam

no wlasnie glownie, przez problemy z reka przerywalam dukana (bo wiadomo, jak sie gotowalo, to wszystko lepiej wchodzi )

z reka bez zmian, jedynie przykurcz odpuscil, ale sily dalej nie mam i czesciowego czucia

ortopeda twierdzi, ze jeszcze cos tam sprawnosci powinnam odzyskac
ale neurolog juz twierdzi, ze tak mi zostanie
staram sie zyc normalnie i teraz musze zawalczyc o wage

Walcz, walcz!
Trzymam kciuki, żeby to było Twoje ostatnie podejście

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 17:17   #123
kashia001
PeeeMaa!

Cytat:
Napisane przez nieznosna24 Pokaż wiadomość
ehhh jestes 3 dzien na dukanie a drugi tydzien cwicze i juz mam kryzys... nie poszlam dzis na siłownie... i zjadlam pączka...

zmotywujcie mnie jakos... bo sie nieciekawie robi...
Każdy ma zawsze jakiś kryzys, u jednych jest wcześniej, w drugich później. Grunt to się nie poddawać !

Ja miałam chyba kryzys po 3 dniach, ale przetrwałam i prawie od miesiąca ani razu nie zgrzeszyłam ! I jestem taka dumna

Mnie osobiście motywuje bardzo, jak czytam wszystkie wasze posty <3 Poprostu uwielbiam to robić i to jest dla mnie najważniejsza motywacja. Bez tego forum pewnie bym nie dała rady !

Chwyć się mej dłoni. Bądź blisko.
Za szczęściem już nie chcę gonić.
Mam Ciebie. Mam wszystko.
kashia001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 18:56   #124
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez EMNE Pokaż wiadomość
Witamy witamy. Im więcej rodzynków tym ciasto smaczniejsze.
A skąd jesteś? Jak nam zdradzisz to może znajdzie się chętna by sie toba osobiście zając tak jam Emi zajęła się Łosiem.
<łasi się>
Przygotowania do ślubu idą pełną parą, to już tylko 4 miesiące . Cześć nowy Rodzynku numer dwa.
Stary 2013-01-30, 19:48   #125
wobbly
Zadomowienie

heej dziewczyny niecaly rok temu masakrycznie sie roztylam i na szczescie 8 miesiecy temu podjelam sie tej swietnej diety.
jestem na Dukanie od 14 czerwca 2012 roku, efekt: z 95kg na 73kg
takze jestem z wami caaaaaalym sercem i kazdej po kolei zycze wytrwalosci
ale jedno mnie zszokowalo po przejrzeniu Waszego watku.
od samego poczatku drugiej fazy jadłam parówki (tylko drobiowe) i jogurty owocowe 0% czasem w naprawde sporych ilosciach.
a wlasnie sie dowiedzialam, ze nie powinnam..

pozdrawiam
cel: 60kg

don't want nothing less cause i’m sure you’re the best..
11.07.13r.

Edytowane przez wobbly
Czas edycji: 2013-01-30 o 19:49
wobbly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 20:32   #126
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Figarro Pokaż wiadomość
no....dobra
moje kolejne podejscie do dukana
dzisiaj byla juz owsianka i mielone
zaraz kawalek lososia
pozniej zupa z udek
dalej nie mam pomyslu

czeeeee
miło Cię widzieć

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 20:51   #127
fasolinno
Rozeznanie

hej żarłoki, u mnei też dziś spadek nastroju
rano weszlam na wagę a tu kg więcej , no i cholera pytam skąd ??? moze to @ się zbliża bo ja byłam bez zarzutu, po południu miałam gości i tak mnie ten 1 kg zdeprymował ze zrobiłam sobie ucztę ze złości, wiem glupie to strasznie no ale juz czasu nie cofnę, przede mną dwa proto dni , moze sprawa się wyjasni
kończę własnie ciacho czekoladowe z dodatkiem emilki z marcepanowym aromatem
nie mam pomyslu na jutrzejsze żarcie , ale bułeczki z mikro to muszą być bo zawsze to jakaś kanapka do pracy
fasolinno jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 09:41   #128
agaczini
Zadomowienie

czesc dziewczyny ale ze mnie roztrzepaniec - dokladnie widzialam ze jest nowy watek ale mimo to przez pare dni wchodzilam widzialam ze w starym nie ma nowych watkow i zdziwiwszy sie co tak dlugo, dalej sprawdzalam hahah dopiero dzis mnie olsnilo ;p ja dalej tluke III faze powiem wam że nie jem wszystkiego co moge bo sie boje a juz napewno unikam takich dni ze i owoce i chleb i makaronoryze..... blokada psychiczna jakas no ;D ale ogolnie idzie mi dobrze. dziś proteinki w poniedziałek też sobie robiłam, bo uznałam że większa bułka to szaleństwo zbytnie jednak bylo. wy tez tak macie natrojce? ze boicie sie jesc? wczoraj mialam istne podniebieniowe krolestwo - truskawki z biedronki ;D z maslanką i slodzikiem...normalnie lato w buzi ;D
Stary 2013-01-31, 09:47   #129
moose1979
Rozeznanie

Cześć Lachony
Ale się tutaj ludzi naschodziło, no
Znalazłem minutkę w moim totalnie rozpieprzonym, przez durną pracę, dniu i postanowiłem się odezwać. Widziałem jakąś konkurencję, więc tym bardziej naszła mnie chęć napisania kilku słów
Rodzynku nr 2... uważaj, bo tutaj można żonę przyszłą znaleźć
U mnie i Emilki dukanie jakoś sobie idzie. Proszę tylko o nakrzyczenie na ma wybrankę, gdyż mięska mało zjada i się mnie nie słucha, jak nakazuję, proszę, krzyczę, aby jadła więcej...
Dziś robię sos boloński... niestety okazało się, że z mięsa wieprzowo - wołowego... Ale nie mogę wywalić 1,5 kilograma żarełka... więc dzisiaj będzie grzeszny obiad. Tym, którzy zaczynają kolejny raz powiem: idzie strasznie woooolnooooo... Ale nie załamywać się, bo warto
To na razie tyle... zmykam teraz i będę Was obserwował
Stary 2013-01-31, 09:58   #130
magi21
Raczkowanie

Hej dziewczyny, biernie czytam Wasze posty, ale jakoś nic nie piszę :P Jestem dzisiaj 3 dzień na tej diecie i bardzo się cieszę, myślałam że będzie ciężko, ale te otręby naprawdę mnie tak zapychają, że nie chce mi się za dużo jeść. Po 3 dniach -2,4kg mniej, nie wiem czy to czasami nie za dużo, chociaż to pewnie sama woda z organizmu. Ale do jednego nie potrafię się zmusić, do wypicia 1,5 litra wody, wypijam niecały litr Już nie mogę doczekać sie warzyw i owoców
magi21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 10:16   #131
fasolinno
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moose1979 Pokaż wiadomość
Cześć Lachony

bardzo nie lubię tego zwrotu, uważam że jest obraźliwy dla kobiet
Stary 2013-01-31, 10:24   #132
agaczini
Zadomowienie

ja toleruje tylko jesli miedzy dziewczynami mowimy tak do siebie zartem ;D no i jak moj TŻ powie mot ty lachoniku to tez wiem ze po prostu sie wystroilam i to taki ansz swoisty zart a ogolnie okreslenia lachony uzywam do wypacykowanych dziuenieczek ktore sa po prostu tandetne. wtedy te slowo w pelni znaczenia pasuje. takze toleruje "lachony" wobec siebie tylkow bardoz poufalych relacjach, gdy wiem ,ze to taki zart gdyz jestem kobieta bardzo zadbana ale napewno przeciwienstwem "lachona" jezeli chodzi o zachowanie charakter i gust
Stary 2013-01-31, 10:45   #133
moose1979
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fasolinno Pokaż wiadomość
bardzo nie lubię tego zwrotu, uważam że jest obraźliwy dla kobiet
Najmocniej przepraszam, że uraziłem. Chylę nisko czoła i obiecuję, nie używać więcej tego typu zwrotów.

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Napisane przez agaczini Pokaż wiadomość
ja toleruje tylko jesli miedzy dziewczynami mowimy tak do siebie zartem ;D no i jak moj TŻ powie mot ty lachoniku to tez wiem ze po prostu sie wystroilam i to taki ansz swoisty zart a ogolnie okreslenia lachony uzywam do wypacykowanych dziuenieczek ktore sa po prostu tandetne. wtedy te slowo w pelni znaczenia pasuje. takze toleruje "lachony" wobec siebie tylkow bardoz poufalych relacjach, gdy wiem ,ze to taki zart gdyz jestem kobieta bardzo zadbana ale napewno przeciwienstwem "lachona" jezeli chodzi o zachowanie charakter i gust
Za zbytnie spoufalenie się najmocniej przepraszam

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Przepraszam wszystkie Panie, które poczuły urażone się moim określeniem "lachon". Nie miałem na celu nikogo obrazić. Po prostu jestem "dzieckiem kabaretu". Nie zważając na różny poziom poczucia humoru, pokierowałem się swoim. A, że jest ono dość wysokie i sam osobiście nigdy nie biorę na poważnie różnych określeń dla samców, które czasem słyszę pod swoim adresem, błędnie określiłem poziom spoufalenia się. Obiecuję poprawę i trzymanie się wszelkich norm politycznej poprawności, aby już nikogo nie urazić.
Jeszcze raz najmocniej przepraszam wszystkie osoby, które poczuły dotknięte się moim obraźliwym i poniżającym kobiety określeniem "lachon". Rodzynka nr 2 też miałem na myśli Więc też przepraszam
Stary 2013-01-31, 11:10   #134
Figarro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milennka03 Pokaż wiadomość
miło Cię widzieć
czesc

Wymieniam się
Figarro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 11:27   #135
agaczini
Zadomowienie

[QUOTE=moose1979;38958950]Najmocniej przepraszam, że uraziłem. Chylę nisko czoła i obiecuję, nie używać więcej tego typu zwrotów.

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Za zbytnie spoufalenie się najmocniej przepraszam

ale ja nie mowie ze sie zbytnio spoufaliles no co Ty zle zrozumiales moj post, wlasnie pisalam ze pewnie napisales "lachony" tak poufale i milo a nie ze zlosliwie, mam racje? buzka!
Stary 2013-01-31, 11:34   #136
moose1979
Rozeznanie

[QUOTE=agaczini;38960250]
Cytat:

ale ja nie mowie ze sie zbytnio spoufaliles no co Ty zle zrozumiales moj post, wlasnie pisalam ze pewnie napisales "lachony" tak poufale i milo a nie ze zlosliwie, mam racje? buzka!
Oczywiście, że żartobliwie. Ja mam po prostu przeolbrzymi dystans do samego siebie (nick Moose mówi to sam za siebie ). Czasem zapominam, że ktoś żart może potraktować bardzo serio (do czego ma oczywiście prawo). Dlatego przepraszam za brak taktu.
W każdym razie dziękuję za zrozumienie
Stary 2013-01-31, 12:17   #137
tomag8
Przyczajenie

Hej chudziny ;D

Dzisiaj mija dokładnie 4 tygodnie czyli 28 dni od dnia w którym zaczęłam Dukanie

W ciągu tych 4 tygodni spadek wagi o 8 kg - to chyba dobry wynik - oby tak dalej... (co prawda myślałam o 10 no ale 8 to i tak dobrze - chyba za dużo bym chciała).

Od jutra znowu proteinki + warzywka i już nie mogę się doczekać, tylko pomysłów na obiadek brak...
W ogóle jakoś ostatnio mało kreatywna się zrobiłam :P

A jak tam wy się trzymacie chudziny? Jak czytam posty osób które na Dukanie schudły 30 kg to aż motywacja rośnie <zazdroszczę> chciałabym mieć to już za sobą <marzyciel>
Cel: 65 kg
tomag8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 12:21   #138
EMNE
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Lachony
Widziałem jakąś konkurencję, więc tym bardziej naszła mnie chęć napisania kilku słów
Rodzynku nr 2... uważaj, bo tutaj można żonę przyszłą znaleźć

Cytat:
U mnie i Emilki dukanie jakoś sobie idzie. Proszę tylko o nakrzyczenie na ma wybrankę, gdyż mięska mało zjada i się mnie nie słucha, jak nakazuję, proszę, krzyczę, aby jadła więcej...

Emilka ty się nam lepiej nie narażaj.
Słuchaj się łosia jak dobrze gada.

Cytat:
Najmocniej przepraszam, że uraziłem. Chylę nisko czoła i obiecuję, nie używać więcej tego typu zwrotów.

Przepraszam wszystkie Panie, które poczuły urażone się moim określeniem "lachon". Nie miałem na celu nikogo obrazić. Po prostu jestem "dzieckiem kabaretu". Nie zważając na różny poziom poczucia humoru, pokierowałem się swoim. A, że jest ono dość wysokie i sam osobiście nigdy nie biorę na poważnie różnych określeń dla samców, które czasem słyszę pod swoim adresem, błędnie określiłem poziom spoufalenia się. Obiecuję poprawę i trzymanie się wszelkich norm politycznej poprawności, aby już nikogo nie urazić.
Jeszcze raz najmocniej przepraszam wszystkie osoby, które poczuły dotknięte się moim obraźliwym i poniżającym kobiety określeniem "lachon". Rodzynka nr 2 też miałem na myśli Więc też przepraszam
Jeśli mogę się wtrącić.
Nie mam nic przeciwko określeniu lachon używanemu na naszym wątku.
Myślę (a przynajmniej taką mam nadzieję), że wszyscy uczestnicy forum, którzy udzielają się na naszym wątku i wspólnie walczą z kilogramami, wspierając się wzajemnie, sa na "przyjacielskiej stopie". Pomimo, że raczej nigdy się nie spotkaliśmy w realu (a szkoda)
Zatem określenia lachon, laska czy wylaszczyć się uważam za przyjacielskie i nie mające ani odrobiny negatywnego podtekstu.
No to tyle.

Fasola, zrobiłam drożdzówki z przepisu jaki podałaś.
Troszkę się namęczyłam z ciastem, bo jakies strasznie gęste mi wyszło i musiałam je rozciągac na blaszce. Ale się udało i nawet nie spaliłam
Następnym razem musze je udoskonalić. Wyszły suche i trochę bezsmakowe. Musze dac więcej słodzika (przynajmniej do serowego nadzienia), aromatów i dopracować pieczenie.
A obecne bułeczki posypuje słodzikiem i też zjadam.

Dziś czwarty dzień P, z powodu remontu jakos nie mam pomysłów na obiady. Ostatnio zjadam to co mam poprostu w lodówce.
Jeszcze dziś będzie kolęda, to już w ogóle cyrk na kółkach.

UŚMIECH - jeden rozmiar, a pasuje każdemu.
EMNE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 13:22   #139
nieznosna24
Przyczajenie

Cytat:
Dzięki
Waga początkowa ponad setka
Co do skóry, na początku wydawało mi się, że wszystko jest okej, ale teraz widzę, że nie nadążyła za moim chudnięciem i niestety mam jej trochę za dużo, szczególnie na udach. Popełniłam błąd, bo prawie w ogóle nie ćwiczyłam. Także jeśli tylko czujecie się na siłach to radzę ćwiczyć regularnie, bo później możecie żałować tak jak ja
Obecnie walczę na MŻWR o jeszcze kilka kg, a przede wszystkim właśnie o ujędrnienie+wyrzeźbienie.

Cwicze codziennie , chodze na vacum + ok 2 h na siłowni +sauna. jestem na dukanie 4 dzien - 3kg zeszło a odchudzam sie od 2 tygodni i mam -4kg.

wiec jest ok.
to 3mam kciuki !!!
nieznosna24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 17:05   #140
_Trufla_
Rozeznanie

Aloha!

braklo mnie na tydzien i prosze. Nowy watek i juz 5 stron.

Milego

Ps u mnie zastoj, a na obiad gulasz kurczakowy.
Stary 2013-01-31, 17:29   #141
nieznosna24
Przyczajenie

no dobra drogie Laski sprawa sie ma tak ze jako cwicze duuuuzo bo łącznie to bedzie ponad 3 h dziennie, a jem samo białko to boje sie zeby mi masa miesniowa nie urosła...
wiec dodalam dzis do grilowanej piersi na patelni pieczarki, papryke i kiełki czegos tam

hmm mam nadzieje ze uda mi sie i tak schudnac a i miesnie nie urosną

co myslicie? aha czy macie jakis przepis na cos prostego ,szybkiego i słodkiego? bo juz umieram bez słodyczy ;p
nieznosna24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 18:35   #142
magda_lena40
Zakorzenienie

Wpadłam tylko napisać, że dzisiaj mija równo 2 lata, jak zaczęłam Dukana
Nawet nie zauważyłam, że to tak szybko zleciało

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 19:16   #143
_Trufla_
Rozeznanie

Cytat:
dzien za dniem

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 19:52   #144
Emilia 25
404 Not Found

Staram się naprawdę jeść jak najwięcej, ale ostatnio mam mega stresy, ale takie super mega.
Wiem, że powinnam się słuchać męża mego (prawie).
A dzisiejsze spagetti było pyccha, zjadłam ogromniasty talerz.
Stary 2013-01-31, 20:27   #145
Milennka03
Zakorzenienie

Cytat:
no to Madziu-
i gratulacje osiągnięcia wspaniałej sylwetki
U mnie niestety mimo wzorowego dukania w dodatku po 4 dniach proto zero spadku po tygodniu i nawet nie jestem przed@. No i właśnie ja tak mam , im bliżej końca , im mniej grzechów to waga wolniej spada. Wszystko to psychika, obrona przed III... i włączenie mechanizmów obronnych ... a że psyche działa na ciało toteż efekty są jakie są na wadze.. No nic ,jedziemy dalej z tym koksem

a w temacie narzekania to wiecie jak jest, każdy ma coś z Achillesa co mu przeszkadza i tyle

-fasolinno-

siestowo

Edytowane przez Milennka03
Czas edycji: 2013-01-31 o 21:52
Milennka03 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 22:04   #146
Baby14
Zakorzenienie

Cześć dziewczny ! mogę się dołączyć ?

O Dukanie myślałam już przez długi czas ,ale dopiero teraz tak na prawdę mam czas ( całe 3 miesiące nic nie robienia) żeby solidnie zabrać się za tą dietę Prawie za 3 miesiące będzie już ciepło i chcę wyglądać dużo szczuplej , a we wakacje mieć idealną sylwetkę.

Mam jedno pytanie i z góry przepraszam jeżeli się pojawiło wcześniej.
Te otręby są obowiązkowe ? Muszę je jeść codziennie ? Szczerze mówiąc średnio odpowiada mi ta opcja , gdyż nie przepadam za nimi.

Z góry dziekuje za odpowiedź
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 22:20   #147
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

i ja już znajdę dla Was więcej czasu ostatnio jakieś choróbska nam przypadły.
Córcia drugi raz zapalenie płuc i leżała w szpitalu a my na zmianę z nią

WITAM WSZYSTKICH NOWYCH i starych też

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-31, 22:49   #148
ISHTAR1986
Raczkowanie

Dziewczynki kochane kupowalyście te aromaty ?
http://wypiekarnia.pl/category/barwn...maty-w-proszku

polecacie? Na jak duzo wystarczy jedna porcja 5 gram ?
ISHTAR1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-31, 23:06   #149
fasolinno
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EMNE Pokaż wiadomość

Fasola, zrobiłam drożdzówki z przepisu jaki podałaś.
Troszkę się namęczyłam z ciastem, bo jakies strasznie gęste mi wyszło i musiałam je rozciągac na blaszce. Ale się udało i nawet nie spaliłam
Następnym razem musze je udoskonalić. Wyszły suche i trochę bezsmakowe. Musze dac więcej słodzika (przynajmniej do serowego nadzienia), aromatów i dopracować pieczenie.
A obecne bułeczki posypuje słodzikiem i też zjadam.

Dziś czwarty dzień P, z powodu remontu jakos nie mam pomysłów na obiady. Ostatnio zjadam to co mam poprostu w lodówce.
Jeszcze dziś będzie kolęda, to już w ogóle cyrk na kółkach.
no patrz dziwne, bo u mnie raczej rzadkie to ciasto więc nie wiem czemu Emneu ciebie inaczej..... nie wiem od czego to zależy, ale masz rację udoskonalaj po swojemu i zajadaj

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez _Trufla_ Pokaż wiadomość
Aloha!

braklo mnie na tydzien i prosze. Nowy watek i juz 5 stron.

Milego

Ps u mnie zastoj, a na obiad gulasz kurczakowy.
no miło ze się Gwiazda odezwała i jeszcze zdziwiona że 5 stron napisanych jak od tygodnia jej nie było

nei mogę jeść kurczak , mam kryzys, dziś kupiłam pierś indyka 1,5 kg zmieliłam i wrzuciłam poporcjowane do zamrażarnika, szukam czegos w zamian za kuraka bo nie daję rady go jeśc , czekam na propozycje

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Cytat:
GRATULUJE ROCZNICY
szampan otworzony ?

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

Cytat:
Napisane przez nieznosna24 Pokaż wiadomość
no dobra drogie Laski sprawa sie ma tak ze jako cwicze duuuuzo bo łącznie to bedzie ponad 3 h dziennie, a jem samo białko to boje sie zeby mi masa miesniowa nie urosła...
wiec dodalam dzis do grilowanej piersi na patelni pieczarki, papryke i kiełki czegos tam

hmm mam nadzieje ze uda mi sie i tak schudnac a i miesnie nie urosną

co myslicie? aha czy macie jakis przepis na cos prostego ,szybkiego i słodkiego? bo juz umieram bez słodyczy ;p
WOW !!!!!!!!! 3 godz, strasznie dużo , to efekty pewnie będą szybko szkoda ze u mnei tak kiepsko z czasem

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Staram się naprawdę jeść jak najwięcej, ale ostatnio mam mega stresy, ale takie super mega.
Wiem, że powinnam się słuchać męża mego (prawie).
A dzisiejsze spagetti było pyccha, zjadłam ogromniasty talerz.
fiu fiu , takie prawdziwe najprawdziwsze spagetti ???

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczny ! mogę się dołączyć ?

O Dukanie myślałam już przez długi czas ,ale dopiero teraz tak na prawdę mam czas ( całe 3 miesiące nic nie robienia) żeby solidnie zabrać się za tą dietę Prawie za 3 miesiące będzie już ciepło i chcę wyglądać dużo szczuplej , a we wakacje mieć idealną sylwetkę.

Mam jedno pytanie i z góry przepraszam jeżeli się pojawiło wcześniej.
Te otręby są obowiązkowe ? Muszę je jeść codziennie ? Szczerze mówiąc średnio odpowiada mi ta opcja , gdyż nie przepadam za nimi.

Z góry dziekuje za odpowiedź
jeszcze bedzie ci szkoda ze dziennie można zjeśc tylko 3 łyżki jak zobaczysz jakie pyszności można z nich wyczarować , nikt nie każe ci ich jeśc na sucho, ale w bułce czy slodkim serniku -rewelacja, bez nich nei byłoby diety
Stary 2013-02-01, 07:39   #150
magi21
Raczkowanie

Witam wszystkich. Dzisiaj mój 4 dzień na protalu i kolejne 300gram mniej Jestem taka radosna, że nawet nie ciągnie mnie do słodyczy, a w domu tyle ich mam :/ A ten chlebek Dukana to od której Fazy można go robić i jeść?
magi21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości