Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. V - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-19, 19:17   #121
Alvesta
Zakorzenienie

Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. V

Lou, czytałam, i mam wrażenie że powinnam ją mieć na półce, a jakoś mi nie wpadła ostatnio w oko... co ja z nią zrobiłam

No i zgadzam się, dobra książka.

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

ale ja głupia jestem - książka to Dotknięcie pustki, a film Czekając na Joe, stąd jej nie widziałam ;p
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-19, 20:32   #122
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez VI4 Pokaż wiadomość
jest też film, pod polskim tytułem "Czekając na Joe" - filmy wspinaczkowe są zazwyczaj nudne albo durne - a ten wbija w fotel.

http://www.filmweb.pl/Czekajac.Na.Joe

Książki nie czytałam, byłabym dźwięczna - biuro@vi4.pl
zarówno film jak i książka genialne z podobnych "tematycznie" wypraw podobał mi się film o gościu, który łamie i odrąbuje sobie rękę, bo zakleszczył się w jamie podczas trekkingu czy jakies innej atrakcji. A fakt, że jest to historia na faktach... brr
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-19, 23:38   #123
Rilla82
Zakorzenienie

Mówisz o 127. Film bardzo ciekawy.
Natchnęłyście mnie, jako że mój tata ma dziś imieniny i była okazja porozmawiać o górach, poruszyłam temat czekając na Joe i jakoś zeszło na naszych alpinistów i wcześniejszejszą wyprawę pana B., ponoc już wówczas cudem uszedł z życiem i był święcie przekonany, ze był na szczycie, zabrakło kilkudziesięciu metrów, tylko przez przypadek okazało się, że to nie był szczyt, tylko masyw pod samym szczytem, bo wziął ze sobą kamienie, które na szczycie być nie mogły, w sumie przez zwykły przypadek to wyszło... Gdyby nie te kamienie, nikt by się nie zorientował. A warunki były ponoć przefatalne, widoczność koszmarna, już wówczas gość niemalże oszukał przeznaczenie, bo tylko dzięki wielkiemu szczęściu natknął się na obóz.
No ale takie to już są losy alpinistów...

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2013-03-20 o 06:50
Rilla82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-20, 07:52   #124
LouLou25
Zakorzenienie

bry

Widze, ze ksiazkowo- filmowo jestem 100 lat za Murzynami, znaczy za Wami Podniecam sie, a tu sie okazuje, ze Wy to wszystko wiecie
Filmy sobie posciagam Ten o u☠☠☠... rece tyz Normalnie powiedzialabym 'ale czad', ale to chyba nie na miejscu

Cytat:
Napisane przez Rilla82 Pokaż wiadomość
Mówisz o 127. Film bardzo ciekawy.
Natchnęłyście mnie, jako że mój tata ma dziś imieniny i była okazja porozmawiać o górach, poruszyłam temat czekając na Joe i jakoś zeszło na naszych alpinistów i wcześniejszejszą wyprawę pana B., ponoc już wówczas cudem uszedł z życiem i był święcie przekonany, ze był na szczycie, zabrakło kilkudziesięciu metrów, tylko przez przypadek okazało się, że to nie był szczyt, tylko masyw pod samym szczytem, bo wziął ze sobą kamienie, które na szczycie być nie mogły, w sumie przez zwykły przypadek to wyszło... Gdyby nie te kamienie, nikt by się nie zorientował. A warunki były ponoć przefatalne, widoczność koszmarna, już wówczas gość niemalże oszukał przeznaczenie, bo tylko dzięki wielkiemu szczęściu natknął się na obóz.
No ale takie to już są losy alpinistów...
Czytalam o tej wyprawie. Jesli mowisz o probie zdobycia nielegalnie Broad Peak po nieudanej wspinaczce na K2. Czytalam relacje i jego i tego, ktory zawrocil, czyli Lwowa. Z tego, co mowil Berbeka wynika, ze po polaczeniu z baza tamci mu wcale nie powiedzieli, ze nie jest na szczycie, choc jak on twierdzi wiedzieli to. No i tak sie ponoc skonczylo kolezenstwo

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-20, 07:59   #125
Rilla82
Zakorzenienie

A tak, Alek to dobry kumpel mojego ojca, to on usłyszał schodzącego B. i go najprawdopodobniej wtedy uratował, bo pogoda była koszmarna i widoczność niemal zerowa. Ponoć domyślili się jak im pokazał te kamienie, ale był w takim stanie, że nie chcieli nic mówić. Nie wiedziałam, że z tego powodu się poróżnili.

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2013-03-20 o 08:07
Stary 2013-03-20, 08:09   #126
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

A pierwsze nieudane zdobywanie BP było równiutko 25 lat przed obecnym - tak dodając szczyptę greckiej tragedii...

Lou, wielkie dzięki za książkę - małżonek (korzystamy z jednego maila - mam tez jeden zapasowy do ukrywanych zakupów) od razu się zjeżył i pytam, czy znam jakiegoś XXX (tu ofkors Twoje nazwisko). Ja mówię, że nie - on otwiera załącznik, i "co to do cholery jest" - i już miał pisać maila ze z☠☠☠ką i "poproszę linka do zlecenia"
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-20, 09:10   #127
marlienkaa2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość

Widzę, że masz zwierzaki w avatarze . Twoje ? Pochwal się
A moje, moje. Pies to Gizmo, a kot to Baśka.
Właśnie kończę piec ciastka. Kto jest chętny?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0009.jpg (212,4 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1181.jpg (32,4 KB, 8 załadowań)

Edytowane przez marlienkaa2
Czas edycji: 2013-03-20 o 09:12
marlienkaa2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-20, 10:04   #128
zania
Matka buldoga

Bry

Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość

Musiałam się pochwalić
Brid, super! Udanego wypoczynku

Cytat:
Lou, wielkie dzięki za książkę - małżonek (korzystamy z jednego maila - mam tez jeden zapasowy do ukrywanych zakupów) od razu się zjeżył i pytam, czy znam jakiegoś XXX (tu ofkors Twoje nazwisko). Ja mówię, że nie - on otwiera załącznik, i "co to do cholery jest" - i już miał pisać maila ze z☠☠☠ką i "poproszę linka do zlecenia"
Niegrzeczna dziewczynka
A poza tym, to gdzie zdjecie torby!

Cytat:
Napisane przez marlienkaa2 Pokaż wiadomość
Sie jeszcze pyta! A kawa bedzie?
Jak zyja twoje zwierzaki? Zgodnie? Oba urocze
Stary 2013-03-20, 10:40   #129
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiedziałam, że z tego powodu się poróżnili.
Podobno i podobno tez nigdy wiecej ze soba nie jezdzili na wyprawy. Wiem wszystko jedynie z tego co udalo mi sie wyczytac, ale ponoc troche oszukali Berbeke, ten jeszcze pozniej dostal odznaczenia za swoj wyczyn, po czym Lwow w przyplywie szczerosci wyskrobal artykul opisujacy prawde, no i sie narobilo. Berbeka sie na nich wypial.
Ale pewnie jak to w takich okolicznosciach bywa, z racja jest jak z doopa - kazdy ma swoja Zreszta relacje alpinistow tez czesto nie sa wcale takie rozowe (zazdrosc i inne) co tez odkrylam kopiac za tym i owym.
Szkoda chlopa, tym bardziej ze mam wrazenie, ze jako wieloletni ratownik po prostu z Kowalskim zostal do konca i na dobre zejscie juz sil nie starczylo :/

Cytat:
hehe bylo powiedziec, ze zapoznalas przystojnego Olka, pasjonata wspinaczki

A wracajac jeszcze do ksiazek o podobnej tematyce, to poluje na "Wszystko za Everest" i "Ucieczke na szczyt", jesli macie, to chetnie wezme

sure. fine. whatever.

Stary 2013-03-20, 11:15   #130
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Podobno i podobno tez nigdy wiecej ze soba nie jezdzili na wyprawy. Wiem wszystko jedynie z tego co udalo mi sie wyczytac, ale ponoc troche oszukali Berbeke, ten jeszcze pozniej dostal odznaczenia za swoj wyczyn, po czym Lwow w przyplywie szczerosci wyskrobal artykul opisujacy prawde, no i sie narobilo. Berbeka sie na nich wypial.
Ale pewnie jak to w takich okolicznosciach bywa, z racja jest jak z doopa - kazdy ma swoja Zreszta relacje alpinistow tez czesto nie sa wcale takie rozowe (zazdrosc i inne) co tez odkrylam kopiac za tym i owym.
Szkoda chlopa, tym bardziej ze mam wrazenie, ze jako wieloletni ratownik po prostu z Kowalskim zostal do konca i na dobre zejscie juz sil nie starczylo :/

A wracajac jeszcze do ksiazek o podobnej tematyce, to poluje na "Wszystko za Everest" i "Ucieczke na szczyt", jesli macie, to chetnie wezme
niestety nie mam ogólnie, to ebooków mam dwa na krzyż...
Stary 2013-03-20, 15:20   #131
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda chlopa, tym bardziej ze mam wrazenie, ze jako wieloletni ratownik po prostu z Kowalskim zostal do konca i na dobre zejscie juz sil nie starczylo
No proszę, o tym nie słyszałam, podpytam z ciekawości przy najbliższej okazji.
Stary 2013-03-20, 18:08   #132
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Ja mam kocura Mikiego

Zostało jeszcze trochę tych ciastek?

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-20, 19:11   #133
marlienkaa2
Zadomowienie

Jasne że zostało. Mam jeszcze 3miski.
Zwierzęta żyją zgodnie, a pies jest ukochanym wujkiem wszystkich kociąt oraz obrońcą cnoty Baśki. Skutecznie przegania potencjalnych operatorów.
Dziś wreszcie dostałam wypłatę i jutro idę na małe zakupy. Muszę kupić torebkę i buty.
Stary 2013-03-20, 20:48   #134
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Jasne że zostało. Mam jeszcze 3miski.
Zwierzęta żyją zgodnie, a pies jest ukochanym wujkiem wszystkich kociąt oraz obrońcą cnoty Baśki. Skutecznie przegania potencjalnych operatorów.
Dziś wreszcie dostałam wypłatę i jutro idę na małe zakupy. Muszę kupić torebkę i buty.
Kiedyś nie przepadałam za kotami ale mąż uwielbiał i jak okociła się kotka córki szefa a ja znalazłam małe kociątka na firmie to zapytałam czy nie dałaby nam jednego I tak jest z nami już 2,5 roku i traktujemy go jakby był naszym dzieckiem

Ja wybieram się na zakupy jutro i w piątek. Nie wiem czy kupię coś dla siebie, bo planuję rozejrzeć się za prezentami dla siostrzenicy i siostrzeńca na Wielkanoc.

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-20, 20:55   #135
Alvesta
Zakorzenienie

Cytat:

wszystko za Everest mam fizycznie, wpadaj
Alvesta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-20, 22:26   #136
bridgeta
Zadomowienie

Jestem z grubsza spakowana, jutro po pracy dokończę i śmigam do rodziców, w pt wyruszam!
Nie obyło się bez małych stresów, wczoraj wyjazd stanął pod znakiem zapytania z powodu nieoczekiwanych złośliwości losu, ale mam nadzieję, że teraz pójdzie już z górki.

Jeszcze się pochwalę - filmik z poprzedniego wyjazdu z tego biura
http://www.youtube.com/watch?v=UsNVBP73SsA
(moja sis była 2 razy - twierdzi, że jest dokładnie tak!)

Zatem ahoj przygodo!

Everyone I know is getting married or pregnant.
I'm just getting awesome.
bridgeta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-21, 00:07   #137
nafnaf
Zadomowienie

Ahoj
Wszystkiego dobrego na pierwszy dzień wiosny
No dobra, trochę inaczej ta wiosna miała w założeniu wyglądać... Ale jak się nie ma co się lubi, to wiadomo W ramach uskuteczniania zapędów masochistycznych, zajrzałam ostatnio do naszej poprzedniej części wywątkowej, żeby sprawdzić, jaka pogoda była w tamtym roku. No i np. w okolicach 20. marca Cindy pisała, że pomyka w mini i pończoszkach cienkich jak mgiełka, bo jest 21 stopni Także tego
Cytat:
A propos przywoływania, suchar dnia normalnie :

Jak indiańscy wojownicy przywołują swojego maga na posiłek?
-Szamanie!

Hehehehe
Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
jako niemowlę kibicowe potwierdzam co prawda nie dostąpiłam jeszcze zaszczytu machania szalikiem i ściągania koszulki (patrz: warunki atmosferyczne), ale Rillka dopiero zaczęła wprowadzać mnie w arkana szanującego się kibica
Ciekawam, jakie szaliki ma Wasz Śląsk
Cytat:
W życiu swoim nie byłam na meczu, nawet szalika ani koszulki nie miałam . Jedyne co mnie kiedykolwiek łączyło z piłką nożną, to łóżko .
Mieszkając chwilę u Rodziny w Szczecinie, siedząc na łóżku telefon pokazywał jako lokalizację : Pogoń Stadion .
Haha, jakieś inne skojarzenie miałam, jak to przeczytałam Myślałam, że może chodziło o romans z jakimś gorącym piłkarzem, a tutaj proza życia
Cytat:
Napisane przez bridgeta Pokaż wiadomość
Długo mnie nie było a tu nowy watek nam wyrósł

Mam nadzieje, ze niebawem uda mi się wrócić do was na stałe. Prawdopodobnie jednak będzie to dopiero na początku kwietnia. Juz wyjaśniam - w piątek jak juz wspominałam w k jadę do Francji na narty. W drodze powrotnej wysiadam w Niemczech, spędzamy w tym roku święta u siostry. Z tego cieszę się niesamowicie- pierwsze w życiu święta poza domem, bez sprzątania, gotowania, zmywania etc. Od niepamiętnych czasów cieszę się na święta. Poza tym, to mój pierwszy urlop od 3 lat!!!

Musiałam się pochwalić
Super się zapowiada, baw się dobrze
Cytat:
Hahahaha, ależ śmiało, myślałam, że nikt nie czyta naszych głupot
Cytat:
niektóre Wasze absurdalne skojarzenia skutecznie poprawiaja humor widzisz okazuje się, ze macie grono wiernych podgladaczy

Zwłaszcza to o przykładaniu. Się
Cytat:
bry
Wyladowalam weekendowo w Katowicach. Dziwne miasto. Polezlismy w kilka miejsc, ale z butow mnie nie wyrwalo, takze o czym mowic nie mam
Cytat:
Jedyne co mi się kojarzy z tym miastem, to tekst z piosenki Tedego : "Katowice! Wszyscy się skatowali".
Dla mnie Katowice to chyba najbardziej przygnębiające polskie miasto. Nawet Łódź nie może się z nimi równać Chociaż z drugiej strony, może to kwestia dobrego poznania miasta - ja je widziałam tylko pobieżnie
Cytat:

Cytat:
Piękne zwierzaki

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal

Edytowane przez nafnaf
Czas edycji: 2013-03-21 o 00:13
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-21, 11:18   #138
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
nie mam ale w wolnej chwili uskutecznie poszukiwania
Cytat:
Napisane przez nafnaf Pokaż wiadomość
No i np. w okolicach 20. marca Cindy pisała, że pomyka w mini i pończoszkach cienkich jak mgiełka, bo jest 21 stopni Także tego
a że tak powiem grrrr szaro, buro, ponuro i i niby gdzie to ocieplenie klimatu
Cytat:
Ciekawam, jakie szaliki ma Wasz Śląsk
zielone

u mnie masakra hormonalna nie dość, że siedzę na bezdechu to jeszcze wyć mi się chce, oby jak najszybciej minęło, bo oszaleję. Ale jest jeden plus: przynajmniej nie będzie mi trudno uronić kilku łez jak fryzjer zrobi mi jakąś masakrę na głowie
Stary 2013-03-21, 13:46   #139
zania
Matka buldoga

Bry

Cytat:
Szukalam wczoraj, tak na szybko, w necie, ale na razie jedynie co udalo mi sie znalezc to tylko fragmenty

Cytat:
Napisane przez Bridgeta
Jeszcze się pochwalę - filmik z poprzedniego wyjazdu z tego biura
http://www.youtube.com/watch?v=UsNVBP73SsA
(moja sis była 2 razy - twierdzi, że jest dokładnie tak!)

Zatem ahoj przygodo!
Wesolo, szczegolnie jak sie patrzy na bialego misia

Baw sie wysmienicie!

Cytat:
Ahoj
Wszystkiego dobrego na pierwszy dzień wiosny
No dobra, trochę inaczej ta wiosna miała w założeniu wyglądać... Ale jak się nie ma co się lubi, to wiadomo W ramach uskuteczniania zapędów masochistycznych, zajrzałam ostatnio do naszej poprzedniej części wywątkowej, żeby sprawdzić, jaka pogoda była w tamtym roku. No i np. w okolicach 20. marca Cindy pisała, że pomyka w mini i pończoszkach cienkich jak mgiełka, bo jest 21 stopni Także tego
Dobrego, dobrego!
Mnie dzis pogoda troche zaskoczyla. Myslalam, ze bedzie zimniej. A tu jednak czuje powiew wiosny, jest cieplo Nie 21 stopni, ale z 7 na pewno.

Cytat:
Napisane przez nafnaf
Haha, jakieś inne skojarzenie miałam, jak to przeczytałam Myślałam, że może chodziło o romans z jakimś gorącym piłkarzem, a tutaj proza życia
Ja tez

Cytat:
u mnie masakra hormonalna nie dość, że siedzę na bezdechu to jeszcze wyć mi się chce, oby jak najszybciej minęło, bo oszaleję. Ale jest jeden plus: przynajmniej nie będzie mi trudno uronić kilku łez jak fryzjer zrobi mi jakąś masakrę na głowie

Idziesz do fryzjera? Zrob sie na rudo

Siedze w pracy i owy czas umila mi grajek uliczny. Siakis chlopak gra na gitarze i spiewa. Spiewa, a nie wyje. Swietnie mu to wychodzi. Podlaczone ma jeszcze glosniki, wiec efekt, ze tak powiem przestrzenny, nie stlumiony. Zaspiewal juz m.in. The Police "I'll be watching you", The Animals "House of the rising sun", Dzem "Wehikul czasu", Guns N' Roses "Don't cry". Milo sie slucha

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 14:23   #140
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość

Popieram
Pinki, kiedy idziesz i do kogo w końcu?
A hormony... jak to hormony, potrafią dać w kość, trzeba zagryźć zęby i przeczekać, po tylu latach tabsów to normal. Życzę szybkiego powrotu do równowagi.

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:

Dobrego, dobrego!
Mnie dzis pogoda troche zaskoczyla. Myslalam, ze bedzie zimniej. A tu jednak czuje powiew wiosny, jest cieplo Nie 21 stopni, ale z 7 na pewno.

Taaa, a u nas śnieżek rześko napiździela
(nie bój nic, dojdzie i do Was :P)

Edytowane przez Rilla82
Czas edycji: 2013-03-21 o 14:25
Stary 2013-03-21, 14:30   #141
nafnaf
Zadomowienie

Cytat:
zielone
Wygooglowałam Bardzo podobne barwami do Legii, chyba tylko jednym kolorem się różnią
Cytat:

Okropna sprawa, niech przechodzi jak najszybciej.
Cytat:
Dobrego, dobrego!
A u mnie śnieg znów pada
Ale dałaś mi trochę nadziei; skoro w Kielcach czuć już powiewy wiosny, to może i na Mazowsze w końcu dotrze
Cytat:
Siedze w pracy i owy czas umila mi grajek uliczny. Siakis chlopak gra na gitarze i spiewa. Spiewa, a nie wyje. Swietnie mu to wychodzi. Podlaczone ma jeszcze glosniki, wiec efekt, ze tak powiem przestrzenny, nie stlumiony. Zaspiewal juz m.in. The Police "I'll be watching you", The Animals "House of the rising sun", Dzem "Wehikul czasu", Guns N' Roses "Don't cry". Milo sie slucha
Fajnie masz
Cytat:
Cytat:
Popieram
A ja głosuję za blondem Pinki, zrób się na ten piękny, mroźny blond

Też postanowiłam się wylaszczyć na tą wiosnę (której na razie nie widać) I umówiłam się na serię mikrodermabrazji, łatanie pazurów, przepuściłam full kasy na kosmetyki i ciągle się wybieram na tą nieszczęsną siłownię, tylko dojść jakoś nie mogę I za ciuchami jakimiś się chyba jeszcze trzeba rozejrzeć

Napełnijmy pustą miskę
19VI2011
And it all begins where it ends
24VII2012
Almost unreal
nafnaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-21, 16:06   #142
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4

Cytat:
Też postanowiłam się wylaszczyć na tą wiosnę (której na razie nie widać) I umówiłam się na serię mikrodermabrazji, łatanie pazurów, przepuściłam full kasy na kosmetyki i ciągle się wybieram na tą nieszczęsną siłownię, tylko dojść jakoś nie mogę I za ciuchami jakimiś się chyba jeszcze trzeba rozejrzeć
to ja powiem, że drogi peeling collistar jest bardzo fajny - drapie bardzo, używam go tylko do nóg i tyłka, warstwa olejku do zniesienia (acz na dekolcie czegoś takiego nie chciałabym mieć. Czuć powiew luksusu - ale szczerze, kosmetyk jak kosmetyk, nie ma co oczekiwać cudów. Kupiłam po raz trzeci karnet na siłownię, tym razem z twardym postanowieniem regularnego uczęszczania - i po wczorajszej sesji boli mnie wszystko. Ledwie łażę, a do tego kręgosłupik zaniedbany daje o sobie znać, więc jestem ogólnie zdechła - ale postanowiłam wziąć się za siebie, bo 5 kilo ponad normę już mi bardzo przeszkadza...
Stary 2013-03-21, 18:29   #143
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:

Wygooglowałam Bardzo podobne barwami do Legii, chyba tylko jednym kolorem się różnią

Tylko nie mów tego głośno przy żadnym kibicu Biednej Legii chyba nigdzie w Pl, poza jednym jedynym Szczecinem, nie lubią. We Wro bardziej niż wygrana Śląska cieszy przegrana Legii Zresztą wszyscy wiedzą, że Legia to kur...
No właśnie, czym jest Legia?
Stary 2013-03-21, 19:32   #144
Jula
Zakorzenienie

Cytat:

Niee!
Ewentualnie blond końcówki

Śnieg pięknie dziś padał Ale ja się nie zniechęcam, czuję wiosnę i tyle.

Poza tym tak mnie kark boli, że chyba się szarpnę na jakiś masaż

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-21, 20:09   #145
Rilla82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jula Pokaż wiadomość
Niee!
Ewentualnie blond końcówki

Śnieg pięknie dziś padał Ale ja się nie zniechęcam, czuję wiosnę i tyle.

Poza tym tak mnie kark boli, że chyba się szarpnę na jakiś masaż
Masaż to dobry pomysł, ale jeszcze lepsza jest wódeczka - krew czyści, żyły prości, wygania pierona z kości.

A props Pinki, wydaje mi się, ze to podobny "typ" jak Kirsten Dunst - dobrze jej w blondzie, ale dopiero w rudym (może być delikatny) twarz nabiera wyrazu i charakteru.

http://ucesy-sk.happyhair.sk/celebri...t2sepb2208.jpg

http://obrazkizkirstendunst.bloog.pl/?ticaid=610456
Stary 2013-03-21, 20:21   #146
Jula
Zakorzenienie

Rilla, jak dla mnie Kirsten wygląda ok w blondzie, może nawet w rudo-złocistym blondzie ale jak ma całkiem rude to widać tylko włosy i cera robi się niezdrowo różowa.
Z rudych to w sumie przemawia do mnie Shirley Manson jako jedna z niewielu.

Co do wódeczki to nie wiem. Dużo kalorii ma

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-21, 20:29   #147
Rilla82
Zakorzenienie

Myślę, że w takim blondo-rudym jej najfajniej, jakoś tak najciekawiej, choć blond też oczywiście ok. Sama Pinki wyszperała coś takiego:
http://zszywka.pl/p/lekko-wpadajacy-w-rudy-782289.html Fajnie podkreśla dziewczynie kolor oczu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-21, 20:51   #148
201609062117
Konto usunięte

Cytat:
Cytat:
Popieram
gdyby rudy się tak cholernie szybko nie wymywał to podejrzewam, że już od dawna bym się lekko podrudziła ale że odkryłam jak przyjemnie leniwe jest naturalne ombre, tu będę chodzić taka cygańska, jak mawia Jula, jeszcze przez jakiś czas.
Chociaż fryzjer u którego byłam odradzał mi wszelkie rudości a sugerował zimny, szary blond o dwa tony jaśniejszy od naturalnego. Jakby, jakimś cudem, wyszedł faktycznie szarawy to mogłoby nawet nieźle wyglądać
Cytat:
A u mnie śnieg znów pada
u mnie w pracy, w czasie największej zawiei śnieżnej, nawet najbardziej zapracowani prawnicy stanęli przy oknie i z wyrazem olbrzymiego niepokoju w oczach, co wrażliwsi z iskrzącymi łzami, zaczęli domniemywać, że zmiana opon na letnie nastąpiła stanowczo za szybko
Cytat:
Myślę, że w takim blondo-rudym jej najfajniej, jakoś tak najciekawiej, choć blond też oczywiście ok. Sama Pinki wyszperała coś takiego:
http://zszywka.pl/p/lekko-wpadajacy-w-rudy-782289.html Fajnie podkreśla dziewczynie kolor oczu.
kolor włosów dziewczynie wyszedł genialny ciekawe czy jakikolwiek typ urody źle by wyglądał w takim kolorze. Bo i osoba blada jak ściana, jak ja, dość dobrze by w takim wyglądała i ta o normalnej czy ciemniejszej karnacji również. Oczywiście o skwarkach z solarium nie wspominając, bo one we wszystkim wyglądają pięknie
Stary 2013-03-21, 21:42   #149
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alvesta Pokaż wiadomość
wszystko za Everest mam fizycznie, wpadaj
czekaj chwile juz biegne
Cytat:
Szukalam wczoraj, tak na szybko, w necie, ale na razie jedynie co udalo mi sie znalezc to tylko fragmenty
ano, trza sie bedzie szarpnac
normalnie biale kruki...
Cytat:
I umówiłam się na serię mikrodermabrazji, łatanie pazurów, przepuściłam full kasy na kosmetyki
no i bardzo dopsz
latanie pazurow, znaczy ze tipsy robisz?

pink, zaden ryzy, zrob sie na blond chlodny, bezowy lub popielaty, taki na poziomie 8/9, fryzjer dobrze mowi

sure. fine. whatever.

Stary 2013-03-21, 22:06   #150
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:

kolor włosów dziewczynie wyszedł genialny ciekawe czy jakikolwiek typ urody źle by wyglądał w takim kolorze. Bo i osoba blada jak ściana, jak ja, dość dobrze by w takim wyglądała i ta o normalnej czy ciemniejszej karnacji również. Oczywiście o skwarkach z solarium nie wspominając, bo one we wszystkim wyglądają pięknie
Ty jesteś śliczna w blondzie i tyle, tak myślę.

ale ja się nie znam, od zawsze jestem blondynka
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości