![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mania mienia - nasze bziki.
hehe nebraska to dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tym % szaleństwem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Że co, słucham? ![]() Jak przez Lexie, co przez Lexie ![]() Ja się do niczego nie przyznaję ![]() A co do manii - koraliki! I wszystko co się da do robienia bizuterii. Ale jest to mania umiarkowana i w pełni nad nią panuję. O! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Zadomowienie
|
Perfumy. Na szczęście jest to na tyle drogi nałóg, że przy moich funduszach nie grozi mi posiadanie 30 flakonów
![]() A tak poza tym to jeszcze mam konkretne fazy - zależy jaki wątek na wizażu przeglądam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
-książki
-biżuteria (głównie pierścionki i kolczyki) -kosmetyki -torebki ![]() -spodnie -skarpetki stopki (to to już choroba) ![]() Jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Wtajemniczenie
|
Kolczyki!
![]() EDIT: I paski do spodni! ![]()
![]() |
#127 |
Zadomowienie
|
Najbardziej chyba:
-błyszczyki -róże do policzków -ogólnie kosmetyki -białe bluzki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
- spodnice
- okulary sloneczne - buty /to juz choroba/ - torebki /to tez juz choroba/ - opaski do wlosow - tusze do rzes ![]() - korale na pewno jest tego wiecej, ale w tej chwili nie zdaje sobie z tego sprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
Rozeznanie
|
Ja mam bzika na punkcie ciuchów i swojego wyglądu. Zawsze chce wygladać nie dobrze..a rewelacyjnie. Włoski..jak proste to dosadnie mają być proste..żadne kręące sie pasemko nie ma rpawa wystawać, jak kucyk to i z przodu i z boku i z tyłu ma to ładnie wyglądać-taka pedantka na punkcie wyglądu jestem. Kolejną moją manią są ciuchy, musze miec wszystko co jest modne i jednocześnie mi sie podoba. Moze to bardzo próżne (zdaje sobie z tego sprawe) ale lubie jak mówią "masz fajny styl " albo "ty zawsze modnie fajnie wyglądasz". Następnie lubie rózne świecidełka (branzoletki i kolczyki)-mam ich całe pudło (TŻ sie śmieje że mogłabym sklep z tym otworzyć)
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
ja wariuje na punkcie butow na wysokich obcasach i nie byloby w tym nic dziwnego gdybym jeszcze w nich chodzila...a nie chodze, bo nie umiem i jakos nie mam natchnienia zeby sie nauczyc....i tak stoja na polce i ladnie sie prezentuja nie wiem tylko po co. a oczywiscie jak kupuje buty to musze kupic obowiazkowo nowa torebke, a chodze i tak w jednej ulubionej...niedawno odkrylam tez bizuterie-bransoletki, korale, kolczyki,paski i to tez chetnie kupuje...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Konto usunięte
|
Keythh26
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zadomowienie
|
buty na wysokich obcasach mam okolo 50 par
![]() kosmetyki(mam pelny koszyk) ![]() perfumy(Mam okolo 45 flakonikow) ![]() ciuchy(mam 2 szafy) ![]() bizuteria(mam tez pelny kartonik,naszyjnikow,pier scionkow,korali,kolczykow itp...) ![]() hmmm... ![]()
![]() |
#133 |
Raczkowanie
|
Silly, przebiłaś wszystkich!
![]() ![]() Kiedyś też miałam dwie manie - perfumową i biżuteryjną. Nagromadziłam tego stuffu naprawdę sporo, a w dodatku, jak na złość, zawsze podobało mi się to, co najdroższe... Na szczęście zdołałam się wyleczyć w bardzo prosty sposób: kupuję tylko to, co podoba mi się ABSOLUTNIE, a nie tylko zwyczajnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Wtajemniczenie
|
Moją najwiekszą mania sa balsamy do ciała,plyny do kapieli, kosmetyki do włosów oraz perfumy.Poniewaz 2 pierwsze manie sa najtansze w zaspokajaniu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
kosmetykow to raczej duzo nie mam.tylko to co potrzebne,a kupuje jak skoncza mi sie poprzednie.
kiedyś zbierałam pocztówki,mam ich kilkaset. teraz mam 2 manie (takie dziecinne): 1.maskotki, tz mi ladne miski daje no i ja czasem lubie je kupowac 2.od krotkiego czasu kubki,nie moge sie powstrzymac jak widze jakis ladny w sklepie,mam kilkanascie ale kolekcja stale rosnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
Kolczyki. Mam kilkadziesiąt par, robionych własnoręcznie i tych kupowanych.
Tylko srebro, metalowych bazarkowych ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#137 |
Mrs Mrau
|
hmm sukienki
Edytowane przez cattt Czas edycji: 2007-03-18 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Silly, możesz się ze mną podzielić, zwłaszcza biżuterią ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
yyyym, kiedyś to byly ksiazki , teraz wole wypozyczac
byl tez czas namietnego kupowania bransoletek , najlepiej drewnianych. Traf chcial ze po miesiacu noszenia kazda mi sie rozpadala :P w dziecinstwie mialam mase porcelanowych figurek kotow - - ' ![]() pozniej mialam milijon pocztowek z kotami ![]() Boze jeszcze cos mialam napisac , no nie pamietam ![]() nu, a teraz to mania kupowania aero ![]() a tak w ogole to nie mam pieniedzy ;(
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Płyty CD z nagraniami nowo co odkrytych artystów. To jest mój bzik, wymaga leczenia, bo idzie splajtować
![]()
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
u mnie najgorzej jest z cieniami do powiek, mam ich dużo za dużo, a i tak używam na codzień tych samych, a reszta leży i czeka nie wiem na co, bo jakoś nigdy nie mam weny na zabawę kolorami
sporo mam tez błyszczyków myślę że ok 20 żele pod prysznic, zawsze kilka lub kilkanaście mam w zapasie
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Nie mam stałej mani, ale zdarza się raz na jakiś narobić zapasów żeli pod prysznic, że póżniej przez parę miesięcy schodzą. Zdarza się też, że ostro zaszaleję z cieniami do powiek, które w większości idą na allegro, bo mi nie pasują.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
Ja mam dwie manie.... pierwsza mniejsza to książki. A druga (to już choroba) to torebki!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
ponad 45 stanikow
![]() ![]()
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie błyszczyki do ust i szminki. Nie wiem dokładnie ile ich mam wiem że napewno ponad 50 dalej wolałam nie liczyć.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Ja na pewno błyszczyki. Mam ich chyba ze 20 i trochę rozdałam po koleżankach, bo nie zużyłabym wszystkich. Teraz planuję kupno jeszcze jednego, ale porządnego, tylko że to dopiero wtedy jak zmęczę 5 błyszczyków
![]() Cieni mam 42, w dodatku 41 są nie z mojej woli ![]() ![]() Róże do policzków - 12. Staram się ich używać sprawiedliwie - żeby schodziły w mniej więcej w tej samej ilości, ale nie bardzo mi się udaje. Używam dwóch, od biedy trzech. Kolczyki - ponad 27 par, że o tych pojedyńczych pogubionych nie wspomnę. A chodzę w jednych ![]() Pamiętniki - mam ich 4 zapisane, a 3 czekają na swoją kolej. Uwielbiam takie bajeranckie - z ładną okładką, na zamek, z brokatem, ozdobnymi kartkami ![]() ![]() Odżywki do włosów - 7, moje włosy są zadbane i wyglądają super-zdrowo, być może dlatego że je tak dokarmiam
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
Ja mam bzika na punkcie kolczykow, dopiero od roku mam przekute uszy, a mam juz chyba z 50-60 par, co gorsza juz mam na oku kolejne
![]() Druga mania to torebki, nawet sie boje liczyc, to sie zdecydowanie kwalifikuje do leczenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
C., śliczna była.
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Konto usunięte
|
Co ja tam lubię? hm
Zwracają uwagę moją zegary.Dziwaczne.Ciekawe i Oryginalne. Nie przejdę obojętnie obok ..anioła . Zawsze przytknę nos do gabloty czy wystawy gdzie takiż siedzi,stoi czy do lotu się szykuje ![]() Nie posiadam ogromnej kolekcji aniołów bo nie uważam ,żeby naściubienie * i brak mozliwości rozłożenia skrzydel wiekszy sens miało Te ,które mam są odpowiednio wyeksponowane i tylko im uwaga się należy *dumnie nazywana kolekcjonerstwem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
... choć nie Westwood
|
Dopiero niedawno zdałam sobie sprawę, że mam jeszcze manię kolczyków i pasków. Ostatnio wróciłam z zakupów i od razu po przyjściu chciałam się pochwalić mamie.
"Wiesz co kupiłam?", zwróciłam się do niej z zadowoleniem. Spojrzała na mnie z politowaniem i powiedziała: "Pewnie nowy pasek i kolczyki." Aż się głupio zrobiło ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:03.