![]() |
#121 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kwqiecień miesiącem dla mnie, czyli wspólne dążenie do piękna.
Cytat:
W takim razie łączymy się w walce o szczuplejsze uda? ![]() Oczywiście wygląd nogi zalezy też od wzrostu. Moja koleżanka ma 1,79 cm (+długie nogi od matki natury ![]() Moje 60 cm przy 167 cm wzrostu i krótkich nogach wygląda na znacznie bardziej masywne niż jej, a jest tylko 1 cm różnicy.
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
ja piję w torebkach ekspresowych, myślę, ze tak jest najwygodniej, kupuję w aptece
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Stan zdrowia owszem ![]() Ja piję olej lniany, ale brakuje mi systematyczności. ![]()
![]() |
![]() |
#124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to nie ma smaku;p ja piję... kiedyś mielone teraz całe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
ja chętnie też coś zrobię z nogami, właśnie je zmierzyłam, jest 55cm, ale mam 165cm wzrostu i wyglądają... przeciętnie w sumie... i z tyłu mam lekki C....
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- no właśnie... ale to takie "glutkowate" było pamietam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
ten mielony jest właśnie bardziej glutkowaty, ale im wczesniej po zaparzeniu się go wypije tym bardziej jest płynny
![]() ![]() kiedyś kupiłam sok z aloesu ale na opakowani pisze ze w miesiąc po otwarciu trzeba zużyc, a ja mam prawie caly i szkoda ta wylać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
też kiedyś kupiłam sok z aloesu, piłam przez kilka dni, rozpuszczony w wodzie, ponoć oczyszcza organizm, dobrze wpływa, ja się po nim dziwnie czułam, niby nie miał smaku, ale miałam ciągłe mdłości i odstawiłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
ja spróbowała 2 razy ale ze bez smaku to nie pamiętałam o nim
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
hmm... no też nie wiem, a ma on jakieś działanie zewnętrzne? warto byłoby poszukać w necie więcej informacji, nie ryzykowałabym. ewentualnie rozcieńczyć z wodą i płukanka, ale nie wiem czy ma to jakieś działanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
aloes jest wskazany dla włosów nie wiem jaki akurat Ty masz sok ale tutaj jest to opisane
![]() ja lubie te napoje aloesowe co z aloesem maja malo wspolnego ale te drobinki w srodku jak żelki ![]() mam nawet jeden bo daawno nie pilam a w chwilach kryzysu na slodkie bedzie idealne. pije herbatke oczyszczająca z dżemem ajuwerdyjskim i lyzeczka miodu ![]() obiad bede miec dzis na kolacje bo pozno wstalam i jakos tak wyszlo a cwiczenia tez po kolacji planuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- a na obiad zjadłam fritattę ze szczypiorkiem, papryką, cebulą, serem feta, serem camembert i oliwkami ![]()
![]() |
![]() |
#132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ciekawe z tym aloesem, myślę, że nie zaszkodzi, wypróbuję w weekend ten sok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ja na obiad zjadłam kopytka
![]() Ćwiczenia na dziś już mam zaliczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Zadomowienie
|
o jeee... Tyłeczek na pierwszym zdjęciu jest idealny. Kiedyś będę taki miała...;d
A brzuszek miałam 2 lata temu prawie bez tłuszczu, ćwiczyłam ok. 5 razy w tygodniu ponad godzinę+45 min hula-hop, 30 min joggingu. Nie wiem jak znajdowałam na to czas i motywację. Oj zaniedbałam się... ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Aloes działa nawilżająco, ale trzeba na niego uważać, bo łatwo uczula (z tego co wiem).
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
ten pierwszy jak marzenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
te zdjęcia... eh... mam wrażenie, ze nigdy tak nie będę wyglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zadomowienie
|
Kupiłam dzisiaj bratek , drożdzę , dwie maski do włosów kallosa bo się o nich naczytałam w KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...hair-mask.html
i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-al-latte.html i nową odżywkę garniera ultra doux lawende bo pieknie pachnie ![]() Jak użyje te maski to Wam napiszę czy rzeczywiście takie rewelacyjne , jak narazie takie wnioski , że tanie i ładnie pachną :P Kupiłam drożdże Lewitan z miętą , oni sugerują by brać 12 tabletek dziennie . Bierze ktoś tyle ? Wtedy takie opakowanie starczyłoby tylko na 14 dni . Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-04-04 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
12 tabletek dziennie to sporo... ale może taka jest dzienna dawka, nie próbowałam, nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja mama kiedyś jadła drożdże w tabletkach i też miała na opakowaniu napisane, że ma tyle jeść, ale z tego co pamiętam to brała chyba 4-5 tabletek dziennie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Zadomowienie
|
Kupiłam stacjonarnie w Hebe http://www.drogeriahebe.pl/ , ale widziałam że na stronie firmowej można kupić http://sklep.kallospolska.pl/ .
Powiem Wam , że jak tak zawsze tup tup do Superpharm , nawet do głowy by mi nie przyszło pójść gdzieś indziej , ewentualnie Rossman . A w tym Hebe znaczniej taniej , mają wszystko bardzo ładnie rozłożone (nie jest napaćkane jak w Superpharm) i mają produktu , które do tej pory widziałam do kupienia tylko w gabinetach i na necie , np . Bandi. Byłam tak pozytywnie zaskoczona , że bez namysłu zgodziłam się na kartę lojalnościową i zebrałam wszystkie gazetki do czytania ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Wydaję mi się , że to przez te całe info o ciasteczkach . Nie działało mi od wczoraj więc skasowałam cała historię przeglądania , zapisane ciasteczka itd . i już działa. Mam chrom . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio nie działało bo był jakiś atak hakerski na allegro, myślałam, że znów mają jakieś problemy, ale już mi śmiga ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zadomowienie
|
Szkoda , że nie masz Hebe.
Czytałam na KWC , że niektórzy kupowali u fryzjera albo w hurtowniach kosmetycznych . Dziewczyny muszę ruszyć się z łóżka i iść na siłownie ( mam vis a vis ) , bo mi o 23 zamykają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Zakorzenienie
|
Ja też się strasznie cieszę i mam nadzieję, ze za parę tygodni nie będziemy musiały szukać nowego wątku bo ten będzie już opuszczony
![]() I ja się dołączam... U mnie większość kg idzie własnie w uda ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Strasznie mnie dzisiaj wszystko boli po tej siłowni, więc dzisiaj sobie odpuściłam, pójdę jutro. Z jedzeniem też dałam dzisiaj radę, więc mogę spokojnie udać się do spania... z czystym sumieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
u mnie dzień minął pozytywnie, wypite co trzeba, ogólnie pozytywnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
Dzień minął po mimo narzekania na paskudną pogodę dotrwałam
![]() Jutro pewnie znów będę Wam narzekała na brak słońca ![]() SKALPEL zaliczony - dziś było ciut lepiej. Pilling kawowy zaliczony. Balsamy warte. Zielona herbatka wypita ![]() Słodycze i przekąski wyeliminowane. Zaraz piję herbatkę z pokrzywy i uciekam spać. ps Zdjęcia które dodałaś IzzieSt motywują ![]() Szaruch fritatta ze szczypiorkiem, papryką, cebulą, serem feta, serem camembert i oliwkami - brzmi smakowicie, jak to robisz ? A mleczna odżywka Kallos fakt pięknie pachnie i nawilża włoski ![]() Ja kupują ją w sklepie fryzjerskim. Życzę Wam dobrej nocy ![]() Edytowane przez Ja_tylko_ja Czas edycji: 2013-04-04 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
Veiovis ja też mam takie postanowienie
![]() ![]() A propo maseczki Latte , włosy są po niej miękkie i łatwo się rozczesują , bardzo intensywnie - słodko pachnie , a przynajmniej teraz mocno pachną mi włosy a wysuszyłam je godzinę temu . Ładniej mi pachniały po czerwonej elseve, a były tak samo miękkie , no ale ta kosztowała 5 zł , a ta loreal jakieś 20 zł . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Rozeznanie
|
ooo tak... to dopiero wyzwanie, aby absolutnie NIC sobie nie kupic przez miesiac!!!
mam taki sam problem :p po prostu uwielkbiam kosmetyki... teraz jest juz ze mna lepiej, minely czasy kiedy mialam otwartych 5 tuszow do rzes, 15 blyszczykow, kilka balsamow, kremow itp. Teraz jestem rozsadniejsza :p wole jeden a porzadny, nawet baardzo drogi :p no ale i tak wydaje ostatecznie mniej. Moja koljesna zmora sa ubrania... Ale teraz sobie tlumacze, ze nie kupie nic dopuki nie zrzuce chociaz 5 kg ![]() Na moje (nie)szczescie, mieszkam teraz w takim miejscu, gdzie wszystkie ulubione sklepy mam pod nosem, nawet nie musze brac autobusu... ahhh... u mnie z dietka srednia, ale staram sie. no i dbam o wlosy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
len szykuje się, idę coś na włosy nałożyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
Ja zaliczyłam już dwa zdrowe posiłki i poranną siłownie
![]() W Biedronce niestety zaczął się teraz tydzień urodowy, ale przy kasie ostatecznie zrezygnowałam z paru rzeczy i wzięłam tylko waciki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zaliczyłam 1,5h wfu na hali i średnio zdrowe śniadanie, bo chleb(słonecznikowy) z serem żółtym i ketchupem, ale po tym wfie musiałam zjeść coś bardziej kalorycznego bo nie funkcjonowałam ![]() Czemu przypomniałaś mi o biedronce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.