|
|
#121 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: SIERPIEŃ YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double we
przypominam się (nie naciskam
czy zmierzyłaś nadgarstek? Ja mam 14-15 cm i branso jest mi za duża
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SIERPIEŃ YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double we
Cytat:
ale ze mnie pałka za dużo tych wymianek, już pisze na pw
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
jednak narsa zostawiam sobie, moge oddac: GUERLAIN METEORITES PEARLY WHITE odcień pastel white 04 , używane, sporo pyłku, lekko sfatygowane pudełeczko wewnątrz (jest kartonowe) od otwierania i zamykania DIOR 2 Couleurs Eyeshadow Duo, 565 Nude Look , testowany, i piątki diora ale muszę jeszcze sprawdzić czy mam je jeszcze różu maca niestety już nie mam
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2013-09-12 o 09:26 |
|
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
hej
obydwie rzeczy, czyli korektor edm i i czekoladka są dostępne. mi podobały się u Ciebie czwórki givenchy, ale jednak za nie podziękuję (poczytałam recenzje). szkoda że nie masz już hooli podobają mi się jeszcze pearl cream colour base i cień bobikowy black chocolate. daj znać co z tych rzeczy mogłabyś oddać
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za poczwórne cienie?
|
|
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
i jak?
|
|
|
|
|
#129 |
|
Raczkowanie
|
Hej Kochane
znikłam choróbskowo, już jestem, przynajmniej na kilka dni. odpisuje na pw a potem tutaj. chwilke poproszę na rozprostowanie skrzydeł |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, ale czy mogłabyś mi odpisać odnośnie Conversów? Deklarowałaś wysyłkę na poniedziałek, ponad tydzień temu. Pytałam Cię tutaj w wątku oraz przez PW, czy udało Ci się już wysłać i nie dostałam odp.
|
|
|
|
|
#131 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za:
MAC PEARL cream colour base - rozświetlacz w kremie, minimalne zużycie Phenome ESSENTIAL body cream, nowy, zniszczyłam tylko papierowe pudełko. Bobby Brown cień pojedynczy black choccolate – zuzycie nieznaczne ? |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#132 |
|
BAN stały
|
Dot.: Różności YSL Batycki Gucci Banana phenome boss marry kay estee lauder double we
CUCCIO – balsam do ciała granat, zużycie ok 1/3
Phenome Hypoallergenic mom&baby cream – użyty 1 raz Phenome ESSENTIAL body cream, nowy, zniszczyłam tylko papierowe pudełko. Bi-Kor ziemia Egiptu – zuzycie niewidoczne cos u mnie? __________ |
|
|
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
hej Dziewczyny,
w zasadzie to 90% rzeczy z wątku jest nadal do wymiany, ale przeszła mi zdecydowanie ochota na jakiekolwiek deale. nie wiem czy bardziej czuje się po kilku kontaktach kretynką, naciągaczką… czy naiwniakiem? może jak pozbieram szczękę z podłogi i dostanę ostateczny wypis z kliniki to napiszę coś więcej, tymczasem zamykam kramik. |
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
|
|
|
|
#135 |
|
Raczkowanie
|
Coś umnie za Double Wear Estee Lauder 3 in 1 ivory beige 10 PROSZĘ!
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.

czy zmierzyłaś nadgarstek? Ja mam 14-15 cm i branso jest mi za duża

obydwie rzeczy, czyli korektor edm i i czekoladka są dostępne. mi podobały się u Ciebie czwórki givenchy, ale jednak za nie podziękuję (poczytałam recenzje). szkoda że nie masz już hooli